Arkadaşlar canım o kadar yanıyorki haksızlığa gelemeyen bir yapım varken hayatım boyunca rvlat ayrımına uğradım ve dertleşmek istiyorum. 1.5 yıl önce kaçarak evlendim bunun sebebi ise yüzde yüz ailem 6 7 ay eşim ve ailesini oyaladılar. Ben mahcup oldum babamdan 24 yaşında dayak yedim sırf evlenmek istiyorum diye. Sonra ayrıldım olmıcak diye ama 1.5 yıl ayrı kalabildik sonra ne onun ailesinin ne benimkilerin haberi olmadan evlendik. 8 9 ay konuşmadılar benim ailem benimle eşimin tarafında da kaçan kıza barışınva bir şeyler yapılırmış altın eşya falan. Barıştık hiçbir şey yapmadılar ailemin evimde bir iğnesi kolumda bir bileziği yok. Ben o kadar eksikliğini hissediyorum ki sürekli bizde kaçan kıza bir şeyler yapmazlar diye idare ediyorum. Bu arada ben kaçmadan önce abimin nişanı oldu kıyıda köşede çalışaraj biriktirdiğim 6 7 bin liramı borç olarak aldılar geri vermediler abimin nişanından sonra tekrar biriktirmeye başladım annemle babam gizli gizli biriktirdiğim takıları birer ikişer harcamışlar kaçtıktan bir gün sonra baba müsveddesi kardeşime gidip diyorki ablanın içerdeki maaşını al getir insan sildiği insanın parasına göz diker mi ya da evladıma sahip çıkmıcam yollayın eksiğini görsün demez mi. Birkaç ay önce abimin düğünü oldu otelde yapıldı evinin bütün odalarınu bizimkiler yaptı geline deseniz altınlar. Eşim bunları görünce sana bi bilezik yapamadılar ama dedi öyle zoruma gitti ki. Annem bu ay aradı sıkışmış para istedi gönderdim 2 3 gün önce gene istedi bu sefer gönderemedim çünkü çalışmıyorum eşimin tek maaşıyla geçinmeye çalışıyoruz ev kira yollayamam yok deyince söylendi bende ağzıma geleni saydım git dedim kime otelde düğün yaptıyaan kim kendi evini alıp döşediysen ondan iste hem bana bi iğne alıp yapmadılar hem de paraya gelinxe benden istiyor ben söyleyince kaçmasaydın yapardım diyo para istemeye gelinxe istemeyw utanmıyor. El kapısındayım kızım ezilmesin demedi bit kere ameliyat oldum el gibi geldi gitti eşim ve kayınvalidem kaldı yanımda 6 gün. Evime bir kere gelmediler eşim de gitmek istemiyor haklı olarak artık bekarken de böyleydi ailem gece 2lere 3 lere kadar çalışırdım kafede eve gelinxe o yemeği yeme abin yicek derdi ben bu ayrım karşısında artık sesimi çıkarmaktan kavga etmekten yoruldum ama karşımda ablayan yok o kadar doluyom ki uzun oldu biraz kusura bakmayın