Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Ne güzel bir annesin Umut cuğum, yazdıklarını bende gözü yaşlı okudum.. Kavuşma anın her saniyesi gözümde canlandı..
Böyle sevgi dolu annesi, babası, anneannesi olunca oğluşun dört günde bile serpilmiştir emin ol.. Anne elinin değdiği herşey büyür serpililir güzel olur.. Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın.. Küçük prensine de çok geçmiş olsun..

Son düzenleme:

Hoş geldin canımmm, ne zamandır gözüm mor yazıları arıyordu.. :)))
Daha önce burada paylaştım mı hatırlamıyorum ama kuzucuğum gelince, bebek mevlidinin dışında ona hoşgeldin partisi yapmak istiyorum.. Evimize geldiğine ne kadar sevindiğimizi, herkesin geldiğini, onu çok beklediğimizi anlatan bir parti.. Fotoğraflarımız olsun, kameraya çekelim, büyüdüğünde de onunla paylaşalım istiyorumm.. Bunları neden yazdım biliyormusun. İnşallah o hoşgeldin partisine sende gelirsin.. İnşallah kuzucuğum bu yaz gelir de Nushu teyzesi, Lily tezyeside rahat rahat gelirler.. Hep bir arada oluruz inşallah..
Güzel olmaz mı?

Son düzenleme:
umutcum yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum kalbim nasıl heyecanla çarptı nasıl mutlu oldum bir bebecik daha ailesine kavuştu. Ne mutlu size... yavrunuzla sıcacık olmuş yuvanızda bir ömür mutlu huzurlu olun inşallah. benim için de prensini şöyle gıdışından bi kokla annesi. cennet kokar o şimdi...

umut kaç aylık oglun okudum yazdıklarını agladım senin yerine kendimi koydum gözümde canlandı ne güzel ogluna kavuştun inş en kısa zamanda bütün bekliyen annelere kavuşuruz ne güzel kısa zamanda sen kavuştun başvurudan sonra kaç içinde ogluna kavuştun ogluna iyi bak öptüm oglunu

Ya ne diyeyim nasıl diyeyim bilemiyorum ki... Allahın doğurma yetisi verdiği milyonlarca sıradan kadından biriyim. Allahıma hamdolsun ki 4 yaşında bir oğluşum yanımda 4 aylık bir oğluşumda karnımda ama sizin yaşanmışlıklarınız yok mu? Kendi anneliğimi sorguya çektiriyor her okuduğumda bana. Ben bu kadar heyecanlanmış mıydım? Ben bu kadar dikkat etmiş miydim?diye. Allah tarafından seçilmiş özel insanlar olduğunuza sonuna kadar inanıyorum artık. Umarım yaradan size ve sizin gibi yüreği sevgi,umut, merhamet dolu ailelere melekleri ile birlikte güzel, uzun, sağlıklı, mutlu, huzurlu ömürler versin.Allah meleklerinizi analı babalı büyütsün, hayırlı evlatlar etsin, güzel yazılar yazsın inşallah.Ben eğer bir kere anneysem siz bin kere annesiniz. Yaptığınız şey o kadar güzel, o kadar gıpta edilecek birşey ki; Önünüzde hayranlıkla eğiliyorum...

Canım teşşekür ederim cevabın için ben çok panikledim bir sorunmu var diye ama şimdi içim biraz daha rahatladı yarın kurumu arayıp görüşecem bakalım ne diyecekler ben daha önce aramıştım biz çok yoğunuz sıra var müsait olunca sizi ararız demişlerdi bende oyüzden bidaha aramadım ama yarın arıcam inşallah herşey yolunda gider bizlerde tez vakitte yavrularımıza kavuşuruz.
Sizin sıranız belli oldumu kaçıncı sıradasınız dosyanız onaylandımı

Canım ben bugün evraklarımızı teslim ettim artık onayı bekliyorum daha öncede belirttiğim gibi sosyal çalışmacı sıranın yanıltıcı olduğunu söyledi.Daha önce başvuranlar işlemlerini tamamladıklarında bizim önümüze geçecekler ve biz sırada gerileyeceğiz.Geçen hafta kuruma gittiğimiz de sosyal çalışmacımız,bu ay, Kasım 2010'da başvuranlar çocuklarını aldılar demişti.Sence de iyi değil mi?1 yıl 2 ay.İkimizin de 2-3 ayı geçti zaten.Hem belki daha bile önce gelir.Kısmet.Çok mu iyimserim:)

İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
1.Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
2.baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(25 Ocak 2012'de oğluna kavuştu.)
3.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
4.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
5.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
6.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
7.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
8.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
9.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
10.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
11.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)

Tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün, bebişine kavuşma hikayen çok içten okuyup ağlamayan insan çok azdır darısı meleğinin yolunu gözleyen bizlerin başına inşallahhhhhhh:18:

bebişleri gelen anneler hangi mamayı kullanıyorsunuz
kaçgündür mama araştırmaktan başım döndü valla siz kullandıkalrınızı yazın lütfen

kaçgündür mama araştırmaktan başım döndü valla siz kullandıkalrınızı yazın lütfen

Merhaba Zeynep,
Bende bir süredir bebeği olan bütün arkadaşlarıma soruyorum, Hipp marka mamaları tavsiye eden çok anne var, Aptamil kullanan anne de çok.. kafam karıştı.. En doğrusu iyi bir doktor bulmak, ona güvenmek galiba..

Bu arada, benim gibi cam biberon takıntısı olanlar için küçük bir bilgi.. Dr. Brown gaz önleyici biberonlarının sadece
1 tane cam modeli var, fakat Bebedor un cam biberonlarının bazılarına Dr.Brown kapakları uyuyormuş.. Bir kaç arkadaşım o şekilde kullanmış..

Son düzenleme:
canım benim hoşgeldin döndüğün hemen belli oldu hareket geldi topiğe
sağolasın cnm bnmmmm
ayyyy gelmez miyim hiç???? inşallah Rabbim o günleri göstersin de gelirim nasip olursa kuzumu görmeye
bu arada ben de sizi ne kadar özlemişim onu fark ettim yazarken
inan ben de burayı okudukça kendim düşünüyorum ben anne olmayı hak ediyor muyum diye... anne olmak sadece karnında taşımak değil ki... aslında tek bir kelimeyle özetlenebilecek birşey bu... sevgi.... sevgi olduktan sonra şefkat de oluyor, herşey oluyor...

Rabbim sizin de evlatlarınızı korusun, acılarını göstermesin
valla sizin yazdıklarınızla ben de şimdiden fikir sahibi oluyorum ztn ileride bebeğim olacagında ilk size sorcamkesin yani...

Canım ben bugün kurumla görüştüm inanılmaz rahatladım uzmanımız haftaya pazartesi ara randevulaşalım dedi çook mutlu oldum okadar heycanlandımki anlatamam ne konuşacağımı şaşırdım uzman gülmeye başladı anladı çok heycanlı olduğumu telefonu kapatıp hemen eşimi aradım o benden panik bakalım eve geldiklerinde ne yapacaz herhalde önümüzdeki hafta gelirler.Sende negüzel şayler yazmışsın inşallah en fazla 1.5 sene içinde kavuşuruz yavrularımıza hatta dediğin gibi daha önce gelirler bebişlerimiz iyi düşünelim iyi olsun herşey
İYİMSER ARKADAŞIM:)

canım evet bende o mama ile sma arasında kararsızdım fakat kimisi kabız yapıyor diyor kimisi yalan organik değil diyor kimisi gdo lu diyor valla kafam allak bullak oldu ya diyorum bizi bebekken nasıl beslemişler bu kadar mama markasıda yoktu ozamanlar biz çok mükemmel olalım derken abartıyormuyuz acaba günlerdir araştırıyorum hangi mamayı vereyim diye doktora sorsam hangi mamayla anlaşması varsa onu önerecek ama burda kullanan anneler varsa benim için daha bilirkişi durumunda bende cam biberon değilde ph & 0 olanlardan aldım avent'in bu biberona iyi dediler gaz yapmıyormuş ama bilmiyorum artık

cnm mamalar konusunda ben de araştırayım bakıyım bi içeriklerine sizin için
ayıptır sölemesi gıda teknikeriyim de, gdo var mı yok mu az cok fark ederim sanırım gerçi önemli olan mamaların içerikleri, gdo tek başına anlaşılmaz da içindeki maddelerin gdo riski var mı ona bakmak lazım

canım zaten bebeğini aldığında sana hangi mamayı yediğini söyleyecekler (genelde aptamil oluyo)..bi süre onu kullanırsın sonrasında zaten dr götürdüğünde gelişimine kilosununa bakılacak gerek olursa değiştiyo mamayı zaten doktor...

tatlım bize sormana gerek yokki zaten bizimle beraber harfiharfine sende öğreniyorsun
hem sen tam donanımlı anne olacaksın aynı herşeyi okulunda okumuş gibi anne aday adayısın daha adaylığa var diye aday adayı yazdım şekerim.

valla doğru sen gıda teknikeri olarak araştırsana teyzesi yeğenlerin için en sağlıklı mama hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…