Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

bitanem ben sanmıyorum aptamil yedirdiklerine ( tabi bu benim düşüncem) ama burdaki yeni anneler ne yedirdiklerini yazarlarsa fikir olur bizim için

sağol bnm gönlü güzel arkadaşım
valla doğru sen gıda teknikeri olarak araştırsana teyzesi yeğenlerin için en sağlıklı mama hangisi
elimden geleni yaparım da tabii bebişine kavuşan annelerimizin de tavsiyeleri çok önemli dimi ama???
nushu?????? umut????? cambebek??? kızlar napıosunuz siz hangi mamaları kullanıyorsunuz???? tavsiyeler bekleniyor......

senin gönlün dahada güzel canım benim.
evet yaaaaa nerdesiniz taze anneler artık unuttunuz bizi hangi mamayı kullanıyorsunuz ??????????????????????

Süper fikir
buarada benim kızım için aldığım biberonlar dr brow 2 adet +chico + markasını unutuğum 2 adet daha sıraya alınmadık ama şimdiden 5 biberonumuz oldu yalancı emziğimiz bebedor nuk çok iyi diyolar onuda almayı düşünüyorum tafsiyelere açığım bebeğim için en iyisi olsun isterim o benim kıymetlim yolunu gözlediğim meleğim

Bak iyi ki aradın ne güzel oldu.İnşallah senin de ev ziyaretin ve evrak aşamaların rahat geçer.Ben de her aşamasında çok heyecanlandım.Bebeğimize kavuşunca aynı Umut59 gibi olurum herhalde.Heyecan,duygusallık ağlar dururum.Bence 1.5 seneyi biz sıkboğaz etmeyelim,geniş zaman bırakalım diye söylüyorlar.Ben daha çabuk olacağına inanıyorum.Sosyal çalışmacımız Ankara'daki bebeklerin % 30'unun il dışından geldiğini söyledi.İl dışına evet dediğimize göre ço beklemeyiz inşallah.Sitedeki tüm arkadaşlarımla birlikte tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip oluruz inşallah.

benim babanem beni pirinç unu ile beslemiş :) tabi 1 aylık bebek pirinçunu yiyemez büyük olasılıkla inek sütü falan içiriyordu hatırlamıyor şimdi. komşuları dermiş yap bi tencere ısıt ısıt yedir her öğün nolcak diye o kıyamaz her öğün tazecik mama hazırlarmış bana. zaten beni bıraktıklarında kafam konak içindeymiş ve fena üşütmüşüm. onun sayesinde iyileşmişim.
ben de gdo olaylarını az çok bilebileceğim bir işte çalışıyorum öyle ki ürünlere gdo yoktur sertifikaları düzenliyoruz analizlerini yaptırıyoruz falan. ben de araştırdım içinde soya lesitini olanlarda gdo olması büyük ihtimalmiş ama soya lesitini kıvam verici olduğundan her üründe var malesef. bu durumda soyanın menşei önem kazanıyormuş. avrupadan gelenlerde sıkıntı yok ancak amerika ve brezilya menşeli olanlarda gdo ihtimali yüksek. ben oğluma hala bebelac kullanıyorum bir ara gdo içermez diye reklamını yapmıştı. çok ta memnunum tavsiye edebilirim.
bolbol içlik badi alt içlik alın derim. ilk zamanlar altlarını her açtığınızda ya işiyor ya da bırç bırç fışkırtıyorlar. koltuklarınızı koruyun ben koltuk silmekten üst baş değiştirmekten bi hal olmuştum. :):)

ALLAH babannenden 1 değil 1000 kere razı olsun tavsiyen için saol canım bebelac ile aptamil aynı firmanınmış galiba öyle duydum çoğunluk memnun yani

Benim ailem evlat edindi biz 2 kiz kardesiz annemin baska cocugu olmayacakti o yuzden aldi bir erkek cocugu 2 yasindaydi aldiginda ben ilk gormemistim annem anlatti okadar uzuldum ki anlatiyim size hemen babasiyla annesi ayrilmis cocuk babannesinde kaliyormus koyde.Kadin hep bazlqma diye bir ekmek var ondan yapiyormus koyde oldugu icin cocuk pek iyi beslenememis yurda verilecegi gun sosyal hizmetlerden anneme telefon gelmis bir erkek cocugu var 2 yasinda gormek istermisiniz diyince annem hemen gitmis(yani cocuk hic yurtta kalmadi direkt anneme verildi) Cocugu gorur gormez annemm hemen isinmis cok cana yakin bir bebek zaten hala oyle okadar sevimli ki su tv de oynayan cocuklar halt etsin neyse annem almis eve getirmis bizim buralarda bazlama yapilir hic marketten ekmek alinmaz annem o gun bazlama yapmis bebegi eve getirdigi gun yani annem anlatiyo cocuk cekindiginden bi kosede olece oturuyomus annemde bazlama yapiyor bu arada bebek bazlamalara bakiyormus oyle annemde bir bazlamanin yarisini yaglayip peynirleyip vermis(ben 21 yasindayim 1 bazlamayi ancak yiyebiliyorum)bebek bitirmis toplamda 3 mayali yemis annemle babam cok uzulmusler cocuk acmis meger annem sut felan bebege uygun yiyecekler almis cocuk deli gibi yiyormus cok cooooooook kotu birsey allah hic kimseyi cocuksuz birakmasin hic bir cocuguda yuvasiz...Daha anlatsam aglarsiniz cocuk okadar akilli ki AQ mu derler yuksek zekali kardesim o benim cok coooook akilliiii

ALLAH babannenden 1 değil 1000 kere razı olsun tavsiyen için saol canım bebelac ile aptamil aynı firmanınmış galiba öyle duydum çoğunluk memnun yani

amin canım benin sağolasın. aptamildeki immunofortis denen olay bağışıklığı güçlendiriyormuş ancak bebelac ta işe yaradı ki oğlum inanılmaz iştahsızdır onun sayesinde gelişimi çok iyi gitti ve çok sık hasta olmaz maşallah diyeyim.

yaaa kıyamam ben ona kaç yaşında şuan ama sen yinede kötü yaşanmışları anlatma tesirinden kurtulamıyoruz sonra ağlamaktan şırkımız çıkıyor

ilknury Allah ailenden razı olsun ne güzel gönüllü insanlarmış. dahasını anlatma bence gerek yok. bebeciklerin ailelerine kavuştuklarında getirdiği mutluluklar onların sıcacık yuvalarındaki güzel hallerini paylaşmak daha güzel diye düşünüyorum.

maşallah bitaneme aman nazar değmesinde hasta olmasın
ama biyerde araştırırken karşıma çıktı doktorun biri yazmış aptamilde değil dünyanın anne sütü hariç hiçbir yiyeceğinde immunofortis yokmuş zaten ingilterede yasaklanmış bu reklam timmunofortis yüzünden tamam besleyicidir ona diyeceğimiz yok fakat immunofortis hikaye yani

Birsey daha anlatiyim bu yaz 3 yasinda girdi ama 3 yasindaki bir bebekten daha yuksek zekali neyse oz babasi gormek istedigi zaman geliyor kardesimi goturuyor 2 ayda bir 2 saatlgine felan neyse cocuk oz babasiyla gezmeden geldi adamin ismi kerim.Kardesime hediyeler almis dedim mert bunu kim aldi sana dedim kardesime oda kerim babam dediii piskolog anneme cocuk sizin esinize baba desin oz babasina abi desin buyuynce solersiniz demis bu oz babasida cocugu goturdugunde ben babanim felan demis galiba cocuk simdi kerim babqam diyor.Ben de dedim mertcim senin birtane baban var oda iste dedim.Assssssssssskiiiiiiiim kiyamam bana bakti baktiiiiii suratini asti dudagini buktuuuuu kosarak salona kendi basina girdi agladi daha 3 yasinda bende arkasindan gittim koltuga yuz ustu yatmis nasil agliyoooooooo hickira hickiraaaaaa bende dedim mertcim kerim abi sana saka yapmis dedim oyun oynadik guldurdum komik hareketler yaptim hemen gulmeye basladi sarildim o an o kadar uzuldum ki tarifsiz anlatamaaaaaaaaam...Annem anlatiyo ben baska sehirde okudugum icin pek gorusemiyoruz anem anlatiyor babam isten ikindin 5 gibi gelir mert otomatik babamin gelecegi saati biliyormus balkona cikiyorus babami gorene kadarrr babam gelene kadar karda kista sicakta babami o balkonda bekliyormus babamin geldigini goruncede babaaaaaaaaaaa diye bagirarak kapiya kosuyormus kiyamam ben ona sevgiye ac bebegim.Ilerde cocugum olursaa mert gibi olsun.Babamin basi cok agrir mertte babamin kavasini dizine koyuyormus babamin basina masaj yapiyormus opuyormus sacini okusuyormus meeeeeeert yapiyor bunu 3 yasinda..Annem birgun hastalanmis cok feci sekilde kalkamiyormus bile okadar feci hastalanmis mert gitmis buzdolabindan ne varsa kahvaltilik masaya koymus ekmek cikarmis anemi opup anne kalk yemek yiyelim demis dusune biliyormusunuzzzz bu bebek daha 3 yasinda iste sevgi nelere kadir goruyorsunuzharika birseyyy harikaaaa...Daha anlatacak cok sey varrr cccccoooooooook

amiiiiiiin okadar cok guzell halleri varki meleeeeeeek o meleeeeeeeek

ALLAH annenden babandan razı olsun RABBİM onları tüm kötülüklerden korusun mert paşayada maşallah bu yaşta bu zeka nazarlardan korusun ALLAH yanlız bişey merak ettim affınıza sığınarak söylüyorum neden öz biyolojik babasıyla görüşmesine izin veriyorsunuz çocuğun aklı şimdiden karışır böyle olursa

Zaten ailem cocuktan saklamak gibi birseyi dusunmuyorlar ilerde soyleyecekler annem bilirse degerimizi oyle bilsin diyor saklamiycam diyor Yurttaki kisilerle gorusmus annem demisler size birakiyoruz isterseniz gorusturun isterseniz gorusturmeyin demis.Annem dusunmus dusunmuuuus simdi gorusturmessem ilerde ogrendiginde oz babam benle gorusmek istemis siz izin vermemissiniz der diye izin vermis

yok zaten saklanmasına bende karşıyım mutlaka söylenmelide böyle içi çe olmak çocuğun kafasını karıştırır o yüzden söyledim

yok zaten saklanmasına bende karşıyım mutlaka söylenmelide böyle içi çe olmak çocuğun kafasını karıştırır o yüzden söyledim

Cok karistiriyor yaaa cok uzuluyorum ama annem konusucakmis cocugu goturdugu zaman aklini karistirma diyecekmis bakalim

Ay yavrum ya yazdıklarından çok etkilendim ama ne güzel ailenle birlikte sıcak yuvası var. Anlamdığım birşey var öz babası nasıl bulmuş normalde gizli oluyor kurum evlat edinen aileyle ilgili bilgi vermiyor adam nasıl bulmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…