sağol canım inşallah heycanlı ama sonucu güzel geçecek bir yola gidiyoruz hakkımızda hayırlısı olsun diyorum...
RABBİM bundan sonra hiç ağlatmasın inşallah tatlım bizim hepsi bitti evraklarımızı teslim ettik fakat kaçıncı sırada olduğumuz daha belli değil evraklarımızın cevap kağıdı gelmedi ama eğer sıraya izmirden girdiysek aşağı yukar benim tahminim 40. sırada falanımdır heralde çünkü pırılım benden 6 gün sonra başvuru yaptı onun sırası 42 benimde aşağı yukarı o civarlardadır. ama denizliden girdiysek sıraya bellide olmaz kaçıncı sırada olduğumuz. bizim aydında 0-4 yaş arası yuva olmadığından ya izmirden ya denizliden sıraya sokuyorlar ama biz daha nerden sıraya girdiğimizi bilmiyoruz.[/
anladım canım hayırlısı olsun sizin içinde siz baya yol kattetiniz artık prılımda öyle su gibi akar geçer inşallah bu arada benide sıraya ekleyebiliyorsanız ekleyin çünkü bugünden itibaren başvurumuzu yaptık kayıdımız açıldı
arkadaşım inşallah çok bir zaman beklemez bebeciğinize hemen kavuşursunuz yuvanızı yavrunuzla taçlandırırsınız. Allah işinizi rast getirsin inşallah.
Amin canım artık hergeçen gün yavrularımıza bir adım daha yaklaşıyoruz güzel günler bizleri bekliyor inşallah sen hangi şehirden başvuru yaptın
amin canım inşallah tek umudum bebeğime kavuşmak onun küçücük ellerini tutmak inan hayali bile muhteşem...
RABBİM bundan sonra hiç ağlatmasın inşallah tatlım bizim hepsi bitti evraklarımızı teslim ettik fakat kaçıncı sırada olduğumuz daha belli değil evraklarımızın cevap kağıdı gelmedi ama eğer sıraya izmirden girdiysek aşağı yukar benim tahminim 40. sırada falanımdır heralde çünkü pırılım benden 6 gün sonra başvuru yaptı onun sırası 42 benimde aşağı yukarı o civarlardadır. ama denizliden girdiysek sıraya bellide olmaz kaçıncı sırada olduğumuz. bizim aydında 0-4 yaş arası yuva olmadığından ya izmirden ya denizliden sıraya sokuyorlar ama biz daha nerden sıraya girdiğimizi bilmiyoruz.[/
anladım canım hayırlısı olsun sizin içinde siz baya yol kattetiniz artık prılımda öyle su gibi akar geçer inşallah bu arada benide sıraya ekleyebiliyorsanız ekleyin çünkü bugünden itibaren başvurumuzu yaptık kayıdımız açıldı
tatlım sen hangi ilden başvuru yaptığını kız-erkek terk rıza kabul ettinmi bütün bunları yaz heidiankara arkadaşımız listeye ekler seni
tatlım sen hangi ilden başvuru yaptığını kız-erkek terk rıza kabul ettinmi bütün bunları yaz heidiankara arkadaşımız listeye ekler seni
canım biz istanbuldan başvurduk kız-erkek terk
....
dini yönden düşünelim istersen bide
aldığın çocuk erkekse belli bi yaşa gelince onunla el temasın olmıycak aynı odada kalamıycan tesettürlümüsün bilmiorum eğerki öyleysen sacın açık yanında gezemeyecen.
benim Allah a çok şükürler olsun ki bir oğlum var.
ikinci çocuğu da düşünüyoruz ama bu aralar eşimle kafamızda evlat edinme düşüncesi var.
anne kucağına sefkatine baba sevgisine hasret binlerce çocuk var çocuk esirgeme kurumlarında.kendi oğlumuzu onlaın yerine koyuyoruz Allah korusun bir gün kimsesiz kalsa o acıya tek başına nasıl katlanır hayatla nasıl mücadele eder diyoruz. Ciddi ciddi bu düşünce kafamızı kurcalıyor ve sanırım ikinci çocuğumuzu Allah kısmet ederse evlatlık edineceğiz.
eşimin dostumun ailemin ne dediği önemli değil ben oğlumdan ayırmayacağıma inanıyorum. Ayrıca eşime ikinci defa çok iyi bir baba olacağı konusunda da güveniyorum. bazı işlerimiz var halletmemiz gereken onları halledelim 2010 yılı gibi başvurumuzu yapacağız ayrıca ben geç kalınmadan çocuğa durumun anlatılması ama öz evlattan farklı olmadığının hissettirilmesi taraftarıyım..
canım biz istanbuldan başvurduk kız-erkek terk
Canım başvurunuz hayırlı uğurlu olsun.Çok sevindim.Çok güzel bir karar almışsınız.İnan başvurudan sonra çok rahatlayacaksınız,hayatınız yeniden anlam ve heyecan kazanacak.Allah tez günde hayırlısıyla yavruna kavuştursun.
Başvuru tarihini ve il dışından kabul edip etmediğinizi de söylersen listemize ekleyeceğim seni. İnşallah pozitif duygularla,temiz kalple yaptığımız başvurular ve listemiz hepimize umduğumuzdan hayırlısını getirsin.
Zeynecim senin başvuru tarihin nezaman canım ev ziyaretin oldumu.
Bu topikte heyacanla evlatlarını bekleyen anneleri inciten paylaşımlarda bulunmayın lütfen. Bu sürece girip bu noktaya gelmiş güzel yürekli anneler herşeyi ince ince düşünüp kararlarını vermişlerdir zaten örümcek kafalı düşüncelerinizi kendinize saklayın. Ayrıca bu topiği yeni keşfeden arkadaşlarda belki kötü niyet olmadan yorum yapıyor olabilir ama arkadaşım bir bakın sayfalar nekadar ilerlemiş gündem nekadar değişmiş konunun başında yer alan densiz mesajları alıntıyla cevaplamak nekadar doğru hangi tarihte yazılmış o yorumlar bir okuyun Allah aşkına bodozlama dalmayın konulara lütfen. Eski yazılmış saçma cevapları tekrar tekrar hatırlatıp burada evlatlarını bekleyen ve kendi çocuğunu doğurmuş olan birçok anneden daha anne arkadaşlarımızı kırmayın LÜTFEN...
Yaa ben yeni üye olduğum için çok geriden geliyorum galiba kusura bakmayın.. Ama eski de olsa bazı okuduklarıma tepki vermeden geçemiyorum.. Şunları okudum ya içim ışıldadı resmen. ne güzel insanlar var bu dünyada.. Keşke hepimiz yapabilsek bunu. en azında düşünsek, yapmasak bile..
tatlım ben 21,09,2011 de başvurdum evraklarımı teslim ettim evraklarımız ankaraya gitti sıraya girdim fakat ev ziyareti olmadı benim bana kurumdaki görevli yoğunluk olduğunu bebek gelmeden önce eve bakmaya geleceğini söyledi ama çok fazla tahkikat yapılmış araştırmışlar oturduğumuz çevrede falan ama eve gelmediler anca gelecekler
Anladım canım senin yazını okudum bebeğin için alışverişler yapmışsın çok heveslendim bende yapmak istiyorum ama cinsiyet seçmediğimiz içn yaptırmıyor eşim ama dosyamız bir onaylansın şu ev ziyaretimiz olsun kimseyi dinlemicem ne beğenirsem alacam :)
tatlım benim cinsiyet belli olduğundan ben tüm alışverişimi bitirdim bir görsen çok sevimli pembe bir oda yaptım kızıma aklına gelebilecek ne varsa aldım işte tırnak makasından konak tarağına oda takımından oyunparkına banyo küvetinden anı defterine ayakkabısından çorabına kadar şükür hiç eksiğim kalmadı kızımdan başka valla banada yapma dediler ama ben kimseyi dinlemedim ilk başvuru yaptığım günün akşamı başladım alışverişe boşver kimseyi dinleme insan kendini nasıl mutlu hissediyor onları alırken anlatamam yılların acısını çıkartıyor ne görürse alıyor çok keyifli hatta normal market alışverişine bile çıksak deterjan makarna falan almak için ben kendimi hemen çocuk reyonunda buluyorum istem dışı
Öncelikle kusura bakmayın çünkü sizin bu yazdığınızı okumadan tepki vermek durumunda kaldım ama lütfen anlayışla karşılayın çünkü bir yanda iyilik varken bir yanda da bu kadar çirkin düşünceler olunca insan tepki vermeden yapamıyorİnş beklenilen kuzular en kısa sürede annelerine babalarına kavusur.. hepimize örnek oluorsunuz, gerçekten elleri öpülecek kadınlarsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?