- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Kendi kanımdan canımdan olmazki o diyenlere nıspet bu forum sahaneçok sevdim bu sözü :))
Herkese iyi akşamlar;her akşam neler yazdığınızı merak ederek giriyorum siteye,öyle içim açılıyor ki yazdıklarınızı okudukça.
Zhr 82 arkadaşım; seninde dediğine çok katılıyorum bizi bizden başkası anlamıyor.Ben artık ailem ve eşim dışında kimseyle çocuk meselesini konuşmuyorum,o kadar canım yandı ki,en son yaşadığım olayları söyleyeyim,biz de kız bebekte 9.sıradayız,bana oğlu olan yakın arkadaşlarımdan biri neden özellikle kız bebek istediğimi hesap sorar gibi sordu,sanki kız istedim diye suçluyum,sanki 7 yıl boyunca neler yaşadığımı bilmiyormuşcasına,bir diğer arkadaşımda e ne yapalım onuda sizin çocuk sayarız dedi,ne demek bu o benim canım olacak,benim çocuğum olması için illa da doğurmam mı gerekiyor,tek düşündüğüm şey onu kucağıma aldığım anda yaşayacağım mutluluk,bunun ümidiyle yaşamak bile çok güzel,8 yıllık hasret sona erecek ,inşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz.Kusura bakmayın çok uzattım ama içimi dökmek istedim,iyi varsınız.
kızlar herkese gunaydın
ben sızın gıbı suan evlatlık ıcın baslamasamda bayıldım bu topıge
Bende dun yasadıgım ilçedeki yerle gorustum ben oldugunu bılmıyordum zaten 1 yıl olmus buraya kurulalı
Yarın ısyerınden ızın alıp gorusmeye gıdıcem ılk basta ızın alınıp ole gorusme yapabuılıyormusum cocuklarla
ıkı adet sevgı evı varmıs burda bakalım
Eşimde tabıkı gıt bak yardımcı olmak ıstersen hersey yaparız felan dedı
benım amacım koruyucu aıle olmak
hep onun hayalındeyım
ya kızlar sıze en degısık yasadıgım olayı anlatayım
gecen komsum dedı hayret artık cocuk dusunuyormusun (3 yıllık evlıyım ve 2 aydır bebıs dusunuyoruz bız)
Evet dedım
eee olmadımı ıkı aydır dedı yok dedım
subattada regl olursam doktora kontrole gıdıcem buyuk ıhtımalle yumurtlamıyorum testler felanda yumurtlamadıgımı belgeledı
ee nabıcaksınız dedı
dedım doktora gıdıcem her yol denenır
olmaz sadece tup bebek derse doktor ben tup bebek ıstemıyorum
evlatlık almak ıstıyorumd edım
eee eşin ne diyor bu duruma dedı !
yalnız bunu sorarken hayretler ıcınde kendısı
dedım nemı dıyor
tabıkı bısey demıyor eger bır evlat ıstıyorsak ve bu bıze gelmıyorsa bız ona gıdıcez dedım
ee tup bebek nıye olmaz dıyorsun dıye sordu
Dedım tup bebege verıucegım harcıcagım parayı aldıgım yavrumun egıtımı ve gelecegı ıcın harcarım yada super odasına yahut onun hesabına atarım hıc farketmez dedım
ve gercekdende ole ama sakın yanlıs anlasılmasın tup bebege felan asla kasrsı degılım sadece eger o duruma gelırsem ıstemıyorum tup bebıs
Evet sanırım bıraz fazla uzattım ama ıste boyle sorunlar cok
fakat Allah ısteyen herkese yavrusuna kavustursun
İlla dogurmak onemlı degıl arkadaslar
ne doguran annelerı bılıyoruz
En kısa ornegı gecen cop kutusuna atılan BEBEK !!
Bence ben yuvadanda alsam onun kokusunu duydugum an o benımdır
ben dogurmusumdur !
bunun baska acıklaması olamaz !
veee isteğime ulastımmm
yarın cocuk esırgemeye zıyaret ıcın mudurle gorusup ızın aldıktan sonra gırısımı yapıcam ınsallah :)
Mınık mınık hedıyelerde alcaz arkadasımla gıdıcez
ızınde aldım ısyerımden ohhh :)
Hayırlısı bakalım
herkese selamlar,
ben bir anneyim 10 aylık bir oğlum var. gebe kalmada hiç sorun yaşamadım ama hep aklımdan gecerdi ya olmazsa benimde bebeğim olmazsa diye. eşimde çok konuşurduk evletlık meselesini . hiç düşünmeden alrdık
sadece doğurmak değilki annelik bir bebeği korumak kollamak doyurmak giydirmek sıcak bir yuva vermek bence cevreden baskılardan çekinmeyip hiç zaman kaybetmeden evladınızı alın kollarınıza,mutluluğu anne olmayı ertelemeyin her anne dogurmaz ama her kadın anne olmayı hak eder.
evlatlık alan anneleride tebrik ediyorum. o minik insanları sahiplendikleri için onlarında size bize hepimize ihtiyaçları var.
çok güzel bir konu olmuş paylaşım yapan herkesizin emeğine sağlık.
düşüncene yüreğine sağlık... ben bu uğurda çok harcadım..biras geç oldu ama... artık bir değer üretmek istiyorum..evettt... sadece doğurmayla anne olunmuyor.
aynı şeyleri ben de düşündüm sevgili sima...ne garip değil mi?birilerinin vicdansıslığı başkasının umudu oluyor..umutla beklenen sevgi dolu bir yerdedir inşallah şimdi..
ben de bir değişiklik yok.. aralık sonu başvurdukk. 6 ay sonra eve geleceklerini söylemişlerdi.. beklemelerin en başındayım.allah sabır versin... hepimise..
bende öyle yapıyorum canım hayırlısıyla meyvelerini toplayacağız inşallah.sabır arkadaş sabır..inşallah sabır ağacının meyvelerini toplayacağıs..umut ekiyorus..
dediğin gibi denizcim birilerinin vijdansızlığı bziler gibi insanların umudu oluyor rabbim herkese hayırlı olanı nasip etsin inşallahh
bu arada benim cadı yine hasta oldu dün bütün gün dr daydık boğazlar kızarmış grip öksürük maf oldu yavrum bu kış çok hasta olduvalla moralim çok bozuk bu sefer antibiyotik vermedi dr umuz bu kış çok kullandığımız için umca diye bir solisyon verdi bitkisel bi solisyon ama muhteşem kızlar dün gözünü açamayan kızım bugün şükür biraz toparlandı valla herkese öneririm öksürüğü falan kesildi hemen daha önce birkaçkere başka dr a götürdük kızımı diye dr undan fırça yedik çokda haklı fırçalamakla kızıma hep antibiyotik yükleyip durdular faydasıda olmadı üstelik neyse akıllandım artık birdaha asla başka dr a gitmem
bu arada sedacım bende tüp bebek için hiç çaba harcamanayn bir annneyim hiçbir zaman doğurmak derdinde olmadım ben sadece anne olmak istedim doğuracam diye uğraşmadım iyikide uğraşmamışım şimdi dünyalar güzeli bir böcüğüm var rabbim herkese böyle güzel bir böcük nasip etsin aminnnn
sima_
dediğin gibi denizcim birilerinin vijdansızlığı bziler gibi insanların umudu oluyor rabbim herkese hayırlı olanı nasip etsin inşallahh
bu arada benim cadı yine hasta oldu dün bütün gün dr daydık boğazlar kızarmış grip öksürük maf oldu yavrum bu kış çok hasta oldu valla moralim çok bozuk bu sefer antibiyotik vermedi dr umuz bu kış çok kullandığımız için umca diye bir solisyon verdi bitkisel bi solisyon ama muhteşem kızlar dün gözünü açamayan kızım bugün şükür biraz toparlandı valla herkese öneririm öksürüğü falan kesildi hemen daha önce birkaçkere başka dr a götürdük kızımı diye dr undan fırça yedik çokda haklı fırçalamakla kızıma hep antibiyotik yükleyip durdular faydasıda olmadı üstelik neyse akıllandım artık birdaha asla başka dr a gitmem
bu arada sedacım bende tüp bebek için hiç çaba harcamanayn bir annneyim hiçbir zaman doğurmak derdinde olmadım ben sadece anne olmak istedim doğuracam diye uğraşmadım iyikide uğraşmamışım şimdi dünyalar güzeli bir böcüğüm var rabbim herkese böyle güzel bir böcük nasip etsin aminnnn
selam bazen bakıyorum kımlerın mınıklerı gelmıs dıye .........saglıkla gelsınler evlerıne ınşş
bu arada benim cadı yine hasta oldu dün bütün gün dr daydık boğazlar kızarmış grip öksürük maf oldu yavrum bu kış çok hasta olduvalla moralim çok bozuk bu sefer antibiyotik vermedi dr umuz bu kış çok kullandığımız için umca diye bir solisyon verdi bitkisel bi solisyon ama muhteşem kızlar dün gözünü açamayan kızım bugün şükür biraz toparlandı valla herkese öneririm öksürüğü falan kesildi hemen daha önce birkaçkere başka dr a götürdük kızımı diye dr undan fırça yedik çokda haklı fırçalamakla kızıma hep antibiyotik yükleyip durdular faydasıda olmadı üstelik neyse akıllandım artık birdaha asla başka dr a gitmem
yaa kızlar bide lütfen kimse yalnış anlamasın herkesin çok iyi niyetle bişeyler yazdığını,destek olduğunuzu biliyorumama şu EVLATLIK kelimesini kullanmasak... nedense bu kelime bana çok soğuk geliyo..bilmiyorum bitek benmiyim böyle düşünen ???
canım bu kadar yüreğimizin bir olduğunu bilmiyordum çünki aynen bende EVLATLIK kelimesinden çooook ama çok rahatsız oluyorum kesinlikle başka bir kelime demeliyiz çünki soğuk değil buz gibi geliyor banada......mesela YOLCUMUZ diyebiliriz.....ne biliyim başaka başka kelimeler üretelim dimi ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?