Amaaan yapıver incilerin dökülürKızlar diyelimki kız kardeşleriniz var evde ve iş yapmiyolar anneniz babanız her işi sizden bekliyor ve evlendiniz evlendiğiniz halde annenize gidince anneniz dışarda işi çıkınca yemeği çayı size yaptırıyor. Diğer çocuklarına maddi manevi daha çok değer veriyor ( bu kanıtlanmış bişey lütfen zannettiğimi düşünmeyin uzun uzun açıklama yapmamak için yazmıyorum) . Diğer çocuklarıni hep şımartıp resmen evin annelik görevini evi derleme toplama görevini size verse ne yapardınız?
Bu büyük çocuğun kaderidir maalesef.Kızlar diyelimki kız kardeşleriniz var evde ve iş yapmiyolar anneniz babanız her işi sizden bekliyor ve evlendiniz evlendiğiniz halde annenize gidince anneniz dışarda işi çıkınca yemeği çayı size yaptırıyor. Diğer çocuklarına maddi manevi daha çok değer veriyor ( bu kanıtlanmış bişey lütfen zannettiğimi düşünmeyin uzun uzun açıklama yapmamak için yazmıyorum) . Diğer çocuklarıni hep şımartıp resmen evin annelik görevini evi derleme toplama görevini size verse ne yapardınız?
Kullaniliyorum ama . Bunca zamandır yaptım ama onlar yatarken gezerken ben neden yapayım. Başka sorunlarda var zaten o yüzden kızgınımAmaaan yapıver incilerin dökülür
Boş oturup napcan
Bundan sonra öyle yapıcam. Gördüğüm değer sıfır her zaman en değersiz benimDiğer kardeşlerede yaptırmadığı için değilde siz yaptığınız halde maddi manevi yine sizi daha aşağıda tuttuğu için ben olsam herşeyden elimi çekerdim hiiiçte bişey yapmazdım kendi dağınıklığımı toplardım kavga edersekte ederiz. Bu tarz sorunlar bende çok yaşadım.
En büyük kizlariyim. Çocukluğumdan beri ben yıprandım ben çektim her şeyi ve evlendim buna rağmen uğraşmaktan yoruldumen büyük çocuk musun? ilişkilerde sınırları yeniden belirlemek nasıl fikir? yapma açıkça söyle sınır koy buna mesafe koymakta dahil
Bundan sonra kardeşlerim gibi davranicam arayada mesafe koyucam. Yıllardır aynı ya evlendim hala aynı olur muYapmamdan ziyade anneme gitmem artık anlayana kadar.
Anlamıyorsa da değerim bu demek ki deyip anlar ve gitmemeye devam ederim
Ben evlendikten sonra yaşamadım neyseki ama siz yaptıkça isteyecektir. Bizim sorunumuz daha cok annemin senelerce evi temizlememesi (gerçekten senede bir kere belki süpürge açardı) çünkü hep ben yapardım herşeyi buna rağmen aman naptın sanki gibi şeyler demesiydi. En sonunda bir güzel tartışma cıktı hiç bi iş yapmadım sonrada evlendim zaten. Alttan alırsanız ezilmeye devam.Bundan sonra öyle yapıcam. Gördüğüm değer sıfır her zaman en değersiz benim
Bizde de hep ben yapardım buna rağmen bir gün yapmasam kıyamet kopardı bu konuda zulüm gördüm bile diyebilirim o derece durum vahim. Şimdi acıyıp yaptıkça benden daha çok istiyor bı de kardeşlerim gezip tozarken ya da evde yatarken ben neden yapayım kendi evim yetmiyor sankiBen evlendikten sonra yaşamadım neyseki ama siz yaptıkça isteyecektir. Bizim sorunumuz daha cok annemin senelerce evi temizlememesi (gerçekten senede bir kere belki süpürge açardı) çünkü hep ben yapardım herşeyi buna rağmen aman naptın sanki gibi şeyler demesiydi. En sonunda bir güzel tartışma cıktı hiç bi iş yapmadım sonrada evlendim zaten. Alttan alırsanız ezilmeye devam.
Aynen ya bı enayi ben miyim afedersinizAyda yılda bir git gidincede ben misafirim de, misafir gibi davran
Estağfurullah kuzum, kendini ailende olsa ağırdan sat.Aynen ya bı enayi ben miyim afedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?