çok şükür kazasız belasız atlattım ev ziyaretini bu gün korktuğum gibi bişi çıkmadı boşuna sıkmışım kendimi endişelenecek bişi yokmuş herşey güzel geçti sıcak bir çay yanına harika tatlılar ve poğaçalar güzel hoş sohbet geçti şimdi artık sıramızı beklicez 1-2 haftaya sıramız belli olucak inşallah bebişimize kavuşmamıza az kaldı allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallahh...darısı ev ziyaretini bekleyen arkadaşlarımıza :)))
sermuh bende ist küçük çekemceden bende bekliyorum ev ziyaretine gelckeler ama ne zman bilmiyorum 1ay oldu başvurdum bende marak ediyorum nezaman gelceker ev ziyaretindne sonramı onay oluyo sıraya koyuluyo arkadaşlar ilgilernriseniz sevirim
Bir sey daha merak ediyorum .ev ziyaretine geldikten sonrami siraya giriyoruz...
çok şükür kazasız belasız atlattım ev ziyaretini bu gün korktuğum gibi bişi çıkmadı boşuna sıkmışım kendimi endişelenecek bişi yokmuş herşey güzel geçti sıcak bir çay yanına harika tatlılar ve poğaçalar güzel hoş sohbet geçti şimdi artık sıramızı beklicez 1-2 haftaya sıramız belli olucak inşallah bebişimize kavuşmamıza az kaldı allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallahh...darısı ev ziyaretini bekleyen arkadaşlarımıza :)))
Merhaba Canım,
Bu gün paylaştığın linkleri izledim, o kadar duygulandım ki bütün gün şirkette elimde mendil ne kadar ağladım tahmin bile edemezsin..
benim gibi daha önce izlememiş arkadaşlar varsa mutlaka izlesinler hatta fırsatları olursa birde;
GÜLBEN - Çiğdem Toksoy ile Evlat Edinme 1.Bölüm 22.09.11 - Dailymotion videosu
linkine göz atsınlar..
Pırılım, seni ve Nushu'yu çok özlüyorum. Lütfen bari sen bizlerden uzaklaşma. Biliyorum okuyorsun, okudukça iki satırda olsa yaz... Yaz ki enerjin bu sayfadan mahrum kalmasın:) Bende Gülben'in her evlat edinme üzerine izlediğim programlarında hüngür hüngür ağladım... Bazen öyle şeyler geliyor ki aklıma evde teksem yine duygulanıp ağlıyorum...Nushu'ya selamlarımı ilet telefonlarında:) Bu arada ben erken olduğunu bilsemde alışveriş yapıyorum, öyle ki artık kızım için kıyafet almama gerek kalmadı:) Eğer birde oğlum olursa ona alışveriş yaparım ama belli olmadığı için ona yapamıyorum. Dünde Balıkesir'den annemin tanıdıklarına yaptırdığım bebek odası dolabım ve şifonyerim geldi:)))) Ben odayı hazırlayayım da o da beklendiğini bilsin, hissetsin, bana koşsun:))))Sırada beşik kaldı. Ama beyaz , parlak evimi de ruhumu da açtı:))))Paylaşmak istedim.... İnşaAllah, bir sene bekletmeden odamda kalbimde dolar Pırılım dualar et bana:)
Ben cok sabirsizlaniyorum galiba...sizler ne guzel ev ziyaretini bile gecmissiniz ben daha cok bastayim ilk on gorusme oldu simdi rndevu aldik ta o cak ayinin ilk haftasina ...daha erken olmazmi dedim malesef randevulu gidiyoruz dediler.....bizden kendi el yazimizla ozgecmis ayrica icerisinde esimle ikimizin bulundugu bes fotografi hikayelerini yazmamizi istediler hersey hazir yazdik bitirdik ama dikkat ettim kimse bunlari yazmamis sizlerdende istendimi bunlar...bu arada ben istanbuldan basvuru yaptim...
Supersin ben simdiden dusunmeye baslamistim liste fikri guzelmis...Bebeğimiz gelmeden önce alınması gerekenler ile ilgili bu başlığın 58 ve 59. sayfalarında güzel bir liste var.Eski arkadaşlar biliyorlardır ama benim gibi yeni olan ya da gözünden kaçan arkadaşlara yardımcı olmak istedim.
Artık biz de yavaş yavaş anne olma havasına girelim değil mi:)
benimgorusmemde erkek isterseniz daha erken gelir dediler biz kiz istedik daha uzun olurmus...ben yaptım o istediklerini götürdüm dedilerki ev görüşmesine gelcez sonra görüşme olcak 1 sat görüşceklermiş ne sorcaklar bende merak etiyom arkadaşlar yardımcı olursanız seviirim ben erkek evladım olsun istedim istekte erekete çok sıra oluyomu acaba ist
mrb lar arkadaslar..
bızım sıramız uzmanımızın soledıne gore besıncı altıncı ay gıbı gelcek..ıns yavrumuza kavusacagız..
benım AMA sımdıden SÜTÜM geldı..
:44::44::44:
öncelikle herkese tşkler ederim çok güzel şeyler yazmışsınız arkadaşlar ben çook hazırlık yapmıştım o kadar hazırlanmama gerek yokmuş az bişeyler yapabilirmiştim pek bişey sormadılar formda ne yazdıysak dosyamızda neler varsa onlara yönelik sorular sordular zaten pek soru aşamasında değildi sohbetgibiydi en güzeli ama şu ki birbirinizi tek kelimeyle nasıl açıklarsınız oldu eşimin ağzından o kelimeleri duyduğumda ona birdaha aşık oldum :)))
evimizi gezdiler çocuk odasına baktılar evlatlık olduğunu nasıl anlatmamız gerektiğini söylediler böle 1 saat geçti gitti 1-2 hafta içindede sıramız belli olucakmış ev ziyaretlerinden sonra belli oluyormuş sıralarrımız inşallah hayırlısıyla sıramızda belli olur ve bebişimi kucağıma alırım referanslarımızı aramamışlar belki sonra arayacaklar bilmiyorum darısı bekleyenlere inşallah hepimiz kucağımıza meleklerimizi alalım bizde anne olalım YARABBİMM...
ooooo bir nushu-Pırılım daha çıkacak inşallah ne güzel
Canimcim keske gorusebilsek ilerde bakarsin bende kucukcekmece halkalidayim...
mrb lar arkadaslar..
bızım sıramız uzmanımızın soledıne gore besıncı altıncı ay gıbı gelcek..ıns yavrumuza kavusacagız..
ooooo bir nushu-Pırılım daha çıkacak inşallah ne güzel
Ben cok sabirsizlaniyorum galiba...sizler ne guzel ev ziyaretini bile gecmissiniz ben daha cok bastayim ilk on gorusme oldu simdi rndevu aldik ta o cak ayinin ilk haftasina ...daha erken olmazmi dedim malesef randevulu gidiyoruz dediler.....bizden kendi el yazimizla ozgecmis ayrica icerisinde esimle ikimizin bulundugu bes fotografi hikayelerini yazmamizi istediler hersey hazir yazdik bitirdik ama dikkat ettim kimse bunlari yazmamis sizlerdende istendimi bunlar...bu arada ben istanbuldan basvuru yaptim...
Pırılım sende iyi ki varsın,daha doğrusu iyi ki kızlarımız var:)) bak sayelerinde ne güzellikler yaşıyoruz.Gelmeden hayatımızı renklendirdiler,bize dostluklar kazandırdılar:)))Canımm Nushu, ne güzel şeyler yazmışsın.. İyi ki varsın..
Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum, bu sitenin kıymetini bilmek gerekiyor, aynı şehirde olmasalar bile görüşmek mümkün.. İstanbul'dan katılan çok arkadaşımız var, çok şanslılar.. Dostluklar kurabilirler..
Seni tanıdığım için çok şanslıyım.. Ada bebeği görmek benim ve eşim için inanılmaz birşey oldu.. Eşimle heyecanımız kaç kat daha arttı tahmin bile edemezsin.. Kuzucuğumu benim için öp kokla annesi..
Keşke lilyciğim keşke,arkadaşlar şanslılar aynı şehirdeler ne güzel...ooooo bir nushu-Pırılım daha çıkacak inşallah ne güzel
Serapcım tekrar merhabalar... Bende İstanbul'dayım. Sanada yakınım:)Aynı dönemlerdeyiz... Bende ekimde başvurdum. Kasımda evrakları teslim ettim. Ev ziyaretini bekliyorum,bu size atanan sosyal hizmet uzmanının yoğunluğuna ve baktığı dosya sayısına bağlı. Bizim uzmanımız hala mart ayı başvuurularına baktığını söyledi. Bu durumda en en az olmak şartıyla 6-7 ay bekleniyor.Bu süre İstanbul için uzayabilir ama kısalmaz maalesef...O yüzden ev ziyaretini biraz daha sabırla bekleyeceğiz. Sonra dosyamız onaylanmak üzere Ankara'ya gidecek, tekrar bir görüşme daha yapılacak ve sıramız ilk öngörüşme tarihi itibari ile başlayacak:)
Bu arada sende bol bol çocuk gelişimi üzerine kitaplar oku... Ne büyük bir keşif olduğunu anlıyor insan, çocuk yetiştirmenin
Sermuhcum hemen hemen her ilde sistem böyle.İlk başvuru tarihi itibari ile...
Çok sevindim, darısı bizim gibi bekleyenlerin başına inşaAllah
Sermuhcum bende İstanbul'dan başvurdum. Aynı evraklar bizlerden de istendi. Hiç merak etme bu yolda en ihtiyacımız olan azık SABIR:::)Sonu da selamet olur İnşaAllah:)
İki gündür Gülben Ergen videolarını çaktırmadan şirkette kulaklıkla dinleyip bir yandan çalışıp bir yandan ağlar moddayım.. Şimdi senin yazını okuyunca gözlerim doldu yine.. Demek ki, ben yavrumun odasını hazırlayayım o beklendiğini hissetsin, bilsin diyorusun.. Kalbine sağlık.. Annelik bu başka diyecek bir söz bulamıyorum.. Kalbinde büyükmek bu olsa gerek..
Ben Ada bebeği gördükten sonra şimdi ne yapacağımı şaşırmış haldeyim, herşeyi hemen almak istiyorum.. Sende gönlünden ne geçiyorsan al canım.. Yeni mobilyalarınız da hayırlı olsun.. Güzel günlerde büyüt yavrunu..
ihtiyacımız olacak eşyalar konusunda evladına kavuşmuş annelerden destek alabiliriz.. Eminim Nushu bize seve seve yardımcı olur.. Nelere ihtiyacımız olur, olmazsa olmazlarımız nedir, bize tek tek yazar diye düşünüyorum.. Görüştüğümüz süre boyunca kendisinden çok şey öğredim.. ne dersiniz..
mrb lar arkadaslar..
*mrb lar arkadaslar..
Merhaba arkadaşım...emzirme konusunu bende çok araştırıyorum, ama daha çalışmalara erken diye başlamadım.
sen neler yaptın? bizimle paylaşırsanız seviniriz... burada pek çok anneye yardımcı olmuş olursun..
ilaç mı kullandın?ne kadar miktar geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?