Verniyordu onceden 1 ay once yani ama kulaklariniltihapliymis ondanmis o iyilesince veriyor artikCnm üzülme elbet konuşur kreş iyi gelir emin ol bnm eşim 6 yaşına kadar konuşamamış ismine tepki veriyor mu bide çok mu tw izliyor
Zaten hedefimde oydu ama simdi dunya tepetaklak nalcam bilmiyorum cok yalnizimAllah korusun evladınıza birşey oldu sandım başlıktan. Konuşur elbet bu kadar dert etmeyin. Fakat sizin durumunuz bambaşka eşiniz olacak insan müsvettesinden kurtulun lütfen. Sahi oğlunuzla sohbet etmek istiyorsunuz ya babasınımı anlatacaksınız annesinin çağresizliğinimi??
Çok mu tw izliyoVerniyordu onceden 1 ay once yani ama kulaklariniltihapliymis ondanmis o iyilesince veriyor artik
Doktorlar tam bir teshis koymadiÇok üzüldüm durumunuza
Babanız kızı kovmuyorsa, sadece yüz vermiyorsa, bence baba evine dönün.
Koca evinde onursuzca otirmaktansa, babanız size bakmak zorunda.
Otizmin bir çok çeşidi var, sadece konuşmamak otizm değil.
Kızımın kresine böyle.cok.cocuk geldi, geç konuşması otizme bağlanmamali
Kreş kesinlikle.ise yarayacaktır.
Oğlunuzu duaunuyorsaniz, babasının size böyle davrandığı bir ortamda büyümesi sağlıklı değil bence
tam bir tani konulmadi belirtileri var dedi ilerlerse sorun yok dendi ama yok konusmuyorÇok üzüldüm durumunuza
Babanız kızı kovmuyorsa, sadece yüz vermiyorsa, bence baba evine dönün.
Koca evinde onursuzca otirmaktansa, babanız size bakmak zorunda.
Otizmin bir çok çeşidi var, sadece konuşmamak otizm değil.
Kızımın kresine böyle.cok.cocuk geldi, geç konuşması otizme bağlanmamali
Kreş kesinlikle.ise yarayacaktır.
Oğlunuzu duaunuyorsaniz, babasının size böyle davrandığı bir ortamda büyümesi sağlıklı değil bence
Izledi ama 2 aydir hiç yokÇok mu tw izliyo
Oglumla yalnizdik aslinda esim hep beni sucluyor anne olsaydin konusurdu diye tv falan kapaliAnnesi bebeğin iletişime geçeceği kimse yoktur. Ondan gecikmiştir. Tv yi kapatmanı tavsiye ederim. Şarkılar, zıplamalı oyunlar. Biz 2 ayda değişimi gördük. Tv kapatınca. Dene mutlaka. İnan senin böyle başkasının başka türlü hepimizin var derdi. Bir kadın iatesin yeter ki neler neler gelir elinden.
Tanı kesin mi kesin değilse üzme kendini her çocuk bir değil zamanı gelince açılır dili göz teması varsa söyleneni anlayıp yerine getiriyorsa adını bilip seslenince bakiyosa Allah'ın izniyle yoktur bı sıkıntısı kalbini ferah tut ha varsa eğer oda Allah tan ki dermansız dert değil sadece ekstra ilgi isteyen bı durumVerniyordu onceden 1 ay once yani ama kulaklariniltihapliymis ondanmis o iyilesince veriyor artik
Pislik adam ya. Kendi insan olsaydi hamile karısını yalnız birakmazdi, çocuğunun annesine küfür etmezdi.Oglumla yalnizdik aslinda esim hep beni sucluyor anne olsaydin konusurdu diye tv falan kapali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?