- 29 Ekim 2015
- 1.502
- 2.980
- 133
en çok da bu yüzden üzülüyorum. babasının bu tepkisini hak etmiyor. kendi kendine büyümeye çalışıyor içeride. haberi yok bir şeyden. ben zırıl zırıl ağlamasam hiç hissetmeyecek de ben de kendimi tutamıyorum. kızımı da üzüyorum. durmadan babasına annem neden ağlıyor diye sorup duruyor. o da ağlıyor, geliyor sarılıyor. o etkilenmesin diye kendimi tutup, o uyuduğuda gece sabaha kadar zombi gibi gezip ağlıyorum.
allah başka dert vermesin elbette. bu gelip geçici bir sıkıntı. güçlü olmaya çalışıyorum. ama hormonlardan mıdır nedir. gözyaşını durduran beyin sinyalimde arıza var sanırım.
Ben de başta erkek istiyordum ya. Ki bizde kız evlat daha ön planda tutulur (bu da yanlış tabi ki) ben tek kızım sülaledeki, prensesliğime bir şey olur sandım akdkajdjs (oldu tabi ki kimse beni sallamıyor artık)
Eşim kız istiyordu.
Onun dediği oldu. Çok da güzel oldu. Hiç erkek değil diye üzülmedim ama. Benim bebem laaaan as bayrakları as sevinci yaşadım hep.
keşke söylemeseydi doktor. ben özellikle dedim erken değil mi belli olmaz daha diye. inatla erkek erkek dedi. kordon olmasın o dedim. tersledi beni bilgisine laf ediyorum diye. daha önce de kan kusma şikayetiyle gece acile geldim diye bi ton azarlamıştı beni. en iyisi kadını şikayet etmek. başkasını azarlamasın. o kadar para ver üstüne bir de azar ye.
Aman onlar da bitsinkız nasıl biticek kk da bile konu var erkek bebek isteyenler diye ilk gördüğümde çok şaşırmıştım
maalesef bitmezler şehzade dogurucaklarsa demekAman onlar da bitsin
Tamam istersin amenna ama tutturmak ne demek yahu ?
Erkek olmadı diye küsmeler,konuşmamalar
kızıma arkadaş olsun istedim, hayatında bir desteği olsun istedim. ablam var ve o olmasa ne yapardım diye çok düşünmüşümdür. arkadaşım, sırdaşım, her şeyim.. hala ne olursa olsun ona ağlarım, o geçecek derse geçeceğine inanırım. evlat ayrımı yapmadım ama kız olmasını kızım açısından içimden geçirdim. ben çok mutluyum. eşim de mutlu olsaydı keşke..
kız istemediği için onu çok suçladım. sanırım bu yüzden konuşmuyor. duygularını anlamıyormuşum. ben mi hamileyim o mu çözemedim henüz.
bu kadar üzülünce insanlar, acaba erkek çocukta benim anlayamadığım bir şey, bir başarı mı var diye düşünmekten alamadım kendimi. ikinci çocuğu ilkine destek olsun diye çok istedim. çocuk sahibi olmak, onun gelişimine şahit olmak, her gün büyüdüğünü görmek, gülümsemesini görmek tarif edilemez duygular. ilkine arkadaş olacağı için ayrıca mutluyum. sadece benim çocuğum değil ki ama, babası da çok mutlu olsun isterdim. yoksa başka kimse umurumda değil.
kaç gündür beni güldüren ilk şey mesajınız oldu. acı ama komik. :)
Evet baz kadınlar resmen gurur duyuyor ogullariyla sanki kendisi yapıyor.maalesef bitmezler şehzade dogurucaklarsa demekhavalarıda başka oluyor zaten irkek annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?