Evinize gelen misafirlerin,hangi hareketlerine sinir olursunuz??

Tam benlik bir konu!! yalnız benim misafir olarak gittiğim ve başka misafirlerin de olduğu andan bahsetmek istiyorum..Sürekli kendinden bahsedenlere çok normal şeyleri farklıymış gibi özenerek anlatanlara,gereksiz rahatlığa hiç tahammülüm yok..

Böyleleri iyi bir insan olabilir ama ne yapayım çok gıcık oluyorum gördükçe,dinledikçeee

aynen bende bi cok arkadasım gibi cocuklarina sahip cıkmayan,eline ikram edilen seyi verip cocugunu salanlara,cocuk mobilyalari oyuncakla cizerken ''cocugum yapma'' diye oturdugu yerden direktif verenlere uyuz olurum,
ve misafir vc si olan bir evde ailenin vc sini kullanmayi tercih edenlere,

bati ulkelerinin insanlari sokaga hem de nasil tukuruyor...batililar temiz diyen halt etmis...cok pisler...bizim tirnagimiz bile olamazlar temizlik konusunda, yanlis dusunuyorsunuz...

ev temiz mi pis mi diye gözleri fıldır fıldır dönenlere, zaten o tipler hemen belli oluyor, çünkü sürekli temizlikten, yok kullandıkları deterjandan bahsedip duruyorlar, sanki konuşcak başka konu yokkaydirigubbakcemile3

İnan bunları konuşan insanların konuşacak başka birikimleri yok

ay kızlar ya inanırmısınız çocuguna çişini ögretmeye çalışan biri vardı çocuk küçük olmasına karşın ısrarla ögretmeye çalışıyordu tabi altına bez bağlamadan getirmiş mutfak masamın altına kakasını yaptı çocuk ve kanepemin yastıgınıda kakasına bulaştırdı inanabiliyomusunuz bende çocuguma çiş ögrettim ama bi müddet hiçbiryere gitmedim ve gittiysemde bez bağladım kimin evine çiş yaptırmaya hakkım var ki ama işte suç çocukta değil ki ona kızamam annelere düşüyor görevv

hayret ya...ne bicim insanlar var..:1shok:.bende kac tane cocuk büyüttüm..ama hic kimsenin evine kakasini cisini yapmadi...cise alistirsam bile kesinlikle bez baglardim misafirlikte.....

Son düzenleme:
Misafire hizmet icin is tuttugum zaman misafirin NEZAKETEN bile olsa yardim edeyim mi diye sormamasina sinir olurum! Hatta bir defasinda esimin dogum gününde ayipdir söylemesi disarida Grill yapdik aksamada pasta yemeye eve gittik tekrar aciktik dediler kalktim cigköfte yogurdum. misafirin birisi hic ayagi bile kalkmadan oturma odasindan mutfaga cig köfteyi aci yapma diye bagirmasi yok muydu kalkip cigköfteyi basindan asagi dökesim geldi kötükedihüso Sansimada benim misafirlerimin hepsi böyle oluyor!

Sonra evimin odalari büyük oldugu icin her gelen önce kendi eviyle kiyaslar. Oturma odalari benimkinden kücük oldugu halde "Oturma odan bayagi büyükmüs, neredeyse bizim ki kadar!" gibi seyler dedikleri zaman onlarla alay edesim geliyor ama ayip olur diye sesimi cikaramiyorum. Kardesim kör müsün sen kimi kandiriyorsun diyemiyorum Çok üzgünüm çoook

:1shok: Aboooookafamçokkarıştı bööğğğkk

Yuhh ki ne yuhh! Misafirliğe gittiğin yerde ayak sehpaya mı koyulurmuş??:mymeka: pes,bunu yapanlarda var demek.Allah benden uzak tutsun böylesini

Allah Allah.. düşüncesiz kişiye ev sahipliği yapmak da ayrı bir meziyet. Okudukça şaşırdım.
Misafirime boyun eğerim fakat düşüncesiz davranışlarının devamını görürsem iletişimimi keser, hiç görüşmem.
Israrcı kişilerden hiç haz etmem, ama mülayim yaklaşırım. Ve ama içten içe çok söylenirim.
Eşimin işinden ötürü il değiştirdik meselâ, taşındığımız apartmanda ki komşular gel de gel , gel de gel diye her karşılaştığımızda sitemkâr konuşuyorlar.
Fikre saygı yok. Bu davranışı böyle algılıyorum ben. Belki niyetleri iyi, bilemem.. Belki de ısrar davranışına içsel olarak tepki biriktirdiğim için hemen yüzeye çıkıyor olabilir. Bilmiyorum.
Acaba neden gelmiyor diye düşünen yok.. Var ki bir düşüncem gelmiyorum.. Düşüncem olmasa bile mecbur da değilim..
Bak yine tepkilendim..
Karşılaştığın vakit selâm ver geç.. ama her defasında, ..hiç gelmiyorsun..
tövbe tövbe..

Genel olarak karekteriyle barışık olmadığımın davranışlarıyla da barışamıyorum..

Hemen tuvalete kaçıp teftiş etmelerii,evimden ikide bir başkalarını aramaları.
ve yemekten sonra bana yardım etmeyip,öylece sofrada oturmaları

kaynanamın ve görümcemin hiç sormadan yatakodama girmeleri (ayda yılda bir gelirler ama teftişe mubarek)
ayrıca mutfagımdaki tüm çekmeceleri dolapları açıp bişey arıyormuş gibi yapıp kolaçan etmelerine deli oluyorum

evet yatak odasina dalinmasindan bende nefret ederim, misafir ilk geldiginde evi gezdirirken yatak odasina girip bakabilir ama ondan sonra insanlarin zirt pirt yatak odasina girmelerini cok ayip buluyorum. Hatta sorup girseler bile dogru bulmuyorum cünki sonucta evine misafir gelmis hayir yatak odama girme diyecek halimiz yok ya.

kesinlikle ben evimi gezdiriyorsam tabi ama
öyle ben mutfakta yemek çay vs yaparken kaynanamı görümcemi odamda görmek beni çıldırtıyor
ne oldu bişeymi aradınız diyorum tülbent bakmıştık diyorlar siz geçin ben veririm diyorum
düşün birde çekmecelerimi açacaklar yani benneyaptımki

kızlar bende burada defalrca yazdım bende aynı sorundan muzdaribim görümcemim bir kız var 7 yasında ama sanki benim yasımda oturup bana öğüt verio inanamazsınız 7 yasındamı bu kız dersiniz ve evimize gelir gelmez ilk işi yatak odama dalmak dolapları cekmeceleri acmak ne var ne var die bakmak ama her seferinde aynı sey bir kere burda ne var yengecim cık hadi dedim görümcemde kızma kızıma yengesi merak edio bakıo dedi bi kerede kapıyı kapaıtorum kız acıo ben kapatıom o acıo en sonunda yengecim odaya git dedim kapattım kapıyı görümcem yine toz kondurmaz kızına biz acıoz sen kapatıosun dedi sakayla karısık azarda işittim ve daha 3 aylık evliyim kızlar
gecende kaynanam geldi eltim fln eltimin küçük kızı var kahvaltı yaptık kalktık ben sofrayı kaldırıorum ay bu cocuk acıktı dedi dolaba geldi çorba yediriim dedi tencerede vardı aldı ısıttı bana sormuo hiç ya sorulmadan dolap acılmasına sinir olurum tamam oğlunun evi yapar ama ne bilim bana garip geldi bana sölemedi bile tabi ısıtılan corba çöpe gitti yemedi kız

bunlara ben de sinir oluyorum onun dışında izinsiz sigara içenlere de sinir oluyorum

çocuklarına çikolata ,gofret,cips vb .şeyleri ellerinde yiyeyerek içeri girmeleri,ayrıca oda oda dolaşıp yemeleri annelerinin de bir sofra bezi sersek de orada yedirsek demememeleri.
ben söylediğimde de o öyle yemez,yiyemez demeleri (

kısacası düşüncesiz ebeveynler.
sen evinde pis olabilirisn,çocugunu gezidrerek yedirebilirisn ama misafirliğe gidiyorsan dikkat etmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…