- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Kadınlar çalışsın çalışmaya da bu erkekler de çalışan kadınlarla evlenince ortak şirket kurmuş gibi davranmaları beni sinir ediyormerhabalar.Evliyim 3 buçuk yaşında kızım var.ikimiz de memuruz.maddi konularda hiç anlaşmıyoruz.eşim çok cimri.başlarda maaşları birleştirelim istedi ben istemedim.maaş kartımı istedi vermedim .çünkü verirsem asla alama diye.Bakıcı ücreti evin gıda ihitiyaçları (meyve sebze gibi) kızımın ve kendime ait bütün kıyafetler oyuncakları dahil bende hiç karışmaz.oda kiralar faturalar falan.arabanın mazotu. benden maaşı yüksek.sorun şu ki kızına hiçbir şey almaz..Yıldım artık gerçekten çocuğuna ne oyuncak alır ne elbise çocuk birşey istese avm de geri çıkar oyuncakcıdan ya da ben alırım boynu bükülmesin diye.kızın odasına oyuncak dolabı aldık bin lira onu kendi ödedi ona bile bi ton laf etti.ya isiyorum ki bi gün de babası böyle oyuncak alıp gelmiş olsun sevinsin mutlu olsun.Elbise giymeyi bu ara çok seviyor uzun kollu elbisesi yoktu bi kaç tane aldım bi tane de sen alsan olur mu dedim neden alayım ki neden sana iyilik yapayım eğer o elbiseyi alırsam sen artıya geçeceksin dedi böyle bir cümle olabilir mi ya.Gezme desen götürmez sürekli birikim derdinde.hafta içi yoğun çalışıyoruz . bi gün de olsa insan çıkalım istiyor çıkmaz çıksa bile surat asar para gidecek diye gidelim desen bizim oraya gitmemiz kaça mal olacak biliyormusun yok sen markete girersin bana ödetirsin. Bu maddi savaştan yoruldum
temizlik ve çocuk bakımı da ortak mı sizce. hiç sanmıyorum. o yüzden kadının maaşında erkeğin gözü olmamalı. yine evine harcar zaten.adam deseki kirayı ortak yapalım yakıt elektrik ikiye böleleim . çocuğun masraflarını da ikiye böleleim . maaaş kartını vermemeişisiniz. hesapları ayırmışsınız. size düşen çocuğun masrafları .eşiniz diyormu bu ay sen kirayı öde . yada takviye yap. hesapları ayıran szisiniz. adamda kendine göre yol çizmiş . arabanın kaskosu vergisis ondadır .
Aynı benim eşim . Çocuğumuz olsa ondan da esirgeyecek demek kimerhabalar.Evliyim 3 buçuk yaşında kızım var.ikimiz de memuruz.maddi konularda hiç anlaşmıyoruz.eşim çok cimri.başlarda maaşları birleştirelim istedi ben istemedim.maaş kartımı istedi vermedim .çünkü verirsem asla alama diye.Bakıcı ücreti evin gıda ihitiyaçları (meyve sebze gibi) kızımın ve kendime ait bütün kıyafetler oyuncakları dahil bende hiç karışmaz.oda kiralar faturalar falan.arabanın mazotu. benden maaşı yüksek.sorun şu ki kızına hiçbir şey almaz..Yıldım artık gerçekten çocuğuna ne oyuncak alır ne elbise çocuk birşey istese avm de geri çıkar oyuncakcıdan ya da ben alırım boynu bükülmesin diye.kızın odasına oyuncak dolabı aldık bin lira onu kendi ödedi ona bile bi ton laf etti.ya isiyorum ki bi gün de babası böyle oyuncak alıp gelmiş olsun sevinsin mutlu olsun.Elbise giymeyi bu ara çok seviyor uzun kollu elbisesi yoktu bi kaç tane aldım bi tane de sen alsan olur mu dedim neden alayım ki neden sana iyilik yapayım eğer o elbiseyi alırsam sen artıya geçeceksin dedi böyle bir cümle olabilir mi ya.Gezme desen götürmez sürekli birikim derdinde.hafta içi yoğun çalışıyoruz . bi gün de olsa insan çıkalım istiyor çıkmaz çıksa bile surat asar para gidecek diye gidelim desen bizim oraya gitmemiz kaça mal olacak biliyormusun yok sen markete girersin bana ödetirsin. Bu maddi savaştan yoruldum
Çitti olamazsın.Aynı benim eşim . Çocuğumuz olsa ondan da esirgeyecek demek ki
Eşim böyle yaparsa o ve ailesi çocuğu göremez.S Solukiklimler bak canım geleceğin duruyor burada.
Böyle bir adam olduğunu doğurmadan evvel bilmiyor muydunuz? O zaman niye baba yaptınız?
Boşansanız nafaka ödemez bu adam, biliyorsunuz değil mi?
30 yaşında kadınım, hala babam beni düşünür. Dün bir torba mandalina almış, sen zayıfsın ye de hasta olma diyor.Bir de sizin kocanıza bakın, küçücük çocuktan neler esirgiyor.
Bir çocuğun hem anne hem baba ilgisine, sevgisine ihtiyacı vardır normal şartlarda. Varlık içinde yokluk çekiyor kuzu, üzüldüm valla.
Cimrilerin insanlığı da cimri oluyorBuradaki tek sorun cimrilik değil. Sana niye iyilik edeyim ki diyor. Niye etmesin, eşi, çocuğunun annesi değil mi? Birlikte yaşlanmayı düşünen insan bu kafada olmaz. Cimrilikten öte, merhameti yok. Böyle adamı değil koynuna almak evine bile sokmamalı insan ama nerdeee.
Tillahını yapacak ve bal gibi de görecekler. Bunu yaparsanız eşinizin çocuğu icra etme hakkı var, bilmiyor musunuz?Eşim böyle yaparsa o ve ailesi çocuğu göremez.
Ayni seyi bende hatirliyorum. Cocuk bebek mi bisiklet mi birsey istiyordu adamda almam diye tutturmustuBen bu konuyu çok iyi hatırlıyorum
Aynı benim eşim . Çocuğumuz olsa ondan da esirgeyecek demek ki
Dunden beri cimrilik yapacak diyoruz. Hanimefendi sizin ruh sagliginiz gercekten iyi degil. Adam cimride olsa cocugun babasiyla gorusmesini engelleyemezsiniz. Cimri adamin kucagina bebek verip, onune dunyalari sermesini beklemeyin. Dover, sover, kotu muamele eder o zaman zaten cocuga da uzaklastirma alirsiniz, gorusturmezsiniz. Cocugunuzun ruh sagligini hic onemsemiyor musunuz? Saksi bitkisi degil o cocuk.Eşim böyle yaparsa o ve ailesi çocuğu göremez.
Zaten görecek adam çocuğunu, göstermiyorum diye bir şey yok. Kimler kimler görüyor çocuğunu, bu adam mı görmeyecek? Kim engel olacak buna? Ne kolay sanıyorlar her şeyi.Dunden beri cimrilik yapacak diyoruz. Hanimefendi sizin ruh sagliginiz gercekten iyi degil. Adam cimride olsa cocugun babasiyla gorusmesini engelleyemezsiniz. Cimri adamin kucagina bebek verip, onune dunyalari sermesini beklemeyin. Dover, sover, kotu muamele eder o zaman zaten cocuga da uzaklastirma alirsiniz, gorusturmezsiniz. Cocugunuzun ruh sagligini hic onemsemiyor musunuz? Saksi bitkisi degil o cocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?