Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
selam sevgili anneler... ve anne adayları...

bebek bezi konusunda ben tüm markaları denedim.prima da karar kıldım...sevgiler...zaman su gibi geçsin....

Umut59 gerçekten çok sevindim senden bu güzel haberi bekliyorduk artık.Hayırlı olsun.Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah.Yüzünüz ailecek hep böyle gülsüb bebeğiniz evinize neşe,mutluluk ve bereket getirsin.

bu sabah aldığım en güzel haberdi RABBİMİN hikmeti rüyama girmişti rüyam çıktı zaten herkezde böyle yorumlamıştı Ayyy kızlar bir görseniz öyle şirinki RABBİM nazarlardan korusun canım arkadaşım benim ALLAH mutluluğunu daim etsin inşallah oğluşun sana hayat vermiş resimlerden anladım bunu gözlerin parlıyordu RABBİM tez zamanda bizede yaşatır inşallah bu mutluluğu oğluşunu ve seni çok çok öpüyorum

İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
1.Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
2.baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
[COLOR="#008080"]Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012 [/COLOR]3.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
4.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
5.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
6.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
7.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
8.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
9.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
10.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
11.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
Evet listemizin ilk şanslı bebeği geldi.Herbirimizin kucağı tez günde hayırlısıyla dolsun listeleri renklendirelim inşallah.

İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
1.Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
2.baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012 3.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
4.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
5.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
6.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
7.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
8.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
9.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
10.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
11.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
Evet listemizin ilk şanslı bebeği geldi.Herbirimizin kucağı tez günde hayırlısıyla dolsun listeleri renklendirelim inşallah.

umut çok sevindim arkadaşım allahım analı babalı büyütsün nazarlardan korusun sizi

bütün detayı istiyorum anlat müsait olunca mesela eşin ne yaptı ilk gördügünde
ya ailen

Gözünüz gönlünüz aydın canım, çok sevindim.. Benim içinde öp kokla minik prensi.. Sağlıkla sıhattle mutlulukla büyüsün kuzucuğun.. Allah hepinize güzel mutlu bir ömür nasip kısmet etsin, bu güzel rüyanı hiç bozmasın..
Sen şimdi oğluna kavuşmanın tadını çıkart, özlemini birazcık gider, sonra bize de tüm detayları yaz olurmu..

amin inşallah şubat ayı uğur getirsin herkeze

günüm ne güzel geçiyor Umut arkadaşımız bebeğine, prensimiz de anne-babacığına kavuşmuş. bugün yüzümde bir gülümseme ile geziyorum. Allah çok güzel günler yaşatsın mutlu huzurlu hep birarada olacağınız bir ömür nasip etsin. şimdi umut ne güzel kokluyordur meleğini... cennet kokusu gelmiştir evine. Rabbim tüm bekleyen güzel arkadaşlarımı kavuştursun meleklerine bir an evvel.

Umut'cuğum gözün aydın arkadaşım.Allah analı babalı,sağlıklı,mutlu büyütmeyi nasip etsin.
Canım benim sevincine tüm kalbimle ortağım.Rabbim herzaman yüzünüzü şimdiki gibi güldürsün.
Fırsat bulduğunda yaz lütfen ayrıntıları.Kuzunun misss ensesinden benim içinde kokla annesi.
Kızımdan sonra annesine kavuşan ilk bebek oğluşun oldu,inşallah ayaklarını sürüyerek gelmiştir kardeş haberleri alırız arka arkaya.
Sevgiler...

UMUTCUM,
çok sevindim. Nushu'dan sonra gözümüz yollarda kalmıştı. Ne kadar mutlusunuzdur şimdi:) darısı biz bekleyenlerin başına ...
evladın ömürlü olsun, hayırlı olsun, aklıyla fikriyle sizlere güzel evlat olsun inşaAllah...
mutluluklar...

Umut zeynep hadi anlatin bize meraktan catliyyoruz...

tatlım keşke ben bilsemde anlatsam bende çatlıyorum meraktan sadece fotolarını gördüm doyasıya hasret gidersinler diye rahatsız etmek istemedim için gitmedim bu haftayı atlatsınlar gidicem hemen nasip olursa ama fotolarını gördüm nasıl sevimli ve güzel RABBİM nazarlardan korusun aynı sevinci bizede göstersin inşallah Bu kandil mubarek günde dualarımız kabul olsun inşallah aminnnnn

kızlar kandiliniz mübarek olsun tüm dualarımız bugünün hürmetine kabul olsun bu ay bize uğur getirsin tüm bebekler bekleyen annelerine kavuşsun inşalah amin

Arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun.Allah ım hepinizin dualarını bu hayırlı günde kabul etsin.Hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin...

hepimizin kandili mübarek olsun:)
Rabbimizin "Sen olmasaydın, bu alemleri yaratmazdım" dediği Peygamber Efendimizin
kainatı şereflendirdiği bu günde hepimize rabbim gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı,
hakkımızda hayırlı olanlara da gönlümüzü razı etsin inşaAllah...
Hem cumamız hemde kandilimiz mübarek olsun inşaAllah,
Rabbim en hayırlısından iyi , güzel evlatlarımızı en hayırlı ve tez vakitte bizlere kavuştursun.
Ayırmasın Aminn.
Bu gece dualarınızda olmak dileğiyle...
dualarımdasınız...

kandiliniz mubarek olsun dualarımız sizilnle en kısa zamanda çocuklarımıza kavuşuruz inş allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…