Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
baharcık sağol paylaşımın için.bu günlerde ben çok fena sulu gözlü oldum..aslında yazdıkların çok güzel ama ağladım işte...

Canım yazdıklarını okuyunca daha çok heveslendim ne güzel herşeyini almışsın ama bende biberonunu alacam nedense biberonlara karşı ayrı bir zafım var deliler gibi biberon araştırıyorum enazından buna benzer eşyalarını alayım diyorum.Sen biberonunu aldınmı diye soracam ama kesin almışsındır:) hagi marka aldın? ben dr.browns la chicco arasında kararsız kaldım ama kesinlikle cam olsun istiyorum birde sling almak istiyorum çok seçenek var hangisi iyi bilemedim sanki wrap sling dahaçok hoşum gitti odaha kullanışlı gibi sen slinglere baktınmı almayı düşünüyormusun aayy içimde neler biriktirmişim yazınca almış gibi mutlu oluyorum :))

hepiniz o kadar tatlısınız o kadar yüreklisiniz ki...

:2::2:

kalbiniz o kadar güzel ki orada bebeklerinizi büyütüyorsunuz.....

benim babam da yuva da büyümüş...

''bir gün beni de alacak biri gelir mi die çok beklerdim'' der babam...

12 yaşında tanışmış yuvayla.. daha büyük çocukların işi daha zor... ((

benim de 1 oğlum var ...

ama ikinciyi evlat edinmek istiyorum... biraz yaşı büyük olsun diorum...

nasip kısmet..

ailem çok sıcak bakior... eşim asla istemes... zaten boşandıktan sonra istiyorum nasipse..

tatlım ne yazıkki böylebir izin hakkımız yok sadece memurlara var ben sgk danışma hattını aramıştım yılbaşından önce bana yok dediler.istersen sizde bir arayıp sorun birden fazla telefonla aynı sorun dilegetirilirse belki bununla ilgili girişimde bulunurlar yada isterseniz toplu halde bakanlığa mail atalım memura varda bize niye yok çok komik

canım benim çok duygulandım rabbim mutlaka ama mutlaka bu yapılanların karşılığını misli misli verecektir dedenle babannene
inşallah cennette altından köşklerde otursunlar allah 1 değil 1000 defa razı olsun onlardan

inşallah bitanem ben kızımın adını taa tüpbebek yaptırdığımda koymuştum aslında kız olursa ada oğlan olursa alim koyacaktım ama o zaman nasip olmadı rabbim şimdi nasip edecek inşallah

Nereye hangi adrese atmamız gerektiğini söylersen toplu mail atalım ben de sorucam.

canım benim heveslen heveslen alışverişleri nasıl keyifli oluyor bir bilsen sanki 20 seans pisikoloğa gitmişsinde rahatlamışsın gibi tam bir terapi yani ben biberon 4 tane aldım gerçi bir tanesi suluk küçük camdan biri bambinonun onuda halamla çok yakın oturuyoruz çok fazla oraya gittiğim için onun evinde dursun istedim yedek gibi ne olur ne olmaz belki oraya misafirliğe gittiğimde kendi biberonumu unutmuş olursam hemen onu kullanmak için tedbir amaçlı evde kullanmak içinde 2 tane avent aldım ph sıfır gaz yapmıyormuş biri kulplu diğeri normal ama kesinlikle tavsiye ederim şuanda çevremdekiler onu kullanıyor çokta memnunlar benim kayınçım eczanede çalıştığı için aynı şeyi o da söyledi şuanda 1. Sıradaymış bu marka ama tercih senin tabi dr browns'da güzel ben şimdi birde bambinonun termos biberonu var ondanda almayı düşünüyorum onuda seyahate çıkarsam yolda sürekli yanımda sıcak su olsun diye
ben sling almadım kanguru aldım daha doğrusu çanta-anakucağı-kanguru gibi 5'li setten almıştım kanguru kullanıcam sling almayı düşünmüyorum ama istersen sana araştırıvereyim slinsleri hangisi daha güzelse yada iyiyse fikrimi yazarım bitanem

Nereye hangi adrese atmamız gerektiğini söylersen toplu mail atalım ben de sorucam.

TATLIM BEN ALO 170 Şİ ARAMIŞTIM BANA ORDAN SÖYLEMİŞLERDİ AMA İSTERSENİZ AŞAĞIDAKİ TELEFONLARI ARAR MAİL ADRELERİNİ ALALIM HEPİMİZ AYNI ANDA MAİL ATARSAK MUTLAKA İLGİLENİRLER
Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
Adres: İnönü Bulvarı No:42 Pk: 06520 Emek / ANKARA
Telefon :0 312 296 60 00

canım arkadaşım Allah hepinizden razı olsun. burayı bir kere okudum bir daha ayrılamadım sizlerden. Sizin kadar güzel yürekli insanlarla olmaya ihtiyacım var demek ki. Sizi sanki çok uzun süredir tanıyorum sizin kadar heyecanla duygu yoğunluğu ile bekliyorum gelişmeleri. Bebekleriniz canlarınız o kadar şanslılar ki sizin gibi anneleri olacağı için. ben adım gibi eminim ki ömür boyunca sizi çok büyük bir aşkla sevecekler. tıpkı benim babaneme ömrümü vermeye hazır olduğum gibi.
ben çok iyi biliyorum ki sizin o güzel yürekleriniz sadece evlatlarınız için çarpıyor şuanda. belki sizi sizin kadar iyi anlayamam ama sizin gibi bir melekle geçiriyorum ömrümü. en azından ne kadar değerli insanlar olduğunuzu söylememe izin verdiğiniz için asıl ben teşekkür ederim.
baharcık sağol paylaşımın için.bu günlerde ben çok fena sulu gözlü oldum..aslında yazdıkların çok güzel ama ağladım işte...
canım anneliğin getirdiği birşey bu sulugözlülük. o gözyaşlarınız mutluluktan huzurdan akıyor buna eminim.yine de özür dilerim amacım ağlatmak değildi. bugün benden okuduğunuz bu cümleleri belki de kat kat fazlasını seneler sonra evlatlarınız başkalarına söylüyor olacak. benim annem beni çok sever diye böbürlene böbürlene anlatacaklar inşallah
aminnnn canım amin. Yüce Rabbim bu cuma gününün hayrına sizin de gönlünüzdekini kucağınıza göndersin en kısa sürede inşallah.

birde sizden ricam ben msj konusuna ----evlat edinen annenin izin hakkı---- diye yazdım siz de aynısını yazarsanız tüm başlıklar aynı olur daha fazla dikkat çeker diye düşünüyorum.

canımın içi işine karışmak istemiyorum ama bu sling amerikada yaşaklanmış boğularak ölen bebekler olmuş yanlış bişey söyleyip hevesini kırmak istemiyorum fakat banada sanki bebek onun içinde çok sıkılır gibi geliyor birde bana göre çok uğraştırıcı bişey senin söylediğin modeli inceledim 4,60 metre uzunluğunda yanlız başına nasıl uğraşacaksın onunla sürekli sarmalarken birinin yardım etmesi gerekir gibi geliyor bana kanguruyu daha kolay kullanırsın sanki ama yinede sen bilirsin bitanem beğendiysen al ama beni sakın yanlış anlama hevesinin kırılmasını istemiyorum sadece benimkisi fikir bebişlerimizin rahatlığı herşeyden önemli

Canım neden yanlış anlayım ben yasklandığını bilmiyordum bunu söylediğin iyi oldu helede boğulma olayını da okuyunca cesaret edemem almaya dediğin gibi bebişlerimizin rahatlığı herşeyden önemli verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım

Arkadaşlar ben aşağıdaki şekilde Çalışma Bakanlığı'na mail attım.Ev hanımı bile olsanız çalışan evlat edinen annelere katkıda bulunmak için siz de mail atarsanız iyi olur.Mail adresi:T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

Sayın Yetkili,
Ben 0-1 yaş arası bir bebeği evlat edinmek için başvurmuş bir anne adayıyım.0-2 yaş arası evlat edinen memur annelerin yararlandığı 2 ay ücretli izin hakkından ssk ya bağlı çalışan annelerinde faydalanması konusunu bilgilerinize arz ederim.Zira bebeğin bize bizim bebeğe alışma sürecimiz de 2 aylık ücretli izin durumu bizim gibi anneler ve çocukları için büyük önem taşımaktadır.

bende benzerini yazdım canım inşallah ne kadar fazla mail gönderen olursa dikkate alınması için şans artar

tatlım sana biberon tavsiyelerimi 1 önceki sayfada yazdım

canım ben çalışmıyorum ama sizler için mutlaka mail atacam sizlere bir faydam olursa çok sevinirim

merhaba bende size destek olmak için mail attım arkadaşlar umarım işe yarar.

Birde kanguru ve sling konusunda yanlış anlamazsanız görüşümü paylaşmak isterim. Çok kısa dönemli kullanılan şeyler. Bebeğin gelişimiyle de doğru orantıda ama en fazla 7-8 aylık olana kadar kullanılıyor. Kangruru bile tek başına takıp çıkarılabilen bişey değil. Çok zor takılıp çıkarılıyor. Bende kızım küçükken heveslenmiştim görümcem almış ben bir kere taktım sadece eşimde 4 yada 5 kere benim yardımımla takıp kızımı bakkala götürdü. Birde sırf kanguru ile çıkınca insanın beli ağrıyor bir süre sonra. Bebekler çok çabuk kilo alıyorlar. Birde çok ucuzda birşey değil isterseniz bebeğiniz geldikten sonra kiralayın yada varsa yakınlarınızda ödünç alın kullanabilirseniz satınalırsınız derim. İnternette bebeklerin ilk dönemlerinde kullanabilecekleri eşyaların ve oyuncakların kiralandığı siteler var tavsiye ederim. Özellikle otomatik salıncak anakucağı oyun halısı kangru gibi şeyler için uygun oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…