Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Rabbim yavrunuzla bir ömür boyu mutlu ,sağlıklı,huzur dolu yaşamayı nasip etsin sizler bebeklerinize kavuştukça sanki bende bebeğime bir adım daha yaklaşıyorum okadar mutlu oluyorum ki anlatamam bebğine kavuşmana çok sevindimm çoook

Arkadaşım çok sevindim kızınıza kavuşmanıza Allah ım sizi hiç ayırmasın inşallah mis kokulu deyince insanın burnunda tütüyo bebek kokusu:)
Yeni yıl uğurunuzla gelmiş umarım hep böyle geçer bundan sonraki yıllarınızda da...

Yeniyıl da sırasını öğrenen var mı? ben iki gündür tlf la ulaşmaya çalışıyorum ama öğrenemedim hala bizimde 1 yıl bitmek üzere sanki zaman yaklaşmış gibi geliyor çok heycanlıyım umarım daha çok beklemeyiz.

Arkadaşlar yine eskisi gibi başvuru tarihlerimizden bir liste hazırlayalım mı?Hepimiz birbirinin başvuru tarihini,koşullarını,ilini merak ediyoruz.Bebeklerine kavuşan arkadaşlar da yazarlarsa seviniriz.

İsim [Başvuru Tarihi Cinsiyet İli İl-Dışı Terk-Rıza Kavuşma Tarihi[/COLOR]
HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-erkek Ankara Evet Terk

Son düzenleme:

Gözünüz aydın... 74deniz ,Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı,hayırlı,mutlu,uzun bir ömrünüz olsun inşallah.

süperrr fikirrr
ben varımm

sermuh-22.12.2011 kız-istanbul -evet-terk

Evet arkadaşlar.Listemizi güncelliyorum.Lütfen sizler de katılın.İnşallah bu liste katılan herkese uğur getirsin.Hepimiz tez zamanda ve hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalım.Evlatlarına kavuşanlar da yazarlarsa seviniriz.Biz listeyi yaparız ama verecek olan Rabbim.Vaktini,zamanını da o bilir.Ona güveniyoruz.

İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk
Sermuh 22.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk

Pırılım 27.10.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza

Eline sağlık HeidiAnkara, liste tutmak çok güzel oldu..

İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk
Sermuh 22.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk
Pırılım 27.10.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…