merhaba angelica;
inşaAllah tez zamanda evladına kavuşursun:)))
sende istanbul da mıydın?(bakar mısın kendime ortak arıyorum
ne kadardır bekliyorsun canım?
artık vuslat çok yakın mı?
bende yarın istenilen evrakları götüreceğim
ve asıl görüşme yapılacak,,,
hem heyecan hem stresle bomba gibiyim))
Amin lilyciğim amin tez vakitte gelsin bebeişler,kardeşten bol bir şey olmasın inşallah.
Ah arkadaşım maşallah ne şanslı olacak bu kuzucuk,senin gibi hassas düşünceli annesi olduğu için.
Hala çalışıyorum inşallah yarın işte son günüm,akşamları kızımızı görmeye gelenler eksik olmuyor çok şükür.
Bütün gün kucaktan kucağa dolaşıp keyifle uyuyor küçük hanım ama geceleri de hiç yatmak istemiyor.
Üç gibi kalkıyoruz saat yediye kadar arada 15-20 dakikalık şekerlemelerle idare edip ayakta tutuyor beni velet:)))
Hiç şaşmıyor ama yedide bir uyuyor derin derin altını açıyorum,üstünü değiştiriyorum hiç umrunda olmuyor.
Sonra da etrafı toparla kahvaltı derken evden çıkma saatim geliyor.
Koklaya koklaya vedalaşıyorum kızımla o uyurken işe geliyorum.
Akşam yemeği yemesem bile oluyor ki çoğu zaman fırsat bulamıyorum zaten.
Hayat ritmimiz değişti.Ada'ya endeksli yaşıyoruz ama bu bilinçli değil kendiliğinden öyle oluyor.
Hiç bu kadar yorulduğumu ama aynı oranda mutlu olduğumu hatırlamıyorum.
Bu gün doktora gittik eksik aşıları vardı yapılması gereken.
Boyuna kilosuna da baktı doktor amcamız,maşallah 10 günde toparlamış neredeyse 1 aylık büyüme hızını yakalamış dedi.Çok mutluyum:))
İnşallah sende tez vakitte yaşayacaksın bu telaşeleri arkadaşım.
Hayatın bir daha eskisi gibi olmayacak asla ve bundan büyük mutluluk duyacaksın:))))) en kısa zamanda inşallah...
Zeynep'ciğim ne desem boş heyecan yapmadan duramayacaksın.
İnşallah bir aksilik olmayacak,sorunsuz sıkıntısız atlatacaksın tüm aşamaları.
Dualarım hepiniz için.
Sevgiler...
Zeynepçiğim
hayırlı olsun inşallah herşey çok güzel olacak sen de hamiş anneler grubuna dahil olacaksın hayırlısıyla
dualarımız hepinize
çok sevindim cnm
inşallah Rabbim evladını kucağına aldığını da gösterir sana da ve sen de bizle bu mutlu haberi bir an önce paylaşırsın hep birlikte seviniriz
sevgiler...
Zeynepcim hayırlı olsun inşaAllah:)
Allah tez zamanda yaruna kavuştursun....
Bende aynı heyecanlardayım, ama bizden günü dolacak evrakları istemediler.(heyet raporu-nüfus kayıt örneği gibi)
yarın benim içinde büyük günnnnnnnn yazarken bile heyecanlıyımmmmmm
Sevgili Lily86
sen ne kadar güzelsin..
adeta yaşam koçumuz oldun
Allah , yolunu, bahtını her daim açık etsin, ayağını taştan esirgesin...
Amin lilyciğim amin tez vakitte gelsin bebeişler,kardeşten bol bir şey olmasın inşallah.
Ah arkadaşım maşallah ne şanslı olacak bu kuzucuk,senin gibi hassas düşünceli annesi olduğu için.
Hala çalışıyorum inşallah yarın işte son günüm,akşamları kızımızı görmeye gelenler eksik olmuyor çok şükür.
Bütün gün kucaktan kucağa dolaşıp keyifle uyuyor küçük hanım ama geceleri de hiç yatmak istemiyor.
Üç gibi kalkıyoruz saat yediye kadar arada 15-20 dakikalık şekerlemelerle idare edip ayakta tutuyor beni velet:)))
Hiç şaşmıyor ama yedide bir uyuyor derin derin altını açıyorum,üstünü değiştiriyorum hiç umrunda olmuyor.
Hayat ritmimiz değişti.Ada'ya endeksli yaşıyoruz ama bu bilinçli değil kendiliğinden öyle oluyor.
Boyuna kilosuna da baktı doktor amcamız,maşallah 10 günde toparlamış neredeyse 1 aylık büyüme hızını yakalamış dedi.Çok mutluyum:))
Hayatın bir daha eskisi gibi olmayacak asla ve bundan büyük mutluluk duyacaksın:))))) en kısa zamanda inşallah...
Dualarım hepiniz için.
Sevgiler...
Sevgili Lily86
sen ne kadar güzelsin..
adeta yaşam koçumuz oldun
Allah , yolunu, bahtını her daim açık etsin, ayağını taştan esirgesin...
Dualarım hepiniz için.
Sevgiler...
Dualarım hepiniz için.
Sevgiler...
estağfirullahne demek? ben bebekleri çok seviyorum anneliği doğuran belki anlıyor ama kıymetini bilemeyebiliyor asıl annesiz çocuklara anne evlatsız annelere de evlat olabilmek tabii anneliği doğumla değil yürekle hissedebilenlere sözüm
ben sizlerden epeyce küçüğüm (başvuru koşullarında en az 30 yazdığına göre...) evli de değilim henüz, daha öğrenci sayılırım (okul bitti kpss var ona çalışıyorum)
ama çocuklara olan sevgim o kadar fazla ki bi bebek görsem annnnnnnneeeeeeeeeeeemmmmmmm diye severim bekar oldugum için de genelde aman da ablasına derler:)
yaşam koçluğu da ağır bir kelime olmuş ama teşekkür ederim beni bu sıfata layık gördüğün için (gerçi daha kk üyesi olmadan önce yaşam koçluğu için ne lazım onları da araştırmadım değil ama şehirden dolayı maalesef eğitimlere katılamadım)
o güzel yüreğinden ettiğin dualara amin diyorum
Rabbim inşallah hepimizin hakkında neyi hayırlı gördüyse onu nasip etsin inşallah
sevgiler...
Merhaba Canım,
Evet Istanbul'dayız. Bizimki biraz karışık 2008 de başvuru yaptık tam sıra geldi ben hamile kaldım ve kaydımızı dondurduk. Bebk Ekim 2010 da erken doğdu yaşamadı, sonra tekrar hamile kaldım o da haziran 2011 de erken doğdu yaşayamadı. Toparlanıp kendime gelince kaydımızı aktif hale getirdik. Şimdi de bekliyoruz işte. Her an gelebilir bizim bebeğimiz
Sevgiler,
Angelica
görüşmenin iyi geçmesine sevindim inşallah bi bakmışsın 2 bebişin olmuş Rabbim hayırlı olanı nasip etsin hakkındamerhaba kızlar....
Bugün görüşme güzel geçti.
Hatta uzmanımız kardeş düşünür müsünüz? dediğinde
genelde ağırdan alan eşim "olur, ikizde olur,biri bebek biri en fazla 1,5 yaşında olabilir"
deyince ben bile!!! şaşırdım.
Bende tabi olabilir ikisi kız yada biri kız biri erkek olabilir dedik:)
birde hemen geliyormuş benim canlarım:))))
ama ben genelde kız bebeğe yönelik alışveriş yapmıştım ama her şey nasip. Rabbim bilir:)
Hem terk, hem rıza, hem hukuksal süreci tamamlanmış hemde tamamlanmamış devam eden grubu tercih ettik.
Uzmanımız mantıklı anlatınca rıza ve terkte hukuksal süreç ayrımına girmedik.
Rabbim, bizimle beraber her işimiz O'na emanet...
Dualarınızı bekliyorum:)
cnm aklıma bişey takıldı bu süt üretimi hormonlarla alakalı ve bu ilaç da buyuk ihtimal prolaktin denen süt hormonu olarak bilinen hormon seviyesini arttırıcı özelliğe sahiptir ama bu ne kadar doğal? yani ztn süt anne olursan kan bağın olmasa da sadece evlatlık almış olmuyorsun onunla gerçekten analık bağın kurulmuş oluyor ama bu gelen süt ne kadar faydalı? yani normal, doğum yapan bir annenin bile aylara göre sütteki besin değerleri değişebiliyormuş bu doğal olarak gerçekleşen fizyolojik yapıyla oynamak olmuyor mu? doktora sordun mu??? bence en iyisi bir kadın doğum uzmanı ile görüş profesyonel olarak bilgilen ondan sonra düşün derim ben bu emzirme mevzusunuKızlar, tercih meselesi ama ben "emzirme" duygusunu tatmak ve evladımın
süt annesi de olmak istiyorum.
LL ile Natali Arslantürk diye bir yetkili bayandan mailleşiyorum.
e-sumeras.com - MEDELA TÜRKİYE TEK DİSTRİBÜTÖRÜ bu ürünü isterseniz bir inceleyin.
ürünün açıklamasında evlat edinen annelere de emzirme de yardımcı ürün olarak belirtilmiş.
Yada İLAÇ kullanıp emziren yada emzirmeyi düşünen yada dr bu durumu görüşen oldu mu?
Hepinize sağlıklı , mutlu günler dilerim:)
amin cümlemizin cnm bnmAllah razı olsun bende çok büyük değilim aslında Lilycim. 29 yaşımdayım.
Ama seninde gönlün o kadar büyük ki yaş sorunu olmuyor...
Rabbim sana da gönlünde olanı hakkında hayırlı , hakkında hayırlı olana da gönlünü razı eylesin inşaAllah...
cnm aklıma bişey takıldı bu süt üretimi hormonlarla alakalı ve bu ilaç da buyuk ihtimal prolaktin denen süt hormonu olarak bilinen hormon seviyesini arttırıcı özelliğe sahiptir ama bu ne kadar doğal? yani ztn süt anne olursan kan bağın olmasa da sadece evlatlık almış olmuyorsun onunla gerçekten analık bağın kurulmuş oluyor ama bu gelen süt ne kadar faydalı? yani normal, doğum yapan bir annenin bile aylara göre sütteki besin değerleri değişebiliyormuş bu doğal olarak gerçekleşen fizyolojik yapıyla oynamak olmuyor mu? doktora sordun mu??? bence en iyisi bir kadın doğum uzmanı ile görüş profesyonel olarak bilgilen ondan sonra düşün derim ben bu emzirme mevzusunu
amin cümlemizin cnm bnm
eee sen de o zaman genç anne adaylarındansın genel olarak daha büyükler var burada da... ben de 25im aslında yaşım küçük değil de herkes 30un üstü olunca, küçük kalıyorum yanlarında...:)))
Evlat edinmek kadar yüce bir gönüllük yok gerçekten.
Hiçbir kan bağı olmadan savunmasız bir bebeği almak, ona bağlanmak, anne olabilmek...
Ben çocuk esirgeme de çalışırken insanlar bir heyecan sıralarını bekliyorlardı.
Keşke mümkün olsaydı da kimse beklemeden yavrularına kavuşabilseydi.
Maalesef kuruma gelen her bebek evlatlık verilemiyor.
O masum günahsız meleklerin ne şekilde yuvaya geldiklerini görseniz içiniz parçalanırdı.
örnek veriyorum kadın geldi ben bebeğe bakamıyorum dedi. Sebep olarak eşinin kaza geçirdiğini söyledi.
Oysa adam yanındaydı ve sapasağlamdı.
Kadın çocuğu emzirdi verdi, bebeği aramaması söylendi. çünkü evlatlık verilsin dedi. Ben neden arıyımki işim mi yok gibisinden laflar etti.
Insan öyle kötü oluyor ki...
Abisinden, babasından hamile kalan küçücük genç kızlar,
babaannesinin, anneannesinin bakmadığı bebekler
sırf ayni nakdi yardım almak için çocuğunu alıp evde canından bezdirenler.
Dövenler, hatta kendi öz evladına bıçak çekenler
ailesi şizofren olanlar neler neler.
Kuruma 20 bebek geliyorsa 5i ancak evlatlık olabiliyor.
Daha evde yemek yapmayı bilmeyen, tırnakları ojeli genç çiftler gelirdi onu bırakan vefasız kadınlardan kat kat daha iyi annelik yapabiliyorlardı. Elleri titrerdi bebeğini almaya gelenlerin.
Canlarım benim ya.
Yuvada yetişen çocukların her şeyi var ama sevgileri yok.
Böyle olunca sosyal hayata uyum sağlayamıyorlar.
Elimizden geldiğince bu konuda duyarlı olalım, evlatlık alanlara da canı gönülden allah razı olsun diyorum...
Sevgiiiiiiiiimmmmmmm benm güzel yürekli arkadaşım
hoşgeldin cnm bnm
iyi ki yazmışsın bana da anlatmış olduklarını
iyi ki paylaşmışsın bu güzel annelerle
ben anlatamazdım senin gibi ilk ağızdan öğrenmek gibi olmazdı, çok teşekkür ediyorum
bu arada arkadaşlar sevgi bnm bu foruma ilk uye oldugumda tanışmış oldugum, kendisini açmış oldugu kpss topiğinden tanıdıgım ve birçok ortak noktada buluşup kaynaşıp iyi arkadaş oldugum biri
yani sizler gibi onu da bu forumda tanıdım
iyi ki de tanımışım
birazcık sohbet edince, buradan bahsettim o da bana kurumda staj yaptığını ve yukarıda bahsettiklerini anlattı
bir yanım sizleri düşünüyordu, o bekleyişlerinizi, bir yanım da madalyonun öbür yüzünü kavramaya çalışıyordu
o gün gerçekten çok etkilenmiştim
aslında sizinle paylaşıp paylaşmama arasında kalmıştım
ama anlatmamak daha iyi dedim çünkü hem sizin umutlarınızı, hayallerinizi az da olsa örselemek istemedim hem de yanlış bilgi verip de üzmek istemedim
iyi ki sevgim yazmış bunları ben de bu vicdan yükünden bir nebze olsun kurtuldum
ama tamamen değil tabii, bir yanda anne sevgisine muhtaç yavrular, topluma kazandırmakla yükümlü oldugumuz çocuklarımız, öbür yanda anneliği tatmak için umutla bekleyenler yani sizler...
yüreğimdeki hisleri açıklamakta zorluk çekiyorum çünkü bu yük ağır
ama az da olsa ifade edebildiğimi düşünüyorum kendimi
sizleri çok seviyorum
inşallah hepiniz bebişlerinize kavuşacaksınız tez zamanda, inanıyorum buna
hepinize iyi geceler diliyorum
Evlat edinmek kadar yüce bir gönüllük yok gerçekten.
Hiçbir kan bağı olmadan savunmasız bir bebeği almak, ona bağlanmak, anne olabilmek...
Ben çocuk esirgeme de çalışırken insanlar bir heyecan sıralarını bekliyorlardı.
Keşke mümkün olsaydı da kimse beklemeden yavrularına kavuşabilseydi.
Maalesef kuruma gelen her bebek evlatlık verilemiyor.
O masum günahsız meleklerin ne şekilde yuvaya geldiklerini görseniz içiniz parçalanırdı.
örnek veriyorum kadın geldi ben bebeğe bakamıyorum dedi. Sebep olarak eşinin kaza geçirdiğini söyledi.
Oysa adam yanındaydı ve sapasağlamdı.
Kadın çocuğu emzirdi verdi, bebeği aramaması söylendi. çünkü evlatlık verilsin dedi. Ben neden arıyımki işim mi yok gibisinden laflar etti.
Insan öyle kötü oluyor ki...
Abisinden, babasından hamile kalan küçücük genç kızlar,
babaannesinin, anneannesinin bakmadığı bebekler
sırf ayni nakdi yardım almak için çocuğunu alıp evde canından bezdirenler.
Dövenler, hatta kendi öz evladına bıçak çekenler
ailesi şizofren olanlar neler neler.
Kuruma 20 bebek geliyorsa 5i ancak evlatlık olabiliyor.
Daha evde yemek yapmayı bilmeyen, tırnakları ojeli genç çiftler gelirdi onu bırakan vefasız kadınlardan kat kat daha iyi annelik yapabiliyorlardı. Elleri titrerdi bebeğini almaya gelenlerin.
Canlarım benim ya.
Yuvada yetişen çocukların her şeyi var ama sevgileri yok.
Böyle olunca sosyal hayata uyum sağlayamıyorlar.
Elimizden geldiğince bu konuda duyarlı olalım, evlatlık alanlara da canı gönülden allah razı olsun diyorum...
merhaba sevgi sana birşey sormak istiyorum ben kurumu aradım randevu talebi içn herhangi bir gün gelebilirisiniz dedi yanlız eşim ve benim öğrenim durumumu sordu ben lise mezunuyum eşimde ortaokul yani ilköğretim oluyo peki bu sorun oluyormu gelirken diploma ve nüfus cüzdanı getirin dediler sen orda çalıştığın için bilgi sahibi olmalısındır bu bizim evlat edinmemiz için sorun teşkil edermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?