Evinize gelen misafirlerin,hangi hareketlerine sinir olursunuz??

çocuklarının başka çocugu döverken annesinin uzaktan yapma demesine sinir oluyorum.
ev sahibi kendini yırtarken çocukların peşinde çay isteyen yada kekin devamı varmı diye soran misafiride sinir oluyorum
ellerini yıkamadan heryere dokunmasına ızın veren misafiride aynen sinir oluyorum
birde temizlik kontrolu yapanlara (güvenmiyorsa gelmesin çokta tın)

bende ayakkabıyla girem misairlere sinir oluyorum...klava:

çat kapı gelenlere sınır oluyorum...klava:

izinsiz yatak odama girilmesıne ve çekmecelerın açılmasına karıştırılmasına..

ve çocuklarına sahip çıkmayan bayan misafirlere uyuz oluyorum....
sankımısafirlık onların çocuklarını parka yada rahatlamaya götürdükleri bir yer ya az sahıp çıksınlar çıkmıyorsa gelmesınler yaaa
klava:

kendi evinde çocuklar biryeri dağıtsın sürekli uyaranlara, ama kendisi başkasının evine gelince oldukça rahat davranıp çocuklarına ortalığın tozunu dumana kattıran insanlara. şunu yenimi aldın diye senin bile unuttuğun eşyayı sürekli soranlara sanki parasını o veriyomuş gibi. yemekten ev işinden çok iyi anladığını sanıp sanada akıl verenlere. kısacası misafirliğe deilde senin sinirini bozmaya gelenlere sinir oluyorum.

çocuklarına hakim olamayanlara bide evi baştan aşşağıya süze süze bakmalarına yalandan ellerine sağlık demeleri aslında ben pek misafirde sevmem laf aramızda:umursamaz:

gözleiryle teftiş edercesine bakan.. biyerleri karıstırmak için (en arkadakı odamı - yatak odama girmek gibi) bir bahane bulupta otarafa giden misaifrlerimi sevmıyorum..
ben güzel dursun dıye ustunu orttugum bir yerı acıp aa burda ne varmıs diye kurcalayan misaifrlerden nefret edıyorum
evime gelipte sanki mimar yada insaat muhendisi edasında olan kısılere sinir oluyorum neymıs mutfağın yapısı iyi durmamıs korkıdarum çok uzunmus (11 metrede) sanane kardesım sananee yaaa..burası benım evım ben senın evıne gelıpte kutu kadar ne kucuk dıyormusum ala ala...

çocuklarını tuvalete yollayıp ardından bakmayan annelerden nefret ediyorum,her yeri pislenmiş bi şekilde buluyprum çünkü sonra.en çok utandığım yer ise benden önce başka bir misafirin bu manzarayla karşılaşması..

aynen katılıyorum.
buna bende kızıyorum lmaz:

çat kapı gelenlere özellikle çalışan bir bayan olarak en sinir olduğum şey,çocukları arsız yaramaz olan misafirler bizde çocuktuk zamanında ama bu yeni nesil çocuklarda bir gariplik var bizi annemiz ikaz bile etmezdi bir kaş göz hareketi yeterdi şimdikiler laftan pek anlamıyor malesef,birde bizim evimizde sigara içilimiyor gelen misafirlerede rica ediyoruz ve mutfağı gösteriyoz ama o zamanda mutfaktan dışarı çıkamıyoruz sanki sigara içmek için gelmişler peşi sıra yada topluca girip dman altı ediyorlar sigara içenler bana kızabilir şuan eminim.....::))

Bende çocuklarıyla ilgilenmemeleriyle aman... ablan kızma canım, seni çok sever deyip yüzsüzlük yapmalarına 2 kere sinir oluyorum.
Bide gelip hiç yardıma ihtiyacın varmı demeyenler varya onlar hepten deli oluyorum.Ama herşeye burnuu sokup onun isteklerie göre hareket edilmesini isteyenlerede gıcık oluyorum.
Kısacası insanlığı bilmeyen karaktersizlere sinir oluyorum.

yatak odama benden habesız gıren görümceme sınır oluyorum cocugunu yatıyormus ne iş varsa yatak odamda yer kalmadı sankı

geçende eşimin şehir dışından bir arkadaşı geldi
adam bekar
hiç de haz etmediğim patavatsız bir insan
zaten bekar birinin yatıya gelmesinden hiç hoşlanmam
çok şükür ki bunun dışında öyle bir arkadaşı yok eşimin
adam ist.a geldiği sabah otobüsten iner inmez eşimi arıyor ben geldim diyor
öğleden sonra buluşuyorlar
eşime hiç sormuyor müsait misiniz diye
akşam resmen peşine takılıp geliyor eve
bizim ev yeni inşaat olduğu için dış sıvası yok ve çevresi biraz karışık
adamın evi görünce ilk tepkisi bu ne şantiyeye benziyor burası olmuş
duyunca nasıl sinirlendim alsanaalsanasmile
eşim de sonuçta kendi evimiz dışı bir süre öyle kalmak zorunda diyor
sana ne kardeşim evin dışından
eve gelir gelmez yüksek sesle ayaklarımı yıkayacağım diyor
yuh yani diyorum
banyoya girmiş yıkıyor bir baktım çoraplarını ayakkabılığın önüne fırlatmış resmen
biri bi yerde diğeri başka bi yerde
görünce kan beynime sıçradı klava:
nescafe ile kuruyemiş ikram ettim
bu 3ü bi arada mı yoksa sütlü mü diye soruyor bana
3ü bi arada diyorum
çayı hiç bişeye değişmem diyor
onu bulduğuna şükret be
eşime diyorum bu adam bu ev bir daha gelmeyecek diye
eşim de kimseye hayır diyemez
neyse tamam diyor
erken yatıyoruz gece
ertesi gün işe gidicem
eşim beni otobüse bindirip eve dönüyor
uyandırıyor bunu
başını yıkıyor beyefendi
bi baş yıkamaya banyo batıyor
eşim sabah diyor ki ona
bak benim kayınpederim hasta bağıra bağıra konuşma lütfen (annemlerle aynı binadayız)
eşimin yanında da olur olmaz şeyler söylüyorsun diyor
dikkat et lütfen diyor
beyefendi kırılıyor
çok da tın

aaaaa! hiç sevmem öle şey! :mymeka: nasıl dayanıyosun ya? üstelik akraba flnda dğl... akannehir

yatak odama benden habesız gıren görümceme sınır oluyorum cocugunu yatıyormus ne iş varsa yatak odamda yer kalmadı sankı

evet ben de çok sinirleniyorum.daha 6 aylık evliyim,ne işi var elin çocuğunun yatağımda,utanıyorum resmen yaaa....oturma odası,salon varken,canım çocuğu nereye yatırabliriz?yani illa aç yatağında yatsın diyo.hele bi tanesi altına naylon falan serdi çocuğu uyurken altına kaçırıyormuş arada.kınamak istemiyorum ilerde ben de aynısını yaparsam diye korkuyorum ama yuh yaa bu kadar da olmaz,altına yapan çocuğu yatağıma yatırıyor kadınklava:

ben daha 3 aylık evliyim daha öncede defalarca yazdım görümcemin 7 yasında bilmiş bir kızı var illa her geldiginde yatak odama gircek dolapları karıstırcak cekmecelere bakcak 1 defa yengecim burda bişi yok hadi cık dısarı dedim görümcem hemen aaa yengesi bşi deme kızıma merak edio bakıo dedi alsanaalsanasmile kızına cık oradan diyecegine lafa bak birindede kapıyı kapatıodum aralık bile olsa girio die yengesi kızım acıo sen kapatosun kapıyı dedi hiç toz konduramaz kızına lmaz: kızda maşallah 7 yasında ama oturup bana öğüt verio hiç sevmem öle bilmiş çocukları bilmiş olur ama sevimli olur bu resmen sinsi gibi gidip ağlıo annesine fln

bence annesinin merakıdır o,kızmasın ama uyarsın çocuğunu,kendi de görmek istediğinden müsade ediyor hatta teşvik ediyor çocuğu...hiç anlamıyorum neyi merak ettiklerini.çekmeceden çıkacak bi prezervatif mi yani illa.....töööbe tööbe

üstelik daha çok yeni evliliğin,müsait olmayabilir oda,kız canım sen de yaa,uyarma hiç,sinir oldum bak.7 yaş küçük değil ki öyle laftan anlamasın,bilmişliğinden yapıyordur,pis cadı

kaydirigubbakcemile3 çok komik

çocuğunun orayı burayı karıştırmasına, sürekli yaramazlık yapmasına ses çıkarmayanlara sinir oluyorum klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…