[Bama sinir bozucu yani...
bir de eskiden evlerde divan varken gelen yaşlı kadınalr eve örgü örerken divanın altına bileek yumağı atarlarmış bakalım yumak tozları toplicakmı divanın altı temizmi pis mi diye bakarlarmış:)))
B]
bende haberli gelen misafiri severim hazırlık yapmış giyinmiş süslenmiş kapıyı açmak hoşuma gider daha çok eşli akşam yemeğine gelenleri severim öyle karıları doluşturup oturup konuşmayi hiç sevmem ...Aslında gelmeseler daha iyi de neyse...kaydirigubbakcemile3 zaten evde fazla duramıyoruz birde misafire hizmet etmek bana göre değil eşim de genelde dışarda ağırlayalım der ...Karşıda şizofreni bir komşum var hele evde olsamda olmasamda her dakiaka kapı çalar bende açmama genelde...Pekde kapıyı açmayı da sevmem çocuklarımın zamanını çalıyorlar deseler ki gelin şurda kahve içelim dışarda onu seviyorum işte...kızların diğer yazdıklarına katılıyorum bu arada.....En çok da burnunu karıştıranlara uyuz oluyorum kadınlara ve çocuklara ııııyyyyy!!! :bbo: kafamçokkarıştı kötükedihüso
Hemen yaziyim cocuklari orayi burayi karistiran ama sorumsuz, umursamaz olan gormezden gelen annelerden, sagi solu kontrol amacli bi bahane uydurarak
koseyi bucagi teftise cikan misafirlerden, kendi ezilmisligini bastirmak amacli yapilan basit konusmalardan ve basit konusan misafirlerden hic hoslanmam simdilik aklima gelen bunlar jeton dustukce yazarim:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?