canım arkadaşlarım kaç gündür eve gelen giden akrabalar arkadaşlar sağolsun oğluşumuykusuz bırakıyo ama olsun çünkü herşeye razıyım diyordum acemiliğide yavaş yavaş atlatmaya başladım örneğin şuan uyuyup uyanmak yerine kalkıp mama istemesine az kaldı bekliyorum bu arada da kimselerde yokken sizlerle hemen birşeyler paylaşayım dedim.
pazartesi günü her zamanki gibi kalkıp teli elime aldım kahvaltı vs.öğleden sonra tam yemek yapmaya koyuldum ki tel. çaldı izmir no açtım bayan sizi çocuk esirgemeden arıyoruz der demez ben ağlamaya başladım odaya nasıl gittim o ara kadın ne dedi bilmiyorum eşime uzattım o zaten anladı o konuşuyo ben yere çöktüm ağlıyorum hıçkıra hıçkıra ağlamam azalınca annemi aradım abimi aradım ama ağlamaktan anlattığımı anlamıyolar sonra baktım annem de ağlayarak geliyo sarıldık neyse saatler geçti bebeğimizin 2.ayına girmesinin az kaldığı söylenince eşim hemen mama almaya koştu.çanta hazırdı ama yine kontrol edildi.o gece uyumanın imkanı yoktu kalbim fırlayacak gibi çarpıyordu.
salı sabahı 5 buçukta eşimi uyardım annem de bizde kaldı hemen kahvaltı yapıp tabi zarzor yiyebildik heyecandan hemen arabaya atladık yolumuzda vardı saat10 a doğru basmaneye vardık sosyal hizmetlere hemen orada ki bey bize bebeğimizi anlattı gidip karşıyakadan görün gelin dedi o an koşuşturma başladı ama ne soğuk anlatamam arabayı otoparka bıraktık hemen bir taksiye araba park yeri yada yer aramayla kim uğraşcak hızımıza şaştılar zaten:)))) kuruma vardık bebeği hazırlıyorlar bekleyin dendi ama pır pır atıyo kalbim ve kimseyle konuşamıyorum sorulara kısa cevaplar çünkü ağlayacağım tutuyorum kendimi gözüm kapıda sonra kapıda kundağında bir bebiş ben fırladım bayan uzattı aldım ve o an vuruldum ona böyle güzellik mi olur böyle bir koku yavrum elimi tuttu benim dizlerim çözüldü sandalye arandım oturdum sonra bir odaya aldılar oraya nasıl gittiysem ağlaya ağlaya koltuğa oturdum baktım eşim annemde ağlıyo bir sürü kadın bana bakıyo çok sonra fark ettim.oğlumda ben ağlarken kaşlarını öyle çattı ki babası fotomuzu çekti hatta beni güldürdü.saat erkendi daha hemen bebişi zorda olsa bırakıp tekrar taksiyle basmaneye.kağıtlar imzalar derken valiliğe gidilecekmiş yine taksiye öğle arasına 15.dk.var eşim elinde dosya o soğukta uçarak gidip dosyayı imzalattı.çok şükür.
öğle arası bizde yemek ye derken havanın soğuğunda yanıma aldığım tulum ince geldi izmirden daha kalın bir şey aldım oğluşuma ve hemen il md.gidip dosyayı verdik orada ki beyde öyle sevecendiki sağolsun saat ye doğru işimizi bitirip tekrar karşıyakaya gittik şaşırdılar genelde 5 e doğru anca yetişirler tabi ikinciye kendi arabamızla gittik bizden kıyafetlerini aldılar biberonunu istediler bekledik muhabbet ettik oradakilerde çok tatlı insanlardı sonra çocuğumu kucağıma aldım biberona sıcacık mamasıda kondu yolda acıkır diye.sonra vedalaşıp bakıcı anneleriyle hemşiresiyle tabi aşı kartını vs. sağlık durumu herşeyini ayrıntılı anlatıyorlar sağolsunlar.yolda acıktı ağladı oğluşum yarım saat beyimizi bekledik bitirsin diye yol boyunca uyumadı öyle bakındı kuzucum.biraz hırıltısı öksürüğü vardı burunları tıkalıdı o gece biraz huysuzlandı oğluşum ama hiç gözümü kırpmadan bekledim başında burnunu ıslak mendillerle sildim açılsın diye burun aspiratörünü kullandık ertesi gün dr. koştuk sağlık durumu için üşütmüş ama korkulacak bi durum yok dendi burun açıcı damla verdi zorda olsa onu kullanıyoruz d vitamini vrdi şuan daha iyi merak etmeyin yavrum sıcacık yuvasnda kucağımızda sanki 4 gün dür serpildi gibi geliyo :)) dün de ilk banyosunu yaptı öncesinde dr. izin vermedi üşütmüş zaten yaptırmayın deyince ancak dün yapabildik annem eşim ben küçük 3 kişi başında ter döktük oda sıcak bizde telaş sormayın ama harika bir duyguymuş anlatılamaz bişi allahım hepinize en kısa sürede tattırsın inşallah arada lafını sözünü bilmeyen edepsizleride boşverin inanın ki bambaşka bişi bu ya allahım size benzeyen özene bezene yaratıp sizin için evinize bir melek yolluyor ve siz öyle mutlu oluyorsunuz ki...bizimki geriniyo en kısa sürede görüşmek üzere çooook öpüyoruz hepinizi oğluşumla hepinize güzel dilekleriniz için çoooook teşekkürşer.......
Ne güzel bir annesin Umut cuğum, yazdıklarını bende gözü yaşlı okudum.. Kavuşma anın her saniyesi gözümde canlandı..
Böyle sevgi dolu annesi, babası, anneannesi olunca oğluşun dört günde bile serpilmiştir emin ol.. Anne elinin değdiği herşey büyür serpililir güzel olur.. Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın.. Küçük prensine de çok geçmiş olsun..
Son düzenleme: