- 11 Ağustos 2020
- 48
- 20
- 3
- Konu Sahibi bitmeyendert
-
Tabiki ezilmedim ve ezdirmem de kendimi kimseyi ezmesinler tek temennim o fark ettiyseniz de bu saçma tarz tavri da çekemem dedim hep mağdur kadın olmasin diye ezilen kadinlar için varım dedimhıc ezılen kadın gıbı durmuyorsunuz hanı ezılen magdur kadın gormesek...
sızler doktor olunca bız ınsanlarda neden kompleks oluyormus ben onu anlamadım doktor olunca ne oluyor ölümsüz mü oluyorsunuz gozlerınızden ışınlar mı cıkarabılıyorsunuz fışırt dıye bıleklerınızden aglar mı fıskırıyor nedır yanı
son yorumunu gordunuz mu konu sahıbınınB
ende yorumları görünce yazdım dayanamayıp beklenti içinde değilim doktorum şu bu ama valla bal gibi beklentisi var doğu da görev yaparken yol parasına kadar yardım etöemışler bunu bile beklemiş ne alakaysaAılesının evınde oturuyorlar kırada da evlerı var evleri olana mı ev alınır olmayana mı kı alınan kardeşin maddi durumu yokmuş Ya insanlarımız cidden anormal bu insanlar ilka ev bir şey almak zorunda mı hediye olarak olursa olur yok almadı ne ya parayla mı evlat olunuyor büyütene kadar nazını çek ama ilerde beklenti karşılanmayınca arama sorma gelme bile te aahım kocasıda ayrı ev almadı dıye annesine arama gelme diyebiliyor bunu benim eşim yapsa yeminle sana mı düştü ailemın parasını sorgulamak sen mi kazandin der boşarım net
İşte şu an o ettiği yemin boş statü adına herhalde okuduson yorumunu gordunuz mu konu sahıbınındoktor olunca ınsanlarda kompleks oluyormus koptum resmen
valla doktorların hıcte kıskanılacak hayatları yok tum gun hastanede her turlu ınsanla cebellesıyorlar sosyal hayat dıye bırsey kalmıyor
hele bırde yemını unutup gercekten ıhtıyacı olan aradıgında bır doktorun benı kullanıyorlar demesıyahu ınsanlar bılgılerınızı kullansın ,ınsanlıga faydanız olsun dıye tıp okudunuz zaten
dıyesım geldı de anlamıyor benım anlattıklarım onun anlayacagı kadar ıste
hayır bırde adalet denılen sey once ıhtıyacı olana yetısmektır zaten evı olana degılde once evı olmayana ev alırım bende , evı olana sonra hakkını verırım kaç kaç yok kı
tum konu bıze ev almadılar sorunu sonra da dıyorkı ben asla beklentıye gırmedıme bu kavga nıye o zaman
Sizde avukatsiniz sanırım ücretli danışmanlık yapmak isterseniz çalışmak isterimson yorumunu gordunuz mu konu sahıbınındoktor olunca ınsanlarda kompleks oluyormus koptum resmen
valla doktorların hıcte kıskanılacak hayatları yok tum gun hastanede her turlu ınsanla cebellesıyorlar sosyal hayat dıye bırsey kalmıyor
hele bırde yemını unutup gercekten ıhtıyacı olan aradıgında bır doktorun benı kullanıyorlar demesıyahu ınsanlar bılgılerınızı kullansın ,ınsanlıga faydanız olsun dıye tıp okudunuz zaten
dıyesım geldı de anlamıyor benım anlattıklarım onun anlayacagı kadar ıste
hayır bırde adalet denılen sey once ıhtıyacı olana yetısmektır zaten evı olana degılde once evı olmayana ev alırım bende , evı olana sonra hakkını verırım kaç kaç yok kı
tum konu bıze ev almadılar sorunu sonra da dıyorkı ben asla beklentıye gırmedıme bu kavga nıye o zaman
Yok arkadaşımız avukat olsaydı ücretsiz mağdur ihtiyaç sahiplerine danışmanlık yapardı. Mesleğinin hakkını verirdiSizde avukatsiniz sanırım ücretli danışmanlık yapmak isterseniz çalışmak isterim
en buyuk pısmanlıgımdır hukuk okumamakSizde avukatsiniz sanırım ücretli danışmanlık yapmak isterseniz çalışmak isterim
Keşke olsaymisiniz cidden iyi yapardınız hissediliyor olsun başımıza gelenler nasip ve şans Allah kötüsünden korusun.en buyuk pısmanlıgımdır hukuk okumamak
cunku ''gercekten magdur'' ınsanların hakkını savunmak ısterdım
nasıl ya gerçekten garip. yanlış anlamayın da işi gücü olmayan boş insan davranışlarına benziyor bunlar. bu insanların daha önemli işleri yok mu gerçekten?Beni cekemiyorlar kimseden birşey istemeden yaşıyorum diye istesem yüz bulacak oda olmayınca sinir ediyorlar yada bilmediğim ne sorunu varsa artık oğlunu çok sevse çocuk ayırmaz o da değil yani
Çiçeğim kirada evleri var eş ailesi durumu olmayan çocuğuna ev almış. Eşi ve kendiside sırf mal derdinden aileye benim evime elini kolunu sallayıp misafir olarakta gelemezsin diyip arayıp sormayın diyor buyur düşünKonuya tek yorumum , beni okutup meslek sahibi olmama vesile olan ailemin evinde oturup kendi evimi kiraya vermem. Siz böyle yaparsanız kocanızın ailesi daha çook destek vermez size ki nitekim destek vermek zorunda değil. Evlenmeyi akıl eden insanlar kendi geçimlerini de sağlayabilmeliler aile evinde oturup koca ailesinden destek beklemek hoş değil
Ben de istiyorum bu kafadan ya bana ne ben de evleneyim, kocamın ailesi bana ev alsın araba alsın. Ailem de ev alsın sonra onu kiraya vereyim ek gelir olsun, kocamın ailesinin aldığı evde de oturayım kendi paramı da çatır çutur yiyeyim nolurrrrÇiçeğim kirada evleri var eş ailesi durumu olmayan çocuğuna ev almış. Eşi ve kendiside sırf mal derdinden aileye benim evime elini kolunu sallayıp misafir olarakta gelemezsin diyip arayıp sormayın diyor buyur düşün
Ahh ahh milletin sevgilisi özür dikerken bile araba alıyor biz sürünelimBen de istiyorum bu kafadan ya bana ne ben de evleneyim, kocamın ailesi bana ev alsın araba alsın. Ailem de ev alsın sonra onu kiraya vereyim ek gelir olsun, kocamın ailesinin aldığı evde de oturayım kendi paramı da çatır çutur yiyeyim nolurrrr
Yağmurlu havada su yok bizeAhh ahh milletin sevgilisi özür dikerken bile araba alıyor biz sürünelim
Ya ben bu sene çalışıp atanayımda varsın arabam olmasın asfgbYağmurlu havada su yok bize
Atanırsın inşallahYa ben bu sene çalışıp atanayımda varsın arabam olmasın asfgb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?