- 15 Ağustos 2013
- 419
- 1.166
- 113
- Konu Sahibi bitmeyendert
-
Evet sürekli gelinip gidilsin biri hastalansa hemen eşimi arar iyi de bende o da çalışıyorum isimiz var yani her dediginde gidemem eltim çalışmıyor ama çocukları var diye asla aranmaz bir sorunu olsa bizi arar hemen bende bunu anlamıyorum ben o kadar borç öderken bak boş boş sonra git ev al ama işin düşsün beni ara :)anlamadım aıle sıze gelıp hızmet et kole gıbı ol falan mı dıyor sızden ozel ıslerınızı gormenızı mı ıstıyor ?
anladımEvet sürekli gelinip gidilsin biri hastalansa hemen eşimi arar iyi de bende o da çalışıyorum isimiz var yani her dediginde gidemem eltim çalışmıyor ama çocukları var diye asla aranmaz bir sorunu olsa bizi arar hemen bende bunu anlamıyorum ben o kadar borç öderken bak boş boş sonra git ev al ama işin düşsün beni ara :)
Kimseyi tabiki ezmiyorum başında herşey böyleydi zaten ezilcek olsa evlenmezdim kimseyi kiskanmadim öyle bir durumda değiliz çünkü herşeyim var suan. Söyledi kendi aralarında ve aramayın sizinle konuşmak istemiyorum da demiş ama hala rahatsız etme derdindelerSiz açık açık kıskanmışsınız. Eşinize de sürekli yükleniyorsunuz galiba. Onlara aldılar, sana almadılar. Anladığım kadarıyla size yüklenen yok. Sadece evinize misafir olarak gidip geliyorlar ya da sizi davet ediyorlar. Evinize gelen misafiri ağırlamak hizmetçilik yapmak değildir. Eş ailesinide normal misafir olarak görün o kadar.
Eşime hissettirmedim diyorsunuz ama evin sizin olması, ailenizin yardım etmesi, sizin daha çok maaş almanız gibi konularda sürekli eziyorsunuz gibi geldi.
Herkes az çok kıskanır eş ailesinin diğer çocuğa ev almasını. Belki sırayla hepsine ev alacaklar eşiniz sordu mu?
Siz de üstü kapalı siz karışmıyor ama eşinizi düşünüyor tavrıyla kv söyleyebilirsiniz. X biraz kırılmış. Acaba beni ayırıyorlar mı diye üzülüyor. Söyleyip çıkın aradan. Ana oğul halletsinler.
Eşinizle bir sıkıntınız yokmuş. Sadece maddiyatla ve ailen şunu dedi bunu dedi ile yükselip ayrılmayı istiyorsanız bir daha düşünün derim.
Tam olarak durumum bu eşimde gitmiyor ilginç bir şekilde konuşmadığını söylüyor ama onu aramasalarda beni ariyolar acmazsam surekli arıyorlar kaldı ki şuan evet herşeyim var ama çok zor emekle yaptık gerçekten ve eş durumu sebebiyle atamada yok ben gidip geldim yine kimseye birşey olmadı yani yolu da ben çektim ücretsiz izinle bu sene burdaydim onda da nispet yaparcasına hal tavır icindeler ders çalışmam gerekirken bunlara sinir oluyorum. Açıkçası yaşım 30 çocuk vs de yok bunlar da asla düzelmez bende kimseye boyun egemem çünkü öyle bir durumum yok ya cekicem yada gidicem ilk ayrılan olmam nasip böyleymiş derim.Eşimin ailesinin bize 1 kuruş destekleri olmasa ... maddi güçlükler yaşadığım dönemler geçirsem ..üstüne diğer çocuklarına ev alip her gelislerinde benim evimde bana bunu anlatsalar ben de bozulurum.Esiniz gidip gelse ailesine zırt pırt size gelmelerinin onu kesilirmi acaba?
Çok zormuş gerçekten ele karışmak memnun asla edemezsin kimseyi hem bakar eder hem evini alır ama sorunu olsa bana gelir sanki benim derdim yok bide acısına ortak olucam ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum şu pandemi ortamı için 1 sene daha bekleyip seneye yurt dışına taşınayim diyorum okuyorum hala zaten orda da devam ederim burda kalip dert sahibi olacagimaanladım
dedıgım gıbı sız hıc bırsey yapmak zorunda degılsınız esınız sızden bunu ısteyemez bıle
kendısıde annesı babası ıcın bırsey yapmak ıstıyorsa sızın ımkanınızı sartlarınızı zamanınızı almadan evını sızı ıhmal etmeden duzenınızı bozmadan yapabılır oda kendı bılecegı ıs
ınanın bır cogumuzun uc asagı bes yukarı buna benzer ben 33 yasımda 6 yıllık evlıyım 2 tane gordum oda burda kk da uye olarak gordum ıyı kayınvalıde kayınpeder olanı :) yok yanı genelde bu sekılde
o yuzden bosuna kendınızı yıpratmayın
ama adam sıze haklısın dıyormusÇok zormuş gerçekten ele karışmak memnun asla edemezsin kimseyi hem bakar eder hem evini alır ama sorunu olsa bana gelir sanki benim derdim yok bide acısına ortak olucam ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum şu pandemi ortamı için 1 sene daha bekleyip seneye yurt dışına taşınayim diyorum okuyorum hala zaten orda da devam ederim burda kalip dert sahibi olacagima
Yok aslında onlara sinir olup eşimden çıkarıyorum gibi oluyor konusmucaksin diyemem de bosanirsam kimseyi gormem diye düşünüyorum oda oğlunu ayirdigiyla kalıp mutlu mesut yaşayıp gitsinlerama adam sıze haklısın dıyormus
kocanızın sıze yanlısı mı var kı bosuyorsunuz adamı
kımse aılesını secemez aılesı evlat ayırıyorsa kocanızın sucu yok kı
eger bılmedıgım baska seyler varsa bılemem tabı
Boşanacak kadar gözünüz karardiysa eşinizin ailesine saygı çerçevesinde içinizden gecenleri bir kez dile getirin ,sizi nelerin rahatsız ettiğini soyleyin derim..en azindan sizin içinizde kalmaz.Tam olarak durumum bu eşimde gitmiyor ilginç bir şekilde konuşmadığını söylüyor ama onu aramasalarda beni ariyolar acmazsam surekli arıyorlar kaldı ki şuan evet herşeyim var ama çok zor emekle yaptık gerçekten ve eş durumu sebebiyle atamada yok ben gidip geldim yine kimseye birşey olmadı yani yolu da ben çektim ücretsiz izinle bu sene burdaydim onda da nispet yaparcasına hal tavır icindeler ders çalışmam gerekirken bunlara sinir oluyorum. Açıkçası yaşım 30 çocuk vs de yok bunlar da asla düzelmez bende kimseye boyun egemem çünkü öyle bir durumum yok ya cekicem yada gidicem ilk ayrılan olmam nasip böyleymiş derim.
Burda yorum yapan herkes sizi tanımıyor siz de onları. Yani konuya objektif yaklaşıyorlar. Demek istediğim bu yorumlarda sizi üzen konuya bir yaklaşım oluşturmanızda yardımcı olur. Biraz politik olun. Konuya sakin ve düşünerek yaklaşın. Evliliğinize zarar verecek boyuta ulaşmadan nasıl davranırım diye.Kimseyi tabiki ezmiyorum başında herşey böyleydi zaten ezilcek olsa evlenmezdim kimseyi kiskanmadim öyle bir durumda değiliz çünkü herşeyim var suan. Söyledi kendi aralarında ve aramayın sizinle konuşmak istemiyorum da demiş ama hala rahatsız etme derdindeler
ama bu yaptıgınız cok buyuk haksızlık bu konuda cok haksızsınız kusura bakmayın gunah yaYok aslında onlara sinir olup eşimden çıkarıyorum gibi oluyor konusmucaksin diyemem de bosanirsam kimseyi gormem diye düşünüyorum oda oğlunu ayirdigiyla kalıp mutlu mesut yaşayıp gitsinler
Evet aslında o yüzden burdan anlatiyorum bende annem var bir ama ona anlatamam üzülür yaşlı zaten kimseyi üzmeden bundan kurtulmam lazım bu zamana kadar kendi kendime dert edinmeden yaşıyordum ama şu zor zamanımda yaptıkları iyice gözüme batıyor böyle insanlardan da malesef bir fayda gelmez kimseye bu saatten sonra ya çocuklarını tamamen kaybedecekler ben bunu soyleyemem de bana zaten dolaylı haksızlık oldu yada ben gidicem birlikte yapamıyoruz çünküBurda yorum yapan herkes sizi tanımıyor siz de onları. Yani konuya objektif yaklaşıyorlar. Demek istediğim bu yorumlarda sizi üzen konuya bir yaklaşım oluşturmanızda yardımcı olur. Biraz politik olun. Konuya sakin ve düşünerek yaklaşın. Evliliğinize zarar verecek boyuta ulaşmadan nasıl davranırım diye.
Burada yazan herkesin mutlaka eş ailesiyle az ya da çok sıkıntısı olmuştur. Önemli olan bunu yönetebilmek.
Size akıl verme haddini yaş ve tecrübe olarak sizden fazla olduğum için buluyorum. Tecrübelerime dayanarak kavga etmek çözüm değil. Düşünceleri doğrudan ama suçlayıcı ve kavga eder gibi değil açık açık paylaşmak, ben böyle düşünüyorum, hissediyorum diye söylemek daha iyi sonuçlar veriyor.
Evet bunun haksızlık olduğunun farkindayim ama ben çözüm bulamadım ya cekicem yada tamamen silcek ailesini bunu da isteyemem tabiki ama kasıtlı yaptıkları o kadar belli ki insan evladını düşünse zaten bunları yapmaz bilerek üstüne dalga geçer gibi gelip anlatmalar vs benimde aklım bunu almıyor ben gitsem mutlu mu olcak acaba niye bu çaba anlayamıyorumama bu yaptıgınız cok buyuk haksızlık bu konuda cok haksızsınız kusura bakmayın gunah ya
esınız sıze annen baban evlat ayırıyor dayanamıyorum dıye bosanma davası acsa burda lime lime ederdık onu
kendınızı onun yerıne koyun cok yanlıs ve boyle dusunuyorsanız evet ayrılın es olamamıssınız demek kı
adam sıze haklısın dıyor arada kalıyor mahcup bellıkı
sırf ogullarını ayırdıklarıyla kalsınlar dıye ıntıkam almayı dusunmek saglıklı gelmedı
hakkınızda hayırlısı
cekecegınız bırsey yok kıEvet bunun haksızlık olduğunun farkindayim ama ben çözüm bulamadım ya cekicem yada tamamen silcek ailesini bunu da isteyemem tabiki ama kasıtlı yaptıkları o kadar belli ki insan evladını düşünse zaten bunları yapmaz bilerek üstüne dalga geçer gibi gelip anlatmalar vs benimde aklım bunu almıyor ben gitsem mutlu mu olcak acaba niye bu çaba anlayamıyorum
Merhaba arkadaşlar 4 yıldır evliyim eşimle çok büyük sorunlarım yok ancak ailesi yüzünden sürekli kavga ediyoruz. Ailesinin maddi durumu çok iyi ancak evlendiğim günden beri iki kişi çalıştığımız için ve birazda çekememe durumlarından dolayi herşeyi biz yaptık. Bu sene ücretsiz izine ayrıldım annemlerin evinde oturuyoruz kirada evimiz var evlenmeden önce almıştım. Bu zor dönemde yardım etmek yerine sinir etmek için eşimin kardeşine pahalı bir ev aldılar. Bize bugüne kadar çöp almayan insanlar. Eşimde ayrımcılık yapıldığı için bir daha aramayın uzak durun dedi ancak sürekli arayıp hiç birşey olmamış gibi dalga geçer mod da takılıyorlar. Sizce nasıl uzak durabiliriz kötü niyetli oldukları için her aramalarından sonra kavga ediyoruz
Ailesi yardım etmese yok ama yemeye alışmış insanlar evini arabasını babası aldı vede bakıyor surekli. Varsa yapsın konumuz buda değil aslında benden uzakta ne yaparsa yapsın ama gelip gelip gözüme sokarak yapma derdindeler ve evlendigimiz günden beri aldıkları iki üç tencere çarşaf vs oda hediye diye geldiKardeşinin maddi durumu nasıl
Merhaba arkadaşlar 4 yıldır evliyim eşimle çok büyük sorunlarım yok ancak ailesi yüzünden sürekli kavga ediyoruz. Ailesinin maddi durumu çok iyi ancak evlendiğim günden beri iki kişi çalıştığımız için ve birazda çekememe durumlarından dolayi herşeyi biz yaptık. Bu sene ücretsiz izine ayrıldım annemlerin evinde oturuyoruz kirada evimiz var evlenmeden önce almıştım. Bu zor dönemde yardım etmek yerine sinir etmek için eşimin kardeşine pahalı bir ev aldılar. Bize bugüne kadar çöp almayan insanlar. Eşimde ayrımcılık yapıldığı için bir daha aramayın uzak durun dedi ancak sürekli arayıp hiç birşey olmamış gibi dalga geçer mod da takılıyorlar. Sizce nasıl uzak durabiliriz kötü niyetli oldukları için her aramalarından sonra kavga ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?