ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-RızaİSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk
Sermuh 22.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk
Pırılım 27.10.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
ist erkek 05 12 211 tarihinde muracat eddik ev ziyeretne gelen varmı arkadaşalr ist kaç ayda geliyolar
ist erkek 05 12 211 tarihinde muracat eddik ev ziyeretne gelen varmı arkadaşalr ist kaç ayda geliyolar
ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
Gozlerimin alti mosmor oldu aglamaktan.bu gun gun boyu gulbenin evlat edinme ile ilgili program videolarini izledim.kendimi dahada guclu hissettim. Her konuda her olayda kendi yasadiklarim geldi aklima yalniz degilmisim.
Sanki hamileymisim gibi hissediyorum kendimi.simdiden beni hazirlik telasi sardi ...
Rabbim hepimize sabir versin.
Meleklerine kavusan annelerede hep kolayliklar versin...
Ahhh ahhh.. Bende kaç defa izledim o videoları bilmiyorum..
Dediğin gibi hiç yalnız değiliz.. Sadece yaşadıklarımızla kendi kendimize mücadele verdiğimiz için görünmez gibiyiz.. Dışarıdan herşey normal gibi görünüyor.. Bu forumdaki arkadaşlarımız sayesinde, Gülben Ergen in videoları sayesinde ne kadar kalabalık olduğumuzu, yüreği evlat hasretiyle yanan ne kadar çok anne baba olduğunu öğrenmiş olduk.. Keşke böyle programlar daha çok olsa.. İnsanlar magazin programlarından, izdivaç programlarından feragat edip birazcık sosyal konulara ağırlık verse..
Biz çok şanslıyız evladımıza geç olsada kavuşacağız.. Burada birlikte dertleşiyoruz.. Bu imkana sahip olamayan nice arkadaşlarımız olduğuna eminim.. Ne yapacağını bilemeyen, etrafındaki insanlardan çekindiği için bu yola baş koyamayan.. Allah onların yardımcısı olsun.. Onlarıda yüreklendirecek, programlar daha çok olsa..
Ecem, ne yaptın canım, kuruma ulaşabildin mi, sıran ne durumda ??
sıralar daha güncellenmemiş ama ocak ayında ayrıntılı bilgi verilecekmiş gelen onay mektubunda da öyle yazıyor yakında hepimizi ararlar heralde inşallah ilerme olmuştur. sen aradın mı tekrar kurumu?
Gelen onay mektubu dediğin nedir canım tam olarak.. Benim bahsettiğim onay mektubu, ev ziyaretinden sonra başvurumuzun kabul edildiğine dair olan mektup.. Bize hep sözlü bilgi verdiler.. Yazılı elimde hiç birşey yok.. Merak etmeyin onaylandı sorun yok diyorlar her defasında.. Başvurduğundan beri sana yazılı kaç mektup geldi.. Sıranı hep tlf la mı öğrendin..
Bu arada 2 gün önce onay mekbunu sormak için aradık, 1 ay içinde mektup gelir dediler, tekrar sıramızı sorduk 62 olduğunu söylediler..
Değişiklik olmamış.. Belki güncelleme olunca değişir, ocak ayında güncelleme olması şahane haber..
Senin sıranda heran sürpriz olabilir.. Tek haneli rakamlarda olabilirsin.. İnşallah şöyle 1 - 2 -3 gibi bir sıran olur.. Gelir kuzucuğun..
Ahhh ahhh.. Bende kaç defa izledim o videoları bilmiyorum..
Dediğin gibi hiç yalnız değiliz.. Sadece yaşadıklarımızla kendi kendimize mücadele verdiğimiz için görünmez gibiyiz.. Dışarıdan herşey normal gibi görünüyor.. Bu forumdaki arkadaşlarımız sayesinde, Gülben Ergen in videoları sayesinde ne kadar kalabalık olduğumuzu, yüreği evlat hasretiyle yanan ne kadar çok anne baba olduğunu öğrenmiş olduk.. Keşke böyle programlar daha çok olsa.. İnsanlar magazin programlarından, izdivaç programlarından feragat edip birazcık sosyal konulara ağırlık verse..
Biz çok şanslıyız evladımıza geç olsada kavuşacağız.. Burada birlikte dertleşiyoruz.. Bu imkana sahip olamayan nice arkadaşlarımız olduğuna eminim.. Ne yapacağını bilemeyen, etrafındaki insanlardan çekindiği için bu yola baş koyamayan.. Allah onların yardımcısı olsun.. Onlarıda yüreklendirecek, programlar daha çok olsa..
İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
:) mrb lar arkadaslar..
bundan ıkı ay once altmısıncı sıradaydık.yırmı uc ıkı gecmıs yırmı yedı kısı kalmıstı bıze sıra..
tam ıkı ay gectı ve bugun aradık,sıramız besıncı sıraya kadar gelmıs..
normalde dokuzuncu sıaradaymısız ama arada yas grubuna gore ayarlamalar oldugu ıcın bızım gıbı sıfır bır yas grubunda besıncı sıraya kadar gelmısız..tahmını sure ıkı ay verdıler..
ınsallah her sey yolunda gıder..
basvuru tarıhımız,30.12.2010 erkek tek bebek yada ıkız,,il ici,dısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?