Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

merhaba merer çok teşekkür ederim canım yazdıklarından etkilendim kendimize göre haklı yanlarımız çok onlar da iyiliğimizi isterler belki ama konuşma tarzları biraz kırıcı oluyo ee bizde bu sıralar hassas olduğumuz için alınıyoruz ne yapalım takmamaya çalışıcaz sende çok zor dönemden geçmişsin o tedavi sürecini iyi bilirim çok stresli ve yorucu bende iğnelerden 1 sene kendime gelemedim ağrılarım oldu ve aşırı kilo aldım hormonlarım dengesini kaybetti ama hayat bize bunu sundu isyan etmek olmaz Allah ailemize sağlık versin gerisi boş ben herşeyin hayırlısı diye dua ederim başkada bişey istemem, bu arada siz başvurnuzu yaptınızmı biz geçen hafta yaptık

canım biz ilk başvuruyu 5 ekimde yaptık 6 ay sonra ev görüşmesine geleceklrmiş yani nisan gibi inşallah gelirler ama zaman hiç geçmiyor

canım biz ilk başvuruyu 5 ekimde yaptık 6 ay sonra ev görüşmesine geleceklrmiş yani nisan gibi inşallah gelirler ama zaman hiç geçmiyor

hangi şehirden başvuru yaptınız canım biz istanbuldayız çok uzun süreymiş 6 ay ben 2 ayda gelirler diye biliyordum kız erkek belirttinizmi peki

cuma günü bebeğimize kavuşmak için başvuruda bulunmaya gidiyoruz.....istanbuldan başvuru yapıyoruz...keşke herşey çok çabuk bitse....

slm arkadşalar ev görüşmesine gelceklermiş sonra 1sat sorucaklarmış bize birşeyler neler soruyolar bide erkek sırası çok oluyomu

hangi şehirden başvuru yaptınız canım biz istanbuldayız çok uzun süreymiş 6 ay ben 2 ayda gelirler diye biliyordum kız erkek belirttinizmi peki
cnm bildiğim kadarıyla kız erkek diye tercihinizi başvuru zamanında yapıyorsunuz ztn,istanbuldan arkadaş da sıra bekliyordu 3 ay kadar oldu başvuru yapalı şimdi yaklaşık olarak 1 yıla yakın zamanları kaldı belki daha az

bence başvurunu hemen yap ki, sıran belli olsun, eğer erkekse daha çabuk sıra geliyor diye biliyorum(PIRILIM ile yazışırsanız o daha iyi biliyor)
cuma günü bebeğimize kavuşmak için başvuruda bulunmaya gidiyoruz.....istanbuldan başvuru yapıyoruz...keşke herşey çok çabuk bitse....
hoşgeldin

başvurunuz hayırlı olsun inşallah herşey gönlündeki gibi güzel olur, hakkında hayırlısını diliyorum

slm arkadşalar ev görüşmesine gelceklermiş sonra 1sat sorucaklarmış bize birşeyler neler soruyolar bide erkek sırası çok oluyomu
merhaba serapcığım,
bildiğim kadarıyla erkek çocuk sırası daha çabuk geliyormuş ama tabii yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltirler diye umuyorum
diğer sorunu da geçen gün bir arkadaşın yazdıklarından alıntı yaparak cevaplamak istiyorum sanırım ihtiyacın olan bilgiler bu yazıda yeterince vardır

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, kısaca yardımcı olmaya çalışayım. biz İstanbuldan 1 yıl önce kız bebek için başvurduk.ev ziyaretine 6 ay sonra geleceklerini söylediler ama bize 4 ayda geldiler. ama bu belli olmuyor, yine istanbulda 9 ay sonra gittikleri arkadaşlar da var. bir gün önce akşamüzeri 5 gibi arayıp ertesi gün öğlen 12 gibi geldiler bize.istanbuldaki uzmanlar başvuru çok olduğu için çok yoğunlar, o yüzden ev ziyareti çok kısa sürüyor.bizde toplam 5 dk.kadar kaldı.evi gezdi, çocuk odası yapacağımız odayı sordu.sonra da eve en yakın okul, hastane ve çocuk parkının nerede olduğunu sordu ve gitti. telaş edecek hiçbirşey yok, merak etmeyin, son derece kolay geçiyor ev ziyareti.

arkadaşlar ist başvurdum ilk başvuru sırasına göremi sıraya geçiliyo acaba rendavüye gitkk dediki siizn dedkleriniz soruları sordular sonra ev ziyaretine gelcez dedi sonra 1sat görüşmeden sonra onay yapcaz dedi daha onay yapılmadı dedi oda hazırlııg yapımı dedim daha yapamyın dedi görüşmelrden sora dedi 1sat görüşmeden sonra onay yapılcakmış mesale dedi çocuga nasıl disiplin cezası verirsiniz çocuktan 1aylık çocuga nasıl davrancakmışız ne bilim çok sorular varmış lütfen yardımcı olun tercihimiz erke yaptık

bizde ankaradayız burada sıra çokmuş yoğunlarmiş anca 6 aya gelirizdedi ama ben istanbulda yoğun diye biliyorum sanmıyorum 2 aya geleceklerini canım biz erkek kız farketmez dedik çünkü karar veremedik zaten uzmanımız kızda çok sıra var siz böyle yaparak akıllılık ettiniz dedi tahmini olarak da birbuçuk seneye bebişimizi alırmışız biz il de faretmez dedik yani her ilden gelebilir bebişimiz uzmanını arayıp sor bence uzmanlar böyle şeylerede bakıyorlar ilgilimisin değilmisin diye ben aradım uzmanım senin nekadar istekli olduğunu anladım böylelikle senin hakkında bilgi ediniyorum dedi aramakta fayda var yani

merhaba serapcım eğer onaylanırsanız sıra ilk başvurduğun tarihten oluyor yani ne kadar beklerseniz bekleyin zaman kaybınız olmuyor bizim daha ev görüşmemiz olmadı ev görüşmesi olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır Allah yardımcın olsun

desteğiniz için çok sağolun arkadaşlar...
yarın sabah görüşmeye yani ilk randevüya gidiyoruz bu gün sabah nasıl olacak hiç bilmiyorum.....

yapılacak o kadar şey var varki...artık alış veriş zamanı bebeğim için almak istediğim o kadar çok şey varki....yaz yaz bitiremem....

ama bu gece nasıl bitecek sabah olacak........

merhaba canım benım sen yüregı okadar guzel bır anne adayısınkı sakın senı üzmelerine ızın verme bende ıstanbuldan basvuru yaptım 2011 ocak ayında suan sıradayım ve askla bebegımı beklıyorum yardımcı olmak ısterım sana da :)

merhaba canım benım sen yüregı okadar guzel bır anne adayısınkı sakın senı üzmelerine ızın verme bende ıstanbuldan basvuru yaptım 2011 ocak ayında suan sıradayım ve askla bebegımı beklıyorum yardımcı olmak ısterım sana da :)

serapcım merhaba bende senın gıbı yuregı buyuk anneyım ev gorusmesınden korkma gelıyorlar evı gezıyorlar cocugun odasına bakıyorlar okul nerde hastane nerde park nerde gıbı sorular soruyorlar 5 dakkayı gecmıyor bıle :)

merhaba ben meleğimi tam 1 hafta önce kaybettim gelişim geriliği vardı bebeğimde 1 yıl çocuk yapmamız yasak ve eğer tekrar çocuğum olursa 2 kat daha fazla gelişim geriliği gözükebilir yani onun da yaşama şansı çok az ve içimde hiç umut yok eğer çocuğum olmazsa bende evlat edinmek istiyorum...siz sayın anneler umarım bi an önce bebeklerinize kavuşursunuz ve umarım çok mutlu olursunuz...

cnm öncelikle aramıza hoşgeldin
ve sana çok çok geçmiş olsun
Allahtan umut kesilmez bakarsın bi daha hamile kalırsın ve sağlıklı bi bebeğin olur
ama olmazsa da sonucta ölüm yok ucunda, ve annelik de sadece kan bağı demek değildir, bu yürekten gelen bir şey
sen de burayı takibe devam et inşallah en azından ileride evlat edinme niyetin olursa önden bilgin olur
sevgiler...

nush cum yazdiklarini okudum nasil heyecan basti anlatamam ..
gozlerim doldu insallah adacik annesini misskokusyla mest eder ilerdede ona iyi bi arkadas sirdas olurrr...
eminn ol bir anda yazdiklarindan onu kucagina alip disarda gezmen kizina alisveris yaparken hayal ettim bir an...
neyse sabah sabah tuylerim diken diken oldu..
canim benim allah a emanet ol guzel anne....

hayırlısı olsun ....:)
sağol canımmm
süperrr biz küçükçekmece halkalıda oturuyoruz..aslında böyle karşılıklı destek süper olur mutlaka görüşelim ..

meleğin Rabbime gitmiş yine bir melek olmuş Allah sabır versin.sanırım sizde genetik bir bozukluk var normal çocuğunuz olabilir ama tüp bebekle PGT denilen bir yöntem var bu yöntemle hastalık olmayan yani sağlıklı olan embriyo seçiliyor ve size o transfer ediliyor bu konuda memorial hastanesi uzman diye biliyorum kendi sitelerinde bu konuyla ilgili bir çok hikaye okudum ...paylaşmak istedim seninle...Allah yar ve yardımcın olsun...

söyledikerinizde haklı olabilirsiniz ama islami açıdan uygun değil diye biliyorum. mesela kız büyüdüğünde babaya erkek büyüdüğünde anneye haram olacak. bu durumda akraba çocuklarını alın diyorlar öncelikle mesela anne kız kardeşinin oğlunu aldığı zaman babaya da haram olmuyor dolayısıyla problem kalmıyor. çook zor bir durum Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versn. bu durumdan mahrum bırakmasın insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…