herkese merhaba,öncelikle evlatlık alma konusunda bu kadar pozitif düşünceyi bir arada gördüğüm için çok mutlu oldum.Sizlere kısaca hikayemi anlatmak istiyorum.8 yıllık evliyim.Evliliğimizin 1.yılında çalışmama rağmen eşimle hemen çocuk istedik.Yaşımız 30 olduğundan hem de ben çocukları çok sevdiğim için.1 yıl uğraştıktan sonra bebeğimiz olmayınca başladı sınavımız.Eşimin sperm sayısının azlığı,kalitesizliği ve benim yumurta rezervimin az oluşu.Sonra 3 aşılama,4 tüp bebek denemesi ve bir tanesi tuttu oda kürtajla sona erdi.Sizlerin yazdıklarınızı ağlayarak okudum.Bizde eşimle bu tedavilerden sonra evlatlık almaya karar verdik,bu kararı vermek kolay olmadı,önce koruyucu aile olmayı düşündük ama ben bir bebeğe alıştıktan sonra onu nasıl bırakabilirim.Başvurumuzu yaptık,0-1 yaş kız bebek için.Şu an için 9.sıradayız.O kadar heyecanlıyım ki,eminim beni sizden daha iyi kimse anlayamaz. Bize 2012 sonu olabilir dediler. Bu kararı vermek mutluluk verici. Birde insanların olumsuz düşünceleri olmasa öyle acımasızca konuşuyorlar ki,soyunu iyi öğrenin,anne babası bir gün kesin çıkagelir,evlat alınan çocukların psikolojisi bozuk oluyor, başınıza dert almayın iyi düşündünüz mü,allahım çevremde o kadar negatif insan var ki,duygusal birisi olduğum için söylenenlere sert cevap veremiyorum,eve gelince sürekli ağlıyorum.Artık karar verdim,çevremi kısıtlayacağım ,sadece çok yakın 1-2 dostumla görüşeceğim.Kusura bakmayın çok uzattım ,ama sizlere içimi dökmek istedim.Ayrıca aranızda evlat edinmiş olan arkadaşlarıda tebrik ediyorum.Evlatlarıyla nice huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum.
Sımdı salı günü gidiyorum tek bırı sorum var cok önemli terkmi aile risası olan mı tercıh etmelıyım bılgı verın mutlaka beklıyorum :)
ne güzel söylemişsin.Bizler zaten kendimizden eminiz,Önemli olan bebeklerimizin sağlıklı olması değil mi?Daha gelmeden içimizi sımsıcak ısıttılar,inşallah en kısa zamanda onlara kavuşuruzda neler yaptığımızı da anlatırız.Ben zaten sizlerin yazdıklarını okudukça kendimi çok daha iyi hissettim,yalnız olmadığımı anladım,moralim yerine gelmeye başladı.Ben de yavaş yavaş hazırlıklara başladım.Küçük odamızı boşaltıyorum.Evde gereksiz ne varsa toparlıyorum,evimi sadeleştiriyorum,bebeğim geldiğinde bütün zamanımı onunla geçirmek istiyorum.Bebek gelişimi ve beslenmesiyle ilgili kitaplar okuyorum,biraz zaman geçince liste yapmaya başlayacağım,gerçi eşim henüz erken olduğunu söylüyor ama,uzmanlar bize bebeğimizin 2012 sonu yada 2013 başı gibi gelebileceğini söylediler.Hayırlısı bakalım çok heyecanlıyım ama çok.
herkese merhaba,öncelikle evlatlık alma konusunda bu kadar pozitif düşünceyi bir arada gördüğüm için çok mutlu oldum.Sizlere kısaca hikayemi anlatmak istiyorum.8 yıllık evliyim.Evliliğimizin 1.yılında çalışmama rağmen eşimle hemen çocuk istedik.Yaşımız 30 olduğundan hem de ben çocukları çok sevdiğim için.1 yıl uğraştıktan sonra bebeğimiz olmayınca başladı sınavımız.Eşimin sperm sayısının azlığı,kalitesizliği ve benim yumurta rezervimin az oluşu.Sonra 3 aşılama,4 tüp bebek denemesi ve bir tanesi tuttu oda kürtajla sona erdi.Sizlerin yazdıklarınızı ağlayarak okudum.Bizde eşimle bu tedavilerden sonra evlatlık almaya karar verdik,bu kararı vermek kolay olmadı,önce koruyucu aile olmayı düşündük ama ben bir bebeğe alıştıktan sonra onu nasıl bırakabilirim.Başvurumuzu yaptık,0-1 yaş kız bebek için.Şu an için 9.sıradayız.O kadar heyecanlıyım ki,eminim beni sizden daha iyi kimse anlayamaz. Bize 2012 sonu olabilir dediler. Bu kararı vermek mutluluk verici. Birde insanların olumsuz düşünceleri olmasa öyle acımasızca konuşuyorlar ki,soyunu iyi öğrenin,anne babası bir gün kesin çıkagelir,evlat alınan çocukların psikolojisi bozuk oluyor, başınıza dert almayın iyi düşündünüz mü,allahım çevremde o kadar negatif insan var ki,duygusal birisi olduğum için söylenenlere sert cevap veremiyorum,eve gelince sürekli ağlıyorum.Artık karar verdim,çevremi kısıtlayacağım ,sadece çok yakın 1-2 dostumla görüşeceğim.Kusura bakmayın çok uzattım ,ama sizlere içimi dökmek istedim.Ayrıca aranızda evlat edinmiş olan arkadaşlarıda tebrik ediyorum.Evlatlarıyla nice huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum.
sevgili sima;
çok geçmiş olsun yavrucuğuna...umarım şimdilerde iyileşmiştir yüsü gülüyordur..
bisler de deli gibi o anlar gelsin yavrularımıs yanımısda olsun istiyorus ama hastalandıklarında kimbilir ne yapacağıs.elimis ayağımısa dolanacak...bislerde herkes gibi hayırlısı ile üstesinden geliris inşallah..
destek veren arkadaşlara teşekkürler
herkese mutlu pasarlar
aman allahım ne kadar kaynatmışssınız size birşey söyleyimmi kendi doguran büyüten bir anneni,n yüreginden daha büyük yürege sahipsiniz .
ya daha çocuk gelmeden kızım diyebilmek canım diyebilmek ya inananmıyorum ben teşvik ediyorsunuz bakın ona göre anneme diyorum o kadar güzel ki kendi öz evlatlarını anlatır yada bekler gibi söz ediyorlar dedim .
günaydınnn arkadaşlar:2::2:
yeni bir ayın başlangıcıyla güzel haberler alırız inşallah..sıralar hızlı hızlı ilerler...ev ziyaretleri gerçekleşir,sıralar belli olur...hatta belki benim bebişim gelir bile :)) eee 18 ay oldu gelsin ama artık dimi...
sevgili sima,ne kadar güzel söylemişşsin,ağzına sağlık.Evet bebeklerimiz bizim için çok özeller.Ben hayata her zaman pozitif bakan bir insandım,yaşadığım onca üzücü olaylara rağmen.Ama bebeğimin olamayacak olmasından dolayı neredeyse bütün gücümü,enerjimi yitirmek üzereydim.Ama bu kararı sadece vermiş olmak bile beni kendime tekrar getirdi.Tekrar hayata güzel bakmaya başladım.Burada yazılan güzel sözleri okudukçada iyi ki bu kararı vermişim diyorum.Artık hayattaki en büyük amacım kızımı en iyi şekilde yetiştirebilmek.Buna şimdiden başladım bile.
günaydınnn arkadaşlar:2::2:
yeni bir ayın başlangıcıyla güzel haberler alırız inşallah..sıralar hızlı hızlı ilerler...ev ziyaretleri gerçekleşir,sıralar belli olur...hatta belki benim bebişim gelir bile :)) eee 18 ay oldu gelsin ama artık dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?