Kızlar nasılsınız?
Çok şükür sonunda bilgisayarıma kavuştum,Ada'yı uyutur uyutmaz da hemen buraya geldim:))))
Uzun zaman oldu tabii,hızlıca okudum yazılanları,bu kararı alıp yeni başvuru yapan arkadaşlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum,bilin ki şu hayatta pişman olmayacağınız nadir şeylerden birini yapıyorsunuz,içiniz çooook rahat olsun.Allah rast getirsin işlerinizi,çabucak hallolsun tüm aşamalar,evlatlarınıza hemencecik kavuşun inşallah.Her an sizler için dua ettiğimi bilmenizi isterim.
Bir daha ki öpücük senin için olacak söz.
Bizden de sana bol bol sevgiler teyzecik:))))
Allah tez vakitte seninde gönlünün muradını versin inşallah.
Çarşı pazar dolaşıyorduk teyzesi ama burada hava çok soğudu evdeyiz şimdi oda oda tur atıyoruz:)))
Çok çok öpüyorum,dualarım seninle...
Ada kuzusu da teyzesiyle amcasıyla çok mutluydu,inşallah kızımın kardeşi de en kısa sürede annesine babasına kavuşacak,bizde gelip onu öpüp koklayacağız.
Kızlar bu topik çok farklı,lütfen kıymetini bilin,baksanıza,önce kendime çok yakın hissetmiştim yazdıklarını okurken Pırılım'ın,yazışmaya başladıktan sonra yüzünü bile görmediğim dünya tatlısı bir arkadaşım oldu.Yazmak kesmeyince telefonla konuşmaya başladık.Bu konuda beni etrafımdaki bir çok insandan daha iyi anladığını hissettiğim için ayrı bir yeri vardı bende.Sağolsun Pırılım ve eşi bir hayalimizi gerçekleştirdiler evimize gelerek.Birbirimize bebek ziyaretine gideriz diye hayal ederdik.
Allah ömür versin inşallah kızlarımızı birlikte büyüteceğiz,aynı şehirde olmamamızın hiç önemi yok,Pırılım ve kızı kalbimde çooooookkkkkk özel bir köşede hep yanımda...
Bizim sürecimiz mucize gibi,yaklaşık iki ay gibi bir sürede kavuştuk kızımıza darısı hepinizin başına inşallah.
Çok şükür sonunda bilgisayarıma kavuştum,Ada'yı uyutur uyutmaz da hemen buraya geldim:))))
Uzun zaman oldu tabii,hızlıca okudum yazılanları,bu kararı alıp yeni başvuru yapan arkadaşlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum,bilin ki şu hayatta pişman olmayacağınız nadir şeylerden birini yapıyorsunuz,içiniz çooook rahat olsun.Allah rast getirsin işlerinizi,çabucak hallolsun tüm aşamalar,evlatlarınıza hemencecik kavuşun inşallah.Her an sizler için dua ettiğimi bilmenizi isterim.
Lilyciğim nasılsın şekerim?
çok sevindim yaaaaaaaaaaa
o kadar oldu mu daha dün gibi....
cnm ya... çoooooookkkk öptümmmmm kuzumu....
maşallah meleğimiz büyümüş anneciği çok iyi bakıyor tabiii
benden cooooookkkkkkkk sevgiler..........
daha güzel haberlerinizi de bekliyorum
Bir daha ki öpücük senin için olacak söz.
Bizden de sana bol bol sevgiler teyzecik:))))
Canım benim,güzel yürekli arkadaşım,hemde nasıl mest ediyor,kokusuyla,sesiyle,teniyle.... herşeyiyle.nush cum yazdiklarini okudum nasil heyecan basti anlatamam ..
gozlerim doldu insallah adacik annesini misskokusyla mest eder ilerdede ona iyi bi arkadas sirdas olurrr...
eminn ol bir anda yazdiklarindan onu kucagina alip disarda gezmen kizina alisveris yaparken hayal ettim bir an...
neyse sabah sabah tuylerim diken diken oldu..
canim benim allah a emanet ol guzel anne....
Allah tez vakitte seninde gönlünün muradını versin inşallah.
Çarşı pazar dolaşıyorduk teyzesi ama burada hava çok soğudu evdeyiz şimdi oda oda tur atıyoruz:)))
Çok çok öpüyorum,dualarım seninle...
Pırılım güzel arkadaşım,ne güzel yazmışsın,ellerine yüreğine sağlık.Merhaba Arkadaşlar, nasılsınız?
Ben çok keyifli ve mutluyum.. Sebebine gelince;
Dün eşimle birlikte Nushu ve ailesini ziyaret etmek için büyük bir heyecanla yollara düştük.. Veee tanıştık.. Nushu ve eşi şahane bir anne baba, Ada bebeği anlatmaya
kelimeler kifayetsiz kalır, o kadar tatlı o kadar güzel bir bebek ki.. 41 kere maşallahhh!!
Evin her köşesinde Ada ya ait birşeyler var, hani eve taze çiçek alıp vazoya yerleştirisiniz, heryer taze taze mis gibi kokar ya.. Ada her odayı mis gibi yapmış.. Minik Ada, annesi ve babası çok mutlular.. Üç kişilik kocaman bir aile olmuşlarOrada kaldığımız sürece ne eşimin ne de benim aklıma ondan başka hiç birşey gelmedi.. Tadı damağımızda kaldı..
Burada hepimizin evlat sahibi olma konusunda farklı farklı öyküleri var.. Benim ve eşiminde var tabi ki.. Ada bebek, eşime ve bana aldığımız kararın ne kadar doğru olduğunu, dışarıdan söylenen sözlerin hiç te önemli olmadığını, bizim yavrumuz geldiğinde yaşadığımız bütün sıkıntıların geçeceğini, o minik parmaklarıyla, parmalarımızı sıkı sıkı tutarak, sürekli gülerek öyle güzel anlattı ki.. Bunu burada nasıl yazabilirim nasıl anlatabilirim bilemiyorum.. Tarifsiz bir duygu.. İnşallah hepimiz evlatlarımıza bir an önce kavuşuruz.. Hayırlısıyla, sağlıkla, mutlukla, huzurla..
Neredeyse unutuyordum, Ada bebek hem annesine hem de babasına çok benziyor...
İyi Akşamlar
Sevgiler
Ada kuzusu da teyzesiyle amcasıyla çok mutluydu,inşallah kızımın kardeşi de en kısa sürede annesine babasına kavuşacak,bizde gelip onu öpüp koklayacağız.
Kızlar bu topik çok farklı,lütfen kıymetini bilin,baksanıza,önce kendime çok yakın hissetmiştim yazdıklarını okurken Pırılım'ın,yazışmaya başladıktan sonra yüzünü bile görmediğim dünya tatlısı bir arkadaşım oldu.Yazmak kesmeyince telefonla konuşmaya başladık.Bu konuda beni etrafımdaki bir çok insandan daha iyi anladığını hissettiğim için ayrı bir yeri vardı bende.Sağolsun Pırılım ve eşi bir hayalimizi gerçekleştirdiler evimize gelerek.Birbirimize bebek ziyaretine gideriz diye hayal ederdik.
Allah ömür versin inşallah kızlarımızı birlikte büyüteceğiz,aynı şehirde olmamamızın hiç önemi yok,Pırılım ve kızı kalbimde çooooookkkkkk özel bir köşede hep yanımda...
Mererciğim çok teşekkür ederim.Kavuşacaksın elbette inşallah tez vakitte.Pırılım nekadar güzel anlatmılşsın Rabbim nushu yada evladını sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasipetsin bizde yavrumuza kavuşurmuyuz okadar sabırsızlanıyorum ki biran önce kavuşmak istiyorum yavruma Rabbim en kısa zamanda bizlerede yaşatsın bu mutluluğu bir sorum olacak nushu nekadar sürede kavuştu adasına merak ettimde
Bizim sürecimiz mucize gibi,yaklaşık iki ay gibi bir sürede kavuştuk kızımıza darısı hepinizin başına inşallah.