kızlar birbirinize olan desteğinizi destekliyorum birbirimizi anlayan bizlerin bir arada olması bence gerekli ama bunun doğruluğunu bilmiyorum sadece içgüdüsel bir düşünce benimkisi..
ileride bebeğim büyüdüğü zaman evlat edinmiş olduğumuzu bilecek bunu ondan saklamayacağım. etrafında onun gibi evlat edinilmiş arkadaşları olmasını istiyorum bunun kötü bir şey gibi saklanmış olmadığı bir ortamda yaşamasını istiyorum...tabi bu düşüncemin doğruluğunu araştırma içerisindeyim...
lily86 seni tebrik ediyorum..bu gerçeği kabul etmek ve bununla yaşamayı öğrenmeyi seçmişsin..keşke senin kadar erken barışabilseydim kendimle...sağol cnm yazdıkların için
bn bebekleri çok severim
sanırım aramıza yeni katıldın hoşgeldin Rabbim inşallah bebişine tez zamanda kavuşmayı nasip etsin
ben evli değilim cnm, 25 yaşındayım kpssye hazırlanıyorum
ama çocukları o kadar çok seviyorum ki belki ileride kuruma da başvururum çünkü bnm sağlık sorunlarından dolayı en fazla 1 kez doğum yapma şansım var o da dr izin verirse... ama ben üzülmüyorum, biliyorum ki annelik sadece karnında taşımakla olmuyor, önemli olan büyük bir özveri ve sevgiyle yetiştirebilmek, ben de o yuzden ne zmn bir bebek görsem kendiminmiş gibi severim
inşallah Rabbim bana da bir evlat nasip eder de anne olurum
sizleri işte bu yüzden seviyorum, çünkü çıkarsız bir sevgi annelik, değeri ölçülemez
Rabbim hepinizin gönlünüzün muradını versin
hayırlı geceler
allah her isteyene evlat nasip etsin inşallah veren de allah alanda doğurmak değil anne olmak burda yazan herkese soluyorum bunu bakmak tır annelık ben evlatlık bir cocuğum benı alan evlat edilen ailemden allah razı olsun derim hep cok zor bı durum psikolojıyı allak bullak eden bır durum ama 9 ay karnında tasımakla hıcbırsey olmuyor 9 ay karnında tasıdı diye annem olmuyor sutunu bıle ıcmediğim hasta olduğumda sırtıma havlu koymayan karne aldığımda yanımda olmayan bırı annem olmuyor allah sıze evlat edındığınız yavrularınızla guzel gunler nasip etsin cocuğun psikolosı ıle ılgılı yada sadece bu konu ıle konusmak ıcın her zaman bana yazabılırsınız sızlerden cok farklı değil cunku duyguarım bı konu ile ilgili cok hassasım
inşallah güzelim hepimiz aynı duygulardayız..Ben çocuklarımızı küçüklüklerinden itibaren kendiyle barışık, insanları hataları ve eksiklikleriyle olduğu gibi kabul eden,kendine ve diğer insanlara saygılı bireyler olarak yetiştirmemiz gerektiğini düşünüyorum.Onun için ona her zaman dürüst,gerçekçi davranıp hem kendine hem de tüm insanlara saygılı davranan bir çocuk yetiştirmek istiyorum inşallah.
Evlat değerlidir ama yıllarca uğraşıp çocuk sahibi olamayanlar için çok daha değerlidir.
inşş bebekleriniz evliliklerinize daha güzel anlamlar katar ve mutluluğunuz daim olur.
ben de ilk pırılımın izmirde oldugunu öğrenince demiştim ileride giderim bebek gelince tanışırız diye
baktım nushuyla görüşmüşler bile
inan sonra yazınca sanki kıskançlıktan çatlamış gibi bir izlenim verdim gibi oldu
ama gerçekten niyetim tanışıp bebişi görmekten yana
aynı yerde insan birbirine destek arıyor hem ben de denizliliyim ne güzel aydında da arkadaşlarım olur oh oh bebişler beraber büyüyecek ne güzel
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Zeynebimmmm
canım benim yaaa inan bende çok sevindim etrafımdaki birçok kişiye söyledim olumsuz bir tepki almadım herkes sen çocukluğundan seversin bebekleri zaten dediler ama seni tam olarak anlayamıyorlar yok terk almasaydın ilerde hasta falan olursa kardeşi lazım olur diyenler ( ne negatif insanlar yaa) yada rıza demeseydin ya vazgeçerlerse bu en basit örneği bilip bilmeden laf olsun diye konuşuyorlar gerçi hiiiiiiç umrumda değil onlara sadece hayırlısını bekliyorum çekeceğim her ne varsada razıyım yaşanacak yaşanır deyip geçiyorum.eminimki paylaşacak çok şeyimiz olacak canım bende pırılım ve nushuyu okumuş gıbta etmiştim :))) hatta ada bebeğin eve gelişini okuyup sabaha kadar oğluşumun odasında hayal kurmaktan uykusuzda kalmıştım :) bu gibi forumlarda böyle sevindirici haberleri okumak insana güç veriyor inşallah hepimiz tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız...
kızlar birbirinize olan desteğinizi destekliyorum birbirimizi anlayan bizlerin bir arada olması bence gerekli ama bunun doğruluğunu bilmiyorum sadece içgüdüsel bir düşünce benimkisi..
ileride bebeğim büyüdüğü zaman evlat edinmiş olduğumuzu bilecek bunu ondan saklamayacağım. etrafında onun gibi evlat edinilmiş arkadaşları olmasını istiyorum bunun kötü bir şey gibi saklanmış olmadığı bir ortamda yaşamasını istiyorum...tabi bu düşüncemin doğruluğunu araştırma içerisindeyim...
Liliy kedini teyze olmaya hazir hissediyorsan dinle....
Bizim ailelerimizin tamami denizlide bebegimiz geldiginde ilk isimiz denizliye gitmek olacak misafir kabul ederiz...bu arada donuste aydin uzerinden geceriz umut bebegi coktan gelmis olur onuda zeynepin bebeginide gorur oyle geceriz..
Ayaz84,
Kararin icin tbr ederim ve hosgeldin.ben 4 asilama 5 tup denedim bu kadar denemesdim ayni tepkiyi alabilirdim.yinede bazi insanlar agizlarindan cikan lafin nereye gidecegini bilmiyorlar hala tuhaf konusmalari dinliyorum.sunu anlamiyorlar benimde esiminde akli basinda dusunduk tasindikta karar verdik sizene onbin yorum yapiyorsunuz.esinin ailesi ile esinin oturup konusmasi lazim .tek tek anlatsin..sen arada olma bence.esimin kizkardesi esime abi sen sikilirsin gibi bir laf etti.tovbe bu oyuncakmi insan sikilacak.esimde cok kizdi tabi onun cocugu var konusmak kolay dedi.ve biz bu soylemleri dikkate almıyoruz...bu kadar denemenin ardinda meme ultrasonuna kontrole gittim dr sen manyakmisin alti ayda bir kontrol ol risk cok yukselmis dedi. Orda sonucu ogrenee kadar yasadiklarimi anatamam...
Evmis esyaymis emin ol senin kaybedecegin mutluluktan daha degerli degil ...
Biz daha yeni basvuru yaptik istanbuldan ilk once gorusmeye gidiyorsun yeri cagaloglunda.senden evrak istiyorlar kimlik fot.gelir belgeleri.ev araba ruhsat tapu bilgileri.sabika kaydi fot vesikalik 2 ser adet sonra ozgecmis isteniyor senden ayri esinden ayri kendi el yazinizla .ve 5 fotografa hikayesini yaziyorsunuz.ilk gorume evrak filan vermeden basvuru yaptiginiz zaman sira basliyor.sonra evraklari tamamliyorsunuz.evrak isi bitince alti aya kadar eve geliyorlarmis ben daha o asamaya gelmedim.basvurun evraklari hazirlarsiniz birde olmadi vazgecebilirsinizde...
Kolay gelsin takildigin seyleri yazarsan hepimiz yardimci olmaya calisiriz..
herkese merhaba arkadaşalar, ben istanbulda yaşıyorum eşimle 7 senelik evliyiz, bebek olayını 5 sene erteledik sonra olmayınca tüp bebek denedik ve malesef olmadı, bizde 1 kere denememize rağmen yıpranınca tedaviyi bırakmaya kara verdik hemen aklımıza evlat edinme kurumu geldi ve ikimizde düşünmeden başvurmaya kara verdik, şubat ayında eşimle izine ayrılıp işlerimizi yaptırmayı düşünüyoruz size sorum şu bilen varsa cevap yazarsa çok sevinirim ilk görüşme gerçekleştikten sonra istediklerini kaç günde tamamlayabiliyoruz ben çünkü yıllık izinimi kullanıcam 1 hafta resmi 5 gün sonradan izin almam mümkün değil işlerimiz yoğun çünkü bu konuda cevaplarsanız çok sevinirim, birde bu olayın yakın akraba kısmı var herkes bize karşı eşimin annesi yengelerim kendi tarafım kesinlikle istemiyorlar ben onları takmamaya çalışıyorum ama elimde değil çünkü bebeğim gelse bir mevlüt bile okutamıcam herhalde bunların yüzünden keşke bir kişi bana destek verseydi ne kadar mutlu olurdum benki kimsenin kalbini kırmamayı istiyorum bizim problemimiz eşimde olmasına rağmen benim üstüme geliyor kayınvalide tekrar deneyin başkasının çocuğunu biz istemiyoruz çok büyük günaha giriyorsunuz dün resmen kabusu yaşadım, eşim sağolsun hemen akşam eve geldi de beni dışarı çıkardı baktı bunalımdayım işte kızlar böyle etrafımda müthiş olumsuz insanlar var evimide taşıyamıyorum evin borcunu yeni bitirdik çünkü nasıl olacak ne yapmam gerekiyor bana yardım edin eşim takma diyor ama takılmayacak gibi değil
canım benim öncelikle seni tebrik ediyorum kararından dolayı şimdi zor bir yola girdin zırhın kuvvetli olsunki çevreden gelecek darbelere dayanıklı olasın kimseyi kafana takma demiyeceğim çünkü insan ister istemez takıyor ama şunu yap eğer yapabilirseniz ( tabi benimki nacizane fikir ) bir süre kimseyle görüşme çağırdıklarında gitmeyin çocuğumuzu istemeyen bizide istemesin deyip tüm aileyi gözden çıkarttığınızı hissettirin onlar sizin nekadar kararlı olduğunuzu anlarsa kabullenmekten başka çareleri kalmaz çünkü başka altarnetifleri olmaz ya bir inat uğruna evladını göremeyecek yada kabul edip sesini kesecek tabi bunları ben uyguladığım için sana yazdım ben biraz asiyim eşin böyle davranırmı yada senin davranmana izin verirmi bilmiyorum ama sakın onlar istediği için geri adım atmayın siz ne istiyorsanız onu yapın unutmayınki artık ikinizde baba evinde değilsiniz ayrı bir ailesiniz ve ailenizin bir meyvesi olsun istiyorsunuz ama biyolojik ama değil ne farkederki önemli olan anne baba olmak sırf aile büyüklerinin itirazı yüzünden kimse bu hakkı elinizden alamaz onlar nasıl tattılarsa analık babalık duygusunu rahat bıraksınlarda evlatlarıda tatsın
Liliy kedini teyze olmaya hazir hissediyorsan dinle....
Bizim ailelerimizin tamami denizlide bebegimiz geldiginde ilk isimiz denizliye gitmek olacak misafir kabul ederiz...bu arada donuste aydin uzerinden geceriz umut bebegi coktan gelmis olur onuda zeynepin bebeginide gorur oyle geceriz..
zeynepcim ağzından resmen bal damlıyo ben onların ne düşündüğü yada ne söylediğini kafama takmıyorum keşke düşüncelerini bu kadar kötü belli etmeselerdi zaten eşimde görüşmeme kararı aldırdı bana akşam işten eve evden işe olumsuz kimseyle görüşme dedi bende öyle yapıyorum çocuğumuz eve geldiğinde eğer aynı tepkiyi vereceklerse kapıyı kapatırız herkes yoluna bakar bukadar basit neyse ben kafanızı şişirmiş gib oldum biraz ama ne yapayım kaç gündür böyle dengesiz insanlara üzülüp duruyorum iyi ki burası varmış aklıma takılan ne olursa olsun size danışmak isterim
Ay ay ay şimdiden heyecan sardı beni canım benim inşallah rabbim o günleri görmemizi nasip eder o kadar çok mutlu olurumki anlatamam inşallah bu konuştuklarımızı tez zamanda yaşarız.
ayyyy sermuh ne güzel yazmışsın birden gözümün önüne bebişlerimiz geldi ne güzel olur bende her zaman beklerim canım uğrarsanız çok sevinirim yaa şimdi çok uzakmış gibi geliyo insana ama hiç belli olmaz bir bakmışsın dediğin gibi olmuş kucakta bebişlerimiz birbirimizi karşılıyoruz :))))
amiiiin inşallah canım ya okuyunca bende çok heyecanlandım gözümün önüne kucakta bebişlerimiz geldi hemen şu zaman bir akıp geçsede yavrularımıza bi kavuşsak öyle sabırsızlanıyorum ki benim pazartesi mesaim başladı yine elde telefon bu hafta ararlar belki diye diye sayıklıyorum :))) haftasonu iki gün dinlendim işte :)))
herkese merhaba arkadaşalar, ben istanbulda yaşıyorum eşimle 7 senelik evliyiz, bebek olayını 5 sene erteledik sonra olmayınca tüp bebek denedik ve malesef olmadı, bizde 1 kere denememize rağmen yıpranınca tedaviyi bırakmaya kara verdik hemen aklımıza evlat edinme kurumu geldi ve ikimizde düşünmeden başvurmaya kara verdik, şubat ayında eşimle izine ayrılıp işlerimizi yaptırmayı düşünüyoruz size sorum şu bilen varsa cevap yazarsa çok sevinirim ilk görüşme gerçekleştikten sonra istediklerini kaç günde tamamlayabiliyoruz ben çünkü yıllık izinimi kullanıcam 1 hafta resmi 5 gün sonradan izin almam mümkün değil işlerimiz yoğun çünkü bu konuda cevaplarsanız çok sevinirim, birde bu olayın yakın akraba kısmı var herkes bize karşı eşimin annesi yengelerim kendi tarafım kesinlikle istemiyorlar ben onları takmamaya çalışıyorum ama elimde değil çünkü bebeğim gelse bir mevlüt bile okutamıcam herhalde bunların yüzünden keşke bir kişi bana destek verseydi ne kadar mutlu olurdum benki kimsenin kalbini kırmamayı istiyorum bizim problemimiz eşimde olmasına rağmen benim üstüme geliyor kayınvalide tekrar deneyin başkasının çocuğunu biz istemiyoruz çok büyük günaha giriyorsunuz dün resmen kabusu yaşadım, eşim sağolsun hemen akşam eve geldi de beni dışarı çıkardı baktı bunalımdayım işte kızlar böyle etrafımda müthiş olumsuz insanlar var evimide taşıyamıyorum evin borcunu yeni bitirdik çünkü nasıl olacak ne yapmam gerekiyor bana yardım edin eşim takma diyor ama takılmayacak gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?