Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
sağol canım inşallah heycanlı ama sonucu güzel geçecek bir yola gidiyoruz hakkımızda hayırlısı olsun diyorum...

Amin canım artık hergeçen gün yavrularımıza bir adım daha yaklaşıyoruz güzel günler bizleri bekliyor inşallah sen hangi şehirden başvuru yaptın

arkadaşım inşallah çok bir zaman beklemez bebeciğinize hemen kavuşursunuz yuvanızı yavrunuzla taçlandırırsınız. Allah işinizi rast getirsin inşallah.

amin canım inşallah tek umudum bebeğime kavuşmak onun küçücük ellerini tutmak inan hayali bile muhteşem...

amin canım inşallah tek umudum bebeğime kavuşmak onun küçücük ellerini tutmak inan hayali bile muhteşem...

anne baba ve bebeciğiniz sımsıkı tutun ellerinizi inşallah Rabbim hiç ayırmasın. nasıl duacıyım size ve bebeciklerinize bir bilseniz. burayı okumaya başladım ve ayrılamıyorum hergün bakıyorum mutluluğunuz mutluluğum oluyor. inşallah hepinizin bebeciklerinize kavuştuğunuzu, mutluluk hikayelerinizi gözüm yaşlı okuyacağım.

yuuuhh diyorum yaaa kusura bakmayın ama bu kadar yobazca bir düşünce olabilir mi???

Son düzenleme:

Yaa ben yeni üye olduğum için çok geriden geliyorum galiba kusura bakmayın.. Ama eski de olsa bazı okuduklarıma tepki vermeden geçemiyorum.. Şunları okudum ya içim ışıldadı resmen. ne güzel insanlar var bu dünyada.. Keşke hepimiz yapabilsek bunu. en azında düşünsek, yapmasak bile..

Son düzenleme:

Zeynecim senin başvuru tarihin nezaman canım ev ziyaretin oldumu.

tatlım ben 21,09,2011 de başvurdum evraklarımı teslim ettim evraklarımız ankaraya gitti sıraya girdim fakat ev ziyareti olmadı benim bana kurumdaki görevli yoğunluk olduğunu bebek gelmeden önce eve bakmaya geleceğini söyledi ama çok fazla tahkikat yapılmış araştırmışlar oturduğumuz çevrede falan ama eve gelmediler anca gelecekler

Öncelikle kusura bakmayın çünkü sizin bu yazdığınızı okumadan tepki vermek durumunda kaldım ama lütfen anlayışla karşılayın çünkü bir yanda iyilik varken bir yanda da bu kadar çirkin düşünceler olunca insan tepki vermeden yapamıyor İnş beklenilen kuzular en kısa sürede annelerine babalarına kavusur.. hepimize örnek oluorsunuz, gerçekten elleri öpülecek kadınlarsınız..

İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
1.Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
2.baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
3.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
4.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
5.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
6.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
7.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
8.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
9.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
10.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
11.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)

tatlım hoşgeldin
ancak eski gönderileri hatırlatmasak daha iyi olur biz artık geçmişte yazılanların üzerine konuşmuyoruz sadece sevincimizi mutluluğumuzu ve hissettiklerimizi paylaşıyoruz münasebetsizlerede pirim vermiyoruz oyüzden tatlım geçmişe değil bugüne ve geleceğe bakalım boşver o geçmişte aptalca yazılar yazan kuşbeyinlileri tepki vermeye bile deymez çünkü iyi düşüncelerin için teşekkür ederiz.

Anladım canım senin yazını okudum bebeğin için alışverişler yapmışsın çok heveslendim bende yapmak istiyorum ama cinsiyet seçmediğimiz içn yaptırmıyor eşim ama dosyamız bir onaylansın şu ev ziyaretimiz olsun kimseyi dinlemicem ne beğenirsem alacam :)

tatlım benim cinsiyet belli olduğundan ben tüm alışverişimi bitirdim bir görsen çok sevimli pembe bir oda yaptım kızıma aklına gelebilecek ne varsa aldım işte tırnak makasından konak tarağına oda takımından oyunparkına banyo küvetinden anı defterine ayakkabısından çorabına kadar şükür hiç eksiğim kalmadı kızımdan başka valla banada yapma dediler ama ben kimseyi dinlemedim ilk başvuru yaptığım günün akşamı başladım alışverişe boşver kimseyi dinleme insan kendini nasıl mutlu hissediyor onları alırken anlatamam yılların acısını çıkartıyor ne görürse alıyor çok keyifli hatta normal market alışverişine bile çıksak deterjan makarna falan almak için ben kendimi hemen çocuk reyonunda buluyorum istem dışı

Aynı duyguları bende henüz sıraya bile alınmadık geçen yıl kuruma gittik 1 yıl sonra geliceksiniz dediler şükürler olsunki 1,5 ayımız kaldı başvurumuzu yapıcaz nasipse bende kızıma bir sürü şeyler alıyorum banada alma diyolar ama insan dayanamıyo ya çok başka bi duygu beni artık kızıma alışveriş yapmanın dışında hiçbirşey mutlu etmiyo tamamen ona odaklıyım

anlayışın için saol tatlım teşekkürler

Ben şimdilik bebedoorun cam biberonunu ve silikon yemek kaşıkları aldım:)Bizim de cinsiyet belli değil.
Aydan ve cinsiyetten bağımsız olarak alınabilecek küçük şeyleri yavaş yavaş alma taraftarıyım.Büyük şeyler için de para biriktiriyoruz daha erken diye düşünüyoruz yatak,araba gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…