Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

selam sindi seninle ben heralde aynı dönemlerde bebişlerimize kavuşucaz ama il farkı olmazsa tabi bende kız bebekte 10. sıradayım trabzonda gel teskere diyelim artık....

sevgili senay bizde muğladan sıraya girmiştik,hayırlısı bakalım.İnşallah bir gün bu satırlara bebeklerimizle çıkacağımız yolculukta neler yaşadığımızı anlatır,birbirimizin tecrübelerinden yararlanırız.

slmmm arkadaşlar...bugün bebek odamız geldi :)) hafta sonu yerleştiricez :))
çok ama çoook zevkli kızım için bişeyler yapmak...

bebek odası hazırlamak kadar keyifli bişey olamaz :) tadını çıkar canım hakkın nede olsa bugünleri çok uzun zamandır bekledin rabbim tez zamanda minoşumuzuda kucağına almayı nasip etsin inşallah tez zamanda yatağımızın içi dolsun aminnnnnnnnnnnn:76:

zrh 82 hayırlı olsun onu hazırlamak bile güzel şimdi işyerindeyim burnumu çeke çeke aglıyorum evde olsamda bir boşalsam ne mutlu ya bizlerede nasip etsin allah biran önce evin neşelensin yuvan mutlu huzurlu olur inşallah

Hepiniz harikasınız
Aklıma bir fikir geldi meleklermizin fotoğraflarını koyalım mı ben yarın kamera tamir olunca koymayı düşünüyorum:81:

merhaba kızlar,buraya hiç yazmadım ama uzaktan takipçinizim..inanın heyecanlarınızı sizinle yaşıyorum..bende çocuğum olmayacağını öğrendiğim andan itibaren hep evlat edinmeyi düşündüm..eşim önceleri karşı çıktı ama eğer çocuğumuz olmazsa o da razı oldu..o minik kalplerin bizlere ihtiyacı olduğunu düşündüm hep..sonra tüp bebek tedavisiyle bebeklerimiz dünyaya geldi..ama ilerde evlat edinemesem bile koruyucu aile olmayı istiyorum..biliyorumki sizler çok özel annelersiniz..bir bebeği karnında büyüten değil kalbinde büyüten annedir asıl..yavrularınıza kavuşmanız dileğiyle:)

Tekrar merhaba,
Bütün iyi dileklerini gönderen arkadaşlara teşekkür ederim. Biz İstanbul'da, 23. sıradayız. Bebek odası alan arkadaşım, ne güzel heyecenlar bunlar. Bazı doğum yapmış arkadaşlarım ilk zamanlar sadece bir park yatak bile alsan yeter diyorlar. Odayı da sonra alırsın diyorlar. Bilmiyorum ne yapsam? Sen bebek odasını nereden aldın? Fiyatlar nasıl?

seninde sıran az kalmış...aslında belki dedikleri gibi park yatak yeterli olabilir ama bebeğine oda ayırabileceksen takım al derim...hazırlamak çok zevklii oluyo..insanı acaip motive ediyo..biz odamızı ısmarlama yaptırdık..ama hazırda çok güzel takımlar var...
bu arada güzel dileklerde bulunan herkese çook teşekkürler...kızım gelsin söz ilk sizlerle paylaşıcamm:)

Son düzenleme:
kızlar ne güzel heyecanlar yaşıyoruz dimi ama örgüler, biberon derken bebek odası süper valla ben hala bebek örgüleri örüyorum henüz erken diyor eşim ona bile , bebek eve gelsin ondan sonra örersin diyor bende güldüm tabiki ümitlenipte sonunda sorun çıkar diye korkuyormuş onun içinde şimdiden hazırlık yapmak yok dedi bana . ne yapalım bende sizlerin hazırlığıyla yetinip mutlu olurum dimi ama?

selam sindi seninle ben heralde aynı dönemlerde bebişlerimize kavuşucaz ama il farkı olmazsa tabi bende kız bebekte 10. sıradayım trabzonda gel teskere diyelim artık....

ayy canım benim az kalmış desene yakında bebşin geliyor hadi inşallah canım.Allah güzel yüreginizin mükafatını versin inşallah hepinizinde

merhaba kızlar benim aklıma bişey takıldı bebişi eve getirdikten sonra 1 sene nüfusa alınıyormuş peki allah göstermesinde hastalanırsa yada aşıları falan olursa doktora nasıl götürücez belge veriyorlar mı?

bir tanıdığımdan duyduğum kadarıyla bebeişimiz hastalanınca cebimizden biz götürüyormuşuz 1 sene boyunca, ama bu bilgi 2. ağızdan sima bu soruyu tam olarak cevaplayacaktır eminim bende merak ediyorum çünki...

canım bebişi eve getirdiğiniz zaman zaten size bir kimlik verecekler
bebek bulunduğu zaman kurum onlara kimlik çıkartıyor saahte anne baba ismi yazılıyor bebeğe kendilerinin verdiği isim yazılı oluyor mahkemeniz bitene kadar o kimlikle bebeği dr a götürebiliyorsunuz 0-18 yaş devlet sigortasından faydalanabiliyorsunuz sağlık ocaklarında aşılarını yaptırabiliyorsunuz ssk ile anlaşması olan özel hastahanelere çocuklarınızı götürebiliyorsunuz ve ssk ile anlaşmalı olan ücretini ödüyorsunuz yanlız bebeklerin özel aşılarıda var onları kendi cebinizden ödüyorsunuz ssk karşılamıyor bazı aşıları yani bebek sizin üzerinize olsada özel aşıların parasını siz ödüyorsunuz ssk ile alakası yok buda zaten ishal ve hepatit A aşıları İÇİNİZ RAHAT OLSUN SAĞLIK KONUSUNDA SIKINTI ÇEKMİYORSUNUZ DEVLET BÜTÜN KOLAYLIĞI SAĞLIYOR BİZLER İÇİN bu arada arkadaşlar yazmayı unutmuşum bebeklerimizin ilaçlarını alırkende ssk dan faydalanabiliyorsunuz bilginiz olsun

Son düzenleme:
Arkadaşlar, benimde geçen gün aklıma gelen soruyu sormuşlar ,ne güzel;

Sevgili sima, gene bize ayrıntılı bir şekilde bebeğimiz hastalanığında ne yapacağımızı anlatmışsın,çok teşekkürler iyi ki buradasın.Senin sayende tecrübeleniyoruz,bebeğimiz gelmeden bu konularda bilgi sahibi olmamız çok iyi.

bizi aydınlattığın için teşekkürler sima senin gibi tecrübeli birine ihtiyacımız var her zaman hep bizimle ol olurmu?

bizi aydınlattığın için teşekkürler sima senin gibi tecrübeli birine ihtiyacımız var her zaman hep bizimle ol olurmu?

inşallah canım
elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım benimde tek amacım size yol göstermek nede olsa sizden önce ben bu yollardan geçtim :))

sağol canım sorularımızın cevapları hep sende deneyimlisin inşallah bizde bebişlerimize kavuşup senin gibi umut dağıtırız.

kızlar bugün arkadaşlarla buluştuk birini altı aylık kızı var kucağıma bir aldım hep bendeydi hep gülüyor allahım o kadar masumlar ki zorla kendilerini sevdiriyorlar okadar küçükki severken biyeri incilecek diye ödüm koptu. Meleğim bana geldiğinde ne yapacağım ona nasıl bakacağım diye düşündüm o ağlayınca bende oturup ağlarım herhalde benim acilen çocuk bakım konusunda bilgi almam kurslara katılmam lazım korku sardı birden ya eksik kalırsam diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…