zhr canım sabırsızlığını öyle güzel anlayabiliyorumki şimdi kimbilir nasıl heyecanlısınıdır eee çokda normal doğum yaklaştı doğum sancılarıda yavaş yavaş vurmaya başlar artıkyüzdün yüzdün kuyruğa geldin heran aranabilirsin muhtemelen bebeğin şuanda seni bekliyordur işlemleri yapılıyordur heralde hayırlısıyla sana geleceği günü bekliyordur rabbim tez zamanda kucağına hayırlı sağlıklı bir kuzucuk versin inşallahh son zamanlarının tadını çıkar tecrübe konuşuyor bebiş geldiğinde tabiri cayizse tuvalete gitmeye bile vakit bulamayacaksın hele bide caduuu olursa vay haline ama inan herhalleri öyle güzelki öyle tatlılarki sürekli öpüp koklamak isteyeceksin kucağından hiç indirmek istemeyeceksin benim danam 2 yaşında ama ben hala kucağımdsa hiç indirmiyorum sürekli sevişip koklaşıyoruz hele bi suç işlediyse direk koşa koşa yanıma geliyor annecim öpümmi öpümmi diyo öp diyorum hemen dudaklarıma yapışıyor öptüm kızma tamammı annecim diyo rabbim böyle güzellikleri tez zamanda sizlerede yaşatsın inşallahhhh aminnnnnnnnnn
hemde nasıl heyecan, nasıl sabırsızlık...eşim bana göre sakindir ama o bile heyecan yapmaya başladı..
bu hafta bebeğimin eşyalarını yıkıycam ütülüycem..tertemiz miss gibi hazır olsun..
inşallah benim kızımda seninki gibi cadı bişey olur..bende onu hiç kucağımdan indirmem:))
sen anlattıkça ben sürekli hayal kuruyorum zaten :97: bizimde böyle güzel mutlu günlerimiz gelsin artık diye...Allah bu mutluluğunuzu hiç bozmasın kat kat arttırsın inşallah...
sima okurken benim içim gitti valla yüzümde hafif gülümsemeallah mutlulugunuzu bozmasın fazlada dillendirme nazar degmesin dışardan sizi izlemek isterdim o güzel tabloyu görmek bile mutlu ederdi beni inansenin yazılarını okurken o günlere tekrardan dönüyorum hepne zaman geldi geçti hiç anlayamamışım ama beklerken zaman geçmek bilmiyor erkekler genelde daha soğukkanlı dururlar ama emin ol bizden beterler kızlarını görür görmez aşık oluyorlar benim eşim öyle oldu en azından ilk gördüğümüz an kızımıza aşık oldu hergün aşkı çoğalarak devam ediyorbizim kız her pazar sabahtan uyanıyor odasında bağırıyorr anneeeeeee bulaya gelllll odasına giderim anee beni kucağına all onuda yaparım ben onu öpüp koklarken anne benii babama götürr yatak odasına götürürümmm babacımmmm koynunu aç ben deldimmmmm babası koynunu açar babasının koynuna girdikten sonrada annee cen gittttt diyerek kovalar beni babasının koynunda uyuyacakmış hanfendi ama odada yatakta beni istemiyor bende baba kız bırakıp çıkıyorum onları ben kahvaltı hazırlarken onlarda sevişip koklaşıyorlar hasret gideriyorlarrr güzel tarafları öyle çokki anlata anlata bitmezzz iyiki rabbim meleğimizi bize nasip etmiş dünyalar güzeli meleğimiz rabbim nazarlardan saklasın ami,nnnnnnn
sima okurken benim içim gitti valla yüzümde hafif gülümsemeallah mutlulugunuzu bozmasın fazlada dillendirme nazar degmesin dışardan sizi izlemek isterdim o güzel tabloyu görmek bile mutlu ederdi beni inan
senin yazılarını okurken o günlere tekrardan dönüyorum hepne zaman geldi geçti hiç anlayamamışım ama beklerken zaman geçmek bilmiyor erkekler genelde daha soğukkanlı dururlar ama emin ol bizden beterler kızlarını görür görmez aşık oluyorlar benim eşim öyle oldu en azından ilk gördüğümüz an kızımıza aşık oldu hergün aşkı çoğalarak devam ediyorbizim kız her pazar sabahtan uyanıyor odasında bağırıyorr anneeeeeee bulaya gelllll odasına giderim anee beni kucağına all onuda yaparım ben onu öpüp koklarken anne benii babama götürr yatak odasına götürürümmm babacımmmm koynunu aç ben deldimmmmm babası koynunu açar babasının koynuna girdikten sonrada annee cen gittttt diyerek kovalar beni babasının koynunda uyuyacakmış hanfendi ama odada yatakta beni istemiyor bende baba kız bırakıp çıkıyorum onları ben kahvaltı hazırlarken onlarda sevişip koklaşıyorlar hasret gideriyorlarrr güzel tarafları öyle çokki anlata anlata bitmezzz iyiki rabbim meleğimizi bize nasip etmiş dünyalar güzeli meleğimiz rabbim nazarlardan saklasın ami,nnnnnnn
sevgili sima;
yasdıklarını okurken içim bir tuhaf oldu.. Gösü yaşlı garip duygular içinde kaldım.okurken sisi gördüm ben...allah mutluluğunusu daim etsin...bise de nasip etsin inşallah.
herkeze selam arkadaslar benim görüsmem süper gecti gidene kadar panıkteydım ama görevlıyle görusmey basladıgımda ıcım cok rahatladı bıze bır cok soru sordular sorular söyle kız erkek dıye sordu fark etmez dedık ama gönlüm erkekden yana erkekde sıra daha cabuk gelırmıs bir bir bucuk sene içerisinde aile rizası terk onlarıda kabul ettık ama sadece ekset iliskiyi kabul etmedık esımle hem fıkırdık cunku ikiz bır kız bır erkek kabul ettık bırde bebek ama kardesı var 3 yasa kadar olursa esım onu da kabul ederız dedı kız ve erkek olmak kosuluyla sehır dısında görmeye gıdermısınız dedı arkadaslar evet de dedi dıye evet dedım cunku sıra daha cobuk gelıyormus işte mal varlıgını sordu evımız arabamız motorumuz var dedık sıgara alkol kullanımı sordu yok dedık sureklı ilac kullanıyormusunuz dede yok dedık evde sısden baska kalan varmı dedı yok dedık. hiç bir alıs verıs yapmayın dedı cunku alıs verıs yaparsanız beklemek daha cok yorar dedı 5-6 aya kadar ev zıyaretıne gelıcez dedı bende temuz da tatıldeyım dıye agzımdan cıktı esım orda toparladı haberdar edersenız evde oluruz dedı. saade benı üzen ilk 1 sene nüfüs cüzlanı cıkaramıyormussun 1 seneden sonra nufus cuzlanı cıkara bılıyorussun cunu gözetımdeymısız il 5 sene icerisne ailesi cıkarsa mahkeme kararı olursa hakım bebeıgımızı bızden alabılıyormus ama bes sene sonra hıc bır hak taleb edemıyormus bebegın odası varmı dıye sordu var dedık zaten evımızı alırken en cok dıkkat eddıgımız seylerı sordu cunku bebegımız oldugunda herseye yakın olsun dıye ıstemıstık okula yakınmı dedı yakın dedeık park varmı dedı var dedık. aklıma baska bır sey gelmıyor ama korktugum gıbı gecmedı iste bır bır bucuk senede bebegınıze kavusursunuz dedı genelde aileler kız cocuk daha cok istiyorlarmıs. bızden baska hıc bır evrak istemedıler burdan arkadaslar demıslerdıkı sabıka kaydı falan ama bızden ıstemedıler. dosyanızı cok guzel hazırlamıssınız dedıler benım yasımı baz aldılar esımınkını degıl cunku en kucuk yası baz alıyorlarmıs sımdı eve gelmelerını beklıycem hemen gelselerde hemen sıram bellı olsa hoc heycanlıyım bugun cok guzel bır takım aldım mavı bakalım sansıma ne olucak benım bebısım kendını göstermıyor hayırlısı sabırsızca beklıyorum. sevgiler arkadaslar.
hayırlı olsun canım ilk adımı attınız allahım evinizi bebek sesiye dolsurmak nasip etsin bu kadarı bile bizleri mutlu ediyoır yaherkeze selam arkadaslar benim görüsmem süper gecti gidene kadar panıkteydım ama görevlıyle görusmey basladıgımda ıcım cok rahatladı bıze bır cok soru sordular sorular söyle kız erkek dıye sordu fark etmez dedık ama gönlüm erkekden yana erkekde sıra daha cabuk gelırmıs bir bir bucuk sene içerisinde aile rizası terk onlarıda kabul ettık ama sadece ekset iliskiyi kabul etmedık esımle hem fıkırdık cunku ikiz bır kız bır erkek kabul ettık bırde bebek ama kardesı var 3 yasa kadar olursa esım onu da kabul ederız dedı kız ve erkek olmak kosuluyla sehır dısında görmeye gıdermısınız dedı arkadaslar evet de dedi dıye evet dedım cunku sıra daha cobuk gelıyormus işte mal varlıgını sordu evımız arabamız motorumuz var dedık sıgara alkol kullanımı sordu yok dedık sureklı ilac kullanıyormusunuz dede yok dedık evde sısden baska kalan varmı dedı yok dedık. hiç bir alıs verıs yapmayın dedı cunku alıs verıs yaparsanız beklemek daha cok yorar dedı 5-6 aya kadar ev zıyaretıne gelıcez dedı bende temuz da tatıldeyım dıye agzımdan cıktı esım orda toparladı haberdar edersenız evde oluruz dedı. saade benı üzen ilk 1 sene nüfüs cüzlanı cıkaramıyormussun 1 seneden sonra nufus cuzlanı cıkara bılıyorussun cunu gözetımdeymısız il 5 sene icerisne ailesi cıkarsa mahkeme kararı olursa hakım bebeıgımızı bızden alabılıyormus ama bes sene sonra hıc bır hak taleb edemıyormus bebegın odası varmı dıye sordu var dedık zaten evımızı alırken en cok dıkkat eddıgımız seylerı sordu cunku bebegımız oldugunda herseye yakın olsun dıye ıstemıstık okula yakınmı dedı yakın dedeık park varmı dedı var dedık. aklıma baska bır sey gelmıyor ama korktugum gıbı gecmedı iste bır bır bucuk senede bebegınıze kavusursunuz dedı genelde aileler kız cocuk daha cok istiyorlarmıs. bızden baska hıc bır evrak istemedıler burdan arkadaslar demıslerdıkı sabıka kaydı falan ama bızden ıstemedıler. dosyanızı cok guzel hazırlamıssınız dedıler benım yasımı baz aldılar esımınkını degıl cunku en kucuk yası baz alıyorlarmıs sımdı eve gelmelerını beklıycem hemen gelselerde hemen sıram bellı olsa hoc heycanlıyım bugun cok guzel bır takım aldım mavı bakalım sansıma ne olucak benım bebısım kendını göstermıyor hayırlısı sabırsızca beklıyorum. sevgiler arkadaslar.
azzz kaldı az bide şu zaman geçseee...
inşallah hepimiz en kısa zamanda,hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz...AMİNNNN
herkeze selam arkadaslar benim görüsmem süper gecti gidene kadar panıkteydım ama görevlıyle görusmey basladıgımda ıcım cok rahatladı bıze bır cok soru sordular sorular söyle kız erkek dıye sordu fark etmez dedık ama gönlüm erkekden yana erkekde sıra daha cabuk gelırmıs bir bir bucuk sene içerisinde aile rizası terk onlarıda kabul ettık ama sadece ekset iliskiyi kabul etmedık esımle hem fıkırdık cunku ikiz bır kız bır erkek kabul ettık bırde bebek ama kardesı var 3 yasa kadar olursa esım onu da kabul ederız dedı kız ve erkek olmak kosuluyla sehır dısında görmeye gıdermısınız dedı arkadaslar evet de dedi dıye evet dedım cunku sıra daha cobuk gelıyormus işte mal varlıgını sordu evımız arabamız motorumuz var dedık sıgara alkol kullanımı sordu yok dedık sureklı ilac kullanıyormusunuz dede yok dedık evde sısden baska kalan varmı dedı yok dedık. hiç bir alıs verıs yapmayın dedı cunku alıs verıs yaparsanız beklemek daha cok yorar dedı 5-6 aya kadar ev zıyaretıne gelıcez dedı bende temuz da tatıldeyım dıye agzımdan cıktı esım orda toparladı haberdar edersenız evde oluruz dedı. saade benı üzen ilk 1 sene nüfüs cüzlanı cıkaramıyormussun 1 seneden sonra nufus cuzlanı cıkara bılıyorussun cunu gözetımdeymısız il 5 sene icerisne ailesi cıkarsa mahkeme kararı olursa hakım bebeıgımızı bızden alabılıyormus ama bes sene sonra hıc bır hak taleb edemıyormus bebegın odası varmı dıye sordu var dedık zaten evımızı alırken en cok dıkkat eddıgımız seylerı sordu cunku bebegımız oldugunda herseye yakın olsun dıye ıstemıstık okula yakınmı dedı yakın dedeık park varmı dedı var dedık. aklıma baska bır sey gelmıyor ama korktugum gıbı gecmedı iste bır bır bucuk senede bebegınıze kavusursunuz dedı genelde aileler kız cocuk daha cok istiyorlarmıs. bızden baska hıc bır evrak istemedıler burdan arkadaslar demıslerdıkı sabıka kaydı falan ama bızden ıstemedıler. dosyanızı cok guzel hazırlamıssınız dedıler benım yasımı baz aldılar esımınkını degıl cunku en kucuk yası baz alıyorlarmıs sımdı eve gelmelerını beklıycem hemen gelselerde hemen sıram bellı olsa hoc heycanlıyım bugun cok guzel bır takım aldım mavı bakalım sansıma ne olucak benım bebısım kendını göstermıyor hayırlısı sabırsızca beklıyorum. sevgiler arkadaslar.
Slm arkadaşlar bugün içişleri bakanlığından güzel bir haber aldım bildiğiniz üzere vukuatlı nufus örneklerinde terk buluntu tarzı yazıları çıkıyordu bu yazılarla alakalı içişleri bakanlığı nufus ve vatandaşlık işleri ile görüşüyorduk bugün nihayet güzel haberi aldık program değiştirlmiş artık vukuatlı nufus örneklerinde bu tarz yazıların çıkmayacağı söylenildi hepimizin gözü aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?