- 11 Ağustos 2020
- 48
- 20
- 3
- Konu Sahibi bitmeyendert
-
Evet işte bir sinirle durduk yere düzenim bozuldu beni muhatap ediyor diye onla kavga ediyoruz onlar kafasındaki köle isteğini buluncaya kadar herkese çektirmek için uğraşır sen ben o hiç fark etmez haklısınızcekecegınız bırsey yok kı
sız gorusmeyın aradıklarında acmayın numaranızı degıstırın vermeyın numaralarını engelleyın ya da sızınle gorusmek ıstemıyorum deyın ? bu kadar uzak kalmak ıstıyorsanız ?
esınızı dusunmuyorlarsa bu esınızın sorunu esıme haksızlık yapıyorlar deyıp kızıp koca bosamak ne
sız degıl baskası olsa ona da aynısını davranırlardı baskasıyla evlensenız sevecen kayınvalıdeye sahıp olacagınızı mı sanıyorsunuz kocanız sıze haksızlık etmıyor sızı zorlamıyor kı ?
Eşimle birlikte üniversiteye gittik hatta ben olmasam gecemezdi sonra yüksek lisans yaptirdim destekledim vs ama kimseden iğne bile almadık yoksa da yok gibi yaşadık istemedik ne ailemden nede başkasından bu sene ücretsiz izine geldim diye annemler evi verdi ben yine istemedim yani boş diye buraya taşındık eşimin kardeşi yiyip içme gezme kafasında ve bir çalışır bir çalışmaz falan aliskinlar zaten onlara bakmaya kirayı da ailesi veriyordu ondan ev almıştır ama kira vermemek için alınan bir ev değil baya lüks ve özellikle huzur kaçırıyorlar simdiBenim merak ettigm niye ona ev alıyolarda size bunu yapıyorlar gelin olarak seni istemişlermiydi siz evlenirken her ne yasanırsa yasansın evlat ayrımı yapılmaz
Hayatımda da bir buyugume saygısızlık etmemek için kirilsamda belli etmem sesizim diye yapmıyordum da daha fazla çekmemek lazım çünkü anlamiyorlartlf nosunu degistirin ya da onlari engelleyin..
miss..
Çünkü onların düşüncesi siz çalışıp alıyorsunuz paranız var ihtiyacınız yok diye düşünüyorlar evinizde varmış kendinize ait .Bu genelde böyle oluyor benim ablamda aynı 4 kardeşiz annem babam hep onun için çabalar durumu yok çünkü ev aldılar taksidini ödeyemediler babam yatırıyor falan .Eşimin ailesindede öyle ablasının kocası memur tek maaş çocuklar okuyır hep ona yardim edilir.Tabi sizinki bayağı büyük meblağlar ev araba falan ama benim eşim böyle bir durumda kesinlikle kardeşine küsmezdi niye onlara yardim ediliyor diye hatta sevinirdi sanırım .Ben sevinirmiydim bilemiyorum onların malına minnet etmediğim için istemezdim sanırım .Sonra onlara karşı borçlu gibi hissediyorsun.Ailesi yardım etmese yok ama yemeye alışmış insanlar evini arabasını babası aldı vede bakıyor surekli. Varsa yapsın konumuz buda değil aslında benden uzakta ne yaparsa yapsın ama gelip gelip gözüme sokarak yapma derdindeler ve evlendigimiz günden beri aldıkları iki üç tencere çarşaf vs oda hediye diye geldi
Acaba siz kendi ayagınızın üstünde duruyorsunuz ihtiyacınız yok kimseye diye mi size yapmıyolar...Anlattıgınıza göre eşinizin kardesi anne baba destegi olmadan yasayamayan bi tip..Aslında böylesi sizin için güzel çünkü onlara eyvallahınız minnetiniz yok sizden hiç bişey bekliyemezlerEşimle birlikte üniversiteye gittik hatta ben olmasam gecemezdi sonra yüksek lisans yaptirdim destekledim vs ama kimseden iğne bile almadık yoksa da yok gibi yaşadık istemedik ne ailemden nede başkasından bu sene ücretsiz izine geldim diye annemler evi verdi ben yine istemedim yani boş diye buraya taşındık eşimin kardeşi yiyip içme gezme kafasında ve bir çalışır bir çalışmaz falan aliskinlar zaten onlara bakmaya kirayı da ailesi veriyordu ondan ev almıştır ama kira vermemek için alınan bir ev değil baya lüks ve özellikle huzur kaçırıyorlar simdi
Evet canım varsa yardım etsin bunlarda zaten değiliz biz minimalist insanlarız ve zaten Allah a şükür geciniyoruz. Alınan ev araba 900 bin kadar varsa bunu da versin ama özellikle gelip fitne fesat peşinde ve bugüne kadar iğne almadılar yollarda gidip geldim bayramda harçlık vermiş sanki çocuğum 100 TL :) Bari böyle saçma sapan şeyler yapma insanı bayramda bile gittiğine pişman ediyorlar yüzsüz yani bu bayram gitmedim de aramadım da sonra arayıp bide söyleniyor napsam olmuyorÇünkü onların düşüncesi siz çalışıp alıyorsunuz paranız var ihtiyacınız yok diye düşünüyorlar evinizde varmış kendinize ait .Bu genelde böyle oluyor benim ablamda aynı 4 kardeşiz annem babam hep onun için çabalar durumu yok çünkü ev aldılar taksidini ödeyemediler babam yatırıyor falan .Eşimin ailesindede öyle ablasının kocası memur tek maaş çocuklar okuyır hep ona yardim edilir.Tabi sizinki bayağı büyük meblağlar ev araba falan ama benim eşim böyle bir durumda kesinlikle kardeşine küsmezdi niye onlara yardim ediliyor diye hatta sevinirdi sanırım .Ben sevinirmiydim bilemiyorum onların malına minnet etmediğim için istemezdim sanırım .Sonra onlara karşı borçlu gibi hissediyorsun.
Ama su da var anne baba durumu yok diye hep aynı cocuga yapmak zorunda kalıyo digerlerine haksızlık oluyo birazÇünkü onların düşüncesi siz çalışıp alıyorsunuz paranız var ihtiyacınız yok diye düşünüyorlar evinizde varmış kendinize ait .Bu genelde böyle oluyor benim ablamda aynı 4 kardeşiz annem babam hep onun için çabalar durumu yok çünkü ev aldılar taksidini ödeyemediler babam yatırıyor falan .Eşimin ailesindede öyle ablasının kocası memur tek maaş çocuklar okuyır hep ona yardim edilir.Tabi sizinki bayağı büyük meblağlar ev araba falan ama benim eşim böyle bir durumda kesinlikle kardeşine küsmezdi niye onlara yardim ediliyor diye hatta sevinirdi sanırım .Ben sevinirmiydim bilemiyorum onların malına minnet etmediğim için istemezdim sanırım .Sonra onlara karşı borçlu gibi hissediyorsun.
Evet benim ihtiyacım yok diye yapıyorlar ama bugüne kolay gelmedik kendimiz yaptık çok zor oldu yani ama ne hikmetse benden bekliyor hiç onlar değil gibi ben de yapmayınca kötü oluyorum.Acaba siz kendi ayagınızın üstünde duruyorsunuz ihtiyacınız yok kimseye diye mi size yapmıyolar...Anlattıgınıza göre eşinizin kardesi anne baba destegi olmadan yasayamayan bi tip..Aslında böylesi sizin için güzel çünkü onlara eyvallahınız minnetiniz yok sizden hiç bişey bekliyemezler
Yoo beklenti içine giremezler lafı acılırsa kibarca kırmadan genel konusuyo gibi ortaya konusun ...Herseyi cok şükür tek başımıza yaptık kimseye minnet borcumuz yok deyin...Benzerini yasadım bende hem kendi ailem hem eşimin ailesi tarafından...Eşimle herseyi ikimiz yaptık 2 tarafında faydası olmadı ama gel gör ki iki tarafta beklenti içindeydi ama birgün yüzümü yırttım dedm kimse benden bişey beklemeye hakkı yok kimse bana bu yasıma kadar hiç bişey yapmadı dedm evet alındılar küstüler ama sonunda anladılarEvet benim ihtiyacım yok diye yapıyorlar ama bugüne kolay gelmedik kendimiz yaptık çok zor oldu yani ama ne hikmetse benden bekliyor hiç onlar değil gibi ben de yapmayınca kötü oluyorum.
Evet aynen böyle oldu bizde çok şey yoktu gorsede almadı bende istemedim istemem de zaten zamanla ödedik vs aldık ama insanlara en başından beri bakıyor evlenirken eşyasını vs aldı hadi dedim var bende yapmıyorsa zorla yaptıracak değilim zaman geçti 4 sene kadar hala uzaktan boş akıl vermeler falan diyroum ya bu senede yola dayanamiyip ücretsiz izine ayrıldim annemlere taşındım kiraya verdik evimizi hatta satalım diye bile düşündük biliyorda sonrada 4 senedir onlara da ev almayan insanlar 2. Çocuğu oldu diye 700 bine ev aldilar. Tamam hediye etmişler gözümüz de yok ta yapmışsin bari sus gelme arama hava atmak ta nedir anlayamiyorumAma su da var anne baba durumu yok diye hep aynı cocuga yapmak zorunda kalıyo digerlerine haksızlık oluyo biraz
Bende bunu anlamıyorum kime ne yapıyorsan hayatını kolaylaştıriyorsan oraya git onlar seni arayıp sorsunlar hastaysan git onları çağır ben bunu yapsam yüzüne bakamam kimsenin yüzsüz yüzsüz bide anlatamam yani saygıdan sustukça da doz hiç azalmıyor sanki parayı ağaçtan topladım bende emek vermeden herşey kolayca olduYoo beklenti içine giremezler lafı acılırsa kibarca kırmadan genel konusuyo gibi ortaya konusun ...Herseyi cok şükür tek başımıza yaptık kimseye minnet borcumuz yok deyin...Benzerini yasadım bende hem kendi ailem hem eşimin ailesi tarafından...Eşimle herseyi ikimiz yaptık 2 tarafında faydası olmadı ama gel gör ki iki tarafta beklenti içindeydi ama birgün yüzümü yırttım dedm kimse benden bişey beklemeye hakkı yok kimse bana bu yasıma kadar hiç bişey yapmadı dedm evet alındılar küstüler ama sonunda anladılar
Yok bacım sessiz kalıp konusmazsan daha beter oluyo ilk yıllar bende sessiz kalırdım ama sessiz kaldıkça karsk tarafın hem beklentisi arttı hemde kendilerini haklı sandılar ben susuyom diye en sona herkese patladım suan huzurluyumBende bunu anlamıyorum kime ne yapıyorsan hayatını kolaylaştıriyorsan oraya git onlar seni arayıp sorsunlar hastaysan git onları çağır ben bunu yapsam yüzüne bakamam kimsenin yüzsüz yüzsüz bide anlatamam yani saygıdan sustukça da doz hiç azalmıyor sanki parayı ağaçtan topladım bende emek vermeden herşey kolayca oldu
Allah hep mutluluk huzur versin ablacım hakedene böyle davranmak gerekiyormus bende geç anlıyorumYok bacım sessiz kalıp konusmazsan daha beter oluyo ilk yıllar bende sessiz kalırdım ama sessiz kaldıkça karsk tarafın hem beklentisi arttı hemde kendilerini haklı sandılar ben susuyom diye en sona herkese patladım suan huzurluyum
Amin canm benden sana abla tavsiyesi insanlar malesef ne saygıdan ne iyilikten anlıyo ailede dahil buna...ben hep sessiz saygılıydım sustukca tepeme çıktılar hatta biara psikolojim bile bozulmustu içe atmaktan.Attık pat pat diye konusuyorum inanılmaz rahatladm hasta olursun sonra içine atma söyleceklerini kendi üslübunca söyleAll
Allah hep mutluluk huzur versin ablacım hakedene böyle davranmak gerekiyormus bende geç anlıyorum
Evet aynen öyle benimle geçirmesi gereken zamandan çalışıyor üstelik 1 seneligine izin aldım ise baslicam ben burda yokken de bir kere de arayıp sormaz oğlunu tüm bu tavırlardan çıkan sonuç Allah yollarını açık etsin diğerlerine kıyıp onların zamanını çalmaz çünkü bu hayat böylelerini çekmek için çok kısa malesef ben cekemicemBenim anladığım kb ev alınmış. Kv bunu yanınızda anlatmış. Telefonda söylemiş. Bütün mesele bu. Ben söylemem ama ailesini silsin diyorsunuz.
Sizi köle gibi gördükleri ya da itaat istedikleri somut bir şey yok. Evinize misafir olarak geliyorlar sadece. Kv gelinsin gidilsin istiyor. Hastalanınca oğlunu arıyor. Ama öbür oğluna ev aldığı için böylesi bir hakkı olmadığını düşünüyorsunuz.
Bunun için eşinizden boşanmak istiyorsanız boşanın.
hayır yani amaçları ne ki?? kimi neyi çekemiyorlar?!Merhaba arkadaşlar 4 yıldır evliyim eşimle çok büyük sorunlarım yok ancak ailesi yüzünden sürekli kavga ediyoruz. Ailesinin maddi durumu çok iyi ancak evlendiğim günden beri iki kişi çalıştığımız için ve birazda çekememe durumlarından dolayi herşeyi biz yaptık. Bu sene ücretsiz izine ayrıldım annemlerin evinde oturuyoruz kirada evimiz var evlenmeden önce almıştım. Bu zor dönemde yardım etmek yerine sinir etmek için eşimin kardeşine pahalı bir ev aldılar. Bize bugüne kadar çöp almayan insanlar. Eşimde ayrımcılık yapıldığı için bir daha aramayın uzak durun dedi ancak sürekli arayıp hiç birşey olmamış gibi dalga geçer mod da takılıyorlar. Sizce nasıl uzak durabiliriz kötü niyetli oldukları için her aramalarından sonra kavga ediyoruz
Beni cekemiyorlar kimseden birşey istemeden yaşıyorum diye istesem yüz bulacak oda olmayınca sinir ediyorlar yada bilmediğim ne sorunu varsa artık oğlunu çok sevse çocuk ayırmaz o da değil yanihayır yani amaçları ne ki?? kimi neyi çekemiyorlar?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?