Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

inşallah öyledir zeynebim:)) zeynepcim mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için (( senin mesajını aldım cevap yazdım ama gitmedi 100 yazı yazmalıymışım henüz11 offff çok saçma yaa

inşallah öyledir zeynebim:)) zeynepcim mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için (( senin mesajını aldım cevap yazdım ama gitmedi 100 yazı yazmalıymışım henüz11 offff çok saçma yaa

olsun tatlım burdanda yazabilirsin mahsuru yoksa eğer

evet umutçum çok haklısın hepimiz aynı duyguları yaşamışız buda bizim ortak yönümüzün ne kadar çok olduğunu gösteriyor bu arada birşey sorucam merak ettim nickin sonunda 59 yazıyor tekirdağlımısın benim memleketim tekirdağ çünkü bu arada ben 27 yaşındayım 28 e giricem Allahtan 7 senelik evliyiz yoksa yaşımız tutmuyo eşimle eşimde 28 yaşında çünkü ben aslında hep erkenden anne olmak istemiştim inşallah 3o a kadar gelir bebeğimiz :):)

kıbrıs caddesinde oturuyorum ya sen profilimde meslek bilgilerim var okuyabilisin 34 yaşındayım

ay şaka gibi ben mimarsinanda oturuyorum ama kıbrıs caddesinde çalışıyorum yani aynı sokaktayız belkiide çok kere karşılaştık ovacık mandıraya yakınmısın

Ay ay ay şimdiden heyecan sardı beni canım benim inşallah rabbim o günleri görmemizi nasip eder o kadar çok mutlu olurumki anlatamam inşallah bu konuştuklarımızı tez zamanda yaşarız.

kızlar ben laf olsun diye demedim biz geliriz şunun şurası aramızda 650 km var problemmi:) inanıyorum bizim bebeklerimiz gelecek ve biz o günleri göreceğiz..

kızlar ben laf olsun diye demedim biz geliriz şunun şurası aramızda 650 km var problemmi:) inanıyorum bizim bebeklerimiz gelecek ve biz o günleri göreceğiz..

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bitanem
hem niye laf olsunki facede evlat edinen aileler diye bir grup var bende oraya üyeyim neşe hanım kurucusu geçenlerde ankarada buluşalım diye yazmış insanlar nerelerden gidiyor biliyormusunuz ayın 21 de buluşacaklar bir sürü illerden katılanlar bizimde evlatlarımız geldiğinde bizde toplanırız

süpermişşş kesinlikle çok doğru yapmışlar bizim kapımız herkeze açıktır her zaman.herkeze giderim bunu yaşayan insanlarla olmak bence çok rahatlatıcı bir arada olmak gerek bencede
bende kanaryadayım yakınız küçük çekemece

oo bizde yakınız görüşelim beklerim...yeni arena park açıldı burda evim ona çok yakın...

görüşmek isterim msenne varsa ekleim yada fesin görüşelim dertleşiriz haber yok demi daha ben aradım 5 ay sonra gelriz dedi
sen aradınmı hiç

görüşmek isterim msenne varsa ekleim yada fesin görüşelim dertleşiriz haber yok demi daha ben aradım 5 ay sonra gelriz dedi
sen aradınmı hiç

yoo daha aramadım .ama ben orda zaten kadıncağa onbin tane soru sordum aramaya gerek kalmadı.hatta utanmadan biz götürelim bile dedim.oda bizim şöforumüz var dedi..:))

Merhaba Arkadaşlar, nasılsınız?
Sosyal Hizmetlerden onay evrağı Cumhuriyet başsavcılığı kanalıyla mı geliyor, öyle bir şey duydum bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim..

başvuru yaptıktan sonramı cumuruhiyet baş savcılıg kararıyla gelio ev görüşmesi sonramı oluyo bilen varsa lütfen bilgilendirsin

Sosyal Hizmetlerden onay evrağı Cumhuriyet başsavcılığı kanalıyla mı geliyor, öyle bir şey duydum bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim..

Sosyal Hizmetlerden onay evrağı Cumhuriyet başsavcılığı aracılıgı ile gelmıyor evraklar teslım edılıp ikili gorusme gectıkten 1 ay sonra sızı telefonla sosyal hızmet uzmanınız arıyor ve onaylandıgınızı sıze telefonda bıldırıyor ve sıranızı soyluyor. sayet olumsuz bır sey olursa örnegın ev zıyaretınde sıze sunu yapın bunu yapın dıyor ve sure verıyor o sure sonunda tekrar ev zıyaretıne gelıyor hersey duzgunse ıkılı gorusmede gıdıyorsunuz esınız ile bırlıkte sızlerı ayrı ayrı alıyorlar ayrı ayrı soru soruyorlar :)

pırılım gelen evrak üzerinde izmir valiliği il sosyal hizmetler müdürlüğü yazıyor taahütlü yolluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…