Evinize gelen misafirlerin,hangi hareketlerine sinir olursunuz??

Söylenen saatte gelmeyenlere ben de sinir olurum...

Yanlış anlaşılmasın ama kaynım bana gündüz vakti kardeşi evde yokken niye gelsin ki. Bu çok saçma geldi bana... Ne paylaşıcam ne konuşucam ben onla.. Küçük kardeşi olur gelir. Karnını doyururum, dersi vardır yardım ederim vs.. Ama koca adamın evimde işi ne?

Hepsi iğrenç de mutfakta abdest almak mı??? Öyk yani.. Hiç var mı böyle yapan ben adamı kovmaktan beter ederim. Kendi evinde yapıyorsa da arkama bakmadan kaçarım valla diyorum bak.

Eltim ve kaynım biraz şehre uzak otururlar ve haftasonu gezmek için şehre inerler. Gezerler tozarlar akşam yemeği vaktine yarım saat kala bilin bakalım kimi ararlar size geliyoruz diye... Çocukları her yeri karıştırır, elticik her geldiğinde evde bir kusur bulur ve kendi evini över. Ben de onlar gidince ağlarım da ağlarım. 10 yıl oldu bu hala böyle. Diyemiyorum ki benim evim alnımın teri senin ki gibi rüşvetle alınmış baba parası değil öfff yaaa

Son düzenleme:
Küçük çocuğu varsa görüşmem, nasıl ki benden kızım küçükkene uzak duran olduysa kimsenin çocuğuna dadılık yapamam zaten çocuktan dolayıda arkadaşlık olmaz

Bnde şu yaşıma kadar yaramaz çoçuk glince çok sinir olurdum..
Bi de tabi evin içini gözetleyenlere..
Benim kuzuda 2 yaşını bitirecek yakında ve fena halde yaramaz...
özellikle misafriliğe gidince canavara dönüşüyo..
Hiç dinlemiyor beni ve döküp saçmaya çalışıyo
bi gitttim iki gittim
artık çoook sammi olmadığım kimseye gitmiyorum nerdeyse..
O da çok nadir zaten
onlarda sağolsunlar ki çok anlayışlılar ve zaten bn gitmeden kırılacağı falan kaldırıyolar

sabahın kör saatinde habersiz gelenlere
mutfağa çay koymaya gittiğimde evimi kurcalayanlara
çocuklarıyla ilgilenmeyenlerre
tüm gün onlara hizmet ettiğim yetmezmiş gibi akkşam yemeğe kalmaya çalışanlara
evim temizmi değilmi diye bakanlara (özellikle sabahın köründe habersiz gelipte evimi düzenli bulmaya çalışanlara)
ben odadan ayrıldığımda koltuğun altından ses geliyordu bahanesiyle koltuğumun astarını kesen gerizekalılara
bizler ne çeşit yemek yiyoruz diye çöpümü kurcalayanlara üzerinede ben bunları yeseydim bende bu kadar kilo alırdım diyenlere( hamileyken 32 kilo almıştım) aynı kadın dolabımı karıştırıp bu kadar kilodan sonra bunlar sana olmaz ben alayım diyip kıyafetlerimi alana (dolabımı wcye gidiyorum diyip odama girip karıştıran kadın Allah seni bildiği gibi yapsın..)
buzdolabımı karıştıranlara
mutfağa yardıma gelmiş gibi davranıp elini hiçbirşeye sürmeden mutfağı boydan boya süzüp gidenlere
teftişe geldim canım temizliğine göre yiyeceğim diyip tabağından bir parça ısırıp tmm ben sevmem zaten diyerek insanın pislikmi gördü biryerlerde acaba diye kendisini kötü hisetmesini sağlayanalara
ellerine sağlık demek yerine binbir kusur bulanlara
tabağına konan pastaları parça pinçik ettiği halde tek bir kaşık almayanlara
wcye girip yeni takılmış tuvalet kağıdını o anda bitirennlere (tikim var dedi amma olsun sinirlerim bozuldu)
bu tarz insanlara
şimdilik bu kadar

Ben yatak odama girilmesindne hoşlanmıyorum
Çocuklar bunu yapabiliyolar..
saatlerce oturan misafiride sevmem sıkılırım..

Bende habersiz gelen misafiri hiç sevmem,sağa sola bakmalarından,tuvaletin kirli bırakılmasından,çocuklarına bakmaya Annelerden hiç hoşlanmam.

Gerçi hoş bazen baksanda kaşla göz arasında pahalı kremimi olduğu gibi cam sehpama sürmüştü bir çocuk tamamiyle bitmişti zaten küçük olan krem kazıya kazıya çıkardım ,,bir sonraki geldiğinde yatakodamı kilitledim baktım Anne bozuldu bir sonraki habersiz geldiğinde kilitlemedim bozulduğu için bu sefer 3 tane rujumu kırmış dökmüş ,sürmüş her yere.Onu da çocuğun nerde deyince farketti yoksa daha neler olucaktı.

Ayy Allah da seni güldürsün emi..ne çok güldüm hiç gülesim yokken karaları bağlamışken..

bir kaç syfa okudum da 18 yıllk evlilğimde hep yaşadığım benimde başıma gelen şeyler genelde...Benim eşim çok hassastır bu konuda.Çocuklu misafir istemiyo... Çocuklr küçükken rahatszlık vermemek adına gitmezdim çoğu yere..nasıl okula başladılr herşey düzene girdi öyle..düğün nikah yada ev görme sünnet vs gibi bile eşimle gider gelirdik bir yarımsaat..hani gönül yapmak adına..
en son bende olan bi olayı paylaşıyım..3,4 yıl önce samimi arkdaşımın oğlu tekne kazıntısı oluyo..çok yaramaz hiperaktif bi çocuk..ama napıyım arkdşımı seviyorum bi çock yüznden dostlukda bitirilmezki..Khvaltıya geldği bi gün, ayaklı büyük, ışıklı içi sahta balık dolu olan sulu akvaryumumu devirdi..tahmin edersiniz her taraf halı göl..akvaryumu kapıya koydum halaa suyu süzüldü kapıcı nın bile surat düştü....başka bir günde oğlumun akülü motorsikleti vardı çocuk hiç binmemşti..gardırobunun tepesine koymuştum ulaşamasın diye..Sen çık yatağın üstüne eliyle itikle..hooop motosiklet yerde..Ondada hayır kalmadı..
Sonuçta gerçkden annelerin daha dikkatli duyarlı davrnmları gerekiyo bu konuda..Marifet eline sigarayı eline almakla bitmiyo işte...ev sahibi mevzuya odaklanırken kulağıda aklıda ''acaba şimdi napıyor içerde çocuk''diye konsantre olamıyo haklı olarak...
şimdi okula bşladı çok şükür rahatız..

Ben eve gelen misafirin içeri girdiği andan itibaren çıkana kadar etrafa bet bet bakanlara didikleyenlere sinir oluyorum....

evet dediğiniz gibi insan diken üstünde oturuyor nerede ne yapıyor diye..kapıyı kilitlemekte bulmuştum çareyi anahtar üstündeydi baktım kilidi açıp odalara giriyorlar birde küçücük kızıma atıyorlar(kızım şuan 18 aylık) suçu o açtı diye hadi diyelim kızım açtı kapıyı nasıl uzandıda açtı koldan aklım almıyor ama açması biryere kadar belki mantığım kabul edebilir sopa uzattı da açtı ,zıpladıda açtı derim ama kilidi nasıl açtı bire vicdansız yalancılar ben bile zorla açıp kapıyorum kilitleri....artık anahtarıda bırakmıyorum üstünde kim alınırsa alınsın kim gücenirse gücensin doldum doldum taştım..
Ben eve gelen misafirin içeri girdiği andan itibaren çıkana kadar etrafa bet bet bakanlara didikleyenlere sinir oluyorum....

ben sanırım artık her gelen misafire sinir oluyorum...

çocuklu misafirde çocuk yaramazlık yapabiliyor. ben biraz daha anlayışlıyım o konuda. henüz çocuğum olmaıdğı için korkuyorum yadırgamaya başıma ne gelecek belli değil. ama eşim hiç çekemez yaramaz misafir çocukları. ben biraz titizim. çocuklar evi mahvediyor. aslında benim gibi biri için zor ama çocuk sonuçta napalım canı sağolsun. iama eşek kadar insanların makyajını silip de pamuğunu pis pis ortada bırakmasına sinir oluyorum. benden habersiz evi gezme bahanesiyle yatak odama dalan ya da dolabımı açıp kıyafelerim düzenli mi diye inceleyen de oldu. çok ayıp geliyor bana. bazı insanlar çok rahat. benim evim başkasına gezdiren akraba gördüm ya.

Son düzenleme:
misafirin çat kapısına uyuz olurum
bide böyle çok titiz gibi görünen ama aslında sadece uyuzluguna çatala bardağa makıne ızıne bakanlara uyuz olurum makıne sonucta yanı bu çizer buhr yapar ama mıkrop öle ölüo...
yerınden kalkmyan hıcbişeye el atmayan özellıkle yaşıtım kız mısafırlere uyuz olurum
dökerek yiyen dıkkat etmeyenlere uyuz olurum...
bıde kocam varken oturuşuna kalkışına dıkkat etmeynlere uyuz olurummmm ...
kısacası doru duzgun mısafıre kapım açık ama gerısıne uyuz oluorum

benimm yazmamaa gerek kalmadı bilee.. resmen duygularıma tercumaan oldunuz..

kesinlikle kendi çocuklarını damatlarını gelinlerini öven tiplere oldukça sinir oluyorum...insanlar şunu birtürlü öğrenemedi nedense...bırak seni övmeyi başkası övsün seni..

en sinir olduğum şey sigara içebilir miyim diye sormayıp hemen sigara yakan misafir. ama yaktıktan sonra evimde sigara içemezsin yasak diyip hava yağmurlu bile olsa balkona kovalarım.
bir gün gene misafirim vardı benle aynı yaşta evli olan bir kız anlatıyo "eşimin halası ev aldı çok güzel çok geniş. eski evi cewonun evi gibi küçücüktü" dedi ben aynen (evim küçük değil bi kere 105 m2)
başka bir misafirim de yemek masama bakıp biraz adi galiba masan demişti (aynı yerden almıştık) bende evet sizin aldığınız yerden aldım demiştim. yani patavatsız misafire,
popolarını kaldırıp birşeye yardım etmemelerine,
klozet kapağını kapatmamalarına,
servis yapana kadar bişey demeyip servis yaptıktan sonra aaa ben rejimdeyim hepsini yiyemem diyenlere (baştan söylesene madem),
SİNİR OLUYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…