Evinize gelen misafirlerin,hangi hareketlerine sinir olursunuz??

1.davetsız gelen mısafır 2.bos konusan mısafır 3.yatak odama gıren mısafır 4.sagımı solumu elstıren mısafır onu nıye aldın ne gerek var yok bu boyle olması soyle koy sanane ya neyse sınırlendım yıne 5.saatlerce oturan mısafır 6.cocouguna dur demeyen mısafır 7.odizi izlemeye gelen mısafır 8.yatılı gelıp bıde banyo yapım dıyen mısafır 9.haftasonları pat dıye kahvaltıya geldık dıyen mısafır daha cok varda neyse uzatmım yanı bu tur mısafırlere acayıp sınır olurum lmaz:

1 - Sormadan yatıya gelmeye kalkan misafir
2 - Ewdeki eşyaların biçimine değil de , tozlarını nasıl alıyorsun vb diyen misafir ( Sanane benim tozumdan toprağımdan )
3 - Olur olmadık zamanlarda eşine kur yapan misafirler ( ewinde yapacaksın o hareketi , sırf oyun zaten )
4 - Yemeğe gelenlerde , yemekteyiz programı edaları ( Kafalarına geçecek birgün tabak çanak , takımım bozulacak ona yanarım )
5 - Evlerinde evin büyük kızı gibi hizmet eden adamların , misafirliğe gelince eşimin yardım etmesi durumunda laf vurdurmaları ( cewapları tarafımızdan hemen iletilmiştir alsanaalsanasmile )

Aklıma geldikçe yazarım klava:

ben de vakitsiz gelen misafirleri sevmem,çocuklarıyla ilgilenmeyen,çocukları yaramazlık yapan misafirlerden nefret ederim.haaa bi de yok su alabilir miyim..şu var mı bu var mı...diyenlere:umursamaz:

habersiz gelen misafir,hatta 1 gün önceden haber vermeden gelen misafire,ikramda bulunacakken mutfağa dalıp servisime karışanlara(kardeşim belki yok az az koyucam)yardım amaçlı da olsa çok samimi olduklarım hariç evimde dolaşılmasına,2 kereden fazla wc ye gidene,uzun kalan misafire,içeri ayakkabıyla girene,gelenin mutfakta oturmak için ısrar etmesine,çocuklu misfire,koltuğuma tabak koyup orada yiyene sinir olurum.birde her sabah 9 da gelip beni tatlı uykumdan uyandııp kahvaltıya çağıran üst komsuma sinir oluyorum.kendi namaza kalkıyo bir daha uyumuyo diye ben de kalkmak zorundamıyım yaa.

Salonumdaki sehpanın üstünü oyun yeri olarak kullanan çocuklara sinir oluyorum
evdeki pahalı aldığım süs eşyalarımı cocuklara oyuncak diye veren misafirlere sinir oluyorum
ben de çalıştıgım halde görümcem işi düştüğünde bize gelir aynı saatte eve gireriz ve ay çok yoruldum deyip mutfak masasındakı sandalyeye oturup beni yemek hazırlarken izlemesine ve de misafir gbi yemekten snr kalkıp salona gecmesıne ve tüm bulaşığın yine bana kalmasına sinir olurum.

Çok samimiymişiz gibi buzdolabımı açan görümceme uyuz olurum.Gerektiğinden fazla oturan misafire uyuz olurum.

ben mutfağa girilmesinden bulaşıkların yıkanmasından sinir olurum herkes yerini bilsin
kendini beğenmiş misafirlerden
kendinden çok bahsedenlerden ...........................

aynen katılıyorum..

Geneline bakarsakhepimizin şikayetleri aynı gibi,
peki tavılarınızla belli ediyor musunuz sinir olduğunuzu??

Belli etmemeye çalışsam bile,rengim atıyor benim.kaydirigubbakcemile3Eşim hemen anlıyor yüzümden.:dance:

ya etmemeye çalışıyordum ama topiki okudukça etmeye karar verdim.çünkü sadece ben kıl olduğum için rahatsız oluyorum sanıyordum bisürü arkadaş aynı dertten muzdarripmi yani ben anormal değilmişim

Bazı çocuklu aileler de ; siz yeni evlisiniz ,bizim veletler sizin eşyalarınızı iki dakikada duman eder,biz ondan gelmiyoruz,siz gelin bize ,diyorlarmış.Böyle de ince insanlar var az da olsa.:roflol:

maalesef insanları kırmamak için belli etmiyorum yada etmemeye çalışıyorum
yinede anlayan oluyorsa bilememCADIARZU

çocukları ortalığı dağıttığında sinir olurum
bide mevlüt verdiğimde eve gelen uzak akrabalar bembeyaz koltuklarımın üzerine ayaklarını uzatmışlardı acaip sinir olmustum

gecen gelen misafir lerle diyalogumuz
geldiler 10. dakkada

oğlan: babam soguk birşeyler istiyor
ben : (tabii burası kafe bende garsonum ya ) su mu vereyim (hava feciii soguk dısarda kar yağdıgı için bende doğal olarak)
oğlan ve annesi: yok yok su değil başka bir şey
ben : meyve suyu mu kola mı vereyim
anne : biz dolapta kola gördük ondan ver
ben o denli sinirlendimki ilk kez evime gelen biri dolabımı falan coktaaan talan etmiş bile
kola yı çıkardım elimden anne kaptı kola yı oğlana verdi oğlan da bembeyaz koltuklarımın üzerinde koydu kolayı allahtan dökülmedi surat astım valla derdin ne senin
gidene dek istekleri bitmedi bizim ev sıcak diye namaz bile kıldılar sormadan her odaya girdiler yatak odası dahil
anne dediki sizin evde cep telefonu cekmiyormu dedi
salonda cekiyor dedim : )))))
ve iadeyi ziyarte düşünmüyorum cunku gece boyu ne oturdum ne bir çift laf edebildim kadın benim yüzüme bakıp ta konusmadı hep diğer misaifrlerle konustu yani çok terbiyesize geldi bana nasılsınız dedim bir ara cevap dahi vermedi bu arada oğlu da 14 yasında öyle zoruma gittik birinin çayını koyuyorum diğerinin bitiyo biride kalkıpta ben alayım demiyor
ayyy bir daha mı gösüşmek aslaaaaaaaaaaaa
bir arada pastayı ortadakisehpaya koyacaktım vazgeçtim halıya kapaklanır diye çünkü arkadaşlar ahıra gelmiş sanki
pasta var pasta get,riytum dedm 14 yasındaki oğlan yemem ben dedi anne ve anneanne o çok sever getir getir dediler zorla yedi çocuk
ayyy cokmu ayıpladım nee

Yeni birşey gördüklerinde ay bunu kaça aldın diye sorup sonrada çok pahalı almışsın,ben çok ucuza aldım diyenlere,yatak odama girip dolaplarımı karıştıranlara,eşimin bana yardım ettiğini gördüklerinde,kılıbık kocan varmış diyenlere,evimde tartışan eşlere,çocuklarına sahip çıkmayanlara ve birde hamile olduğum oldum için kadınların çoğunun ,seni korkutmak gibi olmasın ama doğumda şu şöyle oluyor diye başlayan cümlelerine deli oluyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…