Evinize gelen misafirlerin,hangi hareketlerine sinir olursunuz??

benim bir arkadaşım evime gelince eleştirecek şey arıyor.bu da çok sinir bozucu.kendi kaç yaşına gelmiş evlenememiş,bir yemek yap desen tuz yerine şeker koyacak bir tip ama benim hiçbir şeyimi beğenmez.şuraya şunu koy,buraya bunu tak,aa daha ne nevresimler var ala ala bunu mu aldın,yok şurayı şu çamaşır suyu ile temizle daha neler neleeer.salak şey sanane burası benim evim ben senin dediğin herşeyi yapsam bura benim değil senin evin olur zati.lülülülülülü
bence ideal misafir öyle köşe bucak evi gezmez,bak bazıları da var yatak odamı göstermek isterim "yok orası sizin özeliniz"der bu asil bir davranış bence.ama gelir gelmez buzdolabını açanı bile gördüm öyle samimi falan da değildim.
çocuklarına da sahip çıkmalı.
2 saatten fazla oturmamalı.hiç kusura bakmayın bence öyle.kimisi geliyor 5 saat oturuyor.ya ben koca bir günümü sana heba etmek zorunda mıyım.yedik içtik sohbet ettik daha ne.
bir de en sinir olduğum şey "ben kalkayım,ben kalkayım" deyip de senden ısrar bekleyip bir türlü kalkmayanlar.ya bir şey demeden kalk git ya da sus otur.
davetsiz misafir konusunda çok hassasım aileme bile hissettirim bakın ben evde olmam,yatarım falan haber verip gelin derim açık açık.kendi anam da olsa haberli gelmeli.
evime gelen misafire dört dörtlük hizmetimi yaparım.3-4 çeşit pastam böreğim olur.yüzüm de hep güler.ama bir de abimin misafirliğini hiç sevmem o da misafirim diye yayılıp emirler yağdırır.:umursamaz:

bizimde en cok tv ye laf söylerler begenmeyen bir suratla ayyy neden bu kadar büyük aldınız :umursamaz: bende nazımın gectiklerine cevabımı veririm sanane die zemuszemus bide gülerim ardından e onlara ne ben begenmişim almısım

bunuda yeni duydum :) cok komik ya..varmi boyle insanlar>>>

gelip de gitmesini bilmeyenlere sinir oluyorum. herşeyi tadında bırakmak lazım, ayrıca misafir dediğin ev sahibine yük olmaz. gelip de 5 saat oturmaz bir de sen deli gibi ne ikram edeceğini nasıl memnun edeceğini şaşırırsın o bi kalkıp yardım etmezse çıldırırım heralde. başıma da geldi maalesef 8 saat durdular bizde artık pes ettim ikram edecek bişe kalmadı bi de etrafı izlemekten başka birşey yapmadı onlar salonda otururken geçtim oturma odasına uzandım. benim de canım var yaaa. yeni geliniz diye 8 saat boyunca eziyet edilir mi. yardıma gerek var mı acaba yük oluyor muyuz diye düşünür bi insan... giderken de güle güle dedim bi daha bekleriz filan demedim...ohhh canıma deysin... zemuszemus

Eve geldi mi gitmesini bilmeyen,özellikle buzdolabını karıştıran misafire sinir olurum.Pisboğaz olan,her gördüğünü yemek isteyen,utanmadan,sormadan alıp yiyen,evin her yerini köşe bucak gözlemleyen,odalara izinsiz giren ve evde sigara içen misafire kıl olurum,tüy olurum.

:roflol::roflol:

bende eve gelipte herşeye karışan aaa şu nie böle bunu nie böle koydun diyen tüplere
buzdolabının içini açıpta benim bile unuttuğum şeyleri çıkaranlara :mymeka:
çocukların ellerinde bişiler evin içinde dolaşıp kırıntıları dökmelerine yağlı elleriyle koltukları batırmaların atepki göstermeyen ilgisiz anne tiplerine
heleki yatılı misafirse eğer günlerce kalıp kendimi hizmetçi gibi hissettren insnalara uyuz gıcık oluyorumm :mymeka:

Misafirin herşeye karışmayanı,buzdolabını kafalarına estiği gibi açıp bakmayanı,
çocuklarına sahip çıkanı,
uzun süre oturmayanı,
makbuldür

aynen katılıyorum

Samimi olmayan insanlarla bir araya gelmekten hoslanmiyorum. Yakinlik anlaminda samimiyet degil bu,yapmacik insanlari hic sevmiyorum.

evimin içinde sigara içmelerine
odaları dolaşmalarına
buzdolabımı karıştırmalarına uyuz oluyorum:mymeka:

gelipte eşyalarımın yerlerini değiştirdikleri zaman onları kıramıyorum evet fena durmadı deyip ama gittikleri vakit hemen tekrar aynı yere koyuyorum ben asla kimsenin eşyası nerede olması gerektiğini söylememde değiştirmemde bana göre bu hareket saygısızlık :1closedeyes:

daha taptaze yaşadım bu sorunu hemen cevaplarım kafamçokkarıştı

evimin düzenini bozmalarına

sehpalarımın ordan oraya savrulmasına

çocuğunu uyutup hereşyayı oraya buraya atanlara

çocuğunun eline çikolataları verip evime salıverenlere

tüm objelerimi yerinden oynatan çocuklarına ses çıkarmayan beceriksiz annelere :mymeka:

banyonun aynasını tavana kadar ıslatanlara

bu sinirle daha birsürü sayabilirim..klava:

habersiz misafir biraz cansıkıcı oluyo catkapı akannehir
bide umursamaz anneler cocuklarını salıveren ev sahibi ugrassın dursun lmaz:
yerli yersiz hatta densiz konuşanlara sadece laf olsun die uyuz olurum kötükedihüso
herseye karışan cok soru soran misafirde deli eder kafamçokkarıştı
orayı burayı kurcalayan karıştıranlar kafasına göre gezinenler :bbo:
şimdilik bu kadar aklıma gelenler :lepi:

misafiri çok severim ama,habersiz gelinmesinden hoşlanmam ve gitmem de...
ihtiyaç yokken ve servis sehpaları varken,orta sehpamın yerinden oynatılıp,üzerine bişeyler konulması...alsanaalsanasmile

Sormadan , biz sizde kalmaya geleceğiz diyenlere sinir oluyorum . Birinci dereceden akrabaların dışında ewimde yabancı insanlarla gecelemek hoşuma gitmiyor .

Bu emri vakilere acilen bir dur demenin wakti geldi klava:

ben eve gelen misafirlerin bulasiga falan yardim etmesine sinir oluyorum
birde buzdolabini izinsiz acanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…