Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Sitemizdeki bütün temiz kalpli anne adaylarının ve annelerin miraç kandilleri mübarek olsun.Bu gecenin hürmetine Rabbim hepimize tez vakitte hayırlı,sağlıklı,iyi huylu evlatlar nasip etsin.Evlerimizi onlarla şenlendirsin,bereketlendirsin.Kalplerimizi onlarla ferahlatsın,yüzümüzü onlarla güldürsün.İnşallah herbirimize gönüllerimizde olanın tam karşılığını nasip etsin.
Sevgilerimle,hayırlı geceler,hayırlı kandiller.

aminnnnnnnnnnnn

canım arkadaşlarım kaç gündür eve gelen giden akrabalar arkadaşlar sağolsun oğluşumuykusuz bırakıyo ama olsun çünkü herşeye razıyım diyordum acemiliğide yavaş yavaş atlatmaya başladım örneğin şuan uyuyup uyanmak yerine kalkıp mama istemesine az kaldı bekliyorum bu arada da kimselerde yokken sizlerle hemen birşeyler paylaşayım dedim.
pazartesi günü her zamanki gibi kalkıp teli elime aldım kahvaltı vs.öğleden sonra tam yemek yapmaya koyuldum ki tel. çaldı izmir no açtım bayan sizi çocuk esirgemeden arıyoruz der demez ben ağlamaya başladım odaya nasıl gittim o ara kadın ne dedi bilmiyorum eşime uzattım o zaten anladı o konuşuyo ben yere çöktüm ağlıyorum hıçkıra hıçkıra ağlamam azalınca annemi aradım abimi aradım ama ağlamaktan anlattığımı anlamıyolar sonra baktım annem de ağlayarak geliyo sarıldık neyse saatler geçti bebeğimizin 2.ayına girmesinin az kaldığı söylenince eşim hemen mama almaya koştu.çanta hazırdı ama yine kontrol edildi.o gece uyumanın imkanı yoktu kalbim fırlayacak gibi çarpıyordu.
salı sabahı 5 buçukta eşimi uyardım annem de bizde kaldı hemen kahvaltı yapıp tabi zarzor yiyebildik heyecandan hemen arabaya atladık yolumuzda vardı saat10 a doğru basmaneye vardık sosyal hizmetlere hemen orada ki bey bize bebeğimizi anlattı gidip karşıyakadan görün gelin dedi o an koşuşturma başladı ama ne soğuk anlatamam arabayı otoparka bıraktık hemen bir taksiye araba park yeri yada yer aramayla kim uğraşcak hızımıza şaştılar zaten:)))) kuruma vardık bebeği hazırlıyorlar bekleyin dendi ama pır pır atıyo kalbim ve kimseyle konuşamıyorum sorulara kısa cevaplar çünkü ağlayacağım tutuyorum kendimi gözüm kapıda sonra kapıda kundağında bir bebiş ben fırladım bayan uzattı aldım ve o an vuruldum ona böyle güzellik mi olur böyle bir koku yavrum elimi tuttu benim dizlerim çözüldü sandalye arandım oturdum sonra bir odaya aldılar oraya nasıl gittiysem ağlaya ağlaya koltuğa oturdum baktım eşim annemde ağlıyo bir sürü kadın bana bakıyo çok sonra fark ettim.oğlumda ben ağlarken kaşlarını öyle çattı ki babası fotomuzu çekti hatta beni güldürdü.saat erkendi daha hemen bebişi zorda olsa bırakıp tekrar taksiyle basmaneye.kağıtlar imzalar derken valiliğe gidilecekmiş yine taksiye öğle arasına 15.dk.var eşim elinde dosya o soğukta uçarak gidip dosyayı imzalattı.çok şükür.
öğle arası bizde yemek ye derken havanın soğuğunda yanıma aldığım tulum ince geldi izmirden daha kalın bir şey aldım oğluşuma ve hemen il md.gidip dosyayı verdik orada ki beyde öyle sevecendiki sağolsun saat ye doğru işimizi bitirip tekrar karşıyakaya gittik şaşırdılar genelde 5 e doğru anca yetişirler tabi ikinciye kendi arabamızla gittik bizden kıyafetlerini aldılar biberonunu istediler bekledik muhabbet ettik oradakilerde çok tatlı insanlardı sonra çocuğumu kucağıma aldım biberona sıcacık mamasıda kondu yolda acıkır diye.sonra vedalaşıp bakıcı anneleriyle hemşiresiyle tabi aşı kartını vs. sağlık durumu herşeyini ayrıntılı anlatıyorlar sağolsunlar.yolda acıktı ağladı oğluşum yarım saat beyimizi bekledik bitirsin diye yol boyunca uyumadı öyle bakındı kuzucum.biraz hırıltısı öksürüğü vardı burunları tıkalıdı o gece biraz huysuzlandı oğluşum ama hiç gözümü kırpmadan bekledim başında burnunu ıslak mendillerle sildim açılsın diye burun aspiratörünü kullandık ertesi gün dr. koştuk sağlık durumu için üşütmüş ama korkulacak bi durum yok dendi burun açıcı damla verdi zorda olsa onu kullanıyoruz d vitamini vrdi şuan daha iyi merak etmeyin yavrum sıcacık yuvasnda kucağımızda sanki 4 gün dür serpildi gibi geliyo :)) dün de ilk banyosunu yaptı öncesinde dr. izin vermedi üşütmüş zaten yaptırmayın deyince ancak dün yapabildik annem eşim ben küçük 3 kişi başında ter döktük oda sıcak bizde telaş sormayın ama harika bir duyguymuş anlatılamaz bişi allahım hepinize en kısa sürede tattırsın inşallah arada lafını sözünü bilmeyen edepsizleride boşverin inanın ki bambaşka bişi bu ya allahım size benzeyen özene bezene yaratıp sizin için evinize bir melek yolluyor ve siz öyle mutlu oluyorsunuz ki...bizimki geriniyo en kısa sürede görüşmek üzere çooook öpüyoruz hepinizi oğluşumla hepinize güzel dilekleriniz için çoooook teşekkürşer.......

canım yaaa hüngür hüngür ağladım Allah analı babalı büyütsün birtanem...çok heyecan doluydu yazdıkların meleğine mis kokuluna kavuştun....darısı başımıza

COK SEVINDIM..GOZUNUZ AYDIN...sırası yaklasmıs bırısı olarak buyuk bı heyecanla okudum...tedırgınlıklerım var benımde..acaba nasıl olcak,hersey nasıl ılerlıcek fln dıye..ınsallah sızınkı gıbı bızım ıslerımızde yolunda gıder ve hersey sorunsuz hallolur..ınsallah oglunla hayırlı mutlu bı omur gecırırsın..ALLAH ım mutlulugunuzu bozmasın...
bızım sıramızda su anda 4..eve sosyal hızmetlerden zarf geldı bugun..tahmını kalan zamanın bır ay oldugunu belırtmısler..hazırlıklar devam edıyor..bebegımızın odasını fln boyadık..artık besık takımını almaya geldı sıra..

Ben de ağlayarak okudum.O kadar sevindim ki.Allah hepimize nasip etsin.Senin yavrun da analı babalı sağlıkla büyüsün.Allah mutluluğuna mutluluk katsın.

umutcum.
yazdıklarını bir solukta okudum. salya sümük ağladım mutluluktan...çok mutlu oldum...
darısı biz bekleyenlerin başına...

canım benim ağlattın beni ALLAH mutluluğunu daim etsin ben birbirinize bakıştığınız fotoyı gördüm ve hayran kaldım annesini negüzel seyrediyor kuzucuk hep mutlu ol bitanem darısı başımıza

mutluluğunuz daim olsun...ben de sizin gibi bir anneyim.gözüyaşlı okudum...yavrucuğunuzu çokk öptüm.Allahım diğer isteyenlere bekleyenlere tattırsın bu duyguyu...en kısa zamanda aminnnnnn

Merhaba kızlar uzun zamandır sizlerle olamadım anca bugün bakabildim yazdıklarınıza.
Negüzel yeni arkadaşlarda gelmiş hepiniz hoş geldiniz.

Umutcum öncelikle senin haberine çook sevindim Rabbim yavrunu mutlu ,huzurlu,sağlıklı büyütmeyi nasip etsin darısı en kısa zamanda bizlere inşallah hep böyle güzel haberler alallım.

HeidiAnkara seninde ev ziyaretin olmuş çok sevindim ama aklıma takılan şeyler var bize hala ev ziyaretine gelmediler bizim başvuru tarihimiz sizden önce ama ne arayan var ne soran bende tedirgin oldum bir sorun mu var acaba. Sizin uzmanınız kim ? Acaba uzmanlara göre değişiyormu gelme sırası. Siz hiç aradınızmı kurumu onlar gelmeden önce acaba yarın arasammı kafam çok karıştı yardımcı olursan sevinirim canım .

Allahım hep bu mutluluğunuzu daim etsin hep beraber sağlıkla,huzurla yaşayın inşallah.ne güzel yazmışsın herşeyi seninle bir yaşadım sanki heyecandan öldüm aynı güne yetişemiyecek bebişin diye. Ben okurken böyle oluyorum sıramız geldiğinde düşer bayılırım heralde:)

Canım içini ferah tut.Hiçbir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.Bizim sosyal çalışmacı bey olan.Bize görüşme de telefonla bir süre sonra ararsanız ziyarete gelebiliriz demişti.Ben de aradım,müsait olduğumuz günü söyledim,randevulaştık.Zaten bize ev ziyaretine önce gelmeleri hiçbir şeyi değiştirmiyor.İlk başvuru tarihini dikkate alıyorlar.
İnşallah herşey gönlümüzce olur,peşpeşe kavuşuz evlatlarımıza hayırlısıyla.

canim ben de agladim okrken. Allah gule gule buyutmeyi nasip etsin.

selam sevgili anneler ve anne adayları
uzun zamandır giremiyorum bu topiğe de memleketteydim işte 1 haftaya yakın oldu geleli
ama malum havalar soğuktu pek giremiyordum
geçmişi okuyacagım inşallah neler kaçırmışım okumam lazım
bu arada nasılsınız??? direkt daldım da kusura bakmayın
neler yapıyorsunuz? bu 2-3 hafta içinde bebişlerine kavuşan oldu mu son gelişmeler neler bana özet geçecek biri var mı???
ayyyy özlemişim yaaa sizi güzel annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hosgeldin cok gelisme yok umutun oglusu geldi en sicak gelisme bu.birde heidi ev ziyaretine gelmisler.sanirim unuttum yok oldu isede affola kizlar

Hosgeldin cok gelisme yok umutun oglusu geldi en sicak gelisme bu.birde heidi ev ziyaretine gelmisler.sanirim unuttum yok oldu isede affola kizlar
ayyyyyyyyyyyyy bundan büyük gelişme mi olur???? çok ama çok sevindimmmmm

umut59, bebişin hayırlı uğurlu olsun, Allah bahtını, ömrünü uzun ve hayırlı olanlardan etsin, sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütsün
çok sevindim
hoşgeldin umut bebek diyelim adını bilmiyorum artık anneciğinin nicki yeterli sanırım

evetttttt,,, gelelim yorumlara...
geçmişte kaçırdığım yerleri az cok okudum
birkaç tanesini not aldım birkaç da alıntıyla yazıcam inşallah

ayın 24ünden bu yana yani 2 haftada toplamda 10 sayfa gitmiş yani çok şey kaçırmamışım

o zmnlar umut59, "70 gündür bekliyorum, bunalıma girdim vs" şeklinde yazmış güzel gönüllü zeynebimin rüyasının üzerinden sadece 3 gün geçmiş ki bebiş anneciğine kavuşmuş ztn zeynep rüyasında bile umut'un adını anmış o derece yani... kalbi temiz annemiz güzel zeynebimmmmmm

Pırılım, Shenaycım ve zeynebimmmm Rabbim dualarınızı kabul etsin de inşallah yazın hep bebek haberleri gelsin sizi bahar anneleri sizi
Pırılım sıranda bi değişme var mı??? 1 ayda 20 kişi ilerlemiş 2 ayda toplam 34 kişi... bu gidişle 4-5 aya bebiş gelcek inşallah hayırlısıyla

Shenaycığım, bebişin çeyizi epey hazır herhalde, inşallah senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz az kalmış hayırlısıyla

bu arada yazdıklarına katılıyorum, evlat edinenler azımsanmayacak kadar çok ama işte genel yargılar nedense değişmiyor bir türlü sanki çok abes bişeymiş gibi evlat edinmek yaaa sonuçta doğum ne kadar doğalsa bu da o kadar normal bişeyyyy
ben de bu topiğe hem rahatsızlığımdan dolayı yani yıllardır çocugum olmama ihtimalini düşündüğümden hem de yakınımda 1 kişi oldugundan ve bu kişi sayesinde bu konuda daha da düşünür olduğumdan giriyorum o kişi bnm için özeldi ama evli şu an ve o evlat edinildiğini benden bile çok sonra öğrendi
yani etrafta çok var ama işte dediğin gibi shenaycım insan içinde olunca etrafındakileri daha dikkatli fark edebiliyor

zeynepcim, çocuklarına karşı bazı insanların gamsız olduklarını yazmışsın
kuzum zaten bu neden biliyor musun? kolay sahip olduklarından... bu nedenle de kıymeti bilinmiyor
nimetlerin kıymeti kaybedilince anlaşılırmış ya bu evlat konusunda da geçerli
bir yanda gönlü evlat hasretiyle yanıp tutuşan ve kurumdan gelecek bir telefonun çalışını bekleyen anne bir yanda doğurup sokağa atan ya da çöpe ölsün diye atan biri...
başka söze ne gerek var??? takdir ve yorum sizin...

HeidiAnkara,
listene bayılıyorum, hep yaz güncelle ki bizim de gözlerimiz alışsın görelim yeni haberlerle sevinelim inşallah
ev ziyaretine ben de güldüm insan bazen heyecandan napcanı bilmiyor
Rabbim hakkında hayırlı ne varsa onu versin inşallah

sermuhcum, ben de denizliye gittim döndüm acayip dondum inanır msın komşularımı yakın arkadaşlarımı bile göremedim üşümekten çıkmak istemedi cnm dışarı halbuki geçen yıl evin önünde kardan adam bile yapmıştım bu yıl daha soğuktu:18::18::18:dondum ellerim-ayaklarım ısınmadı yaaaa...

nushummmmmmm,
valla bakıyorum da hiç yazmıyorsun diyecektim, baktım umut'a hayırlı olsun demişsin
sen nasılsın? Adamız nasıl???
arada fotolarını gönder annesi valla özlüyorum prensesi, fotoğrafı denk geldi dün ilk gönderdiğin, ayyyyyy kuzum büyümüştür dedim
şimdi 3 aylık falan, bana trcellden bebkle ilgili mesaj geliyor uye oldum 3 ay once sanki bebişim varmış gibi:))) o zmn Ada'dan haberim yoktu tabii... şimdi her mesajı okuduğumda Ada geliyor aklıma o da 3 aylık yaaa
şimdi 3 aylık bebişler etrafını tanımaya çalışırmış, gülücükler atıp ona söylenenleri algılarmış, ona artık adıyla hitap edildiğinde bakarmış
bak ne çok sey öğrendim Adamız da öyle mi annesi??? çok çok çok öpüyorum meleğimi

bu arada zeyneple umut da 2. bir nushu-pırılım oluyorlar
inşallah biz de sermuhla olcaz her ne kadar evli ve çocuk bekleyen olmasam da ileride olcaz inşallah

İzmir'dekilerle de görüşmek isterim ztn Pırılımın İzmirli oldugunu öğrendiğim an hayaller kurmuştum şimdi bebişi gelir ben de ziyaretine giderim vs diye...

neyse bnm güzel anne ve anne adayı arkadaşlarım,
bu kadar yorum yeter sanırım çok yazdım ben yatıyorum artık, yarın erken kalkıp ders çalışacağım, eee boş oturan teyzeden ziyade çalışan bir teyze olalım ki yeğenlere ciciler hediye edebilelim
bunun için de ders çalışmak ve memur olmak lazım
herkese hayırlı geceler...

bu arada adını yazamadığım tüm arkadaşlarıma da sevgi ve selamlar
Rabbim hepinizin hakkında hayırlı olanı versin

canım benim hoşgeldin döndüğün hemen belli oldu hareket geldi topiğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…