Bu konudaki enerji hiçbir konuda yok.
Harikasınız kızlar , hepinize Allah kolaylık versin inşallah.
Cevabın için teşekkürler zahidem;
Ne güzel söylemişşin,gerçekten etrafımızda o kadar çok cahil insan var ki,neyse ben de artık eskiye nazaran daha az takmaya başladım etrafı,bebeklerimiz gelince bunları düşünecek zamanımız bile olmayacak değil mi?Bu arada inşallah bebeklerimiz geldiğinde de yaşadıklarımızı paylaşırız.Sevgili sima gibi bizde bebeklerimizle yaşadıklarımızı anlatırız.
Herkese iyi akşamlar;her akşam neler yazdığınızı merak ederek giriyorum siteye,öyle içim açılıyor ki yazdıklarınızı okudukça.
Zhr 82 arkadaşım; seninde dediğine çok katılıyorum bizi bizden başkası anlamıyor.Ben artık ailem ve eşim dışında kimseyle çocuk meselesini konuşmuyorum,o kadar canım yandı ki,en son yaşadığım olayları söyleyeyim,biz de kız bebekte 9.sıradayız,bana oğlu olan yakın arkadaşlarımdan biri neden özellikle kız bebek istediğimi hesap sorar gibi sordu,sanki kız istedim diye suçluyum,sanki 7 yıl boyunca neler yaşadığımı bilmiyormuşcasına,bir diğer arkadaşımda e ne yapalım onuda sizin çocuk sayarız dedi,ne demek bu o benim canım olacak,benim çocuğum olması için illa da doğurmam mı gerekiyor,tek düşündüğüm şey onu kucağıma aldığım anda yaşayacağım mutluluk,bunun ümidiyle yaşamak bile çok güzel,8 yıllık hasret sona erecek ,inşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz.Kusura bakmayın çok uzattım ama içimi dökmek istedim,iyi varsınız.
evet haklısın canım en iyisi herkesle herşeyi paylaşmamak..insanlara bu cesareti birazda biz veriyoruz galiba...bi defa banada abuk sabuk konuşan oldu hemde kalabalık bi ortamda..ne diycemi bilemedim ama saolsun anacığım yanımdaydı bigüzel canlarına okuduartık konuyu bile açamıyolar :))
son günlere bende bebeğimi kucağıma alacağım anın hayalini kuruyorum..biran önce hayallerimiz gerçek olsun inşallah hepimizin
cindy74 arkadaşım,
her yıl sadece istanbulda 400-500 çocuk evlat ediniliyor. türkiye çapında kaç kişi olduğunu bilemiyorum.daha koruyucu aileleri saymıyorum. bu demektir ki etrafımızda bildiğimiz ya da bilmediğimiz insanlar bu çocukları sahipleniyor, bağrına basıyor. her yıl bu tekrarlandığına göre bu kadar insan ne yaptığının farkındadır sanırım. kulaklarını kapat. insanların ağzı torba değil ki büzesin. herkes herşeyi söyleyecek, söyleyebilir. önemli olan bizim ne düşündüğümüz. onlar her zaman bizim çevremizde olmayacaklar ama biz evladımızla uzun yıllar inşallah birlikte yaşayacağız. ben de çevremde anlattığım zaman insanların yüzündeki acıma ifadesini görüyorum. biz acınacak insanlar değiliz. bir tercih yapıyoruz sadece. bir çocuğa yuva sıcaklığı vermek ve biz de o sıcaklığı doya doya yaşamak istiyoruz. ayrıca cesuruz da. bakabileceğimizi düşünerek başvuruyoruz. neyse şimdi çıkmam lazım yine yazarım.
Hepinize günaydın.pat diye girdim ama yazmadan geçemedim.sizler yüreği kalbi vicdanı anneliği mükemmel insanlarsınız.yavrularınız sizin gibi anne ve babaları oldugu için büyüyünce gurur duyucaklar..saygının en büyüğünü hakettiğiniz için hepinizi tek tek kucaklıyorum...MÜKEMMEL ANNELER...
sizler ne muhteşem insanlarsınız. yazdıklarınızı okurken gözyaşlarıma hakim olamadım. geç ve güç anne olanlardanım ben. Yıllarca evlat evlat diyen ben kırklı yaşlarıma yakın kavuştğumdan mıdır nedir haberlerde evlatlarına akılalmaz şeyler yapan anne babaların haberleriyle yıkılıp günlerce kendime gelemiyorum. Şimdi sizlerin yazdıklarınızı okuyunca öyle mutlu oldum ki. keşke bütün kimsesiz ya da aileleri tarafından bırakılan çocuklar sizler gibi ailelere sahip olsalar. yürekten kutluyorum hepinizi. Allah hepinizi korusun
tabi canım devam örgüye arada başka şeyler yapıyorum ama aklım hep meleğime bişeyler alıp örmekte sen ne durumdasın?
kızlar şimdi görevliyi aradım pek değişiklik yok uzun sürecek galiba
kızlar geçen haberlerde gösterdi tabi bu istanbulda sırada olan arkadaşlar için geçerli geçen gün doğalı daha 2 saat olan bir bebek çöp tenekesinde bulundu hem üzüldüm ne kadar acımasız insanlar var nasıl bir vijdandır bu çöp tenekesine atmışlar bir yandanda sevindim bakalım hangi arkadaşımızın evi şenlenecek diye düşündü
m bu olayı önce pink arkadaşımızdan duydum sonrada netten seyrettim zhr canım belkide sana gelir bebiş kim bilir dimi :) hadi bakalım hayırlısı hangisisyse onu nasip etsin rabbim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?