Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

o küçücük bebeği görünce çoğunun fikri değişir arkadaşım boşuna üzülme. zaten bu kararı insan ilk önce kendi içinde vermeli diğer olacakları da zaman gösterir. bebeğin gelmeden önce kendi yıpratma derim

iyi ki doğmuş fıstığın:) inşallah beraber çok mutlu olursunuz. darısı tüm bekleyenlerin başına:)

merhaba arkadaşlar bende başvurumu yaptım eskişehirden bu ayın sonunda gelecekler ev ziyaretine neler soruyorlar nasıl karşılamamız gerekiyor..

başvurun hayırlı olsun arkadaşım tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah.ev ziyareti bizim için arkadaş ortamında sohbet gibi geçti korkmayın öyle sınav yapar gibi soru sormuyorlar sohbet aralarında onlar sorularını sormuş oluyor zaten gelen uzman heyecanınızı anlayacaktır çocuk odası varda iyi olur bir tek oraya bakıyorlar gerçi ben her yeri gezecek gibi bayram temizliği yapmıştım :)normal bir misafir ağırlar gibi ağırladık memnun kaldıklarını düşünüyorum sizde çok panik yapmayın bence zaten heyecandan nasıl geçtiğini anlamıyorusunuz:) bi bakmışsınız gitmişler umarım yardımcı olmuşumdur.

merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum bizde velat edinme için baş vuru yaptık ev görüşmesine gelecekler ev görüşmesi ne kadar sürüyor ne gibi sorular soruyorlar bilgi verirseniz sevinirim
slm başvurunuz hayırlı olsun arkadaşım bizim ev ziyaretimiz 3 saat sürdü ama normalde 45 falan sürerdi demişti uzmanımız siz ne kadar rahat olursanız o da o kadar rahat oluyor sohbet uzarsa zamanda uzayabilir tabii gelen kişiye göre de değişebilir

tşkler ederim ben çook heycan yapıyorum şimdiden başladım temizliğe çocuk odam var ama ben heryeri birbirine kattım 27sinde salı günü sabah gelecekler aradılar bakalım napıcam ben nasıl çıkıcam o kadar işin içinden heryeri kaldırdım yaa :)))

aman da aman annesi... maşallah kuzuma...Miray bebeğimiz 1 yaşını doldurdu ha annesi??? oyyy kıyamam ben ona maşallah Allah daha nice güzel günleri yaşları beraberce kutlamayı nasip etsin...
seni ve bebişimizi çok öptümmm

merhaba arkadaşlar bende başvurumu yaptım eskişehirden bu ayın sonunda gelecekler ev ziyaretine neler soruyorlar nasıl karşılamamız gerekiyor..
cnm hoşgeldin başvurun hayırlı olsun

bizi takibe devam olur mu???
ben bugun gitim ev görüşmesine gelcez dedi5 ay sonra sonra gine çarcaklarmış eşimle bana sorular sorcaklarmış acaba ne soruyolar bilginiz varsa paşlaşırmınız rica ediyorum
cnm hayırlı olsun soruları da diğer arkadaşlara paslıyorum, sevgiler...

Son düzenleme:
meldacımmm cnm bnmmm
yapma böyle ama...
bak emin ol bunlar geçici... ben cok bilgili değilim elbette dışardan gazel okumak kolay diyebilirsin ama eminim birçok kişi bu aşamalardan geçmiştir işte herkes aynı olamıyor maalesef önemli olan senin ve eşinin tutumu, bak ne güzel eşin de sana destek, eminim atlatacaksınız, annen de bebiş gelince eminim tavrını değiştirecektir...
biz senin yanındayız kalben hisset olur mu???

seni de gelecek yeğenimizi de çooooookkkkk seviyoruz

çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için zaten çok uzun süre düşündük kısmete bakki kuruma gideceğimiz gün araba aldık herhalde kısmetiyle gelecek yavrumuz okadar uğraştık alamadık tamam dedik başvuralım o gün arabamız geldi aslında kimseyi takmıyorum ben ama insan sevdiklerinden destek bekliyo takmıyom desende olmuyo illa kendi canımızdan olsun istiyorlar tedavi olun diyorlar ne yapacağımı şaşırdım eşim çok destek oluyo ben ağlayınca hemen beni dışarı çıkarıp gezdiriyo sen takma kafana diye zaten çoıcuk sorunu eşimde olduğu için kendini suçluyor onada kıyamıyorum bakalım herşey güzel olur inşallah hakkımızda hayırlısını versin rabbim

evet arkadaşım bende evimi taşımayı düşündüm hemde çok başka yere ama gidemiyorsun işte eşimin işi yüzünden onlar kabullenmeyi bilmezlerse beni kaybeder bunuda göze aldım bence bu şuna benziyo iyi günün kötü günün dostu kimmiş öğreniyorsun yeri gelince kendi öz annen ve baban bile olsa

Kızlar merhaba,
Nasılsınız?
Aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş,ne güzel,hoşgelmişler,sefalar getirmişler.
Bilgisayarımızda virüs var,evde giremiyorum,ama hep aklım sizde.
Pırılım'la arada konuşup havadisleri almaya çalışıyorum ama buradaki gibi olmuyor tabii:))
Gelenimiz gidenimiz eksik olmuyor çok şükür,mevlidimizi de okuttuk.Herşey çok güzel oldu,yani bana öyle geliyor.
Ada gayet iyi Allah'a şükür,en son doktor kontrolümüzde boyu 59 cm,kilosuda 4.750 gram olmuş,büyüyor kızım teyzeleri.
Birlikte olalı bir ay bir hafta oldu ama o kadar dolu dolu yaşıyoruz ki kızımla daha uzun zamandır berabermişiz gibi geliyor.
Endişeli olan arkadaşlar için yazıyorum kim ne derse desin hiç umursamayın,kuzunuzu kucağınıza aldığınız andan itibaren o kadar sizin oluyor ki bebeğiniz,öyle bir enerji yayıyorsunuz ki etrafınıza kimsenin aklına sizin doğurmadığınız gelmiyor.
Münasebetsizler olabilir tabi ama inanın ne düşündükleri zerre kadar önemli olmuyor sizin için.
Uzun uzun yazacağım ilk fırsat bulduğumda,unutmadığımı,aklımın,kalbimin sizlerle olduğunu hatırlatmak istedim sadece:)))
Hepinizi öpüyorum kocaman kocaman,tez vakitte müjdeler alalım,hepbirlikte sevinelim diye dua ediyorum hepiniz için ayrı ayrı.
Görüşürüz Ada'nın teyzeleri:)))))))))))))

arkadaşlar görüşmeye gitim ev ziyaretine gelceklermiş sonra görüşmeye çagraçakalrmış çocukla ilgili kıtap alın okuyun diyolar ne soruyolar merakt ediyom lütfen beni aydınlatırsanız sevinirim

arkadaşlar görüşmeye gitim ev ziyaretine gelceklermiş sonra görüşmeye çagraçakalrmış çocukla ilgili kıtap alın okuyun diyolar ne soruyolar merakt ediyom lütfen beni aydınlatırsanız sevinirim

slm bize ev ziyaretinden sonra bir daha bebek gelinceye kadar görüşme yok dediler.Ancak bebeğimiz geldikten bir süre sonra gelişimine ve bizimle uyumuna bakmak için geleceklerini söylediler.Görüşmede sizinle ve aile ilişkilerinizle ilgili sorular soruyorlar eğer çalışan bir bayansanız kimin size yardım edeceğini sgara vs.. kullanıp kullanmadığınız evde çocukla ilgili ne önlemler alacağınız bize hemen hemen formda öz geçmiş oluşturmak için sorulan soruların aynısını sordular birde zaten adı üzerinde uzman evde en ufak birşeyden bile kişiliğinizle ilgili bir yorum oluşuyor kafalarında ama korkulacak birşey yok normal aile standartlarında herkesi uygun görüyorlar çok şükür anladığım kadarıyla hepimiz çocuk sevgisiyle yanıp tutuşan aileleriz o yüzden korkmanıza gerek yok bence eğer vakit bulabiliyorsan tabii çocuk gelişiyle ilgili kitap okumak faydalı olur ben 2 sene kursa gitmiştim şimdi faydasını göreceğimi düşünüyorum

çok sevindim yaaaaaaaaaaa
o kadar oldu mu daha dün gibi....
cnm ya... çoooooookkkk öptümmmmm kuzumu....
maşallah meleğimiz büyümüş anneciği çok iyi bakıyor tabiii
benden cooooookkkkkkkk sevgiler..........
daha güzel haberlerinizi de bekliyorum

Merhaba Arkadaşlar, Nasılsınız..
Bu gün güzel bir haberi paylaşmak için iki ara bi dere hemen foruma geldim.. Yazılanları da bi çırpıda okudum.. Nushu da yazmış ne güzel tesadüf :)) Ada nın mevlidi kabul olsun, Miray ın doğum günü kutlu olsun.. Nice güzel seneleri, yaşları olsun.. Şansları bahtları hep açık olsun.. Bütün güzellikler o minik kalpler için hizmet etsin inşallah.. Shenay cım emzirmeyle ilgili ne güzel şeyler yazmışsın eline emeğine sağlık canım.. Şu ara işler o kadar yoğun ki, ilk fırsatta bende araştıracağım.. Emzirmek şahane olur.. Yazdıkların çok aklıma yattı.. Bana okuduğun kitapların isimlerini incelediğin linkleri mesaj olarak atarsan çok sevinirim.. (Yazmışmıydın yoksa çok hızlı okudum herşeyi kaçırmış olabilirim..

Bu arada aramıza katılan yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.. Başvurularınız hayırlı olsun.. Hepinizi canı gönülden tebrik ederim..
Arkadaşlarımızdan biri başvuru tarihini sormuş, evraklarınızı teslim ettiğiniz gün başvurunuzun başladığı tarih oluyor, Bilginize.. Ev ziyaretine 3 ay, 6 ay sonra da gelseler de evrağınızı teslim ettiğiniz tarih esas alınıyor..

Angelica dan haber varmı birinci sıradaydı.. Belki onunda kuzusu gelmiş olabilir..

Lily sen nasılsın canım?

Güzel habere gelince;
Bu gün kurumu aradık, 27 Eylül de 76 olan sıramız bu gün itibari ile 62 olmuş.. Vallahi o kadar sevindim ki!! 3 ay da 14 bebek yuvalarına kavuşmuş.. Üstelik Ekim, Kasım aylarında ev ziyareti için geldiklerinde kız bebek sırasında çok fazla ilerleme olmadığını erkek bebek sırasının hızlı olduğunu söylemişlerdi.. Yani son ayda bu kadar ilerleme olduğunu düşünüyorum.. İnşallah hepimizin sırası en az bu kadar hızla gider..

Kendinize iyi bakın,
Sevgiler

Son düzenleme:
angelica bebeğine kavuştu ve telaştan fırsat bulup yazamıyor diye bir his var içimde:) umarım içime doğru doğmuştur, geçen hafta da kendisi haftaya gelecek gibi hissediyorum demişti çünkü:)

tşkler ederim herkese arkadaşlar ayın 27si salı günü gelecekler sonra herşey belli olucak bakalım ama ben çook stres yaptım ev birbirine girdi işin içinden nasıl çıkıcam bakalım inşallah hayırlısıyla atlatırım :))

angelica bebeğine kavuştu ve telaştan fırsat bulup yazamıyor diye bir his var içimde:) umarım içime doğru doğmuştur, geçen hafta da kendisi haftaya gelecek gibi hissediyorum demişti çünkü:)
ay hadi inşallah yaaaa
ztn diyordu hatta yurtdışından bebişe ciciler getirtiyordu inşallah kavuşmuştur

oh maşallah okurken bile jet hızlıyla yazdığın belli oluyor
ben iyiyim Allah şükür sizlerden haber bekliyordum ki Adamızın güzel haberlerini aldık annesinden, Mirayımız da büyümüş...
senin için de ne kadar sevindim anlatamam bu hesaba bakarsak eğer, aynı hızla bebişler ailelerine kavuşuyorsa, en geç 1 seneye bebeiş evinde olacak demektir inşallah daha çabuk olur tabii temennim bu yönde...
iyi haberlerini hep bekliyorum ben arada bakıyorum burda ne var ne yok diye...
sevgiler...

merhaba melda keşke annenle konuşma fırsatım olsada konuşsam emin ol ben le konuşsa asla sana tedavi ol demez bizdede sorun eşimde iki kere tüp bebek yaptırdık veben ölümlerden döndüm ilk tüpbebek yaptırdığımızda iç kanama geçirdim bir ay hastanede yattım neler çektim tam olarak iyileşmem eski hayatıma dönmem iki seneyi buldu ve ben iyileşir iyileşmez terar tüp bebek diye tutturdum eşim ailem herkez karşı çıktı ama ben durmadım yalvar yakar ikna ettim ikinci kez yaptırdım sürekli gözetim altında oldum tekrar bişey olmasın diye bişey olmadı Allaha şükür ama tutmadıda okadar eziyet sitres boşuna eşimle oturduk karar verdik bidaha tedavi yok diye evlat edinmye karar verdik aileme söylediğimde çok sevindiler hatta benim kafamda soru işaretleri vardı annem çok konuştu eşim ve ailem için önemli olan benim sağilığım negüzel sanada eşin destek oluyormuş annende kararlı oduğunuzu görünce susar diye düşünüyorum yazını okuyunca yaşadıklarımı paylaşmak istedim hepimiz zor günler geçirdik önemli olan herkeze sağlam olduğunu göstermen sen kararlı o yeter Rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…