Evinize gelen misafirlerin,hangi hareketlerine sinir olursunuz??

eşimin kocaman 17 yaşında iki kardeşi var,o kadar rahatlar ki bazen deli oluyorum.(aslında çok çekingen mizaçları var ama yetiştirilme tarzıyla alakalı olarak titizlik falan pek bilmiyorlar)ev terliğiyle balkona çıkıp sonra yine salonun baş köşesine geliyorlar.çay veriyorum,çay tabağıni ısrarla istemiyorlar(bundaki takıntıyı anlayabilmiş değilim),koltuklarım beyaz,sehpa da koysam illaki koltuğa koyuyorlar bardakları ve hep leke oluyor.tepsiyle meyve getiriyorum,tabağı tepsiden alıp yine koltuğa koyuyorlar,bulaşık çıkmasın diye mi düşünüyorlar kendilerince bilemiyorum.
halım da beyaz,geçen gün yine geldiler,gittiklerinde bi baktım her yere nar suyu damlamış,o kadar üzüldüm ki çıkmayacak diye,Allahtan uğraşınca kalmadı lekesi...
anlamadım gitti,çekiniyorlar,bazı harelketleri kasarak yaptıklarının farkındayım ama bi tepsiyel bi çay tabağıyla iş çıkmaz ki bana bi türlü anlamıyorlar((

çocuklarına sahip çıkmayanlar, çok yüksek sesle konusanlar , ev temizmi diye oraya buraya bakınanlara gıcık oluyorumalsanaalsanasmile

valla şekerim hangi birini anlatayım.sen çalıosırken onun yan gelip yatmasına kıl oluyom.birde masada çeneleri düşenlşer boş konusanlar var ..birde kocası süper olup kenddisi birboka yaramayan arkadaşlarım var.hava atarlar.camdan atasım geliyooo

dışardan gelip elini yıkamayanlar. tuvaletten çıkıp sifonu çekmeyenler. normal tuvaletim de varken alafrangayı kullanan erkekler.. ayakları kokanlar. ter kokanlar. bu arada fark ettim benim derdim hep hijyenmiş :roflol:

uff aynen yaa benim esimin de senin gorumce gibi kiz kardesleri var canim. hic bir sey ogretmemis anneleri. bizim balkonlarda su gidecek yer yok o yuzden yikayamiyoruz, siliyoruz sadece ama oyle de arinmiyor tabi hep toz icinde. o ayaklariyla balkona cikiyorlar, gezinip dolasip sonra o tozlu ayaklarla koltugumun ustune cikiyorlar ve koltugum krem rengi! uyariyorum bak canim soyle yapin falan diye, tamam diyorlar laftan anliyorlar ama bi dahaki sefere yine ayni seyi yapiyorlar. cocuk yetistirmek cok onemli yaa boyle cocuk mu yetistirilir...hic bir seyden anlamiyorlar...bana dedikleri de su: '' sen de cok temizlik takintisi var, bu kadar da olmaz ki'' klava:

canim valla istiyorum ama yapamiyorum. cocuklara sesimi cikartamiyorum minicikler sonucta. suc ebeveynlerde. sana katiliyorum, eger cocugun cok yaramazsa ve laf dinlemiyorsa cocugunu gidilecek yerde nasil davranilacagini ogret de pesine o zaman tak getir. yoksa olan bize oluyo. tamam cocuklari haraketli, kosusturuyorlar falan o sorun degil, sadece ev dagilsa bir sey demem ama kalemle orayi burayi cizmek ne demek yaa. bir de garip olan su ki ortak bir tanigimiz var ve onlarin da 2 cocugu var. bu ortak tanidigimiz cocuklariyla onun evine gidince o kadinin arkasindan laf ediyo hic cocuklarina sahip cikmiyor ev dagildi cocuklar cok yaramaz diyor. ki kadini biliyorum bize de geliyor ara sira ve cocuklarina sozu geciyor

mısafır severım ama adaplı duzenlı olanı severım
dun kayınbabam geldı ya sankı hızmetcı var
bır dakıkada cayını bıtırıo
yemın ederım on bardak ıcı bıtıncede gozume sokuyo cayyyyyyyyyyyyy dıye
ya ınsan kızım sana zahmet bır bardak daha verırmısın demek yok

AYYYY gerçekten çok üzücü zıkkımın kökünü yeselerdi en güzel yemekler işte...ben sana geldiğimde bana bunları pişir canım bayıla bayıla yerim....zemuszemusboshayallersmile

bende haberli gelen misafiri severim hazırlık yapmış giyinmiş süslenmiş kapıyı açmak hoşuma gider daha çok eşli akşam yemeğine gelenleri severim öyle karıları doluşturup oturup konuşmayi hiç sevmem ...Aslında gelmeseler daha iyi de neyse...kaydirigubbakcemile3 zaten evde fazla duramıyoruz birde misafire hizmet etmek bana göre değil eşim de genelde dışarda ağırlayalım der ...Karşıda şizofreni bir komşum var hele evde olsamda olmasamda her dakiaka kapı çalar bende açmama genelde...Pekde kapıyı açmayı da sevmem çocuklarımın zamanını çalıyorlar deseler ki gelin şurda kahve içelim dışarda onu seviyorum işte...kızların diğer yazdıklarına katılıyorum bu arada.....En çok da burnunu karıştıranlara uyuz oluyorum kadınlara ve çocuklara ııııyyyyy!!! :bbo: kafamçokkarıştı kötükedihüso

yarın var bakalım yemekli misafirim,napıcam bilmiyorum,kafam karışık.dha önce hiç ağırlamadım evimde,tanımadığım insanlar diyebilirim...eşimin akrabaları..offf yaaa,istemiyorum,bi tatilim var sözde dinlenecektim,onda da kayınvalidem toplayıp toplayıp getirecek bütün akrabalarını bu gidişle(((

Habersiz gelen misafire sinir oluyorum gıcık ediyo gelenler kendilerine beni o anda,zaten akşama kadar işyerinde ölmüşüm çalışmaktan bide pat diye birileri geliyo...gelde sinir olmaklava:

demek istediklerimi aynen yazmışsınız valla :)bende çocuklarıyla ilgilenmeyen annelere sinir olurum,evlerde gündüz kalabalık kalabalık buluşmaları sevmem ,akşam eşleriyle gelsinler daha güzel daha sıcak bir ortam oluyor bence,bide evli değilim kızlar ben bu arada öğlen ev gezmelerine giderken evde giymek için yanlarına ayakkabı alan hanımların güzelim halılarımızı o topuklarıyla çukur yapmalarına, güzelim koltuklarımızın kenarlarını ayakkabının toğuğuyla çizmelerine yüzmelerine çokkk ama çok sinir oluyorum koca koca topuklarla evde gezmenin anlamı nedir biriside evde düştü ayakkabısının altı salonun kapısına çıktı resmen klava:

ayy canım benimde en gıcık oldugum yanı çocuklarına bakmamaları cocuklar evi dağıtır döker kırar kadında ses yok kızdığımız zamanda kızmaktan anlamaz iyilikle konusun diyor iyilikle konusunçada anlamıyorki çocugu kendi sanki ben doğurmusum gibi ustume atıyor çocukları kızımın bütün oyuncaklarını kırdı kadında tık ses yok gelde sinir olma

habersiz gelen misafiri hic sevmem,
cocuklarina bakmayan misafiri hic cekemem,
ve izinsiz odalara giren karistiran misafiri bogasim geliyor,
merakli gözlerle etrafi gözetleyen misafiri hele hele hic sevmem,
birde oturup gec saatde olsa kalkmak bilmeyen misafirden nefret ediyorum,
cocuklari arsiz olan misafir hele hele hic gelmesin,

ya en iyisi bana hic misafir gelmesin sevmiyorum iste,
:ecrin_bebek:

evime , krem rengi halılarımın üzerine
ayakkabıyla geçmek isteyen misafirlere sinir oluyorum.

bu insanların ayakkabilarının altı hep temizdir
çünkü arabayla geldik temiz ayakkabım diyolar.
arabaya da uçarak binmişler yaa

Ben genel olarak misafir sevmem..
Bizim evimiz şehre biraz uzak,gelenler gelmeyi biliyor da dönerken birşeyler oluveriyor nedense,herkes kendisini arabayla bırakmamızı bekliyor deliriyoum yaa..kötükedihüso
"Ay burdan otobüs nereden geçiyor.bekle bekle otobüs gelmez şimdi,dönmek çok zor oluyo bla bla"..
Sanki ben gelin diye yalvarıyorum..İşten çıkıp o yorgunlukla ağırlıyoruz ve gece 12'de bir de milleti evine bırakıyoruz,eve dönmemiz 02:00'yi buluyor..:1ninca:
Bu yüzden hiç istemiyorum misafir gelsin..
yasakkelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…