canım benim kıyamam sana ama merak etme bebeğin sana senin için en hayırlı zaman hangisiyse o zaman gelecek belkide oda hangi biyolojik annenin rahminde senin için doğacağı günü bekliyordur biran önce sana kavuşmak için tekmeler savuruyordur
inşallah öyledir zeynebim:)) zeynepcim mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için(( senin mesajını aldım cevap yazdım ama gitmedi 100 yazı yazmalıymışım henüz11 offff çok saçma yaa
olsun tatlım burdanda yazabilirsin mahsuru yoksa eğer
ayazcım öncelikle bende yeni üye olarak aramıza hoşgeldin diyorum.yazdıklarına çok üzüldüm ama destek çıkan bir eşinin olmasınada çok sevindim.hemen hemen yaşadıklarımız aynı bende evlendiğim ilk aylardan itibaren kayınvalidemler tarafından hep suçlandım kısır gelin diye.eşimde sorun olsada anlatamadık sonunda eşim dosyalarla durumu anlattı 3 kez ameliyat oldu ama başaramadık sonunda eşime yeter artık dedim sağlığın bozulacak bu kez de çocuk çocuk başımızın etini yedin çocuk senin neyine dediler yani her durumda üstüme geldiler öyle mücale ettikki mahkemeden döndük eşimle onlar yüzünden ve artık görüşmüyorum eşim yazları gidiyor görmeye.şimdi haberleri var bebek alacağımızdan aslında umurlarında değilde öyleymiş gibi yapıp tekrardan gidip gelmeye çalışıyorlar ama yüz verirsem eskileri yaşayacak gücüm yok ve bende eşime söyle çocuk benim neyimeyse torun sizin neyinize de diyorum.biliyorum çünkü kendi torunlarına dahi sevgi gösteren sıcak davranan insanlar değiller.keşke böyle olmasaydı insan aslında büyüklerin desteğini çok arıyor.neyse eskiler beni çok yıpratıyo.eminim ki bebişlerimiz gelince herşeyi unutturacaklar bize yok tedaviymiş yok o bu şunu söylemişmiş sadece güzel günlerin hayalini kurun olumsuzlukları atın yada buna çalışın.ne güzel dimi oyuncak reyonlarını bebek eşyası reyonlarını gezmek o bölümlerin kokusu bile huzur veriyor insana sık sık bunu yapın ufak tefekte alın ben 1 yıldır bunu yapıyorum :)))
kıbrıs caddesinde oturuyorum ya sen profilimde meslek bilgilerim var okuyabilisin 34 yaşındayım
ayyyy sermuh ne güzel yazmışsın birden gözümün önüne bebişlerimiz geldi ne güzel olur bende her zaman beklerim canım uğrarsanız çok sevinirim yaa şimdi çok uzakmış gibi geliyo insana ama hiç belli olmaz bir bakmışsın dediğin gibi olmuş kucakta bebişlerimiz birbirimizi karşılıyoruz :))))
Ay ay ay şimdiden heyecan sardı beni canım benim inşallah rabbim o günleri görmemizi nasip eder o kadar çok mutlu olurumki anlatamam inşallah bu konuştuklarımızı tez zamanda yaşarız.
kızlar ben laf olsun diye demedim biz geliriz şunun şurası aramızda 650 km var problemmi:) inanıyorum bizim bebeklerimiz gelecek ve biz o günleri göreceğiz..
sermuh sen halaklıdamı oturuyosun
süpermişşş kesinlikle çok doğru yapmışlar bizim kapımız herkeze açıktır her zaman.herkeze giderim bunu yaşayan insanlarla olmak bence çok rahatlatıcı bir arada olmak gerek bencedeinşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bitanem
hem niye laf olsunki facede evlat edinen aileler diye bir grup var bende oraya üyeyim neşe hanım kurucusu geçenlerde ankarada buluşalım diye yazmış insanlar nerelerden gidiyor biliyormusunuz ayın 21 de buluşacaklar bir sürü illerden katılanlar bizimde evlatlarımız geldiğinde bizde toplanırız
bende kanaryadayım yakınız küçük çekemece
görüşmek isterim msenne varsa ekleim yada fesin görüşelim dertleşiriz haber yok demi daha ben aradım 5 ay sonra gelriz dedi
sen aradınmı hiç
Merhaba Arkadaşlar, nasılsınız?
Sosyal Hizmetlerden onay evrağı Cumhuriyet başsavcılığı kanalıyla mı geliyor, öyle bir şey duydum bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim..
başvuru yaptıktan sonramı cumuruhiyet baş savcılıg kararıyla gelio ev görüşmesi sonramı oluyo bilen varsa lütfen bilgilendirsin
başvuru yaptıktan sonramı cumuruhiyet baş savcılıg kararıyla gelio ev görüşmesi sonramı oluyo bilen varsa lütfen bilgilendirsin
Merhaba Arkadaşlar, nasılsınız?
Sosyal Hizmetlerden onay evrağı Cumhuriyet başsavcılığı kanalıyla mı geliyor, öyle bir şey duydum bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?