Aynı duyguları bende henüz sıraya bile alınmadık geçen yıl kuruma gittik 1 yıl sonra geliceksiniz dediler şükürler olsunki 1,5 ayımız kaldı başvurumuzu yapıcaz nasipse bende kızıma bir sürü şeyler alıyorum banada alma diyolar ama insan dayanamıyo ya çok başka bi duygu beni artık kızıma alışveriş yapmanın dışında hiçbirşey mutlu etmiyo tamamen ona odaklıyım
Ben şimdilik bebedoorun cam biberonunu ve silikon yemek kaşıkları aldım:)Bizim de cinsiyet belli değil.
Aydan ve cinsiyetten bağımsız olarak alınabilecek küçük şeyleri yavaş yavaş alma taraftarıyım.Büyük şeyler için de para biriktiriyoruz daha erken diye düşünüyoruz yatak,araba gibi.
canım arkadaşlarım kaç gündür eve gelen giden akrabalar arkadaşlar sağolsun oğluşumuykusuz bırakıyo ama olsun çünkü herşeye razıyım diyordum acemiliğide yavaş yavaş atlatmaya başladım örneğin şuan uyuyup uyanmak yerine kalkıp mama istemesine az kaldı bekliyorum bu arada da kimselerde yokken sizlerle hemen birşeyler paylaşayım dedim.
pazartesi günü her zamanki gibi kalkıp teli elime aldım kahvaltı vs.öğleden sonra tam yemek yapmaya koyuldum ki tel. çaldı izmir no açtım bayan sizi çocuk esirgemeden arıyoruz der demez ben ağlamaya başladım odaya nasıl gittim o ara kadın ne dedi bilmiyorum eşime uzattım o zaten anladı o konuşuyo ben yere çöktüm ağlıyorum hıçkıra hıçkıra ağlamam azalınca annemi aradım abimi aradım ama ağlamaktan anlattığımı anlamıyolar sonra baktım annem de ağlayarak geliyo sarıldık neyse saatler geçti bebeğimizin 2.ayına girmesinin az kaldığı söylenince eşim hemen mama almaya koştu.çanta hazırdı ama yine kontrol edildi.o gece uyumanın imkanı yoktu kalbim fırlayacak gibi çarpıyordu.
salı sabahı 5 buçukta eşimi uyardım annem de bizde kaldı hemen kahvaltı yapıp tabi zarzor yiyebildik heyecandan hemen arabaya atladık yolumuzda vardı saat10 a doğru basmaneye vardık sosyal hizmetlere hemen orada ki bey bize bebeğimizi anlattı gidip karşıyakadan görün gelin dedi o an koşuşturma başladı ama ne soğuk anlatamam arabayı otoparka bıraktık hemen bir taksiye araba park yeri yada yer aramayla kim uğraşcak hızımıza şaştılar zaten:)))) kuruma vardık bebeği hazırlıyorlar bekleyin dendi ama pır pır atıyo kalbim ve kimseyle konuşamıyorum sorulara kısa cevaplar çünkü ağlayacağım tutuyorum kendimi gözüm kapıda sonra kapıda kundağında bir bebiş ben fırladım bayan uzattı aldım ve o an vuruldum ona böyle güzellik mi olur böyle bir koku yavrum elimi tuttu benim dizlerim çözüldü sandalye arandım oturdum sonra bir odaya aldılar oraya nasıl gittiysem ağlaya ağlaya koltuğa oturdum baktım eşim annemde ağlıyo bir sürü kadın bana bakıyo çok sonra fark ettim.oğlumda ben ağlarken kaşlarını öyle çattı ki babası fotomuzu çekti hatta beni güldürdü.saat erkendi daha hemen bebişi zorda olsa bırakıp tekrar taksiyle basmaneye.kağıtlar imzalar derken valiliğe gidilecekmiş yine taksiye öğle arasına 15.dk.var eşim elinde dosya o soğukta uçarak gidip dosyayı imzalattı.çok şükür.
öğle arası bizde yemek ye derken havanın soğuğunda yanıma aldığım tulum ince geldi izmirden daha kalın bir şey aldım oğluşuma ve hemen il md.gidip dosyayı verdik orada ki beyde öyle sevecendiki sağolsun saat ye doğru işimizi bitirip tekrar karşıyakaya gittik şaşırdılar genelde 5 e doğru anca yetişirler tabi ikinciye kendi arabamızla gittik bizden kıyafetlerini aldılar biberonunu istediler bekledik muhabbet ettik oradakilerde çok tatlı insanlardı sonra çocuğumu kucağıma aldım biberona sıcacık mamasıda kondu yolda acıkır diye.sonra vedalaşıp bakıcı anneleriyle hemşiresiyle tabi aşı kartını vs. sağlık durumu herşeyini ayrıntılı anlatıyorlar sağolsunlar.yolda acıktı ağladı oğluşum yarım saat beyimizi bekledik bitirsin diye yol boyunca uyumadı öyle bakındı kuzucum.biraz hırıltısı öksürüğü vardı burunları tıkalıdı o gece biraz huysuzlandı oğluşum ama hiç gözümü kırpmadan bekledim başında burnunu ıslak mendillerle sildim açılsın diye burun aspiratörünü kullandık ertesi gün dr. koştuk sağlık durumu için üşütmüş ama korkulacak bi durum yok dendi burun açıcı damla verdi zorda olsa onu kullanıyoruz d vitamini vrdi şuan daha iyi merak etmeyin yavrum sıcacık yuvasnda kucağımızda sanki 4 gün dür serpildi gibi geliyo :)) dün de ilk banyosunu yaptı öncesinde dr. izin vermedi üşütmüş zaten yaptırmayın deyince ancak dün yapabildik annem eşim ben küçük 3 kişi başında ter döktük oda sıcak bizde telaş sormayın ama harika bir duyguymuş anlatılamaz bişi allahım hepinize en kısa sürede tattırsın inşallah arada lafını sözünü bilmeyen edepsizleride boşverin inanın ki bambaşka bişi bu ya allahım size benzeyen özene bezene yaratıp sizin için evinize bir melek yolluyor ve siz öyle mutlu oluyorsunuz ki...bizimki geriniyo en kısa sürede görüşmek üzere çooook öpüyoruz hepinizi oğluşumla hepinize güzel dilekleriniz için çoooook teşekkürşer.......
bugün benim ve eşim için çok büyük bir gün kısmetse birazdan ilk başvurumuzu yapmaya gidiyoruz evet yolun çoooook başındayız daha ama bugünü öyle uzun zamandır bekledimki artık ağlamak üzülmek yok umutla ve özlemle bir yola girdik bebeğimize kavuşma yolunda ilk adımımızı attıyoruz şuan eşimi bekliyorum birazdan beni alıp yola koyulucaz Allahım herkesin gönlüne göre verisin inşallah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın belki çok uzun bir süre beklicez ama bu sefer sonucu güzel olur inşallah hatta ikinci görüşmeye istedikleri evrakları bile hazırladık biran önce teslim edip beklemek istiyoruz burda sizin desteğinize ihtiyacım olacak arkadaşlar herkesin yolu açık olsun sağlıkla kalın......
seni okurken kendimi okuyorum sandım:)))) sonra tekrar başa aldım aaaa ben değilim bu bizim Zeynep dedim:))))tatlım benim cinsiyet belli olduğundan ben tüm alışverişimi bitirdim bir görsen çok sevimli pembe bir oda yaptım kızıma aklına gelebilecek ne varsa aldım işte tırnak makasından konak tarağına oda takımından oyunparkına banyo küvetinden anı defterine ayakkabısından çorabına kadar şükür hiç eksiğim kalmadı kızımdan başka valla banada yapma dediler ama ben kimseyi dinlemedim ilk başvuru yaptığım günün akşamı başladım alışverişe boşver kimseyi dinleme insan kendini nasıl mutlu hissediyor onları alırken anlatamam yılların acısını çıkartıyor ne görürse alıyor çok keyifli hatta normal market alışverişine bile çıksak deterjan makarna falan almak için ben kendimi hemen çocuk reyonunda buluyorum istem dışı
canım biz istanbuldan başvurduk kız-erkek terk
Hayirli olsun ayaz84 baslamak yolun yarisini bitirmek demek bundan sonrasi tatli telaslar olacak artik...ben en son basvuranim diye soyleniyordum simdi bakiyorum ben bile basvurali neredeyse iki ay olacak..emin ol ki vakitcok cabuk geciyor...
ben de hep ikinizi karıştırıyordum itiraf ediyorumseni okurken kendimi okuyorum sandım:)))) sonra tekrar başa aldım aaaa ben değilim bu bizim Zeynep dedim:))))
HAYIRLI UĞURLU OLSUN:))) aramıza hoşgeldin sefalar getirdin....
biz başvuru yaptıktan sonra il sosyal hizmetlerin 3 kat merdivenlerinden adeta uçarak indim. ve o gün içimde güller açtı hiiiiiçççç solmayan)))
seninde içinde güller açacak:)))
seni okurken kendimi okuyorum sandım:)))) sonra tekrar başa aldım aaaa ben değilim bu bizim Zeynep dedim:))))
ufacık bir markete bile girsem kendimi çocuk reyonunda buluyorum. bu hafta bim markette uyku tulumları vardı. 13 tl'ye... anneliğine çok güvendiğim bir arkadaşım kullanmış, hala kullanıyorum, çok memnunum deyince hemen sepete attım bir tane
ihtiyacı olanlar varsa hala bimlerde var... fiyatına göre gayet iş görür...
ama meleğime alışveriş yapmak öyle güzel ki:)
ben de hep ikinizi karıştırıyordum itiraf ediyorumarada yine öyle oluyor ama sonra kendime geliyorum o kadar aynısınız ki maşallah
yani en azından bana da bu şekilde yansıyor
ben de hep ikinizi karıştırıyordum itiraf ediyorumarada yine öyle oluyor ama sonra kendime geliyorum o kadar aynısınız ki maşallah
evet bende gördüm o tulumları çok güzeller ama biraz büyük diye almadım ben aslında alsam iyi olurdu çünkü aynı kalitede o paraya bulamayız birdaha iyi kız aklıma soktun yarın birtanede ben alayım büyük olursa olsun ilerde giyer
canım benim güzel yürekli arkadaşım, kardeşim...
itiraf edeyim bende Zeynep'in yazdıklarıyla kendimi karıştırıyorum çoğunda.... ben yazdım sanıyorum:)))
bu arada kızımın adını da inşaAllah Zeynep koyacağım))
gerçektenmi yani küçük prensesin adı zeynepmi olacak
inşallah bitanem RABBİM ogünleri tez zamanda gösterir
:)))))) al, al kenarında hazır bulunsun...
benim arkadaşım aralıkta doğum yapmıştı. aralıktan itibaren giydirdim bu tulumu. şu an 2 yaşında hala oluyor çok memnunum dedi
bende 9 aylık pembeyi aldım. en küçük bedeni 9 aylık zaten...
13 tl'ye bedava...
tulumlar 30 tl genelde...
evet canım nasip olursa Zeynep olacak:) bizim küçük Zeynep Prensesimiz
sizin isim belli mi?
benim gördüğüm bimdeki sanki 9 aylıktan büyüktü zaten 1 tane vardı arkadaşınınki gibi 2 yaş içindi heralde bakmadım tam ama bayaaa büyüktü
zaten 1 tane kalmıştı ama başka bimlere bakayım bi 9 aylıktan bulamasamda olanı alayım dediğin gibi bir kenarda dursun nasıl olsa lazım olur ilerde
oooo sizin isimde mükemmel:) 2. Adamız da en kısa zamanda gelir annesine inşaAllah:)evet tatlım bizimkide belli ALLAH nasip ederse ada olacak teyzesi kızımın ismi
canım 3 beden 2 renk vardı. pembe ve mavi renkleri idi. bedenler 9 aylık -yanılmıyorsam 18 ay ve 2 yaş olaraktı. ben en küçüğünü aldım.
arkadaşım 9 aylığın kendisine hediye geldiğini doğduktan kısa bir süre sonra giydirdiğini hala da bebeğine olduğunu söyledi.
yani ucuz ama bayağı bir süre iş gören bir uyku tulumu
oooo sizin isimde mükemmel:) 2. Adamız da en kısa zamanda gelir annesine inşaAllah:)
Rabbim Zeyneplerimize, Adalarımıza uzuuuuuuuuun, hayırlı, huzurlu, sağlıklı ömürler nasip etsin İnşaAllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?