Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

aynen canım benimde en mutlu olduğum an ona alışveriş yaparken birde erkek anneleri sakın yanlış anlamasın ama kız bebeğe alışveriş yaparken insan kafayı yiyecek okadar süslü püslü çeşit çeşit şeyler varki dayanamıyorum.

tatlım cinsiyeti belli olmadığı yeşil renk al kızada olur erkeğede ama şunu söyliyeyim cinsiyet farketmez denildiğinde genelde erkek bebek geliyor çünkü onda sıra daha çabuk ilerliyor

Gözlerim doldu zor tutuyorum ağlamamak için kendimi.. ne güzel bir şeydir bu.. allah analı babalı büyütsün, uzun ve cok mutlu bir ömrünüz olsun insallah birlikte. ayrı kaldığınız zamanların acısı çıksın bir an önce :)
bu arada bence bu bebişler bir şekilde yollarını kaybedip annelerinin yani sizlerin rahmine düşeceğine baska rahimlere düşüyorlar. analık dogurmak değil kesinlikle, öyle olsaydı bu kadar anne müsvettesi olmazdı ortalıkta..
minik kuzuya anneciğinin kollarında mutluluklar tekrar
siz koca yürekli annelere de kocaman öpücükler

Sevgili umut 59 kaç gündür yazamadım bir türlü . Göz yaşlarımı durduramadım okurken ama mutluluktan. Allahım sizi hiç ayırmasın Allah analı babalı büyütsün buradan hep güzel haberlerinizi alalım inşallah. Darısı sıradaki diğer arkadaşlarımızın başına tez zamanda kavuşurlar inşallah bebişlerine. Sevgiler...

HAYIRLI UĞURLU OLSUN:))) aramıza hoşgeldin sefalar getirdin....
biz başvuru yaptıktan sonra il sosyal hizmetlerin 3 kat merdivenlerinden adeta uçarak indim. ve o gün içimde güller açtı hiiiiiçççç solmayan)))
seninde içinde güller açacak:)))

seni okurken kendimi okuyorum sandım:)))) sonra tekrar başa aldım aaaa ben değilim bu bizim Zeynep dedim:))))
ufacık bir markete bile girsem kendimi çocuk reyonunda buluyorum. bu hafta bim markette uyku tulumları vardı. 13 tl'ye... anneliğine çok güvendiğim bir arkadaşım kullanmış, hala kullanıyorum, çok memnunum deyince hemen sepete attım bir tane
ihtiyacı olanlar varsa hala bimlerde var... fiyatına göre gayet iş görür...
ama meleğime alışveriş yapmak öyle güzel ki:)

seni okurken kendimi okuyorum sandım:)))) sonra tekrar başa aldım aaaa ben değilim bu bizim Zeynep dedim:))))
ben de hep ikinizi karıştırıyordum itiraf ediyorum arada yine öyle oluyor ama sonra kendime geliyorumo kadar aynısınız ki maşallah
yani en azından bana da bu şekilde yansıyor

Alisveris konusunda bakiyorumda hepimiz ayni durumdayiz .bende itiraf ediyorum tekerteker topluyorum. Bu zamana kadar hediye almak icin baktigim reyonlarda kizima bir seyler bakmak muhtesem bir duygu..eskiden guzel seyler yokmus simdi hersey bambaska guzel geliyor gozume...

hepimize sabir diliyorum...

evet bende gördüm o tulumları çok güzeller ama biraz büyük diye almadım ben aslında alsam iyi olurdu çünkü aynı kalitede o paraya bulamayız birdaha iyi kız aklıma soktun yarın birtanede ben alayım büyük olursa olsun ilerde giyer

ben de hep ikinizi karıştırıyordum itiraf ediyorum arada yine öyle oluyor ama sonra kendime geliyorumo kadar aynısınız ki maşallah

canım benim güzel yürekli arkadaşım, kardeşim...
itiraf edeyim bende Zeynep'in yazdıklarıyla kendimi karıştırıyorum çoğunda.... ben yazdım sanıyorum:)))
bu arada kızımın adını da inşaAllah Zeynep koyacağım))

bitanem karıştır ne farkeder hepimizin yüreği aynı şey için çarpmıyormu sanki gerisi hikaye

:)))))) al, al kenarında hazır bulunsun...
benim arkadaşım aralıkta doğum yapmıştı. aralıktan itibaren giydirdim bu tulumu. şu an 2 yaşında hala oluyor çok memnunum dedi
bende 9 aylık pembeyi aldım. en küçük bedeni 9 aylık zaten...
13 tl'ye bedava...
tulumlar 30 tl genelde...

gerçektenmi yani küçük prensesin adı zeynepmi olacak
inşallah bitanem RABBİM ogünleri tez zamanda gösterir

benim gördüğüm bimdeki sanki 9 aylıktan büyüktü zaten 1 tane vardı arkadaşınınki gibi 2 yaş içindi heralde bakmadım tam ama bayaaa büyüktü
zaten 1 tane kalmıştı ama başka bimlere bakayım bi 9 aylıktan bulamasamda olanı alayım dediğin gibi bir kenarda dursun nasıl olsa lazım olur ilerde

canım 3 beden 2 renk vardı. pembe ve mavi renkleri idi. bedenler 9 aylık -yanılmıyorsam 18 ay ve 2 yaş olaraktı. ben en küçüğünü aldım.
arkadaşım 9 aylığın kendisine hediye geldiğini doğduktan kısa bir süre sonra giydirdiğini hala da bebeğine olduğunu söyledi.
yani ucuz ama bayağı bir süre iş gören bir uyku tulumu

evet tatlım bizimkide belli ALLAH nasip ederse ada olacak teyzesi kızımın ismi
oooo sizin isimde mükemmel:) 2. Adamız da en kısa zamanda gelir annesine inşaAllah:)
Rabbim Zeyneplerimize, Adalarımıza uzuuuuuuuuun, hayırlı, huzurlu, sağlıklı ömürler nasip etsin İnşaAllah...

sen ucuz olduğuna bakma tatlım bimde kalitesiz bişey bulamazsın tüm ürünleri çok kaliteli yarın ilk işim hemen 1 tane almak olacak
evet tatlım 2. ada bebek gelecek inşallah isimleri gibi bahtlarıda güzel olur yavrularımızın

canımın içi ben çıkayım artık uyku saatim geldi malüm sabaha iş var erken kalkacağım zeten ikimizden başkada kimse kalmamış dilerim Yarın hepimiz için hayırlı bir gün olur güzel haberler alırız. benden bugecelik bukadar sabaha görüşürüz bitanem iyi geceler iyi uykular tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…