Evladım...

Gelisim geriligi icin mi bu kadar karamsarsizsiniz? Bi cok sebebi olabilir. Kac aylik? Hic mi kelime yok? Soylediklerinizi komutlarinizi anliyor mu? Tv izliyor mu? Oyunlarda nasil?

Gelisim geriliği dediğiniz yaygin gelişimsel bozukluk adi altında incelenen bir durum ise çok erken farketmissiniz. Bu yüzden şanslısınız. Umarim testleri temiz cikar. Sayet ki tanisi kondu. Ozel egitim ve uygun bir program ile okul cağına kadar bile büyük bir yol almış olursunuz. Allah yardımcınız olsun.

Ben henüz evlenmedim ve anne değilim.
Bu yüzden belki fikirlerim sizin yaşadığınız gibi değil,çünki anneliği tatmadım.
Hayatta en büyük arzum anne olmak.
Allah her kesi bir yolla imtihan eder,bunun için sadece şükür edebiliriz.
Sadece sabırlı ol ve dik dur.Eğer iyileşicekse ne mutlu sana.
Öteki halda Allahın sevimli kulusun canım...

Hiç takma o başka insanları da onları umursayan kim ki,nice guya görünürde her şeyi sağlam insanlar gördük...

Rabbim şifa versin..üzüldüm ama sizin en dik durmanız gereken bi dönem rabbim daha acılarıyla sınamasın hiç birimizi evlat başka bişe insan kendine o kadar üzülmüyor.

Rabbim hayırlı kapılar açsın insallah. .

Canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız .nasıl hissettiğini tam olarak bilemem belki ama bir anne olarak yine de tahmin edebiliyorum.allah evlatlarımızı ayirmasin bizden yeterki.bir çare bulunur insallah

Evlat. Insanin en hassas, en degerli, en kirilgan noktasi . Artik oldukca yol kat ediliyo erken teşhis oldugunda gelisim bizukluguna. Goz temasi, komut alma vs bunlar da onemli. Ama sabirla ustesinden gelen cok anne hikayesi okudum. Sen karamsar olma ki evladin 1-0 yenik cikmasin simdiden. Sen onun icin guclu olmaya mecbursun. Kimse evladiyla sinanmasin. Allah yardim etsin.

Rabbim yardımcınız olsun her halukarda rabbim vicdanlı insanlar çıkarsın hep karşısına. Anne olarak endisenizi anlıyorum. Umarım herşey sizin ve yavrunuzun istediği gibi olur.

Ahmet Aydının kitabını okumanızı tavsiye ediyorum. Yedikleri çocuğu çoook etkiliyor.

Alerji konusu farklı diğer bayan gelişim geriliğini boy kilo olarak anlamış sizin kast ettiğiniz sosyal duygusal motor ve bilişsel gelişim alerjiyle alakası yok.

Test yapacaklar derken neyi kastediyorsunuz denver yada ankara gelişim testimi?

Bunlar için 1 ay beklemenizegerek yok internette o soruları bulup kendiniz yapabilirsiniz tabii sonuçları uzman değerlendirmeli mutlaka.

Konuşuyor mu? Ekolali varmı? Sayıları renkleri biliyormu? Tek ayak üzerinde zıplayabiliyormu? Sevdiği birşeyi sizinle yada baska insanlarla paylşıyormu gibi sorular var o testlerde.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah Gün doğmadan neler doğar lafı boşuna değil. Bebekliği nasıldı ? Yani siİn dikkatinizi çeken bir durum varmıydı anneler hisseder, eğer yoksa işnizi ferah tutun inş birsey olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…