evladını kuru kuruya seven baba

bu nasıl bir evlilik ya

merak ettiğim için soruyorum mesela birbirinize hediye alırken de o bana bu fiyatta hediye aldı ben de ona bu fiyatta hediye almalıyım mı diyorsunuz :)

bu adam bir çiçek alsa onu da hesap eder valla gidip parktan toplayıp gelmesin.

benim arkadaşlarım arasında böyle bir konu söz konusu olamaz en nefret ettiğim şey cimriliktir. bir de siz evlilik kurumu içinde aile kurmuşsunuz, çok enteresan gerçekten.

Sizin adına evlilik dediğiniz, aslında bir işletme gibi duran o kurumun bir muhasebecisi falan var mı?

Babanın yaptığı çok ayıp. Kira ile bebek aynı şey mi? Ne demek "ben senden kira istiyor muyum"?
İlk iş olarak eşinizle konuşun ve ortak bir hesap açın. İkiniz de her ay oraya eşit miktar para gönderin. Bütün herşeyi oradan alın ve ödeyin.

üslupunuza dikkat edin ablacım falan ne oluyoruz yani
ne var ki ablacım lafında anlamadım
kızdan bayağı büyüksünüz muhtemelen

birilerini daha da terslediniz hayırdır kocaya çemkiremedikçe söz geçiremedikçe buraya mı atarlanıyorsunuz nedir?

bu arada sorularıma cevap vermemişsiniz.. Siz o eski üyesiniz dimi?

büyük olduğumu ve eski üye olduğumu nerden çıkarıyorsunuz eşi cimri diye tek konu açan ben miyim ablacım diye mahlle ağzı ile konuşmasından rahatsız oldum evet siz hayırdır siz avukatı mısınız hanımefendinin?

kaçtır atarlanıyorsunuz
inşallah bu atarınız sizde diktatörlük yapar da eşinizin bu tarz huylarından kurtulursunuz
o üye olduğunuz baya belli ama neyse

inşallah çıkarsınız feraha

Bu konuya benzer başka bir üyenin konusu daha var ama bir türlü bulamadım. Bir ara ayrılır gibi olmuştu sonra yine barıştı. O da çocuğuna oyuncak almıyordu, masrafların hepsi kadındaydı. Evin de bütün işleri ona baktığı için robot süpürge almak istiyordu ama eşi katkıda bulunmak istemiyordu. Eve yardımcı almasına zaten izin yoktu.

Bu adamlar sanki aynı fabrikadan çıkmış gibi bir birine çok benziyor.

Yani alabilir tabi ama en başında anlaşmışsınız sen bunlari öde ben bunları şeklinde ondan almıyordur.
Benim eşim alışverişi sevmez. Evlenmeden önce coraptan,iç çamaşırına kadar tek mağazaya(genelde ayni markanin magazası)gidip a dan z ye alıp çıkan bir insandı hatta.
Ben sacmalama gel şuraya bakalım,buradan alalım diyerek gezdire gezdire alistırdım zira ben gidip takım elbise satan pahalı markadan corap,iç çamaşırı vs almam ona da aldırmıyorum. Kendisi de aradaki farki görünce diyor corap,fanila alirmisin bana diye,onuda cikip alıyorum ben.
Kızıma ,ogluma birsey alınacaksa ben cocuklarla gider gezer alırım. Gidipte kızım elbise istiyor deyip seçip almaz ama bana alma etme demez, karışmaz. Sen hallet şimdi sen mağaza mağaza gezer secer alırsın der hatta. Bu yasadığınız durumda eşim siz halledin ben şurda kahve içerim buluşuruz,der çıkardi mağazadan denenecek vs diye çocuğumda buna uzülmez yani niye üzülsün. Almayın demiyorsa.
Ha eşinizin dısari cikmamasi vs üzücü tabi bunlarda hak veremiyorum eşinize ama diğer konu sizin en baştan anlaşmaniz sebebiyle normal geldi bana zira kira,mazot faturalar da küçük ödemeler degilki.

evet tam da demek istedğim buydu.ya bu deveyi güdeceğim ya bu diyardan gideceğim farkındayım

Ben herşeyi geçtim de bana deseki sen artıya geçeceksin benim için o an biter hem kalben hem mantıken. Yok böyle içten pazarlık, erkeğin pintisini zaten oldum olası sevmem ama ailesinden çocuğundan sakınanı hiç hazmedemem.Herkes normal demişte ne demek çalışan bir kadının maaş kartını istemek bana göre normal değil, on yıldır evliyim bir kere teklif dahi etmedi, ortak hesap ne alaka ya o an evin ihtiyacı ne eksikse kim musaitse hal eder geçer. Sen ben mi muhabbeti yapıcaz elde kalan para herkes kendi hesapta tutar, birşey alınacağı zaman ne var ne yok dökülür ortaya. Çocuğum varsa eğer benim hesabım, cüzdanım dolu olmalı heran herşey olabilir kendimi o an ne yapayım ne edeyim diye düşünmemeliyim. Bence siz haklısınız hayat müşteriktir kabulüm ama kadınlar kendilerine güvende hissetmek zorunda yanımızda çocuklar oluyor canı birşey ister, ihtiyaç olur gb eşiniz ne sizi ne çocuğunuzu düşünüyor. Aile olamamış ki baba olsun.

Çocuğa pışık diyodu bi de yanlış hatırlamıyorsam

temizlik ve çocuk bakımı da ortak mı sizce. hiç sanmıyorum. o yüzden kadının maaşında erkeğin gözü olmamalı. yine evine harcar zaten.
onlar bizizm düşüncelerimiz , sizizn eşiniz anlayışlı demekki . benim arkadaşım hesaplar ayrı dedi maaşı vermedi. çocuk bakıcı parası yüzüzenden günlerce kavga edildi . konu sahibi boşayacak yada bunları sorun etmeyecek . bu şekilde ömür geçmez hasta olur. erkek milleti senn aa benim para dedinmi kötüleşiyor genelde.

Babanın çocuğuna bişey almaması için normal denilmiş hayretler içinde okudum. Yahu çocuğuna 1 sakiz bile almamak normal mi? Diğer masrafları karşılıyormuş
Bir zahmet kendisininde oturduğu evin kirasını, yediği yemeği, totosunu gezdirdiği arabanın masrafını ödeyiversin...Aile babası olamayacak insan ne evlenecek, ne de çocuk sahibi olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…