merhaba kızlar umarım iyisinizdir bizde sonunda başvurumuzu yaptık artık bekleme sürecindeyiz, ama tam sevinemeden hevesim kursağımda kaldı en yakın akrabalarım ve hatta kendi öz annem bile çok acele ettiğimizi kendinizin canından kanından olsaydı keşke deyip beni sinir edip durdular bazen diyorum ki neden insanlar sürekli burnunu sokar ben ekndi kararımı veremeyeceksem ne işim var benim bu hayatta, en basidi akşam bile annem eşimle bana siz acele etmeyin çocuğunuz olacak dedi eşimde sinirlenip kalktı bilgisayar başına oturdu yani kızlar anlayacağınız hiç mutlu değilim, bazı arkadaşalar ne güzel yazıyor nushu bile bebek gelince gelenip gidenim çok oldu diye benim bunların hiçbiri olmayacak tek başımayım şuan gözlerimdeki yaşları tutamıyorum
biz bu ayın 8 de mirayımla ilk yaşgünümüzü kutladık.bende onunla yeniden doğdum çok güzel geçti .hergün bir başka haraketiyle bizleri şaşırtıyor kedi bugünlerde anne ye sardı artık beni babasını iyi tanıyor.gözümün içine bakıp anne anne diyor içimin yağları eriyor o an kalbimin içine sokasım geliyo.kenarlarda sıralıyo yürümemize az kaldı yakında inşallah onunda müjdesini veririm size .beklemek zor bir süreç biliyorum ama inanın buna fazlasıyla değer kucağınıza aldığınız an hepsini unutuyorsunuz .Allah hepinizin gönlüne göre versin tez zamanda sizlerede nasip etsin :))
merhaba arkadaşlar bende başvurumu yaptım eskişehirden bu ayın sonunda gelecekler ev ziyaretine neler soruyorlar nasıl karşılamamız gerekiyor..
slm başvurunuz hayırlı olsun arkadaşım bizim ev ziyaretimiz 3 saat sürdü ama normalde 45 falan sürerdi demişti uzmanımız siz ne kadar rahat olursanız o da o kadar rahat oluyor sohbet uzarsa zamanda uzayabilir tabii gelen kişiye göre de değişebilirmerhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum bizde velat edinme için baş vuru yaptık ev görüşmesine gelecekler ev görüşmesi ne kadar sürüyor ne gibi sorular soruyorlar bilgi verirseniz sevinirim
başvurun hayırlı olsun arkadaşım tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah.ev ziyareti bizim için arkadaş ortamında sohbet gibi geçti korkmayın öyle sınav yapar gibi soru sormuyorlar sohbet aralarında onlar sorularını sormuş oluyor zaten gelen uzman heyecanınızı anlayacaktır çocuk odası varda iyi olur bir tek oraya bakıyorlar gerçi ben her yeri gezecek gibi bayram temizliği yapmıştım :)normal bir misafir ağırlar gibi ağırladık memnun kaldıklarını düşünüyorum sizde çok panik yapmayın bence zaten heyecandan nasıl geçtiğini anlamıyorusunuz:) bi bakmışsınız gitmişler umarım yardımcı olmuşumdur.
aman da aman annesi...biz bu ayın 8 de mirayımla ilk yaşgünümüzü kutladık.bende onunla yeniden doğdum çok güzel geçti .hergün bir başka haraketiyle bizleri şaşırtıyor kedi bugünlerde anne ye sardı artık beni babasını iyi tanıyor.gözümün içine bakıp anne anne diyor içimin yağları eriyor o an kalbimin içine sokasım geliyo.kenarlarda sıralıyo yürümemize az kaldı yakında inşallah onunda müjdesini veririm size .beklemek zor bir süreç biliyorum ama inanın buna fazlasıyla değer kucağınıza aldığınız an hepsini unutuyorsunuz .Allah hepinizin gönlüne göre versin tez zamanda sizlerede nasip etsin :))
cnm hoşgeldin başvurun hayırlı olsunmerhaba arkadaşlar bende başvurumu yaptım eskişehirden bu ayın sonunda gelecekler ev ziyaretine neler soruyorlar nasıl karşılamamız gerekiyor..
cnm hayırlı olsunben bugun gitim ev görüşmesine gelcez dedi5 ay sonra sonra gine çarcaklarmış eşimle bana sorular sorcaklarmış acaba ne soruyolar bilginiz varsa paşlaşırmınız rica ediyorum
meldacımmm cnm bnmmmmerhaba kızlar umarım iyisinizdir bizde sonunda başvurumuzu yaptık artık bekleme sürecindeyiz, ama tam sevinemeden hevesim kursağımda kaldı en yakın akrabalarım ve hatta kendi öz annem bile çok acele ettiğimizi kendinizin canından kanından olsaydı keşke deyip beni sinir edip durdular bazen diyorum ki neden insanlar sürekli burnunu sokar ben ekndi kararımı veremeyeceksem ne işim var benim bu hayatta, en basidi akşam bile annem eşimle bana siz acele etmeyin çocuğunuz olacak dedi eşimde sinirlenip kalktı bilgisayar başına oturdu yani kızlar anlayacağınız hiç mutlu değilim, bazı arkadaşalar ne güzel yazıyor nushu bile bebek gelince gelenip gidenim çok oldu diye benim bunların hiçbiri olmayacak tek başımayım şuan gözlerimdeki yaşları tutamıyorum
meldacımmm cnm bnmmm
yapma böyle ama...
bak emin ol bunlar geçici... ben cok bilgili değilim elbette dışardan gazel okumak kolay diyebilirsin ama eminim birçok kişi bu aşamalardan geçmiştir işte herkes aynı olamıyor maalesef önemli olan senin ve eşinin tutumu, bak ne güzel eşin de sana destek, eminim atlatacaksınız, annen de bebiş gelince eminim tavrını değiştirecektir...
biz senin yanındayız kalben hisset olur mu???
seni de gelecek yeğenimizi de çooooookkkkk seviyoruz
takma kafana tatlım eşinle sen kararınızı verdikten sonra kimdeye laf düşmez benimde aynı olay başıma geldi başvuru yaptığım gün sevinçle aileme söylediğimde kavga çıktı evde sabaha kadar ağladım bende hiç umrumda bile değilsiniz bundan sonra kimse evime gelmesin bende kimsenin evine gitmiyorum dedim çocuğum kocam ve ben başka hayat kurarız gerekirse şehrimizi değiştiririz dedim daha sonra herkezde bir panik küserim tanışınıp giderim diye korkudan süt dökmüş kediye döndüler onlara ne kadar kararlı olduğunu gerekirse tüm aileni silebileceğini hissettir normale dönerler en azından artık kabulleniyorlar ve benimsiyorlar.kimse evladını kaybetmeyi göze alamaz
arkadaşlar görüşmeye gitim ev ziyaretine gelceklermiş sonra görüşmeye çagraçakalrmış çocukla ilgili kıtap alın okuyun diyolar ne soruyolar merakt ediyom lütfen beni aydınlatırsanız sevinirim
Kızlar merhaba,
Nasılsınız?
Aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş,ne güzel,hoşgelmişler,sefalar getirmişler.
Bilgisayarımızda virüs var,evde giremiyorum,ama hep aklım sizde.
Pırılım'la arada konuşup havadisleri almaya çalışıyorum ama buradaki gibi olmuyor tabii:))
Gelenimiz gidenimiz eksik olmuyor çok şükür,mevlidimizi de okuttuk.Herşey çok güzel oldu,yani bana öyle geliyor.
Ada gayet iyi Allah'a şükür,en son doktor kontrolümüzde boyu 59 cm,kilosuda 4.750 gram olmuş,büyüyor kızım teyzeleri.
Birlikte olalı bir ay bir hafta oldu ama o kadar dolu dolu yaşıyoruz ki kızımla daha uzun zamandır berabermişiz gibi geliyor.
Endişeli olan arkadaşlar için yazıyorum kim ne derse desin hiç umursamayın,kuzunuzu kucağınıza aldığınız andan itibaren o kadar sizin oluyor ki bebeğiniz,öyle bir enerji yayıyorsunuz ki etrafınıza kimsenin aklına sizin doğurmadığınız gelmiyor.
Münasebetsizler olabilir tabi ama inanın ne düşündükleri zerre kadar önemli olmuyor sizin için.
Uzun uzun yazacağım ilk fırsat bulduğumda,unutmadığımı,aklımın,kalbimin sizlerle olduğunu hatırlatmak istedim sadece:)))
Hepinizi öpüyorum kocaman kocaman,tez vakitte müjdeler alalım,hepbirlikte sevinelim diye dua ediyorum hepiniz için ayrı ayrı.
Görüşürüz Ada'nın teyzeleri:)))))))))))))
ay hadi inşallah yaaaaangelica bebeğine kavuştu ve telaştan fırsat bulup yazamıyor diye bir his var içimde:) umarım içime doğru doğmuştur, geçen hafta da kendisi haftaya gelecek gibi hissediyorum demişti çünkü:)
oh maşallahMerhaba Arkadaşlar, Nasılsınız..
Bu gün güzel bir haberi paylaşmak için iki ara bi dere hemen foruma geldim.. Yazılanları da bi çırpıda okudum.. Nushu da yazmış ne güzel tesadüf :)) Ada nın mevlidi kabul olsun, Miray ın doğum günü kutlu olsun.. Nice güzel seneleri, yaşları olsun.. Şansları bahtları hep açık olsun.. Bütün güzellikler o minik kalpler için hizmet etsin inşallah.. Shenay cım emzirmeyle ilgili ne güzel şeyler yazmışsın eline emeğine sağlık canım.. Şu ara işler o kadar yoğun ki, ilk fırsatta bende araştıracağım.. Emzirmek şahane olur.. Yazdıkların çok aklıma yattı.. Bana okuduğun kitapların isimlerini incelediğin linkleri mesaj olarak atarsan çok sevinirim.. (Yazmışmıydın yoksa çok hızlı okudum herşeyi kaçırmış olabilirim..
Bu arada aramıza katılan yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.. Başvurularınız hayırlı olsun.. Hepinizi canı gönülden tebrik ederim..
Arkadaşlarımızdan biri başvuru tarihini sormuş, evraklarınızı teslim ettiğiniz gün başvurunuzun başladığı tarih oluyor, Bilginize.. Ev ziyaretine 3 ay, 6 ay sonra da gelseler de evrağınızı teslim ettiğiniz tarih esas alınıyor..
Angelica dan haber varmı birinci sıradaydı.. Belki onunda kuzusu gelmiş olabilir..
Lily sen nasılsın canım?
Güzel habere gelince;
Bu gün kurumu aradık, 27 Eylül de 76 olan sıramız bu gün itibari ile 62 olmuş.. Vallahi o kadar sevindim ki!! 3 ay da 14 bebek yuvalarına kavuşmuş.. Üstelik Ekim, Kasım aylarında ev ziyareti için geldiklerinde kız bebek sırasında çok fazla ilerleme olmadığını erkek bebek sırasının hızlı olduğunu söylemişlerdi.. Yani son ayda bu kadar ilerleme olduğunu düşünüyorum.. İnşallah hepimizin sırası en az bu kadar hızla gider..
Kendinize iyi bakın,
Sevgiler
çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için zaten çok uzun süre düşündük kısmete bakki kuruma gideceğimiz gün araba aldık herhalde kısmetiyle gelecek yavrumuz okadar uğraştık alamadık tamam dedik başvuralım o gün arabamız geldi aslında kimseyi takmıyorum ben ama insan sevdiklerinden destek bekliyo takmıyom desende olmuyo illa kendi canımızdan olsun istiyorlar tedavi olun diyorlar ne yapacağımı şaşırdım eşim çok destek oluyo ben ağlayınca hemen beni dışarı çıkarıp gezdiriyo sen takma kafana diye zaten çoıcuk sorunu eşimde olduğu için kendini suçluyor onada kıyamıyorum bakalım herşey güzel olur inşallah hakkımızda hayırlısını versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?