Evinize gelen misafirlerin,hangi hareketlerine sinir olursunuz??

çocuklarına dur demeyi bilmeynelere sinir oluyorum

aynenvereliniortak benimde yüzüm yumuşak kimsenin çocuğuna kızamıyorum :mymeka:
kimisi bana sen kız dursunlar diyo benneyaptımkiya ben nasıl bağırıyım misafirin çocuğuna
öyle diyene kadar azcık çocuklarına sahip çıksınlar canım:hulya:

ay canım benim ev her misafir geldiğinde baştan aşağı batıyo.mafoldumbençocuklar yatak odama bile geçiyo yatağın üstünde zıplıyolar
gerçi bunda kendi çocuklarımında payı var ama yinede anneleride çocuklarına yatak odasına girilmez diyebilirler
artık evin batmasına kızmıyorum inan alıştım ama yatak odasına giren çocuklarına ses çıkarmayan ebeveynlere çok kızıyorum:jeyyar::jeyyar:

çocugunu kuralsız ve serbest yetiştirmeyi düşünüyorsan da gezmeye gitme kardeşim.
haklısınınz gıcık oluyorum arsız çoçuklara ve odama girilmesine gıcık olurum birde televizyon kumandasını eline alıp hiç televizyon görmemiş gibi pür dikkat tv izleyenlere sinir oluyorum madem tv izliycektin niye geldin dimi ama yha

aynen ya madem tv izleyecektin evde otur,kesinlikle katılıyorum alkisalkisalkis

ayy ben hala alışamadım.
yatak odasını kilitliyorum ve kilidini de saklıyorum.
ayrıca tv kumadasını da saklıyorum.çünkü bozuyorlar

ayy ben hala alışamadım.
yatak odasını kilitliyorum ve kilidini de saklıyorum.
ayrıca tv kumadasını da saklıyorum.çünkü bozuyorlar

yha size son olayımı anlatayım artık pes dersiniz yani. kapılarımız amerikan kapı kapı tokmalarından kilitleniyo ve sadece kilitlenen taraftan açılıabiliyo diğer taraftan sadece anahtar ile açılıyo ve kapıyı kilitlemişler çoçuklar allahtan içerde kalmamışlar kilit vaziyetine almışlar dışarı çıkmışlar ve kapıyı açamadık anahtar içerideydi bunu çoçukların annesi söyledik ve tepki bu"napalım öyle kapı yaptırmasaydınızz hem öyle kapımı olurmuş"kötükedihüsokötükedihüso
klava:klava:

benim görümcemde 7 yasındaki kızını dolaplarımı cekmecelerimi karıstırmasından bıkıp odamdan cıkardıgımda verdigi tepki

MERAK EDıO BAKIO YENGESı BıŞı DEME KIZIMA

:1shok: :1shok:
yuhh yani

benim görümcemde 7 yasındaki kızını dolaplarımı cekmecelerimi karıstırmasından bıkıp odamdan cıkardıgımda verdigi tepki

MERAK EDİO BAKIO YENGESİ BİŞİ DEME KIZIMA

:1shok: pes yani....

çocuklarının evimi talan etmelerine ve annelerininde buna sadece seyirci kalmalarına,evimde bana sormadan sigara içmelerine,gidin balkonda için beni niye zehirliyorsunuz mutfak dolaplarını ve buzdolabını kurcalamalarına sinir oluyorum....

aynen ben de sinir oluyorum.
tamam çocuktur olabilir ama annelerinin müdahele etmemelerine kızıyorum

yatak odama gırenlere
cocukları ıle ılgılenmeyıp cocukları bı yerı kırıp dokunce ayyyy kusura bakma dıyen kadınlara
evımın temızlıgını kontrol edenlere
tuvalet terlıgıyle tuvalet paspasımın uzerıne basanlara
tuvaletı yeterınce temızlemeyenlere
buzdolabı suslerımle oynayıp bozanlara sınır oluyorum sınır oluyorum sınır oluyorumkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

canım benım ıcımden gecenleri özetlemissinalkisalkisalkiskötükedihüso

offf ofyasakkelime geçen gece gelen misafirin çocuğu önce elindeki yağlı börekle bütün odada dolaştı,koltukları ve perdeyi yokladı bi güzel.Elinde peçete bile yoktu. Annesi oğlum oturarak ye dolaşma diyeceği yerde "bizim evde halılar ve koltuklar hep lekelendi bi görsen" dedi alsanaalsanasmile.Çocuk böreğin yarısını yere atıverdi ve ağzındakinide yere çıkardı halıya ohaoldumsmile ben elimde ıslak mendillerle koşturdum. ardından çayı illaha ben karıştırıcam diye mızıldayıp bi yandan çay kaşığını bardağın içinde olanca gücüyle sallarken etraf hep çay oldu. İçim gitti. Sonra müzik ve film cdlerimi alıp bilgisayar yazıcısının içine tıkmaya çalışırken "yapma öyle,güzel oyna" dedim diye inat yapıp hepsini birden aldığı gibi yere çarptı. Babası oğlum yapma diye bağırdı ama annesi"ya bağırma çocuğa öyle,bütün gece içinden çıkmıyo,rüyasına giriyo" gibi gailesiz bir cevap verdi.:mymeka:
Kabus gibiydi. Neyseki erken kalktılar ve onlar gidince heryeri süpürüp,sildim. Aslında hiç davet etmiyorum onları ama yinede ayda 1 gelip böyle terör estiriyolar. İşte böyle misafire çok kızıyorum

sen anlattın ben sinir oldum canım yaakafamçokkarıştı
madem çocuğunuz bu kadar kıymetli evinizde oturun:umursamaz:böylelerine bende gıcığım banada bu kadarı olmasada bunun gibileri geliyoklava:
insan ne olursa olsun başkasının evinde çocuğunu biraz daha kontrol altında tutmalı

köpeklerimle ilgili kötü yorumda bulunmalarına ay bu odaya girer mi ısırırmı tüyleri hastalık yapar mı. kapatırmısın çocuğum korkuyoda vb. şeylerine ya korkuyorsan gelme evime. her zaman söylerim köpeklerimi asla kapatmam alışmadılar kapatırsam ağlıyolar mıyklıyolar kapıyı çizik içinde bırakıyolar tırmalıyolar. inat olsun diye havlıyorlar çiş yapıyolar. onlarda sinirden ne yapacaklarını şaşırıyo.
evimizde köpeklerim asla misafir odasına ve şark odasına girmez. kapısı açık olsa bile kapıdan bakarlar buna rağmen kapat demelerine deli oluyorum.ben size gelince kocanı bir odaya çocuğunu bir odaya kapatçan mı srnde diyorum neden derse tecavüz etme hırsızlık yapma dayak atma yanlışlıkla öldürme vb. şeylerde insanlara has olaylar benim köpeklerin ısırma şansı kadar seninkilerinde bu şansı var diyorum:))) şoook :umursamaz: banane ama çok bunaltıyolar.
gelicem diyenlere evde köpeklerim var kapat deyip kusur bulmazsan gel diyorum. gelincede böyle saçmalayana deli oluyorum.
onun dışında zaten başımın üstünde yeri var gelenin elimden geldiğinde rahat ettirirm. ama daha fazlasını beklemesinler

birde uzaktan uzağa yapma demezler mi kafamçokkarıştı

çok kızdım şimdi :mymeka:

sanki biz çocuklarına bakmak zorundayız

evladını serbest(yani kuralsız) yetiştirmek isteyenler lütfen bir zahmet misafirliğe

gitmesin lmaz: lmaz:

Son düzenleme:
Uzaktan uzağa yapma diyen annelere bende çok kızıyorum.Çocuk yaramaz olabilir,çocuklara kıyamıyorum.Ama bazı anneler hiç mi eğitim vermiyor çocuklarına.Misafirlikte yaptıklarını kendi evlerinde yapmalarına nasıl izin veriyorlar?10 yaşındaki bir çocuk yağlı elleriyle sofradan kalkıp koltuğa oturamaz diye düşünüyorum,ellerini temizlemek için de oraya buraya süremez demi Evinizde misafir oldukları için bişey diyemiyorsunuz tabi.Bişey desen hemen anneleri alınır çünkü,bide bu var..çalışan insan için temizlik zaten zor,hergün halı koltukta silinmez ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…