Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
maşallah ilknur kardeşine
3 yaşında bir çocuk ve ne güzel bişey ya annesine yemek hazırlıyor, babasının başına masaj yapıyor
dediğin gibi senin kardeşin çok akıllı bişey
Allah nazarlardan saklasın
gerçek ailesiyle görüşmesi tabii ki ilerisi için iyi ama işte çocuk daha 3 yaşında ve bu yaş çok önemli bir çocugun hayatında
şu an aidiyet hissi iyi verilmeli
babasının ona ben senin babanım demesi onun için bu yaşta büyük tramvaya neden olur
psikolojik gelişimi etkilenir, mutlaka bu kişiyle konuşulmalı eğer ki evladını düşünüyorsa fedakarlık yapmalı sonucta ne mutlu ki ailen onunla görüştürüyor isteselerdi göstermeyebilirlerdi

merhaba yaşam koçumuz:)
bizi bizim gibi önyargısız ve samimiyetle takip eden, kararsız kalanları da
yüreklendiren dostum...
iyi ki varsın... keşke dediğin gibi bahar yada yaz annesi olabilsem... ve benim gibi isteyenler de olsa...
nasip kısmet...
evet bebeğimizin odası hazır, dolabı, halısı,kıyafetleri,yürüteci:))) biberonu:))))vs.
tabi daha eksiklerimiz var ama büyük çoğunluğu rabbimin sayesinde ve bebeği olan arkadaşımın sayesinde oldu:)
hamd olsun kısmetli. anneannesi hırkalar, yelekler ördü. baktım bir çeyiz bohçası yapmış getirdi:)))
şaka değil gerçekten bohça gibi hazırlamış. battaniye, mont, badi almış.ördüklerini de eklemiş getirmiş:)))
canım annem benim Allah ondan razı olsun.
geçenlerde kayınvalidem aradı annen örmüş, bende öreyim.ne renk istersin? deyince şaşırdım.
Ondanda Allah razı olsun, eşim konuyu anlattığında çok desteklemişler, mutlu olmuşlar...
köyde yaşıyorlar ama cehalet köyde değil, insanın kafasında. Amerika'da da olsa cahil bir kafa taşıyorsa yine cahil, yine cahil...
bunu niye yazıyorum kendini akıllı, zeki, herşeyi bildiğini zannedip bir iki sayfa okuyup burda yorum yapan cahil beyinlere örnek olsunlar diye...
.
hazırlıklar devam ediyor... şimdilik sling araştırıyorum.
yurtdışında da çok tavsiye ediliyor. özellikle emziremeyen annelerin bebeklerle olan ilişkilerini pekiştirme de tavsiye ediliyor.
onları araştırıyorum.
ama bize de daha ev ziyaretine gelmediler. ekim ayında başvuru yaparken "daha mart ayındakilere gidiyoruz." demişlerdi(((
bize daha ev ziyaretine gelmediler(((
daha vaktimiz çoookkkkkk ama hazırlıklarımızda çoooookkkkk diyerek kendimi avutuyorum.
buradan aldığım güzel haberlere, evladına kavuşan annelere çok seviniyorum.
Rabbimden bizlere en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etmesi için dua ediyorum...
senden de mamalarla ilgili yorumlar bekliyorm. daha ben oralara gelemedim:)

O kadar güzel şeyler yazmışsınız ki..
Çoğunu okurken gözlerim doldu okurken..

İnşallah bebeklerinizle bi ömür boyu mutlu olursunuz.
Ben şu an 18 yaşındayım daha 3 günlükken evlatlık verilmişim.
Evlat edinmeyi düşünen aileler öncelikle o çocuğun, çoğu normal çocuktan daha çok ilgiye ve sevgiye muhtaç olacağını bilerek almalısınız.

Annenle babana saygi duyuyorum takdir ediyorum ama lutfen daha fazla detaya girmeyelim.bir arkadasim demis size kavusma haberleri bile bizi duygulandiriyor.ve onemli bir ayrinti var biz evlatlarimizi cocuklarimizi bekliyoruz.burasi herkese acik birortam burada genelde bu duyguyu yasayan insanlar paylasim yapiyor.illa ki cocukbabasina baba diyecek.buradaki arkadaslar bu durumda yazik baskasina baba diyor garibim baksana suna kendi babasi saniyor diyecek degiller.
Tabi senide anlamak lazim annene babana baska bir cocuk sahip cikmis ..
Ya anlatmak istediklerini duzgun kelimelerle anlatamiyorsun.yada anlattiklarini dusunuyorsun yada ben seni anlamiyorum.

Yürekten tebrik ediyorum....

İyi dileklerin icin tesekkur ederiz...
Ben dogmadan dogacagim yeri ve ailemi secmedim hepimiz icin gecerli olan bu.
Buyuk bir gercekvar rabbim senin gibi meleklerimizi oyle cok sevmis ki sizi pamuklar icinde buyutecek anne babalara nasip etmis...bizi oyle cok sevginizle yakip kavurdu ki sizler daha gelmeden her ayrintiyi dusunup her hazirligi melegimiz icin yapiyoruz..

sağol cnm bnm güzel shnayım, senin kalbin pozitif de ondan
mamalara henüz bakmadım valla ama bakıcam size sözüm var
bebişin de çeyizi ne güzel hazırlanmış Rabbim kullandığın günleri göstersin inşallah bebişimizi annesi adar biz d ebekliyoruz burda....
ben de naçizane sizi takip ettikçe var olabilecek önyargılarımı törpüledim sayenizde
inşallah Rabbim herkesin gönlünde olanların hakkımızda hayırlı olanlarını nasip eder
o arada yazanlara gelince boşver cevap vermek bile lafı uzatmaktan başka bişey değil
uzun uzun yazmışsın benim dilim lal oldu, cevabım ancak bu kadar ama bnm için yazdığınız her kelime değerli bunu bilin yeter
öpüyorum shenayım seni de...Allaha emanet olasın

Asil ben sizin yazdiklarinizdan bir mana cikaramadin ne demek istediniz onuda anlamadim neyse benim bunlari paylasmamdaki amac konunun da basliginda gorulecegi gibi evlat edinme!!!Ben evlat edinmeyi dusunen fakat supesi olan insanlara benim ailemdeki iyi kotu halleri en gercekligiyle anlattim bunda ne var anlamadim?

Ayni seyi annemde yapiyor annem turtta kalan kardeslerinin yanina goturuyor ablasi ve abisi var mert idirak edemesede abi diyor bazen evde aklina geliyo abiye gidelim der durumus annemde hafta sonu goturumus bencede akrabaniz cok iyi yapmis ama annemgil simdilik baba olayini cozememisler cunku yurttaki piskolog anneme oz babasina simdilik abi desibn demis bakaliiiiiim anemleri neler bekliyor ins hayirlisi olur

bugün benim ve eşim için çok büyük bir gün kısmetse birazdan ilk başvurumuzu yapmaya gidiyoruz evet yolun çoooook başındayız daha ama bugünü öyle uzun zamandır bekledimki artık ağlamak üzülmek yok umutla ve özlemle bir yola girdik bebeğimize kavuşma yolunda ilk adımımızı attıyoruz şuan eşimi bekliyorum birazdan beni alıp yola koyulucaz Allahım herkesin gönlüne göre verisin inşallah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın belki çok uzun bir süre beklicez ama bu sefer sonucu güzel olur inşallah hatta ikinci görüşmeye istedikleri evrakları bile hazırladık biran önce teslim edip beklemek istiyoruz burda sizin desteğinize ihtiyacım olacak arkadaşlar herkesin yolu açık olsun sağlıkla kalın......

hayırlı olsun tatlım
bugün kuruma gidip geldikten sonra sende birçok değişiklik olacak adlandıramadığın ne olduğunu bilemediğin bir sevinç olacak içinde ama adını sen koyamayacaksın. Hani sanki doktora gidmişte sana gebe olduğunu söylemiş gibi yakında meleğinin geleceğini bileceksin ve işte bugün senin için hamilelik dönemi başlıyacak ama inan bana asıl heyecan bundan sonra her çarşıya çıktığında sanki doğum çok yakınmış gibi her gördüğünü almak isteyeceksin içinde deli gibi alışveriş yapma dürtüsü ve bunun gibi birsürü şeyler . Dilerim bebeğine tez zamanda kavuşursun ve nekadar doğru bir karar verdiğini anlarsın

sağol zeynep çim iyi dileklerin için sabah arabaya bindik giderken acayip bir duygu çöktü içme dediğin gibi kendim bile ne oldu ne bitti anlayamadım evet ilk görüşme yapıldı istenilen evrakları verdi memur bayan gayet iyidi fazla uzun sürmedi biliyorum çok uzun bir süre var önümde ama ben hemen kapıldım bile bu heyecana hatta eşim bana demişti biran önce gidip başvuru yapalım ikimzde rahatlıcaz evet dediği gibi oldu okadar rahatladım ki çok mutluyum bugün çook

ahhh bitanem mutluluğun daim olsun inşallah ama sen sanıyormusunki rahatlıyacağını asıl stres şimdi başlıyor yok ne zaman ev ziyaretine gelirler yok evrakları ne zaman teslim alacaklar yok efendim acaba bir aksilik olurmu acaba kaçıncı sıradayız heray kaç sıra ilerlemiş yaaaaa asıl stres şimdi tatlım ama olsun bu stresler bile çok güzel en güzelide sonu kavuşma anı

ben beklemeye razıyım yeterki o gelsin bana başka bişey istemem tesadüf bu ya 8 şubat 2011 de ağlayarak hastaneden çıkmıştık eşimle tüp bebekte o kabusu unutmak için bugünü seçtik bizim için 08 şubat doğum günümüz oldu

bu arada sizin ne kadar kaldı kaçıncı sıradasınız canım ev ziyareti bittimi

Başvurun hayırlı olsun ayaz artık heycanla bekleme zamanı inşallah herşey istediğin gibi olur.

RABBİM bundan sonra hiç ağlatmasın inşallah tatlım bizim hepsi bitti evraklarımızı teslim ettik fakat kaçıncı sırada olduğumuz daha belli değil evraklarımızın cevap kağıdı gelmedi ama eğer sıraya izmirden girdiysek aşağı yukar benim tahminim 40. sırada falanımdır heralde çünkü pırılım benden 6 gün sonra başvuru yaptı onun sırası 42 benimde aşağı yukarı o civarlardadır. ama denizliden girdiysek sıraya bellide olmaz kaçıncı sırada olduğumuz. bizim aydında 0-4 yaş arası yuva olmadığından ya izmirden ya denizliden sıraya sokuyorlar ama biz daha nerden sıraya girdiğimizi bilmiyoruz.

arkadaşım inşallah çok bir zaman beklemez bebeciğinize hemen kavuşursunuz yuvanızı yavrunuzla taçlandırırsınız. Allah işinizi rast getirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…