Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Saol Arkadaşım, Vallahi bir rahatladım sorma.. En kısa zamanda darısı başınıza İnşallah..
Sen evraklarını teslim edebildin mi cnm ??

Saol Arkadaşım, Vallahi bir rahatladım sorma.. En kısa zamanda darısı başınıza İnşallah..
Sen evraklarını teslim edebildin mi cnm ??

Pırılım ben haftaya randevum var ...
hem evrak teslimi hem görüşme yapılacakmış...
istanbul da evrakları teslim etmek için bile 1 ay sonraya gün veriyorlar...
sonra bakalım daha ev ziyareti...
çok beklemem lazım çooookkkkkk
napalım ama hayırlısını istiyorsan hayırlı olan zamanı bekleyeceksin

ay ay ay yerim ben onu
ben de nushunun haberini alınca bizim bi miray bebek vardı ama kimindi diye düşündüm ne yalan söyliyim bebiş aklıma geldi ama annesi gelmediiyi ki yazdın!!!
çok öpüyorum prensesi

yaaaa hayırlı olsun cok guzel bi haber verdin
onay kısmını okuyunca oleyyyyyyyyyyyyyy dedim:)
inşallah bebiş anneciğini çok bekletmeden gelir evine

inşallah bebiş biran önce gelsin de ne güzel süt annesi teyzesi olacak, eee kardeşi de olacak bu sayede hem anne sütü de almış olacak ne sanslı senin bebiş yaaaaaa hemen gelsin de sen de tat bu mutlulugu
bu konuyu aile içinde tutmanız da iyi tabii eğer etrafınızdakilere bunu anlatmak zorsa
bu arada senden haber aldığıma cok sevindim inşallah kavuşacaksın yavruna hepiniz dualarımdasınız
Rabbim gönlünüzdekilerin hakkınızda hayırlı olanlarını nasip etsin
sevgiler

canımmmm :) benı yureklendırdın cok tesekkur ederım.bılınclı bırısının konusmasına ıhtıyacım varmıs meger.uzunca bır suredır hıc ıyı hıssetmıyordum herkesın dedıgı gıbı bu benım kaderım deyıp bazen ısyan eder bazende kabuguma cekılıp kendımı hırpalar olmustum bana cuok ıyı geldın tekrar tesekkur ederım.

çok sevindim canım darısı başımızaaaa

Merhaba Pırılım,

Hayırlı olsun, bir aşama daha atladınız. Ne güzel. Umarım senin bebeğin de en kısa zamanda gelir.

Sevgiler,

Angelica

Pırılım gözümüz aydın.
Hayırlı uğurlu olsun güzel arkadaşım.
Ohhh çok şükür bu günlerimize.:124:
Hep öyleydinde artık onaylandı hamileliğin canım:)))Gönül rahatlığıyla hazırlıklarını yap artık.
İnşallah tez vakitte alacaksın kuzunu kucağına benim içime öyle doğuyor inşallah çok bekletmeyecek prenses annesini de bizleri de.
Darısı bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına olsun.
Sevgiler...

canım ev görüşmenin iyi geçmesine ve başvurunun onaylanmasına çok sevindim inşallah en kısa zamanda güzel haberi alman dileğiyle

minik adamız ne yapıyor bizim için öp onu kokla gıdısından özelden resimlerini bekliyom

Merhaba Pırılım,

Hayırlı olsun, bir aşama daha atladınız. Ne güzel. Umarım senin bebeğin de en kısa zamanda gelir.

Sevgiler,

Angelica

Teşekkür Ederim Angelica, çok rahatladım, ya onaylanmazsa bir aksilik çıkarsa diye meğer ne çok kafama takmışım.. Çok şükür bu aşamada geçti..
İnşallah hepimiz bebeklerimize en kısa zamanda kavuşuruz..

Canım Nushu cum çok sağol , Vallahi ağzından bal damlıyor, inşallah kuzucuklar bekletmez bizleri sırasıyla gelirler çabucak.. Ada nın Teyzelerine şans getireceğine canı gönülden inanıyorum.. Ada yı minik ellerinden öp benim için..

canım ev görüşmenin iyi geçmesine ve başvurunun onaylanmasına çok sevindim inşallah en kısa zamanda güzel haberi alman dileğiyle

Teşekkür ederim cnm inşallahhh..

pırılım gözün aydın arkadaşım, bundan sonrası da su gibi akıp geçer inşallah, tez zamanda kavuşursun bebeğine. bebeğin aileye benzemesine dikkat ettiklerini bilmiyordum, bizim uzmanımız bunu söylememişti ama etrafımda gördüklerim gerçekten de benziyorlar ailelerine:)

Arkadaslar nerelerdesiniz? Sayfamız umut ısığımız :) söndürmeyelim. Güzel haberleri de korkulari da tereddütleri de heyecanlarimızı da paylasalım. Bu hafta evrak teslimi ve uzmanımızla ilk gorüsmemiz olacak. Dualarınızı eksik etmeyin

Canım benim çok heyecanlısın değil mi?
İçini rahat tut,aksilik çıkmayacak,güzel güzel geçecek görüşmen bak görürsün.
Yarın mı gidiyordunuz görüşmeye?

Teşekkür Ederim Deniz cim.. Ben daha öncede duymuştum ama bu sefer emin oldum.. Ev ziyaretinde form dolduruken boy, kilo, saç rengi, ten rengini sordu.. Bizim için sağlıklı sıhhatlı olmasının dışında birşey olmaz tabi ki.. Siz nasıl isterseniz nasıl uygun görüyorsanız öyle yazın dedik.. Bu uygulamanın amacı anne baba ve çoçuk arasında benzerlik sağlayarak daha güçlü bağ kurma çabasıymış..
Senin sıra durumun nedir cnm, bir gelişme var mı?

Hayırlısı olsun Canım, hangi gün vereceksiniz evrakları ?
Evrakları verdiğin zaman bir rahatlık geliyor üstüne göreceksin...
Gerçi 2 gün sonra o rahatlık yerini ev ziyaretine ne zaman gelecek endişesine bırakıyor :)) O da bitince sıram kaç oldu endişesi..
Yani kuzucuğunu kollarına alana kadar yürek çarpıntısı hiç bitmiyor :))) Sağlıklı sıhhatli gelsinlerde bu yaşadıklarımızın hiç bir önemi yok değil mi...
Herşey yolunda gidecek hiç merak etme, Dualarımız seninle

Pırılım sende hatırladın mı evrak teslim etmeye giderken yaşadığımız kalp çarpıntılarını?
Shenay'ı okurken o zamanlarımız geldi aklıma:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…