sağol canımmm
süperrr biz küçükçekmece halkalıda oturuyoruz..aslında böyle karşılıklı destek süper olur mutlaka görüşelim ..
meleğin Rabbime gitmiş yine bir melek olmuş Allah sabır versin.sanırım sizde genetik bir bozukluk var normal çocuğunuz olabilir ama tüp bebekle PGT denilen bir yöntem var bu yöntemle hastalık olmayan yani sağlıklı olan embriyo seçiliyor ve size o transfer ediliyor bu konuda memorial hastanesi uzman diye biliyorum kendi sitelerinde bu konuyla ilgili bir çok hikaye okudum ...paylaşmak istedim seninle...Allah yar ve yardımcın olsun...
söyledikerinizde haklı olabilirsiniz ama islami açıdan uygun değil diye biliyorum. mesela kız büyüdüğünde babaya erkek büyüdüğünde anneye haram olacak. bu durumda akraba çocuklarını alın diyorlar öncelikle mesela anne kız kardeşinin oğlunu aldığı zaman babaya da haram olmuyor dolayısıyla problem kalmıyor. çook zor bir durum Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versn. bu durumdan mahrum bırakmasın insaallah.
söyledikerinizde haklı olabilirsiniz ama islami açıdan uygun değil diye biliyorum. mesela kız büyüdüğünde babaya erkek büyüdüğünde anneye haram olacak. bu durumda akraba çocuklarını alın diyorlar öncelikle mesela anne kız kardeşinin oğlunu aldığı zaman babaya da haram olmuyor dolayısıyla problem kalmıyor. çook zor bir durum Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versn. bu durumdan mahrum bırakmasın insaallah.
desteğiniz için çok sağolun arkadaşlar...
yarın sabah görüşmeye yani ilk randevüya gidiyoruz bu gün sabah nasıl olacak hiç bilmiyorum.....
yapılacak o kadar şey var varki...artık alış veriş zamanı bebeğim için almak istediğim o kadar çok şey varki....yaz yaz bitiremem....
ama bu gece nasıl bitecek sabah olacak........
Merhaba Arkadaşlar, nasılsınız?
Ben çok keyifli ve mutluyum.. Sebebine gelince;
Dün eşimle birlikte Nushu ve ailesini ziyaret etmek için büyük bir heyecanla yollara düştük.. Veee tanıştık.. Nushu ve eşi şahane bir anne baba, Ada bebeği anlatmaya
kelimeler kifayetsiz kalır, o kadar tatlı o kadar güzel bir bebek ki.. 41 kere maşallahhh!!
Evin her köşesinde Ada ya ait birşeyler var, hani eve taze çiçek alıp vazoya yerleştirisiniz, heryer taze taze mis gibi kokar ya.. Ada her odayı mis gibi yapmış.. Minik Ada, annesi ve babası çok mutlular.. Üç kişilik kocaman bir aile olmuşlarOrada kaldığımız sürece ne eşimin ne de benim aklıma ondan başka hiç birşey gelmedi.. Tadı damağımızda kaldı..
Burada hepimizin evlat sahibi olma konusunda farklı farklı öyküleri var.. Benim ve eşiminde var tabi ki.. Ada bebek, eşime ve bana aldığımız kararın ne kadar doğru olduğunu, dışarıdan söylenen sözlerin hiç te önemli olmadığını, bizim yavrumuz geldiğinde yaşadığımız bütün sıkıntıların geçeceğini, o minik parmaklarıyla, parmalarımızı sıkı sıkı tutarak, sürekli gülerek öyle güzel anlattı ki.. Bunu burada nasıl yazabilirim nasıl anlatabilirim bilemiyorum.. Tarifsiz bir duygu.. İnşallah hepimiz evlatlarımıza bir an önce kavuşuruz.. Hayırlısıyla, sağlıkla, mutlukla, huzurla..
Neredeyse unutuyordum, Ada bebek hem annesine hem de babasına çok benziyor...
İyi Akşamlar
Sevgiler
bu çok derin duygularla dolu bir konu....biz dün başvuru yaptık eşimle hiçde pişman değiliz bu konuyu bizde aramızda konuştuk eşim kendisini bildiğinden beri annesi onu yıkamamış annesi ile onun arasında nasıl bir durum olabilirki siz bu konuya böyle bakıyorsunuz...
bence lütfen sokakta gördüğünüz erkek çocukları sevmeyin evinize misafir de gelmesin...
uzun zamandır topiginizi takip ediyorum her baktığımda sizler için dua ediyorum. siz kuzularınıza kavusunca benim o gunüm cok keyifli geçiyor inanın. ama böyle arada cocuklara namahrem diyenleri okudukça sinirlerim tepeme çıkıyor. kapatın o bağnaz çenenizi demek geliyor içimden. burada insanlar o kafada olsa istedikleri seyin adı EVLAT olmazdı.
slm arkadaşlar salı günü sabah ev görüşmem var herşey hazır artık ne olur bana dua edin çok korkuyorum vede çok stres yapıyorum bi an önce olsa bitse korkudan kalp krizi geçiricem artık bebişime kavuşmama az kaldı allah hepimizin yardımcısı olsun (ikiz istiyorum inş.oda olur :)) )
Bu yorumu yapan kişiye söyleyebileceğim tek şey kendini bilmez bir hadsiz olduğudur. Bu konudada ceza alacaksam razıyım.
Bu sayfanın gerçek sahibi siz kocaman yürekli sevgili anneler lütfen böyle hadsizlerin iki cümlesi ile canınızı sıkmayın olur mu. Ben bu topiği ilk gününden beri takip ediyorum hatta ara ara yazardımda ama bir süre formdan uzak kalıp paylaşımda bulunamadığım için beni unutmusunuzdur diye yeniden yazmak yerine takip etmeye başlamıştım. Konu önce ana başlığa sonrada sabit konuya dönüşünce ilk defa okuyan insanlar olmaya başladı sanırım sonuna kadar okumayıp eski yazılanlara cevap verme gafletinde bulunuyorlar. Rabbim böyle insanlara akıl fikir versin ve yüreklerinede sizlerdekinin onda biri kadar sevgi versin inşallah. Hepinize evlatlarınızla mutlu bir hayat diliyorum. Onlar hepimizin yarınları ve sizin sayenizde yarınlarımızı emanet edeceğimiz filizler yeşeriyor iyiki varsınız güzel anneler...
Merhaba Arkadaşlar, nasılsınız?
Ben çok keyifli ve mutluyum.. Sebebine gelince;
Dün eşimle birlikte Nushu ve ailesini ziyaret etmek için büyük bir heyecanla yollara düştük.. Veee tanıştık.. Nushu ve eşi şahane bir anne baba, Ada bebeği anlatmaya
kelimeler kifayetsiz kalır, o kadar tatlı o kadar güzel bir bebek ki.. 41 kere maşallahhh!!
Evin her köşesinde Ada ya ait birşeyler var, hani eve taze çiçek alıp vazoya yerleştirisiniz, heryer taze taze mis gibi kokar ya.. Ada her odayı mis gibi yapmış.. Minik Ada, annesi ve babası çok mutlular.. Üç kişilik kocaman bir aile olmuşlarOrada kaldığımız sürece ne eşimin ne de benim aklıma ondan başka hiç birşey gelmedi.. Tadı damağımızda kaldı..
Burada hepimizin evlat sahibi olma konusunda farklı farklı öyküleri var.. Benim ve eşiminde var tabi ki.. Ada bebek, eşime ve bana aldığımız kararın ne kadar doğru olduğunu, dışarıdan söylenen sözlerin hiç te önemli olmadığını, bizim yavrumuz geldiğinde yaşadığımız bütün sıkıntıların geçeceğini, o minik parmaklarıyla, parmalarımızı sıkı sıkı tutarak, sürekli gülerek öyle güzel anlattı ki.. Bunu burada nasıl yazabilirim nasıl anlatabilirim bilemiyorum.. Tarifsiz bir duygu.. İnşallah hepimiz evlatlarımıza bir an önce kavuşuruz.. Hayırlısıyla, sağlıkla, mutlukla, huzurla..
Neredeyse unutuyordum, Ada bebek hem annesine hem de babasına çok benziyor...
İyi Akşamlar
Sevgiler
slm arkadaşlar salı günü sabah ev görüşmem var herşey hazır artık ne olur bana dua edin çok korkuyorum vede çok stres yapıyorum bi an önce olsa bitse korkudan kalp krizi geçiricem artık bebişime kavuşmama az kaldı allah hepimizin yardımcısı olsun (ikiz istiyorum inş.oda olur :)) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?