pırılım gözün aydın canım.
sen sıranı savdıkça beni heyecan basmaya başlıyor:)))
bugün aklım hep sendeydi? saate baktıkça geldi mi? ne sordu? diye...
çok şükür müthiş geçmiş...
şimdiden hayırlı uğurlu olsun darısı bizlerin başına:)))))
nushu, ne iyi yapmışsın eşyaları fazlasıyla yuvaya iade etmekle.. ne kadar düşünceli davranmışsın..
başvuru yapacağımız zaman senin kafanı şişirmeyi planlıyorumgerçi pırılımla birlikte yaptığınız başvuru sürecini takip ettim. ama yine de sorulacak şeyler oluyor..özellikle kızına çabucak kavuşman şaşırttı ve sevindirdi beni. diyeceksin ki, ne zamandır bekliyorum bu mucizeyi..sanıyorum aynı kentteyiz seninle. başvuru sırasının çabuk ilerlediğini duymuştum, seninle birlikte bu duyumum pekişmiş oldu.
Adacığı kokla benim için de..
pırılım ve angelica en yakın sırada olanlar sanırım. tüm bekleyen arkadaşların bir an önce yavrularına kavuşmalarını diliyorum.
Merhaba Peppe
Biz Nushu ile aynı tarihlerde fakat farklı şehirlerden başvuru yapmıştık.. Bizim ev ziyaretimiz bu gün oldu.. Henüz sıram belli değil.. Üstelik bu gün uzmanımız;
hazırlıklara başlamak için acele etmeyin, sizin daha uzun bir süreniz var dedi.. İnşallah dediğin gibi olur da bir an önce kavuşuruz hepimiz..
Saol Arkadaşım, Vallahi bir rahatladım sorma.. En kısa zamanda darısı başınıza İnşallah..
Sen evraklarını teslim edebildin mi cnm ??
ay ay ay yerim ben onuselam kızlar nasılsınız görüşmeyeli.ben evlendiğimden beri mirayla ilk defa bayramı bayram olarak yaşadım.çok güzeldi bütün ailenin göz bebeği oldu.herkes çok sevdi kucakdan kucağa atladı kedi.tabi biraz düzeni bozuldu ilk defa kalabalığa çıktı yemeği boşlaıdı biraz, sırf oynayım diyor.miray geleli 2 ay 5 gün oldu.çok alıştık birbirimize kedi anne,baba,dede ,ay ay diyip duruyor,artık alkış bay bay yapıyoruz.maşallah çok çabuk uyum sağladı çok cana yakın bir çocuk.ama hastalığa çok yatkın ,zayıf olunca vicut dirençsiz.vitamin şurupları içiriyorum balık yağı aldık.tahlil yaptırdık biraz kansız çıktı .pekmezde içiriyorum dişlerden dolayı pek iştahımız yok.bu arada 9, dişimizi çıkardık teyzeleri arada ısırıyor beni saçlarımı söylemiyorum bile .Allahım tüm bekleyenlere tez zamanda yaşatsın.,hep dualarımdasınız kendinize iyi bakın :)
yaaaa hayırlı olsun cok guzel bi haber verdinMerhaba Arkadaşlar,
Bu gün ev ziyaretimiz oldu.. Çok şükür.. Çok güzel geçti.. Ev ziyaretini merak eden arkadaşlar için şöyle özetleyebilirim..
Özgeçmişte olan soruları ya da benzerlerini soruyorlar.. Öyle evi köşe bucak gezip kusur falan aramıyorlar.. Uzmanımız sadece bebek odası var mı bakabilirmiyim diye sordu.. Onun dışında çay içip kurabiye eşliğinde sohbet ettik.. Yaklaşık 2.5 saat kaldı.. Annem ve kız kardeşim de vardı.. İyi ki de gelmişler.. Çalışmayı planladığım için bebeğin bakımı konusunda kim yardımcı olacak diye sordular, hem kızkardeşim(ablam) hem annem kendileri cevaplamış oldular.. Bu arada boy, kilo, göz rengi saç rengini de not etti..
Aileye benzeyen bebek olması konusunda hassasiyet gösteriyorlarmış.. Böyle bir şey duymuştum ama kendilerinden de öğrenmiş oldum.. Uzmanımız giderken, onay mekbunumuz ne zaman gelir diye sordum, Sizin ONAYLANDIIII merak etmeyin sadece sıranızı bildireceğiz dedi... Arkadaşlar ne kadar sevindim ne kadar sevindim anlatamam.. İçim nasıl rahatladı.. Şu an o kadar mutlu ve huzurluyum ki..
Allah isteyen tüm arkadaşlarımızın yardımcısı olsun.. Herkes evlatlarına en kısa zamanda kavuşsun inşallahhh..
inşallah bebiş biran önce gelsin de ne güzel süt annesi teyzesi olacak, eee kardeşi de olacak bu sayede hem anne sütü de almış olacak ne sanslı senin bebiş yaaaaaa hemen gelsin de sen de tat bu mutluluguSağol Canım,
Bilgierin çok değerli. İçimi rahatlatıyor vallahi. Ben biraz şanslıyım sanırım, kardeşim ben bu yaz oğlumu doğum yaptığım zaman hamile kalmış 5 aylık hamile eğer bir mani olamzsa bebeğim teyzesinin sütünü içecek ve kardeşi de olacak. Biraz bekleyeceğiz ama en azından o da anne sütü içmiş olacak.
Benim olayımı çok kişi bilmiyor çünkü ben hamile kaldığım için herkes kendi çocuğumu doğurmam yönünde baskı yapıyor. Benim tedavi ve hamilelik süresince yaşadıklarımı her 2 bebekte de hastanede çaresizce doğumu beklemelerimin travması, her hafta mezarlık ziyaretlerim ve ağlamalarım kimsenin umrumda değil tabii. O yüzden biz çekirdek aile içinde gizli utuyoruz şimdilik, taşıyıcı anne doğurdu demeyi düşünüyoruz etrafa ve ofistekilere.
Sevgiler,
Angelica
Neyse bunlar üzücü tarafları ben bebeğimi çağırıyorum şimdi, hemen gelsin artık.
Birşey daha soracağım; dosyalar nasıl oluyor ne tarz bilgiler var. bebek neden terk edilmiş vs yazıyor mu içinde ?
Canım,
Biz başvuruya gittiğimizzaman bizden önce bir aile vardı onların söylediklerini duymuştum. Gerçekten durumları yoktu ama başvuru hakları vardı bu olay yani çocuk sahibi olmak sosyal bir hak para ile ölçülecek birşey değil. Benim önerim ; önce devlet tarafından desteklenen tüp bebek tedavisini deneyin, bunun için devlet hastanesinden kurul raporu gerekiyor ama kolayca veriyorlarmış zaten. Hem senin durumun çok net buna her doktor rapor verir. Sonra eğer olmazsa o zaman evlat edinmek için başvuruda bulunursunuz.
Hemen pes etmek olmaz. Mantıklı davran,duygusal olursan çözüme gidemezsin ve hep üzülürsün anne olamayacağını düşünüp düşünüp. Etrafındakiler de bilmiş bilmiş kader bu falan deyip seni daha da çok üzerler. Bunlara gerek yok sen de anne olabilirsin pek güzel
Sevgiler,
Angelica
çok sevindim canım darısı başımızaaaaMerhaba Arkadaşlar,
Bu gün ev ziyaretimiz oldu.. Çok şükür.. Çok güzel geçti.. Ev ziyaretini merak eden arkadaşlar için şöyle özetleyebilirim..
Özgeçmişte olan soruları ya da benzerlerini soruyorlar.. Öyle evi köşe bucak gezip kusur falan aramıyorlar.. Uzmanımız sadece bebek odası var mı bakabilirmiyim diye sordu.. Onun dışında çay içip kurabiye eşliğinde sohbet ettik.. Yaklaşık 2.5 saat kaldı.. Annem ve kız kardeşim de vardı.. İyi ki de gelmişler.. Çalışmayı planladığım için bebeğin bakımı konusunda kim yardımcı olacak diye sordular, hem kızkardeşim(ablam) hem annem kendileri cevaplamış oldular.. Bu arada boy, kilo, göz rengi saç rengini de not etti..
Aileye benzeyen bebek olması konusunda hassasiyet gösteriyorlarmış.. Böyle bir şey duymuştum ama kendilerinden de öğrenmiş oldum.. Uzmanımız giderken, onay mekbunumuz ne zaman gelir diye sordum, Sizin ONAYLANDIIII merak etmeyin sadece sıranızı bildireceğiz dedi... Arkadaşlar ne kadar sevindim ne kadar sevindim anlatamam.. İçim nasıl rahatladı.. Şu an o kadar mutlu ve huzurluyum ki..
Allah isteyen tüm arkadaşlarımızın yardımcısı olsun.. Herkes evlatlarına en kısa zamanda kavuşsun inşallahhh..
Merhaba Arkadaşlar,
Merhaba Peppe
Biz Nushu ile aynı tarihlerde fakat farklı şehirlerden başvuru yapmıştık.. Bizim ev ziyaretimiz bu gün oldu.. Henüz sıram belli değil.. Üstelik bu gün uzmanımız;
hazırlıklara başlamak için acele etmeyin, sizin daha uzun bir süreniz var dedi.. İnşallah dediğin gibi olur da bir an önce kavuşuruz hepimiz..
Pırılım, merhaba;
Çok sevindim ziyaretin iyi geçmesine. hatta başvurunun onaylandığını bile söylemişler. umarım senin bulunduğun ilde de sıra azdır, çar çabuk ilerleyip bir an önce kavuşursun yavruna. Ada'ya kardeş geldi haberlerini okur, mutlu oluruz.
Merhaba Pırılım,
Hayırlı olsun, bir aşama daha atladınız. Ne güzel. Umarım senin bebeğin de en kısa zamanda gelir.
Sevgiler,
Angelica
Pırılım gözümüz aydın.
Hayırlı uğurlu olsun güzel arkadaşım.
Ohhh çok şükür bu günlerimize.:124:
Hep öyleydinde artık onaylandı hamileliğin canım:)))Gönül rahatlığıyla hazırlıklarını yap artık.
İnşallah tez vakitte alacaksın kuzunu kucağına benim içime öyle doğuyor inşallah çok bekletmeyecek prenses annesini de bizleri de.
Darısı bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına olsun.
Sevgiler...
canım ev görüşmenin iyi geçmesine ve başvurunun onaylanmasına çok sevindim inşallah en kısa zamanda güzel haberi alman dileğiyle
İnşallah canım, ne güzel yazmışsın çok tşk ederim.. Allah bekleyen bütün annelerin yüzünü güldürsün inşallahh..Pırılım, merhaba;
Çok sevindim ziyaretin iyi geçmesine. hatta başvurunun onaylandığını bile söylemişler. umarım senin bulunduğun ilde de sıra azdır, çar çabuk ilerleyip bir an önce kavuşursun yavruna. Ada'ya kardeş geldi haberlerini okur, mutlu oluruz.
İnşallah Lily cim dediğin gibi olur, çok bekletmeden gelir kuzucuklar..yaaaa hayırlı olsun cok guzel bi haber verdin
onay kısmını okuyunca oleyyyyyyyyyyyyyy dedim:)
inşallah bebiş anneciğini çok bekletmeden gelir evine
Canım benim çok heyecanlısın değil mi?Arkadaslar nerelerdesiniz? Sayfamız umut ısığımız :) söndürmeyelim. Güzel haberleri de korkulari da tereddütleri de heyecanlarimızı da paylasalım. Bu hafta evrak teslimi ve uzmanımızla ilk gorüsmemiz olacak. Dualarınızı eksik etmeyin
pırılım gözün aydın arkadaşım, bundan sonrası da su gibi akıp geçer inşallah, tez zamanda kavuşursun bebeğine. bebeğin aileye benzemesine dikkat ettiklerini bilmiyordum, bizim uzmanımız bunu söylememişti ama etrafımda gördüklerim gerçekten de benziyorlar ailelerine:)
Hayırlısı olsun Canım, hangi gün vereceksiniz evrakları ?Arkadaslar nerelerdesiniz? Sayfamız umut ısığımız :) söndürmeyelim. Güzel haberleri de korkulari da tereddütleri de heyecanlarimızı da paylasalım. Bu hafta evrak teslimi ve uzmanımızla ilk gorüsmemiz olacak. Dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?