Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
emegine saglik sima bende sizi arada bir takip ediyorum ne guzel paylasimlarda bulunuyorsunuz allah size kocaman bir yurek vermis insallah evlatlarinizla huzurlu ve mutlu yillar gecirirsiniz.buradaki duygularinizi yasadiklarinizi okudukca agladim agladikca okudum insallah benim de bir evladim olur ama olmazsa bende sizler gibi bir yavru yetistirmek isterim.biriniz guzel bir soz soylemisti biz yavrularimizi dogurmadik kalbimizde buyuttuk diye.. hepiniz insallah en yakin zamanda evletlariniza kavusursunuz

süper haberrrr.....çok sevindimmm yaa...emeğine sağlık sima
bana bişeyler zor değişir gibi geliyodu hep ama sayende bu önyargım kırıldı artık..demek ki uğraşınca bişeyler değişebiliyo,değiştirilebiliyo...

güzel dileklerin için tşkr ederim nissan dediğimiz gibi biz yavrularımızı karnımızda taşımıyoruz ama yüreğimizde taşıyoruz yüreğimizde büyütüyoruz ve yüreğimizde doğuruyoruz öyle güzel bir duyguki tarifi imkansız rabbim herkese bugüzel duyguları nasip etsinn aminn

zhr cim bence herşey değişebilir yeterki biraz zamanımızı ayıralım ve gerçekten isteyelim gerçekten istersek başaramayacağımız hiç birşey olamaz ben 3 ayımı verdim bu konu için ama gerekirse bir 3 ay 3 yıl daha verebilirim yeterki sonuç böyle güzel olsun hepimze hayırlı uğurlu olsun yeni yazılım :d

teşekkürler sevgili sima,emeğine sağlık.Uğraşılarının sonucunda iyi bir netice almamıza çok sevindim.Yazdıklarını okumuştum,bu konuyla ilgili epey çaba sarfettin.Sen bizlerle yaşadıklarını çok içtenlikle, samimi bir şekilde paylaşıyorsun,kızınla birlikte çok güzel örnek oluyorsun.iyi ki senin gibi iyi niyetli insanlar var.

sindy iyi akşamlar

li simaemeğine yüreğine sağlık... tüm bu yolda olanlar adına teşekkürler.

baharokancanım .. iyi geçmiş.. hayırlısı olsun.. hepimise hayırlı olsun inşallah..ben önceden hasır etmiştim bası belgeleri...daha istememiştik diye hafif çıkışmışlardı bise...aceleci davranmamak lasım..insan bir an önce herşey olsun bitsin istiyor...

shr2gel teskere gell....yavrucun gelince yas bise... sen de sima gibi paylaş bisimle olur mu?

tebrikler canım sen olmasaydın haberimiz bile olmayacaktı güzel haber aldık sonunda şimdi sıra zehrada meleğinin haberini alsında şenlensin buralar

simacım başarından dolayı seninle hepimiz gurur duyuyoruz.....

kızlar güzel sözlerinize çok tşkr ederim ama bu sadece benim kendi başıma başardığım bişey değil
hep beraber başardık bende sizlere çok tşkr ederim bu yolda bana yardımcı olduğunuz için destek verdiğiniz için ben tek başıma olsaydım bu konu bu kadar ciddiye alınmazdı bende sizi tbrk ediyorum bu hepimizin başarısı çok amaa çoook tşkr ederim yanımda olduğunuz için desteğinizi esirgemediğiniz için.........

sindy canım ben kızımla yaşadıklarımı anlatırken hani olurya belki arkadaşlarımızın kafasında soru işaretleri vardır tereddütte olan arkadaşlarımız varsa o teredütlerini atsınla düşüncesiyle anlatıyorum eğer faydalı oluyorsam ne mutlu bana rabbim cümlemize böyle güzel duyguları yaşatsın inşallahhh aminnnnnnnn

mrb arkadaşlar benim görümceminde 6 sene çocuğu olmadı nerelere gitiiyse yapamadılar hiç kimse anlamamış tüplerinin tıkalı olduğunu en son alman hastanesine gitti orda anladılar tüpleri alındı daha sonra tüp bebek uygulaması yapıldı şimdi 1.5 yaşında ikizleri var yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

Merhaba arkadaşlar,
Bu forumu daha yeni keşfettim ve hemen üye olup ben de yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Biz evlat edinmek için başvuralı 16 ay oldu. Biz de kız evlat için sıradayız. Mayıs sonu tahminen kızımıza kavuşuruz diye ümit ediyoruz.

Sima, yazdıklarını büyük bir keyifle, özenerek, ağlayarak okudum. Kızınızla birbirinize ne kadar güzel uyum sağlamışsınız. Umarım biz de sizin gibi mutlu bir aile olabiliriz. Diğer kız evlat edinen ailelerle dışarda da görüştüğünüzü hatta doğumgünlerini bile birlikte kutladığınızı yazmışsın. Çok mutlu oldum ve belki de biz de bu gruba dahil olabiliriz diye düşündüm. Çünkü gerçekten bizim halimizden en iyi bizim süreçlerden geçen kişiler anlar. Çektiğimiz onca sıkıntıyı, yaşadığımız gerilimleri, soru işaretlerini, sabırla ve sabırla aylarca hatta yıllarca süren bekleyişleri, umudu, kaç aylık bir bebekle karşılaşacağımızı bilmediğimiz için hiç bir hazırlık yapamayışımızı vs...Bu sayfaları okurken yalnız olmadığımızı görmek moral açısından çok güzel. Sizi anlıyorum. Ben fırsat buldukça yazacağım. Şimdilik hoşçakalın.

senay verdiğiniz karardan dolayı sizi tbrk ediyorum rabbim inşallah gönlüne göre verir sıranızı ve nerde sıraya girdiğinizi öğrenebilirmiyim dilersen özel de atabilirsin bizim grubumuz bizim gibi olan bütün ailelere açık öncelikle önce bi meleğinizi kucağınıza alın gerisi zaten çok kolay ve sizinde çok uyum sağlayacağınıza eminim sonuçta bir melekle uyum sağlamamak mümkün değil :)

slmmm arkadaşlar...bugün bebek odamız geldi :)) hafta sonu yerleştiricez :))
çok ama çoook zevkli kızım için bişeyler yapmak...

Sevgili senay67 aramıza hoşgeldin.
Ne kadar güzel gittikçe çoğalıyoruz.Bebeğinizin gelmesi çok yakınmış,sizin adınıza çok sevindim.Kimbilir ne kadar heyecanlısınızdır.Umarım bebeğiniz geldiği zaman sevgili sima gibi bizimle yaşadıklarınızı paylaşırsınız.Çünkü yaşanılan güzellikleri duymak çok keyif ve mutluluk verici.Günler çabuk geçsin,hepimiz bebeklerimize kavuşalım bir an önce.Bizde kız bebek için 9.sıradayız,
bizim daha bayağı zamanımız var ama; ben bile şimdiden heyecanlıyım,sizinkini tahmin edemiyorum.
Güzel günler yaşamak dileğiyle.........

slmmm arkadaşlar...bugün bebek odamız geldi :)) hafta sonu yerleştiricez :))
çok ama çoook zevkli kızım için bişeyler yapmak...
canım ne güzel bir haber bu ya içim kıpır kıpır oldu darıssı bizlerin başına

şenay aramıza hoşgeldin inşallah mayıs ayı senin ayın olur hayırlısı olsun bakalım

Sana da kolay gelsin zhr82 arkadaşım,dediğin gibi ne kadar zevk alacaksın kimbilir güzel kızının odasını yerleştirirken,sana çok imrendim doğrusu.Evinin içi şimdiden şenlendi değil mi bebek eşyalarıyla.Çok güzel duygular bunlar,allah hepimize bu güzel duyguları yaşatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…