ben de aynı kişi olduğunu düşündüm mahjoyla.Paraya tapan eş bu konu sizin miydi?
üslupunuza dikkat edin ablacım falan ne oluyoruz yani
büyük olduğumu ve eski üye olduğumu nerden çıkarıyorsunuz eşi cimri diye tek konu açan ben miyim ablacım diye mahlle ağzı ile konuşmasından rahatsız oldum evet siz hayırdır siz avukatı mısınız hanımefendinin?ne var ki ablacım lafında anlamadım
kızdan bayağı büyüksünüz muhtemelen
birilerini daha da terslediniz hayırdır kocaya çemkiremedikçe söz geçiremedikçe buraya mı atarlanıyorsunuz nedir?
bu arada sorularıma cevap vermemişsiniz.. Siz o eski üyesiniz dimi?
kaçtır atarlanıyorsunuzbüyük olduğumu ve eski üye olduğumu nerden çıkarıyorsunuz eşi cimri diye tek konu açan ben miyim ablacım diye mahlle ağzı ile konuşmasından rahatsız oldum evet siz hayırdır siz avukatı mısınız hanımefendinin?
Bu konuya benzer başka bir üyenin konusu daha var ama bir türlü bulamadım. Bir ara ayrılır gibi olmuştu sonra yine barıştı. O da çocuğuna oyuncak almıyordu, masrafların hepsi kadındaydı. Evin de bütün işleri ona baktığı için robot süpürge almak istiyordu ama eşi katkıda bulunmak istemiyordu. Eve yardımcı almasına zaten izin yoktu.Paraya tapan eş bu konu sizin miydi?
Yani alabilir tabi ama en başında anlaşmışsınız sen bunlari öde ben bunları şeklinde ondan almıyordur.o da aynı bu şekilde diyor ben senden istiyor muyum kirayı öde arabanın gazını doldur tamam istemiyor ama çocuk onun da çocuğu birşey istediğinde alamsı gerekmez mi babalık duygusu hiç mi yok yani kırk yılda bi çok istediği birşey olsa mesela çocuğunu mutlu etmek istemez mi insan
evet tam da demek istedğim buydu.ya bu deveyi güdeceğim ya bu diyardan gideceğim farkındayımBen sizi çok iyi anladım. Onun bir şey alması değil derdiniz, siz zaten alıyorsunuz, alırsınız da. Ama bir baba evladı bir şey isteyince, beğenince hiç mi vicdanı, sevgisi ağır basıp elini cebine atmaz. Adam almadığı gibi ortamdan kaçarak uzaklaşıyor. Pes vallahi.
Böyle hayat geçmez ki? Bu evlilik değil. Adam cimriliğinden çocuğuna bir şey almıyor, gezmek tozmak yok, kuruş hesabı yapıyor. Düşünürken bile bana daral geldi.
Siz baştan muhtemelen size ve çocuğunuza para koklatmaz, aldığınız her şeyi sorgular diye maaş kartınızı vermediniz ve ortak para olayına görmediniz. Çokta haklısınız. İyi ki vermemişsiniz. Bu adam sizin her harcamanın sorular hayatı size daha da dar ederdi. Şimdi en azından sizin paranıza ve harcamalarınıza karışmıyor.
Ya olduğu gibi kabulleneceksiniz ya da boşanacaksınız. Bu adam değişmez huyu böyle demek ki. Cimri insanda hiç çekilmez yahu :/ Allah kolaylık versin.
Çocuğa pışık diyodu bi de yanlış hatırlamıyorsamBu konuya benzer başka bir üyenin konusu daha var ama bir türlü bulamadım. Bir ara ayrılır gibi olmuştu sonra yine barıştı. O da çocuğuna oyuncak almıyordu, masrafların hepsi kadındaydı. Evin de bütün işleri ona baktığı için robot süpürge almak istiyordu ama eşi katkıda bulunmak istemiyordu. Eve yardımcı almasına zaten izin yoktu.
Bu adamlar sanki aynı fabrikadan çıkmış gibi bir birine çok benziyor.
onlar bizizm düşüncelerimiz , sizizn eşiniz anlayışlı demekki . benim arkadaşım hesaplar ayrı dedi maaşı vermedi. çocuk bakıcı parası yüzüzenden günlerce kavga edildi . konu sahibi boşayacak yada bunları sorun etmeyecek . bu şekilde ömür geçmez hasta olur. erkek milleti senn aa benim para dedinmi kötüleşiyor genelde.temizlik ve çocuk bakımı da ortak mı sizce. hiç sanmıyorum. o yüzden kadının maaşında erkeğin gözü olmamalı. yine evine harcar zaten.
Onu hatırlamıyorum. Aradım bir türlü bulamadim, özellikle birkaç üyenin okumasını istiyordum.Çocuğa pışık diyodu bi de yanlış hatırlamıyorsam
Mahjo imiş zaten Hasf. Şimdi baktım da hesaplar birleşmiş.Onu hatırlamıyorum. Aradım bir türlü bulamadim, özellikle birkaç üyenin okumasını istiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?