Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Cevabın için teşekkürler zahidem;
Ne güzel söylemişşin,gerçekten etrafımızda o kadar çok cahil insan var ki,neyse ben de artık eskiye nazaran daha az takmaya başladım etrafı,bebeklerimiz gelince bunları düşünecek zamanımız bile olmayacak değil mi?Bu arada inşallah bebeklerimiz geldiğinde de yaşadıklarımızı paylaşırız.Sevgili sima gibi bizde bebeklerimizle yaşadıklarımızı anlatırız.

imrenerek okudum......kk süper bı site...insanları bu şekılde bı araya toplaması çok çok güzel...sizi içtenlıkle kutluyorum ve içtenlıklede dua edıcem..çok duygulandım ınanın...

işte böyle canım gönlünü ve kalbini serin tut yada tutmaya çalış ben bu mailleri yazarken bir yandanda bebişim için örgü modellerine bakıyorum benim için süper bir terapi oluyor sende dene ve sadece buna konsantre ol bu arada bebişlerimize kavuştuktan sonrada yazmaya ve birbirimize destek olmaya devammmmmmmmmmm

ne güzel hareketlendi yine topik
moral bozmak yok kısmet bu işler vakti zamanı geldiğinde gelicek melekler

kızlar herkese gunaydın
ben sızın gıbı suan evlatlık ıcın baslamasamda bayıldım bu topıge
Bende dun yasadıgım ilçedeki yerle gorustum ben oldugunu bılmıyordum zaten 1 yıl olmus buraya kurulalı
Yarın ısyerınden ızın alıp gorusmeye gıdıcem ılk basta ızın alınıp ole gorusme yapabuılıyormusum cocuklarla
ıkı adet sevgı evı varmıs burda bakalım
Eşimde tabıkı gıt bak yardımcı olmak ıstersen hersey yaparız felan dedı
benım amacım koruyucu aıle olmak
hep onun hayalındeyım
ya kızlar sıze en degısık yasadıgım olayı anlatayım
gecen komsum dedı hayret artık cocuk dusunuyormusun (3 yıllık evlıyım ve 2 aydır bebıs dusunuyoruz bız)
Evet dedım
eee olmadımı ıkı aydır dedı yok dedım
subattada regl olursam doktora kontrole gıdıcem buyuk ıhtımalle yumurtlamıyorum testler felanda yumurtlamadıgımı belgeledı
ee nabıcaksınız dedı
dedım doktora gıdıcem her yol denenır
olmaz sadece tup bebek derse doktor ben tup bebek ıstemıyorum
evlatlık almak ıstıyorumd edım
eee eşin ne diyor bu duruma dedı !
yalnız bunu sorarken hayretler ıcınde kendısı
dedım nemı dıyor
tabıkı bısey demıyor eger bır evlat ıstıyorsak ve bu bıze gelmıyorsa bız ona gıdıcez dedım
ee tup bebek nıye olmaz dıyorsun dıye sordu
Dedım tup bebege verıucegım harcıcagım parayı aldıgım yavrumun egıtımı ve gelecegı ıcın harcarım yada super odasına yahut onun hesabına atarım hıc farketmez dedım
ve gercekdende ole ama sakın yanlıs anlasılmasın tup bebege felan asla kasrsı degılım sadece eger o duruma gelırsem ıstemıyorum tup bebıs
Evet sanırım bıraz fazla uzattım ama ıste boyle sorunlar cok
fakat Allah ısteyen herkese yavrusuna kavustursun
İlla dogurmak onemlı degıl arkadaslar
ne doguran annelerı bılıyoruz
En kısa ornegı gecen cop kutusuna atılan BEBEK !!
Bence ben yuvadanda alsam onun kokusunu duydugum an o benımdır
ben dogurmusumdur !
bunun baska acıklaması olamaz !

evet haklısın canım en iyisi herkesle herşeyi paylaşmamak..insanlara bu cesareti birazda biz veriyoruz galiba...bi defa banada abuk sabuk konuşan oldu hemde kalabalık bi ortamda..ne diycemi bilemedim ama saolsun anacığım yanımdaydı bigüzel canlarına okuduartık konuyu bile açamıyolar :))
son günlere bende bebeğimi kucağıma alacağım anın hayalini kuruyorum..biran önce hayallerimiz gerçek olsun inşallah hepimizin

inşallah en kısa zamanda alırsın canım bebısını kucagınaaaa

Bırde arkadaslar aranızda koruyucu aılelık yapan varmı ?

cindy74 arkadaşım,
her yıl sadece istanbulda 400-500 çocuk evlat ediniliyor. türkiye çapında kaç kişi olduğunu bilemiyorum.daha koruyucu aileleri saymıyorum. bu demektir ki etrafımızda bildiğimiz ya da bilmediğimiz insanlar bu çocukları sahipleniyor, bağrına basıyor. her yıl bu tekrarlandığına göre bu kadar insan ne yaptığının farkındadır sanırım. kulaklarını kapat. insanların ağzı torba değil ki büzesin. herkes herşeyi söyleyecek, söyleyebilir. önemli olan bizim ne düşündüğümüz. onlar her zaman bizim çevremizde olmayacaklar ama biz evladımızla uzun yıllar inşallah birlikte yaşayacağız. ben de çevremde anlattığım zaman insanların yüzündeki acıma ifadesini görüyorum. biz acınacak insanlar değiliz. bir tercih yapıyoruz sadece. bir çocuğa yuva sıcaklığı vermek ve biz de o sıcaklığı doya doya yaşamak istiyoruz. ayrıca cesuruz da. bakabileceğimizi düşünerek başvuruyoruz. neyse şimdi çıkmam lazım yine yazarım.

arkadaşlar hepiniz o kadar kutsal bi iş yapıyorsunuz ki hepiniz canı gönülden kutluyorum.Allah hepinize mukafatını versin.. kim bilir ne kadar sevap o masumları sevindirmek yuva sahibi yapmak...eminim ki bu konuya karar vermek kolay olmamıştır ama benimde çevremde böyle bir aile var kızları şuan 23 yaşında ve bir anne..yani torunları oldu ama malesef ananesi onu göremedi ama öyle güzel bi aile oldular ki öyle güzel bi evlat oldu ki insan kendi çocuğu olsa bu kadarını yapamazdı diyor...umarım sizlerde yavrularınızla böyle olursunuz...

uzattım biraz ama burayı okudukça heyecanlanıyorum yüreğim kabarıyor bebeklerini almayan ailelerde kısa zamanda bebeklerine kavuşurlar inş...

çevrenize kulaklarınızı kapatın kimsenin ağzı torba değill siz mutluluğunuza bakın arkadaşlar

veee isteğime ulastımmm
yarın cocuk esırgemeye zıyaret ıcın mudurle gorusup ızın aldıktan sonra gırısımı yapıcam ınsallah :)
Mınık mınık hedıyelerde alcaz arkadasımla gıdıcez
ızınde aldım ısyerımden ohhh :)
Hayırlısı bakalım

herkese selamlar,
ben bir anneyim 10 aylık bir oğlum var. gebe kalmada hiç sorun yaşamadım ama hep aklımdan gecerdi ya olmazsa benimde bebeğim olmazsa diye. eşimde çok konuşurduk evletlık meselesini . hiç düşünmeden alrdık

sadece doğurmak değilki annelik bir bebeği korumak kollamak doyurmak giydirmek sıcak bir yuva vermek bence cevreden baskılardan çekinmeyip hiç zaman kaybetmeden evladınızı alın kollarınıza,mutluluğu anne olmayı ertelemeyin her anne dogurmaz ama her kadın anne olmayı hak eder.

evlatlık alan anneleride tebrik ediyorum. o minik insanları sahiplendikleri için onlarında size bize hepimize ihtiyaçları var.

çok güzel bir konu olmuş paylaşım yapan herkesizin emeğine sağlık.

Evet cesursunuz .
İmrenilecek ve gurur duyulacak bir cesaret!
Tebrik ediyorum sizleri ve bebeklerinizi bir an önce kucagınıza alın hayırlısıyla diyorum

teşekkürler yaren..çok teşekürler...

teşekürler... sağolasın..

tabi canım devam örgüye arada başka şeyler yapıyorum ama aklım hep meleğime bişeyler alıp örmekte sen ne durumdasın?

ben de bir değişiklik yok.. aralık sonu başvurdukk. 6 ay sonra eve geleceklerini söylemişlerdi.. beklemelerin en başındayım.allah sabır versin... hepimise..

aynı şeyleri ben de düşündüm sevgili sima...ne garip değil mi?birilerinin vicdansıslığı başkasının umudu oluyor..umutla beklenen sevgi dolu bir yerdedir inşallah şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…