Canimcim keske gorusebilsek ilerde bakarsin bende kucukcekmece halkalidayim...
Selamlar,
Sanırım siz de Ankara'dan başvurdunuz.Ev ziyaretinden önce mi sonra mı tahmini ayı söylediler.Bir de yaş aralığı,terk rıza ,farklı şehir ve cinsiyet ayırımların da ne belirttiniz?Çünkü süre bana yakın geldi.Açıkçası ben de Ankarâ'da olduğum için çok sevindim.İnşallah tez günde Allah hayırlısıyla herbirimize evlatlarımıza kavuşturur.
Merhaba arkadaşım...emzirme konusunu bende çok araştırıyorum, ama daha çalışmalara erken diye başlamadım.
sen neler yaptın? bizimle paylaşırsanız seviniriz... burada pek çok anneye yardımcı olmuş olursun..
ilaç mı kullandın?ne kadar miktar geldi?
*
Kavuşmana az kalmış gözünüz aydın..
Sütün nasıl geldi, herhangi birşey denedin mi?? Biraz bahsedermisin ??
Bizim de çocuğumuz olmuyor, ve evlat edinmeye karar verdik. Eğer aranızda evlat edinen arkadaşlarımız varsa lütfen bizimle samimi duygularınızı paylaşın. çünkü karar vermek inanın çok zor....
evlatlık bı cocuk olarak soyluyorum cocuk ilkokuldan soyleyın soylemedıysenız buyuyunce cok zor durumlar olabılıyor
Amerhaba kızlar, yeniyıl hediyemiz mis kokulu kızımız geldi:) darısı tüm bekleyen arkadaşların başına, sizlere uzun uzun anlatmak istiyorum ama hem gelen gidenden hem de yeni düzene alışmaya çalışmaktan inanın yemek yemeyi, tuvalete gitmeyi bile unutuyorum:) size şimdilik tek kelimeyle muhteşem bir duygu olduğunu söylemek istiyorum:) hepinize sevgiler...
merhaba kızlar, yeniyıl hediyemiz mis kokulu kızımız geldi:) darısı tüm bekleyen arkadaşların başına, sizlere uzun uzun anlatmak istiyorum ama hem gelen gidenden hem de yeni düzene alışmaya çalışmaktan inanın yemek yemeyi, tuvalete gitmeyi bile unutuyorum:) size şimdilik tek kelimeyle muhteşem bir duygu olduğunu söylemek istiyorum:) hepinize sevgiler...
Gözümüz aydın 74deniz,analı babalı büyüsün,yüzünüzü hep güldürsün,sağlıklı,hayırlı,mutlu,uzun bir ömrünüz olsun inşallah.merhaba kızlar, yeniyıl hediyemiz mis kokulu kızımız geldi:) darısı tüm bekleyen arkadaşların başına, sizlere uzun uzun anlatmak istiyorum ama hem gelen gidenden hem de yeni düzene alışmaya çalışmaktan inanın yemek yemeyi, tuvalete gitmeyi bile unutuyorum:) size şimdilik tek kelimeyle muhteşem bir duygu olduğunu söylemek istiyorum:) hepinize sevgiler...
merhaba kızlar, yeniyıl hediyemiz mis kokulu kızımız geldi:) darısı tüm bekleyen arkadaşların başına, sizlere uzun uzun anlatmak istiyorum ama hem gelen gidenden hem de yeni düzene alışmaya çalışmaktan inanın yemek yemeyi, tuvalete gitmeyi bile unutuyorum:) size şimdilik tek kelimeyle muhteşem bir duygu olduğunu söylemek istiyorum:) hepinize sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?