Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Biz başvurumuzu yaparken aile rızası olanları diye seçmiştik.Uzmanımız rızası olanlarda problem yaşamadık demişti.Tabiki son karar sizin.

canım hoşgeldin aramısa
hislerimis,duygularımıs ortak..bana da söyleyenler var...yok çingene olmasınmış.sonradan çingene çıkmasınmış... uygun bir şekilde söyledim ben... ne olursa olsun.o bir çocuk dedim.. isterse senci olsun dedim... kimse bir daha birşey demedi.. ne yapalım bahtımısa ne düşerse... hem tek şansımıs yok.sarıyı sarı böceğim der severim karayı karaböceğim der severim..severim işte..ayrıca anlat tabiiii.. bis bunun için buradayıs..

Sımdı salı günü gidiyorum tek bırı sorum var cok önemli terkmi aile risası olan mı tercıh etmelıyım bılgı verın mutlaka beklıyorum :)

canım;sana açıklama yapacak saten görevli...ne gibi durumlarda ne olacağı hakkında.. beni ne şekilde olduğu ,doğduğu ,bırakıldığı ilgilendirmemişti.. kısım olsun da...daha erken olsun da...sonrası... sonrasını sonra yaşarım..hakkımısda hayırlı olur inşallah.
gidince anlatıcaklar sise... eşinle ortak kararlar alın.kalbinin sesini dinle... sana yol göstercektir.

ne güzel söylemişsin.Bizler zaten kendimizden eminiz,Önemli olan bebeklerimizin sağlıklı olması değil mi?Daha gelmeden içimizi sımsıcak ısıttılar,inşallah en kısa zamanda onlara kavuşuruzda neler yaptığımızı da anlatırız.Ben zaten sizlerin yazdıklarını okudukça kendimi çok daha iyi hissettim,yalnız olmadığımı anladım,moralim yerine gelmeye başladı.Ben de yavaş yavaş hazırlıklara başladım.Küçük odamızı boşaltıyorum.Evde gereksiz ne varsa toparlıyorum,evimi sadeleştiriyorum,bebeğim geldiğinde bütün zamanımı onunla geçirmek istiyorum.Bebek gelişimi ve beslenmesiyle ilgili kitaplar okuyorum,biraz zaman geçince liste yapmaya başlayacağım,gerçi eşim henüz erken olduğunu söylüyor ama,uzmanlar bize bebeğimizin 2012 sonu yada 2013 başı gibi gelebileceğini söylediler.Hayırlısı bakalım çok heyecanlıyım ama çok.

ben de eğitici annelik kursuna gidiyorum..birşeyler alma konusunda ise ne kadarlık olacağını bilmiyorum.artık kısım gelince alacağıs herşeyi...ben de bir odamı ona vereceğim samanı gelince.henüs sıramıs bile belli değil bisim.5 ay sonra ev görmeye gelicekler..
birşeyler almıyorum ama oyuncak mağasalarını gesmeye başladım. çokkk eğitici şeyler varmış.haberim olmamış şimdiye kadar.
bugün kısıma ilk olarakiçinde 3 masal bulunan resimli bir kitap aldım.resimleri de yapbosdan yapılmış.eğitici düşündürücü seka geliştirici.. bayıldımm.elime alıp alıp bakıyorum.okuyorum.ççok ta parlak.dikkat ilgi çekici

slm sindy74 öncelikle kararınızdan dolayı sizi tbrk ediyorum çok güzel bir karar vermişsiniz benimde iki yaşında bir meleğim var 1 aylıktı kollarıma aldığımda biz eşimle sadece birkere tüp bebek denedik ikincisini deneme gereği duymadık ve evlat edinmek için başvurduk biz hiç bir zaman doğurmanın çok önemli olduğuna inanmadık önemli olan onu iyi bir şekilde yetiştirmek kalbinde sevgi olan herkes bunu çok kolay yapar biz kızımıza aşığız dünyalar güzeli bir cadımız var doğurmuş olsaydım anca bu kadar severdim hasta olduğunu içimiz gidiyor mutlu olduğunda bizde mutlu oluyoruz öyle güzel bir duyguki tarifi imkansız
çevrendeki insanların ne dediğini bence çok önemseme bizde yaşadık böyle şeyler ve ben bu tip insanların hepsini çevremden uzaklaştırdım şimdi çevremde bizim gibi evlat edinen 9 aile arkadaşımız var biz internette bir sitede tanıştık sonra dışardada tanıştık hatta çocuklarımızın yaşgünlerini hep beraber kutluyoruz normal zamanlardada görüşüyoruz öyle güzel dostluklar kurdukki rabbim bozmasın çünkü bizi bitek biz anlıyoruz içinde sevgi barındırmayan insanlar olumsuz düşüncelere sahip olur sevgisiz insanlarlada zaten bizim işimiz olmaz bizim ailemizdede karşı çıkanlar oldu yani eşimin ailesinde ama ben hepsine gerekli tavrı koydum buna kayınvalidemde dahil sevgisiz biri çünkü bizde problem eşimdeydi ama sanki problem bendede oğlu benim kusurumu kapatıyor gibi davranıyor çokda umurumda değil biz kızımla yaşadığımız güzel günlerimizin tadını çıkarıyoruz inan öyle güzellerki 9 aileninde hepimizin kızı var ve bütün kızlarımızda birbirinden güzel değim yerindeyse hepsi afet büyüdüklerinde oğlanlardan çekiceğimiz var hele bizim kızı 7 kocalı hürmüz gibi heryerde bitane nişanlısı var bakalım sonumuz ne olacak bunların işin espirsi tabi rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsinnn aminnnnnn.....

eğitici annelik kursuna gitmen ne kadar iyi bir düşünce,eminim çok faydasını göreceksin.Bu arada uzman geldikten sonra çok uzun sürmeden sıranı söylüyorlar sanırım,bizim öyle oldu.Genellikle çevremdeki tecrübelerden edindiğim bilgilere göre bebeklerin gelmesi söyledikleri zamandan erken oluyormuş,hepimizin için hayırlısı inşallah.Ben de ilk oyuncağını almıştım,daha uzman gelmeden ne yapayım uğur getirsin diye düşünmüştüm.Bebeğin için birşeyler almak çok güzel bir duygu.

canım çok tşkr ederim cadım çok şükür iyleşti ama şu sıralar sularla boğuşuyor bulduğu bütün suları üzerine döküyor hertarafını ıslatıyor ne yapacağız bilmiyorum hasta olacak tekrar diye ödüm kopuyor bütün cadının peşindeyim dedektif misali bu konudan dolayı sürekli kavga halindeyiz biraz düşük çeneli bir cadım var ben bile yetişemiyorum ona

selam sima,yazmış olduğun güzel sözler için çok teşekkür ederim,öncelikle küçük kızınıza geçmiş olsun diyorum,umarım en kısa zamanda iyileşir.Uzun zamandır bu sitede yazılanları takip ediyordum,en sonunda sizlere içimi dökmeye karar verdim,iyi ki bunu yaptım,sizlerle yazışmak beni o kadar rahatlattıki,sizler hepiniz sevgi dolu insanlarsınız.Kimbilir kızınızla ne kadar mutlusunuzdur,çok özendim size,inşallah bende yavruma tez zamanda kavuşurum.Diğer ailelerle görüşmeniz ne kadar güzel,Mutluluklar paylaştıkça artar değil mi?İyi kalpli insanlar her zaman mutlu olsunlar.

merhaba arkadaslar hepinize canı yürekten tesekkür ederim iyi niyetiniz için rabbim herkesin gönlüne göre versin benim 1.5 yasında bir oğlum var allah bagışlarsa ama inanın evlenmeyi düşünmeden önce bir bebek alıp bakmayı çok istedik annemle olmadı evlendim kendi evladım oldu yalnız ben bir evlat edinip ona bakamyı çok istiyorum eşim bana kızsada ilerki zamanda böyle bişeyi cidden düşünüyorum nedendir bilmem çok sevap olduğu için yada bilemiyorum içim cız ediyor sanki bir çocuk bir yerlerde beni bekliyor gibi hissediyorum ne bileyim işte konuyu görünce yazmak istedim tekrar allah gönlünüze göre versin evlat edinip bakanlardanda allah razı olsun

hiç üşenmeden yazdıklarınızı okudum sayfa sayfa.
ne diyebilirim ki... yüreğinize sağlık..

destek veren arkadaşlara teşekkürler

herkese mutlu pasarlar

destek veren arkadaşlara teşekkürler

herkese mutlu pasarlar

aman allahım ne kadar kaynatmışssınız size birşey söyleyimmi kendi doguran büyüten bir anneni,n yüreginden daha büyük yürege sahipsiniz .
ya daha çocuk gelmeden kızım diyebilmek canım diyebilmek ya inananmıyorum ben teşvik ediyorsunuz bakın ona göre anneme diyorum o kadar güzel ki kendi öz evlatlarını anlatır yada bekler gibi söz ediyorlar dedim .

slm giz güzel düşüncelerin için çok tşkr ederim sadece bilmeni isterimki onlar bizim zaten özevlatlarımız evet biz karnımızda taşımadık belki ama biz yüreğimizde taşıdık yüreğimizde büyüttük ve yüreğimizde doğurduk emin ol böylesi bir duyguyu herkes yaşamayaz rabbim herkese böyle güzel bir duyguyuda nasip etmez zaten o yüzden onlar bizim özden de dahada öz çocuklarımız kan bağının olmaması öz olmadığı anlamına gelmez....

sevgili sima,ne kadar güzel söylemişşsin,ağzına sağlık.Evet bebeklerimiz bizim için çok özeller.Ben hayata her zaman pozitif bakan bir insandım,yaşadığım onca üzücü olaylara rağmen.Ama bebeğimin olamayacak olmasından dolayı neredeyse bütün gücümü,enerjimi yitirmek üzereydim.Ama bu kararı sadece vermiş olmak bile beni kendime tekrar getirdi.Tekrar hayata güzel bakmaya başladım.Burada yazılan güzel sözleri okudukçada iyi ki bu kararı vermişim diyorum.Artık hayattaki en büyük amacım kızımı en iyi şekilde yetiştirebilmek.Buna şimdiden başladım bile.

günaydınnn arkadaşlar:2::2:
yeni bir ayın başlangıcıyla güzel haberler alırız inşallah..sıralar hızlı hızlı ilerler...ev ziyaretleri gerçekleşir,sıralar belli olur...hatta belki benim bebişim gelir bile :)) eee 18 ay oldu gelsin ama artık dimi...

bencede sıra senin az kaldı hadi bakalım kucagına alınca burdakileri unutma sakın

sindy canım o duygusal çöküşleri eminim bizim durumumuzdaki her erkek ve her kadın yaşadı ama önemli olan doğruyu fazla geç kalmadan görebilmekki biz bunu başaranlardanız eşimin amcası var onunda çocuğu olmamış biz kızımızı aldığımız zaman bizden çok onlar mutlu olmuşlardı ve şimdi kahr ediyorlar neden zamanında bizde böyle bişey düşünemedik şimdi bizimde bir evladımız olabilirdi diye düşünüyorlar ve çok üzülüyorlar ama artık onlar için çok geç oldu yaşları kemale erdi keşke zamanında düşünebilselerdi şimdi onlarında kocaman bir çocukları olacaktı nasip işte demekki nasipte yokmuş ne diyelim rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsinnn aminnnnnnnnnnnnnn

zhr canım sabırsızlığını öyle güzel anlayabiliyorumki şimdi kimbilir nasıl heyecanlısınıdır eee çokda normal doğum yaklaştı doğum sancılarıda yavaş yavaş vurmaya başlar artık yüzdün yüzdün kuyruğa geldin heran aranabilirsin muhtemelen bebeğin şuanda seni bekliyordur işlemleri yapılıyordur heralde hayırlısıyla sana geleceği günü bekliyordur rabbim tez zamanda kucağına hayırlı sağlıklı bir kuzucuk versin inşallahh son zamanlarının tadını çıkar tecrübe konuşuyor bebiş geldiğinde tabiri cayizse tuvalete gitmeye bile vakit bulamayacaksın hele bide caduuu olursa vay haline ama inan herhalleri öyle güzelki öyle tatlılarki sürekli öpüp koklamak isteyeceksin kucağından hiç indirmek istemeyeceksin benim danam 2 yaşında ama ben hala kucağımdsa hiç indirmiyorum sürekli sevişip koklaşıyoruz hele bi suç işlediyse direk koşa koşa yanıma geliyor annecim öpümmi öpümmi diyo öp diyorum hemen dudaklarıma yapışıyor öptüm kızma tamammı annecim diyo rabbim böyle güzellikleri tez zamanda sizlerede yaşatsın inşallahhhh aminnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…