Bu ayakkabı çıkarmamakta televizyondan görülen bi özenti
Batı ülkerinde öyle ya hemen batılılaştık
Ulan batıda millet sokağa tükürmüyor diyesim geliyorklava:
Ama kibarlığımı bozmuyorum zemuszemus
ev temiz mi pis mi diye gözleri fıldır fıldır dönenlere, zaten o tipler hemen belli oluyor, çünkü sürekli temizlikten, yok kullandıkları deterjandan bahsedip duruyorlar, sanki konuşcak başka konu yokkaydirigubbakcemile3
ay kızlar ya inanırmısınız çocuguna çişini ögretmeye çalışan biri vardı çocuk küçük olmasına karşın ısrarla ögretmeye çalışıyordu tabi altına bez bağlamadan getirmiş mutfak masamın altına kakasını yaptı çocuk ve kanepemin yastıgınıda kakasına bulaştırdı inanabiliyomusunuz bende çocuguma çiş ögrettim ama bi müddet hiçbiryere gitmedim ve gittiysemde bez bağladım kimin evine çiş yaptırmaya hakkım var ki ama işte suç çocukta değil ki ona kızamam annelere düşüyor görevv
ay kızlar ya inanırmısınız çocuguna çişini ögretmeye çalışan biri vardı çocuk küçük olmasına karşın ısrarla ögretmeye çalışıyordu tabi altına bez bağlamadan getirmiş mutfak masamın altına kakasını yaptı çocuk ve kanepemin yastıgınıda kakasına bulaştırdı inanabiliyomusunuz bende çocuguma çiş ögrettim ama bi müddet hiçbiryere gitmedim ve gittiysemde bez bağladım kimin evine çiş yaptırmaya hakkım var ki ama işte suç çocukta değil ki ona kızamam annelere düşüyor görevv
ayyyyy benim en sinir olduğum şey oturma odamda orta sehpam var oraya ayaklarını koymuyorlarmı ne yalan söyleyim bir bakış atıyorum anlıyorlar ve ayaklarını indiriyorlar:roflol:
olacak iş değil ya sehpaya ayak uzatılırmı silerken tiksiniyorum ve kırk kerede siliyorum:mymeka:
kaynanamın ve görümcemin hiç sormadan yatakodama girmeleri (ayda yılda bir gelirler ama teftişe mubarek)
ayrıca mutfagımdaki tüm çekmeceleri dolapları açıp bişey arıyormuş gibi yapıp kolaçan etmelerine deli oluyorum
evet yatak odasina dalinmasindan bende nefret ederim, misafir ilk geldiginde evi gezdirirken yatak odasina girip bakabilir ama ondan sonra insanlarin zirt pirt yatak odasina girmelerini cok ayip buluyorum. Hatta sorup girseler bile dogru bulmuyorum cünki sonucta evine misafir gelmis hayir yatak odama girme diyecek halimiz yok ya.
Ben evli degilim ama baba evim´den örnek vereyim...
2. Cocuklu hanimlar gelir...cocuklarini bi saliverirler, ev sahibi kosar pesinde...ay vurmayin, ay kirmayin, ay ellemeyin..kötükedihüso
3. Ansizin, cat kapi gelen misafire söyleyecek kelime bulamiyorum zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?