Evet ve yılların yorgunluğuyla birleşince daha da çok zorluyor insanı. Sanıyorum ki benim bu durumu kendimce iteklemem, kafaya takmam ve oğlum bağ kursun istemem hep annemle anne olmadan önce hiçbir sorunumuz olmaması kaynaklı. Dünyaya bir çocuk getirmeden önce kök ailemle hiçbir zaman hiçbir sorun yaşamadım bilakis evin hep şen şakrak sevilen kendi işini kendi halleden bakın altını çizerim o zaman de hep böyleydi bu tabiri caizse “aslan gibi, çok sosyal, her şeyi halleder o” çocuğuydum ama hiçbir zaman kırgınlık yaşamadım onlara karşı çünkü gerçekten güzel bir hayatım oldu ve iyi anne baba oldular bana karşı. Benim problemim ne zaman ki anne oldum, ne zaman ki benim de bir şeylere ihtiyacım oldu , o zaman başladı. İlk defa talep eden bir pozisyonda yer aldım o da ufak tefek talepler hep tabi ki ve şükürler olsun ki eşimle birlikte aslan gibi büyüttük yavrumuzu. Keyifle , mutlulukla. Ama maalesef bazı sağlık sorunları oldu, orada olmadılar, başkaca ihtiyaçlarım oldu, yine hep sen halledersin denildi bana. Ve inanır mısınız bana bir şey verilmeyip yine benden pek çok şey beklendi. Eski neşem, eski Şen şakraklığım, evin her şeyi toparlayan neşe figürü olmam falan beklendi. Yavrum doğduktan sonra anneannesi dedesi bebekken sevdiler onu, çok oyunlar oynadılar, anneannesinin o zamanki ilgisini iyiliğini ve kurduğu bağı bildiğim için bu durumun sonradan başka bir şeye dönüşmesini kaldıramadım sanırım. Çünkü oğlum anneannesini gerçekten özlüyor, bakın herkes tamamen kişisel bir mevzu olduğunu içselleştirdiğim evlat ayrımı acısını oğluma yansıttığımı düşünüyor ki anlattıklarımdan öyle anlaşılması eşyanın tabiatına uygun ama inanın ki içimde bir yerlerde burada bir yanlış var hissi var hep. Yani ilgilendiğinde o sevginin yavruma geçtiğini gerçekten biliyorum görüyorum oğluma o bağ o aile büyüğü ilgisi gerçekten iyi geliyor. Ya da hayatımız boyunca hep evlat ayrımı olsaydı, hep ben ikinci planda çocuk olsaydım belki hemen kestirip atardım ailemi. Hiçbir zaman hissetmedim böyle bir şeyi arkadaşlar , gayet evin neşesi sevilen çocuğu oldum hep. Ama şimdi şimdi şunu anlıyorum işte hep neşemle sevilmişim ben ihtiyaç duymayışımla iyi gelişimle herkese. Ne zaman ki benim de ihtiyaçlarım dertlerim başladı aaa bakıyorum kimse yok yine sen halledersin yapıldı bana. Ablam da evin hep hassas kırgın çocuğu aman yanında olalım aman biz destek olalım o da hep bu şekilde büyüdü benim tam aksime hep birtakım problemleri olan ve ailecek çözdüğümüz çocuğu oldu evin. Ablamı da dünyalar kadar çok sevdim ben hep ama artık bencilliği kalbimi kırıyor, herkese yeter diye bagırdığım günler de oldu, kestirip attığım zamanlar da oldu. Ama günün sonunda oğlum kuzenini görmek istediğinde üç günlük dünya diyip gidip sonra da neden ben bu evde bir yabancı gibi hissediyorum diyorum . Bence kendimi çok net ifade ettim arkadaşlar , sizler de o kadar muhteşem yorumlar yapıp o kadar ayrı yerlerden ayrı bakış açıları sunuyorsunuz ki, iyi ki diyorum ya her birinizin değerli yorumuna.