Evinize gelen misafirlerin,hangi hareketlerine sinir olursunuz??

üstelik daha çok yeni evliliğin,müsait olmayabilir oda,kız canım sen de yaa,uyarma hiç,sinir oldum bak.7 yaş küçük değil ki öyle laftan anlamasın,bilmişliğinden yapıyordur,pis cadı

evet ya bilmişliğinden yapıo biliorum benim sinir oldugumu bilio ya bak cocukları cok severim ama o kıza alısamadım ısınamadım hareketleri konusmaları :umursamaz: dusun 7 yasında ama gecen dugune gidecez eşimle ne takacaz fln die düşünüoruz dedigine bak bize SİZ DAHA YENİ EVLENDİNİZ ÇEYREK ALTIN TAKIN MASRAF ETMEYİN BORCUNUZ VARDIR ohaoldumsmile inan şok oldum 7 yasında bir kız bunu söylermi daha 1. sınıfa gidio

çocuğu ile ilgilenmeyen insanlara sinir oluyorum
bi komşum var kendi oturur bi köşeye oğlu eline turşu alır yada ne biliyim bulaşacak bişeler
onu halıya
perdeye
yerlere
koltuklara sürer
sonra ben kızammıyorum ev sahibi olarak biri kızar kadının tepkisi şuuu:
ay nolcak mikrobunuda alsın
klava:

aaaa! allah yardımcın olsun vallahi...ne sinir!:mymeka:

çocuklarına sahip olmayan kadınlara ki annem ben yokken de kapıyı kilitliyor.... ama ola ki ben geldiysem ve içeri girdiysem içeri dalmalarına ve gördükleri şeyi istemelerine sonra ben vermeyip odadan atınca annelerine söyleyip istemelerine annem merve kızar demesine rağmen surat edenlere.... istedikleri bişeyi sormadan almalarına ki denk gelirsem çok güzel bozarım,misafire iş yaptırılmaz ben vereyim derim =)
sonracııımaa tv açtırmak isteyip,açtığım kanal dışında kanal izlemek isteyen çocuklara...çocukların her kanalı izlemesini istemem,evimde dikkat ederim bunlara....
sonraaaa anneme senin kızın var o sana yardım ediyodur diyenlere ( annemde bel ve boyun fıtığı var,eskisi gibi yetişemiyor,ben de gün boyu okuldayım,yorgun argın geliyorum ) ben benim yararım olmuyp dedikçe,şimdiki kızlar hep böyle diyerek kendi kızlarıyla karşılaştıranlara ( aslında yapıyorum da yapmıyomuş gibi davranıyorum yanlarında huylarını bildiğimden )
veeee en en ennn önemlisi en iyi mesleğin öğretmenlik olduğuna inanıp,her karşılaşmamızda bölümüme laf edenlereeee !!! (bölümüm gazetecilik bu arada )

ben en cok ızledıgımız televızyon programlarına karısmalarına sınır oluyorum bırde bunu yapanlar evlerınde kesınlıkle ole bısey yaptırmazlar :)

kapıyı açar açmaz lap diye içeriye düşen misafire (bi dur ben buyrun diyeyim dimi ama)
çoçuklarına yavrum yapma diyip kenara çekilenlere
elıyle koymuş gibi dolapdan bardak vs. almaya çalışanlara
benim düzenimi begenmeyip şunu şuraya koysan daha iyi olmz mı diyenlere(sanene ya ev benım düzen benim ) ıyyy çok var daha ama neyseeelmaz:

köpeğime dönüp " evde bunu nasıl besliyorsunuz, tüyleri dökülmüyor mu?" vs. gibi onları ilgilendirmeyen sorular sorunca.

cevap: yemeğinize özellikle koyucam o tüyleri:)

çocuklarına sahip çıkmayan oturmasını kalkmasını nerde ne konuşacağını bilmeyen yapmacık samimi davranan ve izinsiz girmemesi gerken odalara dalan kişilere gıcığımsengözlerimebaksanab

valla ben burda yeni evlilere şaşırdım ha
yatak odalarına giriyolar diye kızmışlar
yaw benim bırak yatak odamı bazamın altına kadar bakıyolardı gelenler
yeni gelin evi diye bakıyolarmış nasılmış diye
çekyatların altına falan bi bahaneyle bakılırdı
hele bi keresinde eşimin teyzesi mutfak dolabımda bi yer cila lekesi o yağ mı diye kazıyodu parmağıyla
ben de girdim yok o cila cifledim gene de çıkmıyo diye üzülmüştüm iki saat açıklama yapmıştım
ne akıl ya salak kafam
tabi bunlar 10 yıl önceydi
şimdi evime bile gelemiyolae sıkıyo artık
araya epeyce mesafe koydum
ya düşünün eniştesi ilk kez gelmiş evime bi baktım buzdolabımı karıştırıyo yemekte ne var diyealsanaalsanasmile
ay aklıma geldi dellendim yineklava:

Gecen gun komsumuz kızı ve esı geldı. Kız 5e gıdıyor.Normalde bıze babasıyla gelırdı esımın bılgısayarını yapmak ıcın.Bu sefer annesıyle geldı.Bız de kendı evımızde yenı yenı yemek yemeye basladık.O gun de alısverıs yapmaıstım yoksa evde abur cubur olurdu. Cay servısı yaptım.Kıza oralet kola ne ıcersın canım dedım. Oralet ne be dedı akannehir . annesi de anlattı tamam ondan ver dedı. Allahım gıcık oldum. Getırdım ıctı ben bunun tadını hatırladım dedı. Erkekler pc basında oturdu bız de uc bayan ıcerde oturduk. Oturduk mutfak nerde sızın dedı,ben de babanların oturdugu odanın yan tarafı dedım,gezdı fılan mutfaktakı radyomu ne bıcım sey o fılan dedı. Sonra benı mutfaga cagırdı su ıstıyormus. Verırken demezmı sızn evde yıyecek bırsey yokmu dıye kafamçokkarıştı Yok cnm bugun alısverıs yapmadım dedım ben de. Bıskuvı yokmu barı dedı. Ayy sabır..Ben de yok canım dedım. O da annemler alısverıs yapmıslar bugun bızde var dedı.Icerı gectık bı cay ıcıyım barı dedı Y a sabır. Verdım ıctı. Bu arada annesı de sadece sırıtıyo.Su ıctı bızım suya benzemıo ne suyu bu dedı. Sınır oldum yaaa.Olup olmadık zamanlarda gazını cıkarttı.He utandım hem uzuldum.

klava: :mymeka: onu bana cerseler ya keşke evire çevire .....

yani ne biçim anneymiş o ya
bende eve habesiz gelenden, buzdolabımı karıştıranlardan, gelip günlerce babasının eviymiş gibi kalan uzak tanıdıklardan nefret ediyorummmmmmmmmm

Çat kapı misafirden hoşlanmıyorum.
ıyi niyetle yaptıklarını biliyorum ama ısrarla yardım etmek isteyenlerden hoşlanmıyorum. Kendi işimi kendim yapmayı seviyorum.
Evimin düzenini beğenmeyenelerden hoşlanmıyorum. O orda olmamış şuraya koy falan. Biz böyle seviyoruz diyorum. Anlayana...
Aklıma gelenler bunlar.

söze gerek yok---------:mymeka:

mutfakta ocagim yemek yaparken batabilir (dogal olarak) tam yemegim pismistir ve o an bi misafir gelir guya yardim amacli mutfaga girer (ne kadar israr etsemde hayir siz oturun ben hallederim hemen geliyorum desemde) kirli ocagimi gorur... ayyyy sinir olurum.. bu bi kac kez basima geldi ne kadar titizlensemde mutlaka bu tarz biseyler basima gelmistir. ben hic misafirlige gittigimde zorla mutfaga girmisligim olmaz nedir bu milletin mutfak sevgisi (kontrolu) bilmem...

hiç sevmem öyle çocukları ya cocuk dedigin masum olmalı

:1shok: ayy nasıl sinir olurum bu tür çocuklara!! Çocuk dediğin çocuk gibi olmalı,ne öyle kcaman kocaman laflar,yetişkin sözleri dilinde. Ailelerde çok övünür genelde böyle çocuklarıyla

:1shok: ayy nasıl sinir olurum bu tür çocuklara!! Çocuk dediğin çocuk gibi olmalı,ne öyle kcaman kocaman laflar,yetişkin sözleri dilinde. Ailelerde çok övünür genelde böyle çocuklarıyla

aynen bende bilio sinir oldugumu onun için durmadan yatak odamda ben cık dedikçe gidip annesine mızmızlanıo otursunlar die önlerine bişi veriorum yesinler kalkmasınlar die cips istiyorum ben yokmu dio annesine aglıo cips istiyorum die ondan küçük kardeşi var ne kadar akıllı oturuo sesi çıkmıo ama bunu cok sımartmıslar oturup bana öğüt verio ya düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…