merhaba kızlar, yeniyıl hediyemiz mis kokulu kızımız geldi:) darısı tüm bekleyen arkadaşların başına, sizlere uzun uzun anlatmak istiyorum ama hem gelen gidenden hem de yeni düzene alışmaya çalışmaktan inanın yemek yemeyi, tuvalete gitmeyi bile unutuyorum:) size şimdilik tek kelimeyle muhteşem bir duygu olduğunu söylemek istiyorum:) hepinize sevgiler...
A
O kadar sevindim ki anlatamam.Kendi çocuğum gelmiş gibi.Allah analı babalı büyütsün.Kızınla ve eşinle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Ne kadar beklediniz?İlk gördüğünde ve eve getirirken neler yaşadın?Neleri önceden hazırlamak gerekir?Neler tavsiye edersin?
bulup yazdığında çok mutlu olacağız.Kızını ve seni öpüyor,tekrar tekrar kutluyorum yeni annemizi
Merhaba heidiankara bende ankarada yaşıyorum galiba sende ankaradasın baş vuru tarihin nezaman size nekadar beklersiniz dediler ev görüşmesine geldilermi canım gördüğün gibi ben baya meraklıyım ankaradan birinin olması heycanlandırdı beni:)
A
O kadar sevindim ki anlatamam.Kendi çocuğum gelmiş gibi.Allah analı babalı büyütsün.Kızınla ve eşinle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Ne kadar beklediniz?İlk gördüğünde ve eve getirirken neler yaşadın?Neleri önceden hazırlamak gerekir?Neler tavsiye edersin?
bulup yazdığında çok mutlu olacağız.Kızını ve seni öpüyor,tekrar tekrar kutluyorum yeni annemizi
Merhaba heidiankara bende ankarada yaşıyorum galiba sende ankaradasın baş vuru tarihin nezaman size nekadar beklersiniz dediler ev görüşmesine geldilermi canım gördüğün gibi ben baya meraklıyım ankaradan birinin olması heycanlandırdı beni:)
Aslında hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz.Ben de her ilde ne kadar sürede çocuklarına kavuşuluyor diye bakıyor,oyalanıyorum.Ama biliyorum ki bu işler kısmet.Biz 21.11.2011 de başvurduk canım.Başvuru tarihinden 1.5 yıl sonra dediler.Henüz ev ziyareti olmadı.Görüyorum ki bir çok kişi bu süreden önce alıyor.Herhalde geniş bir aralık bırakmak için öyle diyorlar.
Siz ne zaman başvurdunuz?Ev ziyaretine geldiler mi?
Sevgiler.
merhaba kızlar, yeniyıl hediyemiz mis kokulu kızımız geldi:) darısı tüm bekleyen arkadaşların başına, sizlere uzun uzun anlatmak istiyorum ama hem gelen gidenden hem de yeni düzene alışmaya çalışmaktan inanın yemek yemeyi, tuvalete gitmeyi bile unutuyorum:) size şimdilik tek kelimeyle muhteşem bir duygu olduğunu söylemek istiyorum:) hepinize sevgiler...
Aslında hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz.Ben de her ilde ne kadar sürede çocuklarına kavuşuluyor diye bakıyor,oyalanıyorum.Ama biliyorum ki bu işler kısmet.Biz 21.11.2011 de başvurduk canım.Başvuru tarihinden 1.5 yıl sonra dediler.Henüz ev ziyareti olmadı.Görüyorum ki bir çok kişi bu süreden önce alıyor.Herhalde geniş bir aralık bırakmak için öyle diyorlar.
Sevgiler.
Kesinlikle katılıyorum bu işler kısmet.... Vakti zamanı kuzucuklar belirliyor.. Annelere de beklemek düşüyor sabırla...
Sizi o kadar iyi anlıyorumki bende sürekli İzmir den başvuru yapan yokmu yokmu diye soruyorum.. İzmir - Ankara şehirleri aşağı yukarı aynı gibi geliyor bana.. Size de örnek olsun diye yazmak istedim.. Forumda Cambebek arkadaşımız İzmir den 9 ay 20 günde yavrusuna kavuşmuş yanılmıyorsam başlangıç sırası 84 diye hatırlıyorum.. Ben 27 Eyül 2011 başvuru yaptığımda sıra 76 idi.. Ekim ve Kasımda pek ilerleme olmadığı söylendi 20 Aralık aradığımızda 62 olmuş.. Bazen 1 ayda 10 bebek bile ilerliyor..
Kesinlikle katılıyorum bu işler kısmet.... Vakti zamanı kuzucuklar belirliyor.. Annelere de beklemek düşüyor sabırla...
Sizi o kadar iyi anlıyorumki bende sürekli İzmir den başvuru yapan yokmu yokmu diye soruyorum.. İzmir - Ankara şehirleri aşağı yukarı aynı gibi geliyor bana.. Size de örnek olsun diye yazmak istedim.. Forumda Cambebek arkadaşımız İzmir den 9 ay 20 günde yavrusuna kavuşmuş yanılmıyorsam başlangıç sırası 84 diye hatırlıyorum.. Ben 27 Eyül 2011 başvuru yaptığımda sıra 76 idi.. Ekim ve Kasımda pek ilerleme olmadığı söylendi 20 Aralık aradığımızda 62 olmuş.. Bazen 1 ayda 10 bebek bile ilerliyor..
slm bizde izmirden başvuru yaptık ama çevre illerdende olabilir dedik mart ayında başvuru yaptık sıramız 2 ay önce sıramız 64 olmuş ama bu sıranın ben normal bir şekilde ilerlediğine inanmıyorum cambebek arkadaşın yorumlarını okursanız 2 ay gibi bir sürede de bebeğine kavuşmuş sıra net güncellenemiyo gibi yada bize gelen kağıttaki sıramız türkiye geneline göre olması lazım çünkü diğer illeredende alabiliriz dedik siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
slm bizde izmirden başvuru yaptık ama çevre illerdende olabilir dedik mart ayında başvuru yaptık sıramız 2 ay önce sıramız 64 olmuş ama bu sıranın ben normal bir şekilde ilerlediğine inanmıyorum cambebek arkadaşın yorumlarını okursanız 2 ay gibi bir sürede de bebeğine kavuşmuş sıra net güncellenemiyo gibi yada bize gelen kağıttaki sıramız türkiye geneline göre olması lazım çünkü diğer illeredende alabiliriz dedik siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Öncelikle İzmir den başvuru yapmana çok sevindim, ne güzell.. Seni bu forumda daha sık görmek isterim
Cambebek izmirden 9 ay 20 günde bebeğine kavuştuğunu kendisi yazmıştı.. 2 ayda bebeğine kavuşan arkadaşımız ise Nushu.. Nushu İzmir'den başvuru yapmadı..
Bize gelince başvurumuzu sadece İzmir olarak yaptık.. Terk ya da rıza fark etmez dedik.. Sıra ilerlemesinde bu detay bile önemli bir kriter.. Yani sadece terk bebek istiyorum dersen sıran daha yavaş ilerliyor, yada sadece rıza dersen yine aynı şekilde.. Siz bu konuda nasıl bir seçim yaptınız? Ayrıca sendeki kağıda göre sırana bakma.. İzmir Sosyal hizmetlerden Müdüre Hanımı arayıp sıranı bizzat kendisinden öğrenmek gerek..Kız bebek mi erkek bebek mi başvuru yaptınız?
0-1 kız için başvuru yaptık terk rıza fark etmez dedik sıra çabuk gelir diye.cambebekte demek istediğim mayıs ta sırasını arayıp soruyor yalan olmasın 74 gibi bişey diyorlar temmuzda sıranız geldi demişler benim bir yazımada yorum yapmıştı onu demek istemiştim inşallah bizim içinde öyle olur foruma sık sık giriyorum aslında bana ihtiyaç olursa genelde başvuru ile ilgili cvp yazılmayan arkadaşlara yazmaya çalışıyorum ama senin izmirden olmana çok sevindim:) sıralarımızda yakın birbirmizle bl bol paylaşımda bulunuz artık :)tabii diğer arkadaşlarla daÖncelikle İzmir den başvuru yapmana çok sevindim, ne güzell.. Seni bu forumda daha sık görmek isterim
Cambebek izmirden 9 ay 20 günde bebeğine kavuştuğunu kendisi yazmıştı.. 2 ayda bebeğine kavuşan arkadaşımız ise Nushu.. Nushu İzmir'den başvuru yapmadı..
Bize gelince başvurumuzu sadece İzmir olarak yaptık.. Terk ya da rıza fark etmez dedik.. Sıra ilerlemesinde bu detay bile önemli bir kriter.. Yani sadece terk bebek istiyorum dersen sıran daha yavaş ilerliyor, yada sadece rıza dersen yine aynı şekilde.. Siz bu konuda nasıl bir seçim yaptınız? Ayrıca sendeki kağıda göre sırana bakma.. İzmir Sosyal hizmetlerden Müdüre Hanımı arayıp sıranı bizzat kendisinden öğrenmek gerek..Kız bebek mi erkek bebek mi başvuru yaptınız?
Arkadaşlar yine eskisi gibi başvuru tarihlerimizden bir liste hazırlayalım mı?Hepimiz birbirinin başvuru tarihini,koşullarını,ilini merak ediyoruz.Bebeklerine kavuşan arkadaşlar da yazarlarsa seviniriz.
İsim [Başvuru Tarihi Cinsiyet İli İl-Dışı Terk-Rıza Kavuşma Tarihi[/COLOR]
HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-erkek Ankara Evet Terk
0-1 kız için başvuru yaptık terk rıza fark etmez dedik sıra çabuk gelir diye.cambebekte demek istediğim mayıs ta sırasını arayıp soruyor yalan olmasın 74 gibi bişey diyorlar temmuzda sıranız geldi demişler benim bir yazımada yorum yapmıştı onu demek istemiştim inşallah bizim içinde öyle olur foruma sık sık giriyorum aslında bana ihtiyaç olursa genelde başvuru ile ilgili cvp yazılmayan arkadaşlara yazmaya çalışıyorum ama senin izmirden olmana çok sevindim:) sıralarımızda yakın birbirmizle bl bol paylaşımda bulunuz artık :)tabii diğer arkadaşlarla da
Şimdi daha iyi anladım..Hadi inşallah bizimde öyle olur.. Senin sıran oldukça düşmüştür diye düşünüyorum.. Sıranı öğrenir öğrenmez paylaş olur mu.. Merakla bekliyor olacağım..
inşalaah PIRILIM bütün hazırlıklarımız tamam bir umut hergün haber bekliyoruz bu ara ben daha 100 msj doldurmamışım o yüzden özelden msj atamıyorum haberin olsun. postaya veridikten sonra mektubun gelmesi 1 ayı geçti bizde biz ondan önce sıramızı öğrenememiştik ama sen yine bilgi almışsın ne güzel ben en çok ortalama verdikleri tarihe takılıyorum o tarih çok uzun oluyor buradan yazan arkadaşlara göre 1 sene içinde kavuşuyoruz bebişlerimize umarım öyle olur...Şimdi daha iyi anladım..Hadi inşallah bizimde öyle olur.. Senin sıran oldukça düşmüştür diye düşünüyorum.. Sıranı öğrenir öğrenmez paylaş olur mu.. Merakla bekliyor olacağım..
Pırılım 27.10.2011 Kız İzmir Hayır Terk-RızaEvet arkadaşlar.Listemizi güncelliyorum.Lütfen sizler de katılın.İnşallah bu liste katılan herkese uğur getirsin.Hepimiz tez zamanda ve hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalım.Evlatlarına kavuşanlar da yazarlarsa seviniriz.Biz listeyi yaparız ama verecek olan Rabbim.Vaktini,zamanını da o bilir.Ona güveniyoruz.
İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk
Sermuh 22.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk
Sevgiler.
Evet canım bencede hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz bende devamlı ankaradan başvuran varmı diye bakıyordum seni farkettim çok sevindim. Tarihlerimiz birbirine yakın 05.10.2011 de başvurduk bizede 1.5 yıl ortalama süre dediler. Ev ziyaretine gelmediler ama mart, nisan gibi gelirler diye düşünüyorum heyecanla ev ziyaretini bekliyoruz.
Sizden ilk başvurudan sonra herhangibir belge istendimi? Uzmanınla görüştünmü?
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Evet arkadaşlar.Listemizi güncelliyorum.Lütfen sizler de katılın.İnşallah bu liste katılan herkese uğur getirsin.Hepimiz tez zamanda ve hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalım.Evlatlarına kavuşanlar da yazarlarsa seviniriz.Biz listeyi yaparız ama verecek olan Rabbim.Vaktini,zamanını da o bilir.Ona güveniyoruz.
İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk
Sermuh 22.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk[/QU
Canım ne güzel akıl etmişsin süper fikir.
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
Evet canım bencede hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz bende devamlı ankaradan başvuran varmı diye bakıyordum seni farkettim çok sevindim. Tarihlerimiz birbirine yakın 05.10.2011 de başvurduk bizede 1.5 yıl ortalama süre dediler. Ev ziyaretine gelmediler ama mart, nisan gibi gelirler diye düşünüyorum heyecanla ev ziyaretini bekliyoruz.
Sizden ilk başvurudan sonra herhangibir belge istendimi? Uzmanınla görüştünmü?
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Merhaba canım,
Başvuru yaptığımız gün nüfus cüzdanı ve evlilik fotokopilerini istediler.Ev ziyaretinden sonra sanırım savcılıktan iyi hal kağıdı,sağlıklı raporu isteyecekler.Uzmanla telefonda görüştüm.Zamanı gelince gününe siz de karar verebilirsiniz dediler. Belki de çalıştığımız için.Sanıırm sadece hafta içi geliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?