evlat arasinda ayrim olur mu?..

Bu sizin düşünceniz
Yaşadığımız şartlar nedeniyle farklı düşünüyor olabiliriz
Biz babam ev alacak diye zorda kalan çocuklar olmadık elinden gelenin fazlasını yapmıştır 6 çocuğu içinde
Ablam güle oynaya otursun inşallah şimdide böyle düşünüyorum bir on sene sonrada aynı şeyi düşünürüm sanırım
Diğer konuda el kızı sefa sürerken diye bakmıyorum kardeşim hayata bir adım önde başlamış olacak ev alayım dıye zorlanmayacak şeklinde bakıyorum
Birde bizde damada geline elden geldi diye bakılmaz evlat neyse gelinde o damatta

eğer kalan miras tek bir daire vs bundan iabaretse abim yada erkek kardeşimin almasına gücenmezdim, ama paylaştırılacak kadar hatrı sayılır bir miras ise bölüşülmeli idi

Hakkı olmaz olur mu hiç elbette hakkı var 1 igne bile olsa yarı yarıya olmalı dava açarsa konu sahibi hakkı olan malları alır.
adam hayatta, aklı yerinde, hukuken de istediğine verebilir.allah gecinden versin vefat ederse o zaman dava açarsa işlem muvazalı ispat olursa o zaman belki

Bunu savunan var mı hala.
Maldan ziyade yapılan ayrım kadının zorunda giden. Kız evlat önemsiz kafası. Yıl 2016 ama cahillik, yobazlık tavan.

inanamıyorum ya
ben okurken dayanamadım sizde bunları yaşamışsınız
iki yakaları bir araya gelmez o abilerinin ve karılarının umarım
hoş insanın anne babası kendisini ezer ezdirirse el alem neler yapmaz

inşallah bundan sonra çok mutlu olursun
Allah sana çok güzel hayırlı evlatlar verir

dava açın babanıza
haksızlık etmış
sadece erkek cocuklarını kayırarak

Amin amin. daha bunlar neler kii dedim ya devede kulak değill..birgün okuldan geliyorum yanımda Allahtan komşumuzun kızı var mahalledeki kızlar erkekler oturmuşlar merdiven başında çoğunluğu kız ünvrst sınavlarına hazırlanıyoruz ve seçim yapıcaz annemin akrabası çocuk ve komşumuzun kızının sevgilisi yanımdaki komşunun kızına sorarken banada sordu hangi bölümü seçeceksiniz diye bu kadar kaldı ki ben cevap vermedim psikolojik sorunlu baba oda bakkaldan dönerken gördü Tövbe ki ben konuştuysam bana sokağın ortasında girişti..ama ölse cenazede sorsalar hakkını helal ediyormusun ASLA....gitmem cenazesinee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…