Sevgili senay67 aramıza hoşgeldin.
Ne kadar güzel gittikçe çoğalıyoruz.Bebeğinizin gelmesi çok yakınmış,sizin adınıza çok sevindim.Kimbilir ne kadar heyecanlısınızdır.Umarım bebeğiniz geldiği zaman sevgili sima gibi bizimle yaşadıklarınızı paylaşırsınız.Çünkü yaşanılan güzellikleri duymak çok keyif ve mutluluk verici.Günler çabuk geçsin,hepimiz bebeklerimize kavuşalım bir an önce.Bizde kız bebek için 9.sıradayız,
bizim daha bayağı zamanımız var ama; ben bile şimdiden heyecanlıyım,sizinkini tahmin edemiyorum.
Güzel günler yaşamak dileğiyle.........
slmmm arkadaşlar...bugün bebek odamız geldi :)) hafta sonu yerleştiricez :))
çok ama çoook zevkli kızım için bişeyler yapmak...
Tekrar merhaba,
Bütün iyi dileklerini gönderen arkadaşlara teşekkür ederim. Biz İstanbul'da, 23. sıradayız. Bebek odası alan arkadaşım, ne güzel heyecenlar bunlar. Bazı doğum yapmış arkadaşlarım ilk zamanlar sadece bir park yatak bile alsan yeter diyorlar. Odayı da sonra alırsın diyorlar. Bilmiyorum ne yapsam? Sen bebek odasını nereden aldın? Fiyatlar nasıl?
selam sindi seninle ben heralde aynı dönemlerde bebişlerimize kavuşucaz ama il farkı olmazsa tabi bende kız bebekte 10. sıradayım trabzonda gel teskere diyelim artık....
Hepiniz harikasınız
Aklıma bir fikir geldi meleklermizin fotoğraflarını koyalım mı ben yarın kamera tamir olunca koymayı düşünüyorum:81:[/Qarkadaşım meleğinle mutlu bir yaşam diliyorum
merhaba kızlar benim aklıma bişey takıldı bebişi eve getirdikten sonra 1 sene nüfusa alınıyormuş peki allah göstermesinde hastalanırsa yada aşıları falan olursa doktora nasıl götürücez belge veriyorlar mı?
merhaba kızlar benim aklıma bişey takıldı bebişi eve getirdikten sonra 1 sene nüfusa alınıyormuş peki allah göstermesinde hastalanırsa yada aşıları falan olursa doktora nasıl götürücez belge veriyorlar mı?
bizi aydınlattığın için teşekkürler sima senin gibi tecrübeli birine ihtiyacımız var her zaman hep bizimle ol olurmu?canım bebişi eve getirdiğiniz zaman zaten size bir kimlik verecekler
bebek bulunduğu zaman kurum onlara kimlik çıkartıyor saahte anne baba ismi yazılıyor bebeğe kendilerinin verdiği isim yazılı oluyor mahkemeniz bitene kadar o kimlikle bebeği dr a götürebiliyorsunuz 0-18 yaş devlet sigortasından faydalanabiliyorsunuz sağlık ocaklarında aşılarını yaptırabiliyorsunuz ssk ile anlaşması olan özel hastahanelere çocuklarınızı götürebiliyorsunuz ve ssk ile anlaşmalı olan ücretini ödüyorsunuz yanlız bebeklerin özel aşılarıda var onları kendi cebinizden ödüyorsunuz ssk karşılamıyor bazı aşıları yani bebek sizin üzerinize olsada özel aşıların parasını siz ödüyorsunuz ssk ile alakası yok buda zaten ishal ve hepatit A aşıları İÇİNİZ RAHAT OLSUN SAĞLIK KONUSUNDA SIKINTI ÇEKMİYORSUNUZ DEVLET BÜTÜN KOLAYLIĞI SAĞLIYOR BİZLER İÇİN
bizi aydınlattığın için teşekkürler sima senin gibi tecrübeli birine ihtiyacımız var her zaman hep bizimle ol olurmu?
Hepiniz harikasınız
Aklıma bir fikir geldi meleklermizin fotoğraflarını koyalım mı ben yarın kamera tamir olunca koymayı düşünüyorum:81:[/Qarkadaşım meleğinle mutlu bir yaşam diliyorum
canım resim demişsin ama açıkçası ben bebeğimin resmini koymam riskli olduğunu düşünüyorum ne olur ne olmaz malum dünya küçük bizde bebeklerimizi zor yollardan elde ettik riske atmak istemem :)
canım bebişi eve getirdiğiniz zaman zaten size bir kimlik verecekler
bebek bulunduğu zaman kurum onlara kimlik çıkartıyor saahte anne baba ismi yazılıyor bebeğe kendilerinin verdiği isim yazılı oluyor mahkemeniz bitene kadar o kimlikle bebeği dr a götürebiliyorsunuz 0-18 yaş devlet sigortasından faydalanabiliyorsunuz sağlık ocaklarında aşılarını yaptırabiliyorsunuz ssk ile anlaşması olan özel hastahanelere çocuklarınızı götürebiliyorsunuz ve ssk ile anlaşmalı olan ücretini ödüyorsunuz yanlız bebeklerin özel aşılarıda var onları kendi cebinizden ödüyorsunuz ssk karşılamıyor bazı aşıları yani bebek sizin üzerinize olsada özel aşıların parasını siz ödüyorsunuz ssk ile alakası yok buda zaten ishal ve hepatit A aşıları İÇİNİZ RAHAT OLSUN SAĞLIK KONUSUNDA SIKINTI ÇEKMİYORSUNUZ DEVLET BÜTÜN KOLAYLIĞI SAĞLIYOR BİZLER İÇİNbu arada arkadaşlar yazmayı unutmuşum bebeklerimizin ilaçlarını alırkende ssk dan faydalanabiliyorsunuz bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?