Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Arasira bakarim bu topige bugünde bu yaziyi okudum

Allahim nasil güzel yürekli insanlarsiniz siz nasil birseydir bu gercekten gözlerim doldu yazinizi okurken

Rabbim yardimciniz olsun insallahhhhhhhh

cook etkilendim inanin yazicak bisey bulamiyorum .........

Sevgili Umut 59,
Aramıza hoşgeldin.İnan hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz.Sizin gerçekten çok az kalmış.Allah tez zamanda size sağlıklı,hayırlı bir evlat versin,yüzünüz hep gülsün inşallah.
Hangi şehirden başvurduğunuzu,terk mi rızayımı seçtiğinizi,il dışını kabul edip etmediğinizi söylersen listeye ekleyelim.
Bizler de sizinle birlikte sevinelim.

Liste Güncellemesi
İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)

Arasira bakarim bu topige bugünde bu yaziyi okudum

Allahim nasil güzel yürekli insanlarsiniz siz nasil birseydir bu gercekten gözlerim doldu yazinizi okurken

Rabbim yardimciniz olsun insallahhhhhhhh

cook etkilendim inanin yazicak bisey bulamiyorum .........
çoook teşekkür ederim:)))) amin allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.....

Hoşbulduk HeidiAnkara ben aydından başvurdum ama aydında 0-1 yaş aralığı bebişler olmadığı için evrakları buradan verdik incelendi İzmire yollandı yani benim küçük bebişim biraz yol çekecek.biz erkek yada kız terk yada rıza hiç birşey ayırtetmedik nasibimizde ne varsa allah yoluna koymuştur dedik ve hayırlısını bekliyoruz.hatta İzmiri aradığımda erkekte birinci kızda da şu numara dedi ama kulağım onu duymadı kaçıncı olduğunu heyecandan dinlemedim 1 i duyunca.şimdide heyecanla haber bekliyoruz işte ama ne heyecan ....

evet serapcım 7 ocak 2011 de kurumla görüştük form doldurduk iki üç hafta sonra eve geldiler eve bakıp benimle görüştüler ama öyle sıcak bir insan ki uzmanımız anlatamam çok rahat geçmişti görüşmemiz daha sonrasında emin değilim ama haziran olabilir eşimle birlikte ikimizle görüşmek için tekrar geldiler ve istedikleri evrakları söylediler biz evrakları tamamlayıp kuruma götürdük 3. görüşmemizde orada oldu ondan sonra ne zaman evraklar yollandı izmire ne zaman geldi bilemiycem ama kasım ayında izmirden sıramızı öğrendik havalara uçtuk şimdi de heyecanla beklemedeyiz işte neredeyse 2 aydır arayıp sormayada çekiniyorum insanları rahatsız etmek istemiyorum zaten ellerinde olsa ararlar diye düşünüyorum işte böyle alınacak bişeyde kalmadı neredeyse bir yıldır her dışarı çıktığımızda bir oyuncak bir kıyafet almadan dönemiyorum dolabı neredeyse doldu ve de örgü örmekten kollarım ağrıdı kaç takım ördüm bilmiyorum ve her örgüde hadi oğlum bu da bitiyo gel artık diyorum

Liste Güncellemesi
İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek Aydın Terk-Rıza
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)

Umutcum hoşgeldin aramıza ne güzel sıran az kalmış sen zorunu atlatmışsın bizlerse daha yolun başındayız Rabbim hepimize evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin.Bebeğine kavuşunca yazmayı unutma tez zamanda bebeğin gelir inşallah.

umutcum hoşgeldin aramıza ne güzel hemşeriyiz seninle genelde istanbul-ankara-izmir gibi büyük şehirlerse aynı şehirde olan çokta ama aydın çok küçük biyer ben başvururken sanki bir benmişim gibi geldi burdan merkezdemi oturuyorsun?

umut hoşgeldin iyi ki geldin bir arada olmak aynı duyguları yaşayan insanları görmek muhteşem bir duygu..çok heyecan verici sanırım seninde çok az kalmış...ben daha çok yolun başındayım ama yüreğim o kadar heyecan doluki anlatamam böyle uzun süreleri geçirmiş siz güzel kalpli anne adaylarını görünce okuyunca kendi kendime moral oluyor..şu zamana kadar bebek mağazalarından sadece hediye almak için girerdik şimdi bir görsen eşim bir taraftan ben bir taraftan araştırma haline düştük.şimdi senin yazdıklarını okuyunca bir an herşeyin bitmiş olduğunu ve bebeğimin gelmesini beklediğimi hayal ettim...Allah sabır versin tez zamanda minik kuşun gelsin...

Son düzenleme:
HeidiAnkara liste için çok teşekkürler ellerine sağlık harika olmuş...

merercim hoşbulduk evet biz zoru atlattık darısı sizlerin başına ama diyebilirimki son aşama daha zor hergün telefon beklemek gerçekten çok zor gözümü açar açmaz tel elimde akşama kadar da elimden düşmüyo :) bebiş gelince sizleri hiç unuturmuyum hemen paylaşacağım çünkü burada sevindirici haberleri okumak insana öyle güzel moral oluyor ki ...

Zeynebim toprağım hoşbulduk bende senin gibi düşünüyordum ne güzel izmir ankara istanbulda aynı duyguları yaşayan insanlar var birbirleriyle tanışabiliyorlar diyordum çok sevindim ben merkezdeyim ya sen ?

sermuhcum hoşbulduk burada birbirinin heyecanını sevincini en iyi şekilde anlayan aynı duyguları paylaştığı insanlarla bir arada olmak insanı gerçekten rahatlatıyor aranızda olduğuma sizleri tanıdığıma çok memnun oldum :)))

evet tatlım bende merkezdeyim yaşasınnnnnnnnnnn
görüşürüz ozaman özellikle bebişlerimiz gelince birbirimize soracak çok şeyimiz olur diğer arkadaşlarım sakın yanlış anlamasın hepimiz burda herşeyimizi paylaşıyoruz hepinizi çok seviyorum fakat mesala pırılım nushuyu ada bebek gelince ziyarete gitmişti benim çok hoşuma gitmişti keşke aydında benimde böyle arkadaşım olsa demiştim kendi kendime çünkü bizler birbirimizi daha iyi anlıyoruz çünkü yaşadığımız duygular aynı hislerimiz aynı
valla seninde aramıza katıldığına okadar çok sevindimki anlatamam

canım benim yaaa inan bende çok sevindim etrafımdaki birçok kişiye söyledim olumsuz bir tepki almadım herkes sen çocukluğundan seversin bebekleri zaten dediler ama seni tam olarak anlayamıyorlar yok terk almasaydın ilerde hasta falan olursa kardeşi lazım olur diyenler ( ne negatif insanlar yaa) yada rıza demeseydin ya vazgeçerlerse bu en basit örneği bilip bilmeden laf olsun diye konuşuyorlar gerçi hiiiiiiç umrumda değil onlara sadece hayırlısını bekliyorum çekeceğim her ne varsada razıyım yaşanacak yaşanır deyip geçiyorum.eminimki paylaşacak çok şeyimiz olacak canım bende pırılım ve nushuyu okumuş gıbta etmiştim :))) hatta ada bebeğin eve gelişini okuyup sabaha kadar oğluşumun odasında hayal kurmaktan uykusuzda kalmıştım :) bu gibi forumlarda böyle sevindirici haberleri okumak insana güç veriyor inşallah hepimiz tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız...

kızlar birbirinize olan desteğinizi destekliyorum birbirimizi anlayan bizlerin bir arada olması bence gerekli ama bunun doğruluğunu bilmiyorum sadece içgüdüsel bir düşünce benimkisi..

ileride bebeğim büyüdüğü zaman evlat edinmiş olduğumuzu bilecek bunu ondan saklamayacağım. etrafında onun gibi evlat edinilmiş arkadaşları olmasını istiyorum bunun kötü bir şey gibi saklanmış olmadığı bir ortamda yaşamasını istiyorum...tabi bu düşüncemin doğruluğunu araştırma içerisindeyim...

ben de ilk pırılımın izmirde oldugunu öğrenince demiştim ileride giderim bebek gelince tanışırız diye
baktım nushuyla görüşmüşler bile
inan sonra yazınca sanki kıskançlıktan çatlamış gibi bir izlenim verdim gibi oldu
ama gerçekten niyetim tanışıp bebişi görmekten yana
aynı yerde insan birbirine destek arıyor hem ben de denizliliyim ne güzel aydında da arkadaşlarım olur oh oh bebişler beraber büyüyecek ne güzel
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Zeynebimmmm

lilycim hiç kıskançlıktan çatlamış gibimi olur bizler kadar birinin bebek sevincine kimsenin ortak olabileceklerini sanmıyorum.benim şuan başıma gelen birşeyi anlatayım sana yakın bir arkadaşım doğum yaptı diğer arkadaşlar ziyaretine koştular bende hediyesini aldım hediyenin yanında birde örgülerimi paketledim tam iki kez aradık bebek kutlamaya gitmek için ikisinide kabul etmediler yok hasta yok şu bu, ki sık sık evimize gelen insanlar kaç defa ağırlamışım evimde,insan öyle alınıyor ki bazı dengesizlere sen evliliğinin ilk yıllarında sahip olmuş olabilirsin ben 9 yıl mücadele etmiş ama bunu verende vermeyende allah öyle gücüme gitti ki anlatamam.bizlerin bu konularda birbirini çekemeyeceğini fesatlanacağını hiç sanmıyorum canım hiiç.evet önceleri evlat edinme başvurusunda bulunmadan önce her bebek haberinde ağlardır allahım niye diye isyan ettiğimde oldu ama artık ben oğlumu kucağıma alacağım günü bekliyorum onu yüreğimde büyüterek. bende çok isterim bebişlerimizi görmeyi nasip olurda görüşürüz inşallah :)

sermuhcum seni anlıyorum aslında tedirginsin bebeğin için neyin doğru neyin yanlış olacağını düşünüyorsun yani her anne baba gibi evladın için kaygılanıyorsun bu aslında biraz bendede var ama kendi kendime şunu diyorum her tür arkadaşı olacak hiç fark etmez bu çünkü çok normal bir durum hatta hatta onda güven duygusu dahada gelişmeli herşeyi normal karşılayıp her durumda güçlü durmalı öncelikle ben kaygılanır korkarsam toplumdan o napsın diyorum çünkü insanlarda şu var sen eğer birşeyden tedirginsen ve bu zaafını anlarlarsa üstüne daha çok geliyorlar ne yazıkki o yüzdende onlara malzeme vermeyelim tabi ki bu benim düşüncem ne kadar doğru bilemiyorum sende demişsin zaten kötü birşeymiş gibi saklanmış bir ortamda yaşamasını istemediğini evet ortada kötü diye nitelendirilecek birşey yok hepsi evlat o kadar.

sağol cnm yazdıkların için
bn bebekleri çok severim
sanırım aramıza yeni katıldın hoşgeldin Rabbim inşallah bebişine tez zamanda kavuşmayı nasip etsin
ben evli değilim cnm, 25 yaşındayım kpssye hazırlanıyorum
ama çocukları o kadar çok seviyorum ki belki ileride kuruma da başvururum çünkü bnm sağlık sorunlarından dolayı en fazla 1 kez doğum yapma şansım var o da dr izin verirse... ama ben üzülmüyorum, biliyorum ki annelik sadece karnında taşımakla olmuyor, önemli olan büyük bir özveri ve sevgiyle yetiştirebilmek, ben de o yuzden ne zmn bir bebek görsem kendiminmiş gibi severim
inşallah Rabbim bana da bir evlat nasip eder de anne olurum
sizleri işte bu yüzden seviyorum, çünkü çıkarsız bir sevgi annelik, değeri ölçülemez
Rabbim hepinizin gönlünüzün muradını versin
hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…