Pırılım sende hatırladın mı evrak teslim etmeye giderken yaşadığımız kalp çarpıntılarını?
Shenay'ı okurken o zamanlarımız geldi aklıma:))
Pırılım sende hatırladın mı evrak teslim etmeye giderken yaşadığımız kalp çarpıntılarını?
Shenay'ı okurken o zamanlarımız geldi aklıma:))
Canımm Nushu, hatırlamaz olur muyum. ahh ahh :)) Özgeçmisi nasıl yazsak, evraklarımız doğru mu, aman bi sorun olmasın diye ne kadar heyecan yapmıştık..
Hele ev ziyareti öncesi geç saatlere kadar yaptığımız hummalı ev temizliklerini hayatımın sonuna kadar unutmayacağım kesin:))))
Allah hakkında ne hayırlı ise onu sana ve ailene nasip etsinCANLARIM CİĞERLERİM BENİM:)
Bunu hakkaniyetle söylüyorum iyi ki varsınız! En basta Nushu ve Pırılım benim:) kısmetse cuma günü gideceğiz. Günahsız ağızlardan yapılan dua daha makbulmus,sizlerin o temiz yüreğiyle dua ettgnzi bilmek bana cok iyi geliyor! Keşke aynı şehirde olsaydık,zilinize basıp kaçardm yaramaz çocuklar gibi :)
ben size boşuna topiğin yapışık ikizler demiyorum değil mi????
ben de bir çırpıda okumuştum yazdıklarınızı hatta unutmayayım diye diğer arkadaşlar hakkında notlar bile almıştım:) sizin de ayrıntılarınızı ztn okuya okuya yutmuştum
demiştim ya sanki ikiniz de bnm cok yakın arkaşımsınız da bn de sizle bu süreci takip ediyorum sanki diye...
gerçekten öylesiniz ki bnden başka herkes bunu dile getiriyor ztn
maşallah Allah bozmasın
bu arada Ada bebişi de öptüm çok
Rabbim en kısa zamanda inşallah Pırılımın da gönlünün muradını versin de gelsin bebiş yuvasına
ayyyy teşekkür ederim bu güzel yorum için gerçekten çok mutlu oldumKalbi kendinden, Aklı yaşından büyük lily, herkese o kadar güzel şeyler yazıyorsun kii...
Canı gönülden, tüm kalbimle, gönlünde ne muradın varsa olmasını diliyorum canım..
Hayırlısıyla tabii (abla olarak böyle bir not düşme gereği hissettim :)
selammerhabalar nasılsınız kızlarrr
Canım benim inşallah mübarek günde sorunsuz sıkıntısız hallolsun işlerin.CANLARIM CİĞERLERİM BENİM:)
Bunu hakkaniyetle söylüyorum iyi ki varsınız! En basta Nushu ve Pırılım benim:) kısmetse cuma günü gideceğiz. Günahsız ağızlardan yapılan dua daha makbulmus,sizlerin o temiz yüreğiyle dua ettgnzi bilmek bana cok iyi geliyor! Keşke aynı şehirde olsaydık,zilinize basıp kaçardm yaramaz çocuklar gibi :)
Lily ciğim ne yazayım ki ben sana Pırılım'ın ellerine sağlık en güzelini o yazmış zaten.ben size boşuna topiğin yapışık ikizler demiyorum değil mi????
ben de bir çırpıda okumuştum yazdıklarınızı hatta unutmayayım diye diğer arkadaşlar hakkında notlar bile almıştım:) sizin de ayrıntılarınızı ztn okuya okuya yutmuştum
demiştim ya sanki ikiniz de bnm cok yakın arkaşımsınız da bn de sizle bu süreci takip ediyorum sanki diye...
gerçekten öylesiniz ki bnden başka herkes bunu dile getiriyor ztn
maşallah Allah bozmasın
bu arada Ada bebişi de öptüm çok
Rabbim en kısa zamanda inşallah Pırılımın da gönlünün muradını versin de gelsin bebiş yuvasına
Evet evet haklısın şekerim dolap içleri,evin işi falan bittikten sonra sanki adamcağız kontrol edecekmiş gibi gece yarısı balkonu yıkamış,demirlerini falan bir güzel temizlemiş hızımı alamayıp klimanın dış ünitesini bile iyice silmiştim,sen söyleyince aklıma geldi yine:)))Canımm Nushu, hatırlamaz olur muyum. ahh ahh :)) Özgeçmisi nasıl yazsak, evraklarımız doğru mu, aman bi sorun olmasın diye ne kadar heyecan yapmıştık..
Hele ev ziyareti öncesi geç saatlere kadar yaptığımız hummalı ev temizliklerini hayatımın sonuna kadar unutmayacağım kesin:))))
Lily ciğim ne yazayım ki ben sana Pırılım'ın ellerine sağlık en güzelini o yazmış zaten.
Eksik olma küçük teyzemiz,dilerim Allah'tan layık olduğun tüm güzellikleri yaşarsın canım.
Ada kuzusunu öpsen emin ol O'da sana kocaman bir gülücükle karşılık verirdi:))
İnşallah çok beklemeyecek benim güzel arkadaşımda, kızımın kardeşi tez vakitte gelecek anneciğinin kucağına.
yaaaaaaaaaEvet evet haklısın şekerim dolap içleri,evin işi falan bittikten sonra sanki adamcağız kontrol edecekmiş gibi gece yarısı balkonu yıkamış,demirlerini falan bir güzel temizlemiş hızımı alamayıp klimanın dış ünitesini bile iyice silmiştim,sen söyleyince aklıma geldi yine:)))
Evet evet haklısın şekerim dolap içleri,evin işi falan bittikten sonra sanki adamcağız kontrol edecekmiş gibi gece yarısı balkonu yıkamış,demirlerini falan bir güzel temizlemiş hızımı alamayıp klimanın dış ünitesini bile iyice silmiştim,sen söyleyince aklıma geldi yine:)))
Zeynepçiğimkızlar günaydın
evraklarımı hazırladım dispanserdenden akciğer filmi sonucunun dışında (onuda akşam üstü alıcam) hepsi hazır yarın sabah telefon ile arıyacağım kurumu kurumdaki yetkili evrakların hazır olunca telefonla bildir demişti ayyy asıl heyecan şimdi başlıyor şimdi sırada ev ziyareti var az kaldı biran önce geçip gidiversede rahatlasam iyice stres oldum acaba bir aksilik olurmu diye dua edin bana sizi seviyorum öptümmmm hepinizi
ooo bizim küçük çok şanslı maşallah yurtdışından gelecek kullandıklarıNushu'cuğum,
Biraz anlatsana nasıl gidiyor bebekli hayat ? Ben de dün bebeğim için pişik kremi, şampuan, nemlendirici sipariş ettim Ameri'ka dan. Gelince miniğime organik ürünler kullanmak istiyorum. Haftaya da odasını sipariş ederim artık. Çok heyecanlıyım ki
Sevgiler,
Angelica
ooo bizim küçük çok şanslı maşallah yurtdışından gelecek kullandıkları
inşallah evine bir an önce gelir de kavuşursunuz bebişinize...
sevgilerimle
Zeynepçiğim
hayırlı olsun inşallah herşey çok güzel olacak sen de hamiş anneler grubuna dahil olacaksın hayırlısıyla
dualarımız hepinize
çok sevindim cnm
inşallah Rabbim evladını kucağına aldığını da gösterir sana da ve sen de bizle bu mutlu haberi bir an önce paylaşırsın hep birlikte seviniriz
sevgiler...
kızlar günaydın
evraklarımı hazırladım dispanserdenden akciğer filmi sonucunun dışında (onuda akşam üstü alıcam) hepsi hazır yarın sabah telefon ile arıyacağım kurumu kurumdaki yetkili evrakların hazır olunca telefonla bildir demişti ayyy asıl heyecan şimdi başlıyor şimdi sırada ev ziyareti var az kaldı biran önce geçip gidiversede rahatlasam iyice stres oldum acaba bir aksilik olurmu diye dua edin bana sizi seviyorum öptümmmm hepinizi
Zeynepçiğim
hayırlı olsun inşallah herşey çok güzel olacak sen de hamiş anneler grubuna dahil olacaksın hayırlısıyla
dualarımız hepinize
çok sevindim cnm
inşallah Rabbim evladını kucağına aldığını da gösterir sana da ve sen de bizle bu mutlu haberi bir an önce paylaşırsın hep birlikte seviniriz
sevgiler...
Amin lilyciğim amin tez vakitte gelsin bebeişler,kardeşten bol bir şey olmasın inşallah.ayyy yavrucuğuma maşallahherkese gülücükler saçıyor ha? yerim ben onu...
inşallah kızına kardeş en kısa zamanda gelecek dualarımız tüm arkadaşlarımıza
dualarına da içten bir amiiiiiiiinnnnnnnnn diyorum Rabbim neyi yazdıysa elbet vardır bir hikmeti, hakkımızda hayırlısı...
yaaaaaaaaakıyamam sana yaaaa!!!!!!!!!!! ev resmen bal dök yala şekline girmiştir...
gerçi o heyecanla temizlik de yapılır, kapı baca ne varsa silinir, insanın içi içine sığmaz herhalde
Rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etti ya, inşallah darısı Pırılım ve diğerlerinin başına...
Ah arkadaşım maşallah ne şanslı olacak bu kuzucuk,senin gibi hassas düşünceli annesi olduğu için.Nushu'cuğum,
Biraz anlatsana nasıl gidiyor bebekli hayat ? Ben de dün bebeğim için pişik kremi, şampuan, nemlendirici sipariş ettim Ameri'ka dan. Gelince miniğime organik ürünler kullanmak istiyorum. Haftaya da odasını sipariş ederim artık. Çok heyecanlıyım ki
Sevgiler,
Angelica
Zeynep'ciğim ne desem boş heyecan yapmadan duramayacaksın.kızlar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?