Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Kizlar bu bekleme surecinde yurtlarda vb yerlerde gonullu olarak calismak dogru olurmu? Birde hic duydunuzmu kendimizi anne ve baba olarak hazirlamaya yardimci egitim seminerleri filan oluyormu.

evt ankrdan basvurduk.ev zıyaretınden sonra soledıler.sıfır bır yas aralıgı terk ,il ıcı dısı ve erkek bebek..
bıze basvuru tarıhımızdne sonra bırbucuk yıl dedıler..

mrb..ben hıc bısey yapmadım..yanı kendılınden benım bı etkım olmadan geldı..su anda agız sutu denılen bı sut gelıyor..yanı bı pompa alıp artırmayı ve saklamayı dusunuyorum..

Bizim de çocuğumuz olmuyor, ve evlat edinmeye karar verdik. Eğer aranızda evlat edinen arkadaşlarımız varsa lütfen bizimle samimi duygularınızı paylaşın. çünkü karar vermek inanın çok zor....

evlatlık bı cocuk olarak soyluyorum cocuk ilkokuldan soyleyın soylemedıysenız buyuyunce cok zor durumlar olabılıyor

evlatlık bı cocuk olarak soyluyorum cocuk ilkokuldan soyleyın soylemedıysenız buyuyunce cok zor durumlar olabılıyor

kesinlikle haklısın ...ben etrafımdaki herkeze şimdiden söyledim...bebeğim daha gelmeden bu kadar çok büyük sevgiyle beklerken, onu üzecek hiç bir şey olmasına izin veremem.....desteğin için teşekkürler...

herkese iyi seneler....
umarım yeni sene bize yavrularımızı getirir 2013 e yavrularımızla gireriz....
Rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip etsin..

Evet inşaAllah 2013'e bebişlerimizle gireriz, hepbirlikte hem sağlıklı, hem huzurlu, hem mutlu, hem hayırlı bir ömür yaşarız... 2012 yılını da bu güzelliklere hazırlık olarak değerlendiririz:) hepinize iyi yıllar...

selam kızlar
hepinizin yeni yılını kutlar, 2012'nin sizin için çok güzel bir yıl olmasını dilerim
evladına kavuşanlar, inşallah ömür boyu ayrılmazlar, bekleyenler de inşallah 2012 sizin yılınız olur da bebişler annelerini daha fazla bekletmezler
hepinize sevgiler....

Hepinizin yeni yılını kutluyorum yeniyıl hepimize sağlık mutluluk getirsin tabi yavrularımızıda tez vakitte inşallah

Merhaba Arkadaşlar,
Yeni yılınız kutlu olsun.. Mis gibi güpgüzel şahane bir 2012 yılı bizimle olsun inşallah.. Sağlıkla sıhhatle geçireceğimiz, evlatlarımızı kucağımıza alacağımız, güzel bir yıl olsun.. Evladına kavuşmuş arkadaşlarımın mutluluğu hiç bozulmadan artarak devam etsin..
2012 yılı hepimizim güzel müjdeler verdiği, gönlümüze göre geçireceğimiz bereketli, hayırlı, şanslı bir yıl olsun..

İyi dileklerinize tüm kalbimle katılıyor,2012'nin sağlık,huzur,mutluluk ve bol bol bebiş getirmesini diliyorum:)))
Umarım gönlünüzden geçen,arzu ettiğiniz herşey bu yıl gerçekleşir.
Bekleyen anneler inşallah 2013'e evlatlarıyla girerler bir daha da hiiiiiiççççç ayrılmazlar.
Sevgiler...

Ben de sitedeki tüm arkadaşlarımın yeni yılını kutluyor,herkesin umduğundan çok daha erken ve en hayırlı şekilde evlatlarına kavuşmasını Yüce Rabbimden diliyorum.İnşallah herşey hepimizin gönlüne göre olur.Bundan sonra ömrümüz boyunca mutlu,çocuklu yıllar geçirmemiz dileğiyle....

merhaba kızlar, yeniyıl hediyemiz mis kokulu kızımız geldi:) darısı tüm bekleyen arkadaşların başına, sizlere uzun uzun anlatmak istiyorum ama hem gelen gidenden hem de yeni düzene alışmaya çalışmaktan inanın yemek yemeyi, tuvalete gitmeyi bile unutuyorum:) size şimdilik tek kelimeyle muhteşem bir duygu olduğunu söylemek istiyorum:) hepinize sevgiler...

A
O kadar sevindim ki anlatamam.Kendi çocuğum gelmiş gibi.Allah analı babalı büyütsün.Kızınla ve eşinle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Ne kadar beklediniz?İlk gördüğünde ve eve getirirken neler yaşadın?Neleri önceden hazırlamak gerekir?Neler tavsiye edersin?
Vakit bulup yazdığında çok mutlu olacağız.Kızını ve seni öpüyor,tekrar tekrar kutluyorum yeni annemizi.

74 Deniz gozun aydin Allah en guzel anne olmayi nasip etsin.bizde istanbuldayiz yazdiklarindan anladigim kadar bir yilda gelmis minik kizin ..bana 2,5 yil demislerdi seni gorunce cok mutlu oldum.....darisi sirada bekleyen anne adaylarinin basina...
Herkese iyi seneler yeni yil bize miniklerimizi getirsin.....

cnm hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün, önce size sonra vatanına milletine hayırlı evlat etsin inşallah
yeni yıl sizin için ekstra bayram olmuş ne kadar sevindim anlatamam
güzel bebişimizi bizim için de öp
sevgiler...

Gözümüz aydın 74deniz,analı babalı büyüsün,yüzünüzü hep güldürsün,sağlıklı,hayırlı,mutlu,uzun bir ömrünüz olsun inşallah.
İlk zamanlar çok telaşeli oluyor Allah kolaylık versin,ama ilk fırsatta ayrıntıları anlat şekerim.
Bu hikayeler gibisi yok,okumaya doyulmuyor...

Ne güzel bir haber, Çok sevindim.. Bir minik kuzucuğumuz daha geldi çok şükür.. Yarabbim sen ne büyüksün.. Sağlıkla, sıhattle, mutlulukla büyütün yavrunuzu.. Allah uzun ömürler versin Bizim içinde mis kokulu kızını öp olur mu.. Güzel Allah'ım herşeyi gönlünüze göre versin..

Ben de detayları çok merak ediyorum, kaç aylık geldi, kilosu nasıldı, ilk gün nasıl geçti, ilk başvuru tarihiniz ne zamandı gibi.. Fırsatın olduğunda yazarsan çok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…