Evladın Kızı Erkeği Olur Mu?

aaa sen neden üzülüyorsun bir erkek çocuk veremiyorsun bana diye kocana senin yüklenmen gerekir malum cinsiyet belirleyici erkek oluyor
Kv ne de gittiğinde ben olsam sorun ben de değil oğlunda Y kromozomsuz napayım de

Aynen bir evladım daha olsa kız olsun isterdim.

Sıkma canını. Kız erkek farketmez Allah yokluklarını aratmasın.

Eşine ve laf edecek olana bunu göster madem. Bundan anlar.

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-18-11-42-53.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 48
Ah tabi canım fark olmazmi hiç?Benim bir kız birde oğlum var.oglumun pipisine mavi kurdele taktık gelene gidene gösteriyoruz.Kızıda okuldan gelince evin çatısına kilitliyoruz.Kız da neymiş!
Allahım yukarıda yazdığım bu ucube örneği bir şekilde kafasında hayata geçirenler var sen onlara akıl fikir ver.
Evlat bu ya evlat..nasıl aralarında bir fark olabilir?Ben ikisi içinde canımi veririm.İkiside benim göz bebeğim.
Kiz-erkek ayrımı yapan zihniyetler, bir gün o istemediğiniz kızınıza muhtaç olursunuz.yapmayın. .

kız nasıl biticek kk da bile konu var erkek bebek isteyenler diye ilk gördüğümde çok şaşırmıştım

Ben de başta erkek istiyordum ya. Ki bizde kız evlat daha ön planda tutulur (bu da yanlış tabi ki) ben tek kızım sülaledeki, prensesliğime bir şey olur sandım akdkajdjs (oldu tabi ki kimse beni sallamıyor artık)
Eşim kız istiyordu.
Onun dediği oldu. Çok da güzel oldu. Hiç erkek değil diye üzülmedim ama. Benim bebem laaaan as bayrakları as sevinci yaşadım hep.

bu herifler kendileri padişah torunu olduğundan illa soyadları devam etmeli mantığındalar...kusura bakmayın da gerzekler!!!
2 kız harika birşeydir,biz de öyleyiz zira.oğlum var ayrıca..oğlu olunca birşey değiştiğini sanmıyorum,sadece daha çok yoruluyor insan daha hareketli oluyorlar.ama sevgisi fark eder mi hiç,karnında taşıdığın can bu...
anneanneye de sadece kendisinin de bir kadın olduğunu,ve kv nizi doğurduğunu söyleyin o yeter ona sanırım..
sağlıklı doğumlar dilerim size..

Bizde durum tam tersi kız olmadığını duydu eşim ve çok üzülmüştü.....Neden ayrım işte onu anlayamıyorum bende!ha oğluna çok düşkün ama kız hayaliyle yanıp tutuşan bir eşim var

canım hiç sıkılma.
babamın bi arkadaşı var.çocukluk gençlik arkadaşı
dört kızı var.
babam anlattı adam her kızın doğuşunda kahretti diyor dördüncü kızı olduğunda evin çatı arasında yaşamış bir yıl .
şimdi adamın facene bakıyoruz. kızlarım fındıklarım her resimlerin altına yorumlar dualar onları veren rabbe kurban olmalar :)))
napalım kişilik meselesi.
gönlünü ferah tut duanı et eşin içinde .çocuklarımızdan yana hiç üzülmeyelim.inşallah

kızıma arkadaş olsun istedim, hayatında bir desteği olsun istedim. ablam var ve o olmasa ne yapardım diye çok düşünmüşümdür. arkadaşım, sırdaşım, her şeyim.. hala ne olursa olsun ona ağlarım, o geçecek derse geçeceğine inanırım. evlat ayrımı yapmadım ama kız olmasını kızım açısından içimden geçirdim. ben çok mutluyum. eşim de mutlu olsaydı keşke..

inanılmaz kötü bir durum. Sizi etkilemek istemiyorum, ancak anında tiksimiştim eşimden.
Cahil olduğunu düşünürdüm. Niye böyle yapıyor ki ya, niye size küsüyor?

Allah allah.

kız istemediği için onu çok suçladım. sanırım bu yüzden konuşmuyor. duygularını anlamıyormuşum. ben mi hamileyim o mu çözemedim henüz.

bu kadar üzülünce insanlar, acaba erkek çocukta benim anlayamadığım bir şey, bir başarı mı var diye düşünmekten alamadım kendimi. ikinci çocuğu ilkine destek olsun diye çok istedim. çocuk sahibi olmak, onun gelişimine şahit olmak, her gün büyüdüğünü görmek, gülümsemesini görmek tarif edilemez duygular. ilkine arkadaş olacağı için ayrıca mutluyum. sadece benim çocuğum değil ki ama, babası da çok mutlu olsun isterdim. yoksa başka kimse umurumda değil.

Ayy ne üzücü kırıcı çirkin bir durum.
Japonlar insan kolundan kulak yaptı biz hala neyi tartışıyoruz..
kaç gündür beni güldüren ilk şey mesajınız oldu. acı ama komik. :)

Evladın ayrımı olmaz. Cennet kokulu bi çocuk veriyorsunuz ona yatıp kalkıp şükretsin.

Uyuz oluyorum eşlerini bu yüzden üzen adamlara. Sen onun yüzünden ağlamak zorunda mısın çocuğunu taşırken hemde?

Üzülmeyin lütfen, bebeğiniz hissetmesin.

simdi senin konunu okuyunca esime telefon ettim degisebilir diye bizim ikili taramada yuzde 80 erkek dedi doktor ondan 1 hafra once baska doktor ayni seyi dedi ama degise biliyo biz hic sormadik aslinda bana kalirsa 20 haftadan once soylememeleri lazim sonra boyle problemler olabiliyo

en çok da bu yüzden üzülüyorum. babasının bu tepkisini hak etmiyor. kendi kendine büyümeye çalışıyor içeride. haberi yok bir şeyden. ben zırıl zırıl ağlamasam hiç hissetmeyecek de ben de kendimi tutamıyorum. kızımı da üzüyorum. durmadan babasına annem neden ağlıyor diye sorup duruyor. o da ağlıyor, geliyor sarılıyor. o etkilenmesin diye kendimi tutup, o uyuduğuda gece sabaha kadar zombi gibi gezip ağlıyorum.

allah başka dert vermesin elbette. bu gelip geçici bir sıkıntı. güçlü olmaya çalışıyorum. ama hormonlardan mıdır nedir. gözyaşını durduran beyin sinyalimde arıza var sanırım.

keşke söylemeseydi doktor. ben özellikle dedim erken değil mi belli olmaz daha diye. inatla erkek erkek dedi. kordon olmasın o dedim. tersledi beni bilgisine laf ediyorum diye. daha önce de kan kusma şikayetiyle gece acile geldim diye bi ton azarlamıştı beni. en iyisi kadını şikayet etmek. başkasını azarlamasın. o kadar para ver üstüne bir de azar ye.

eşinize söyleyın evladın kızı erkeği değil evvela sağlıklısı önemli
önce sağlıkla kucagına alma hayalı kursun
çok kızıyorum bu zıhnıyette ınsanlara
millet deli gbi para harcıyor cocuk sahıbı olmak ıcın
kız erkek ayrımı yapmıyor
sağlıklı olsun dıye dua edıyor

Allah eşinize kusura bakmayın ama biraz merhamet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…