- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Alerjisi olsa belirti vermez miydi?Gelisim geriliği varsa alerji testlerini yaptir özellikle inek sütü alerji testini..
Rabbim şifa versin
Vermeyebilir.alerjinin en ilerlemis gelisim geriliği yada anafleksi dir.Alerjisi olsa belirti vermez miydi?
Vermeyebilir.alerjinin en ilerlemis gelisim geriliği yada anafleksi dir.
Cocuk gastranoleji bölümüne gitmen gerek.yada uzman doktora bu supheden olabilirmi diye bahset.yasi ikinin altindaysa testlerde cikmayabiliyor.inek sutunu ve urunlerini keserek takip yapiliyor eger gelisim gozlenirse teşhis konuluyor.Testi nasıl yapıyorlar peki?
Rabbim yardımcınız olsun her halukarda rabbim vicdanlı insanlar çıkarsın hep karşısına. Anne olarak endisenizi anlıyorum. Umarım herşey sizin ve yavrunuzun istediği gibi olur.Sanki içimde bir ateş yanıyor ne yazıcam ne anlatıcam onu bile bilmiyorum öyle dardayım ki...
Yavrumun akranlarına bakıyorum hepsi bıcır bıcırlar.. Ama benim oğlum farklı. Adını bile yazmak istemediğim bi gelişim probleminin içine düştük.. Ne olduğu da belirsiz, bu ay sonu gelişim testi yapılacak teşhisi netleştirmek için..
Tam göğsümde alev alev yakan bişey var beni. Bugünler de geçecek mi, oğlum da emsalleri gibi olacak mı birgün, yoksa çok merhametli toplulumuz tarafından ötekileştirilenlere +1 hane olarak da benim oğlum mu eklenecek..
Bıraksalar günlerce haftalarca hüngür hüngür ağlayabilirim. Ne zor bi imtihanmış, Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?