slm sermh arkadaşım haber varmı hiç evziyaretine için
Çocuk Esirgemeden ile aldığım bilgiye göre(kasım 2010 da başvuranların çocuklarını aldıklarını söylediler.) Oğultoprak'ın bir kaç ayı kalmış
baharokan ile umut59'un eli kulağında.İnşallah yakın zamanda iyi haberler alırız yüzümüz güler seviniriz inşallah.
arkadaşlar ben oğluşuma kavuştum çok şükür darısı tüm bekleyen annelerimize inşallah allahım çok güzel bir duygu o benim öbür yarımmış ben hep yarımmışım meğer yorgunum uykusuzum ama yılların yorgunluğu yok omuzlarımda kuş gibiyim rüyada gibiyim en kısa zamanda nasıl gittim geldim yazacağım hepinize sevgiler mucuklar....
arkadaşlar ben oğluşuma kavuştum çok şükür darısı tüm bekleyen annelerimize inşallah allahım çok güzel bir duygu o benim öbür yarımmış ben hep yarımmışım meğer yorgunum uykusuzum ama yılların yorgunluğu yok omuzlarımda kuş gibiyim rüyada gibiyim en kısa zamanda nasıl gittim geldim yazacağım hepinize sevgiler mucuklar....
İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
1.Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
2.baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012 3.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
4.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
5.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
6.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
7.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
8.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
9.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
10.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
11.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
Evet listemizin ilk şanslı bebeği geldi.Herbirimizin kucağı tez günde hayırlısıyla dolsun listeleri renklendirelim inşallah.
Umut'cuğum gözün aydın arkadaşım.Allah analı babalı,sağlıklı,mutlu büyütmeyi nasip etsin.arkadaşlar ben oğluşuma kavuştum çok şükür darısı tüm bekleyen annelerimize inşallah allahım çok güzel bir duygu o benim öbür yarımmış ben hep yarımmışım meğer yorgunum uykusuzum ama yılların yorgunluğu yok omuzlarımda kuş gibiyim rüyada gibiyim en kısa zamanda nasıl gittim geldim yazacağım hepinize sevgiler mucuklar....
Umut zeynep hadi anlatin bize meraktan catliyyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?