Slm arkadaşlar bugün içişleri bakanlığından güzel bir haber aldım bildiğiniz üzere vukuatlı nufus örneklerinde terk buluntu tarzı yazıları çıkıyordu bu yazılarla alakalı içişleri bakanlığı nufus ve vatandaşlık işleri ile görüşüyorduk bugün nihayet güzel haberi aldık program değiştirlmiş artık vukuatlı nufus örneklerinde bu tarz yazıların çıkmayacağı söylenildi hepimizin gözü aydın
emegine saglik simaBende sizi arada bir takip ediyorum ne guzel paylasimlarda bulunuyorsunuz allah size kocaman bir yurek vermis insallah evlatlarinizla huzurlu ve mutlu yillar gecirirsiniz. buradaki duygularinizi yasadiklarinizi okudukca agladim agladikca okudum Insallah benim de bir evladim olur ama olmazsa bende sizler gibi bir yavru yetistirmek isterim.biriniz guzel bir soz soylemisti biz yavrularimizi dogurmadik kalbimizde buyuttuk diye.. Hepiniz insallah en yakin zamanda evletlariniza kavusursunuz
süper haberrrr.....çok sevindimmm yaa...emeğine sağlık sima
Bana bişeyler zor değişir gibi geliyodu hep ama sayende bu önyargım kırıldı artık..demek ki uğraşınca bişeyler değişebiliyo,değiştirilebiliyo...
Slm arkadaşlar bugün içişleri bakanlığından güzel bir haber aldım bildiğiniz üzere vukuatlı nufus örneklerinde terk buluntu tarzı yazıları çıkıyordu bu yazılarla alakalı içişleri bakanlığı nufus ve vatandaşlık işleri ile görüşüyorduk bugün nihayet güzel haberi aldık program değiştirlmiş artık vukuatlı nufus örneklerinde bu tarz yazıların çıkmayacağı söylenildi hepimizin gözü aydın
teşekkürler sevgili sima,emeğine sağlık.Uğraşılarının sonucunda iyi bir netice almamıza çok sevindim.Yazdıklarını okumuştum,bu konuyla ilgili epey çaba sarfettin.Sen bizlerle yaşadıklarını çok içtenlikle, samimi bir şekilde paylaşıyorsun,kızınla birlikte çok güzel örnek oluyorsun.iyi ki senin gibi iyi niyetli insanlar var.
Sima, yazdıklarını büyük bir keyifle, özenerek, ağlayarak okudum. Kızınızla birbirinize ne kadar güzel uyum sağlamışsınız. Umarım biz de sizin gibi mutlu bir aile olabiliriz. Diğer kız evlat edinen ailelerle dışarda da görüştüğünüzü hatta doğumgünlerini bile birlikte kutladığınızı yazmışsın. Çok mutlu oldum ve belki de biz de bu gruba dahil olabiliriz diye düşündüm. Çünkü gerçekten bizim halimizden en iyi bizim süreçlerden geçen kişiler anlar. Çektiğimiz onca sıkıntıyı, yaşadığımız gerilimleri, soru işaretlerini, sabırla ve sabırla aylarca hatta yıllarca süren bekleyişleri, umudu, kaç aylık bir bebekle karşılaşacağımızı bilmediğimiz için hiç bir hazırlık yapamayışımızı vs...Bu sayfaları okurken yalnız olmadığımızı görmek moral açısından çok güzel. Sizi anlıyorum. Ben fırsat buldukça yazacağım. Şimdilik hoşçakalın.
canım ne güzel bir haber bu ya içim kıpır kıpır oldu darıssı bizlerin başınaslmmm arkadaşlar...bugün bebek odamız geldi :)) hafta sonu yerleştiricez :))
çok ama çoook zevkli kızım için bişeyler yapmak...
Merhaba arkadaşlar,
Bu forumu daha yeni keşfettim ve hemen üye olup ben de yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Biz evlat edinmek için başvuralı 16 ay oldu. Biz de kız evlat için sıradayız. Mayıs sonu tahminen kızımıza kavuşuruz diye ümit ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?