Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

ben de boşu boşuna bu kararımı bekletmişim..sürekli çevreyi kendime sorun edindim..bu hayat benim.. önemli olan bu.kimsenin bu konuda negatif konuşmasına isin vermiyeceğim.usattım olur mu?bunun için buradayıs.. paylaşım için..

düşüncene yüreğine sağlık... ben bu uğurda çok harcadım..biras geç oldu ama... artık bir değer üretmek istiyorum..evettt... sadece doğurmayla anne olunmuyor.

gösünaydın olsun..sevincine ortağım..

allah yavrunusu sise bağışlasın.iyi günlerde büyütün.inşallah bisler de göreceğis o günleri... desteğinis için teşekürler

selam bazen bakıyorum kımlerın mınıklerı gelmıs dıye .........saglıkla gelsınler evlerıne ınşş

düşüncene yüreğine sağlık... ben bu uğurda çok harcadım..biras geç oldu ama... artık bir değer üretmek istiyorum..evettt... sadece doğurmayla anne olunmuyor.

saol cnm Allah hepımıze gostersın o guzel gunlerı
bugun mudurle gorusmeye gıttım
Burası bıraz farklı yanı Çocuk esırgeme yuvası degılde 2 adet evı var
Toplam 6 kız 5 erkek kızlar bır evde erkekler bır evde kalıyor ve tamamen EV ORTAMI
buda sahaneeee bır durum
cocuklar ev ortamında odalarında okullarına gıderek ogretmen ablalarıyla ders calısarak gecırıyor
az cocuk olmalarının verdıgı rahatlık tabı buda
Ayrıca dırek bızı eve almıyorlar yanı ılk basta haklı olarak bıraz tanımak ıstedıler
Bu pazar gunu erkek grubunu 5 kısı yanı mc donaldsa goturcez
kucuk bır tanısmamız olsun dıye
Bu tanısmadan sonra bırgun bızı evlerıne yemege davet edıceklermıs
Müdürün bana soyledıgı buydu kızlar
BAkalım nasıl gecıcek bu pazar gunumuz
Ama burda tamamen koruyucu aıle olma sansım yok
Sanırım ancak Antalya dan olabılcek
Ama olsun hayırlısı hepımıze mudurle gorusmek bıle coook mutlu ettı bakalım Pazar gunu neler yasıcam :=)

aynı şeyleri ben de düşündüm sevgili sima...ne garip değil mi?birilerinin vicdansıslığı başkasının umudu oluyor..umutla beklenen sevgi dolu bir yerdedir inşallah şimdi..

dediğin gibi denizcim birilerinin vijdansızlığı bziler gibi insanların umudu oluyor rabbim herkese hayırlı olanı nasip etsin inşallahh
bu arada benim cadı yine hasta oldu dün bütün gün dr daydık boğazlar kızarmış grip öksürük maf oldu yavrum bu kış çok hasta oldu valla moralim çok bozuk bu sefer antibiyotik vermedi dr umuz bu kış çok kullandığımız için umca diye bir solisyon verdi bitkisel bi solisyon ama muhteşem kızlar dün gözünü açamayan kızım bugün şükür biraz toparlandı valla herkese öneririm öksürüğü falan kesildi hemen daha önce birkaçkere başka dr a götürdük kızımı diye dr undan fırça yedik çokda haklı fırçalamakla kızıma hep antibiyotik yükleyip durdular faydasıda olmadı üstelik neyse akıllandım artık birdaha asla başka dr a gitmem
bu arada sedacım bende tüp bebek için hiç çaba harcamanayn bir annneyim hiçbir zaman doğurmak derdinde olmadım ben sadece anne olmak istedim doğuracam diye uğraşmadım iyikide uğraşmamışım şimdi dünyalar güzeli bir böcüğüm var rabbim herkese böyle güzel bir böcük nasip etsin aminnnn

zhrcım bence o bebeği alabilirsin yeterince küçük hem düşünsene kimse istememiş biraz büyük diye soğuk yetimhane köşelerinde büyüyecek [/B]

ben de bir değişiklik yok.. aralık sonu başvurdukk. 6 ay sonra eve geleceklerini söylemişlerdi.. beklemelerin en başındayım.allah sabır versin... hepimise..

amin canım sizde görüşmeleri bayağı uzun zaman atmışlar ama önemli olan başvurma süresi olduğu için farketmiyor bekleme yine aynı.
sabır arkadaş sabır..inşallah sabır ağacının meyvelerini toplayacağıs..umut ekiyorus..
bende öyle yapıyorum canım hayırlısıyla meyvelerini toplayacağız inşallah.

geçmiş olsun canım çok üzüldüm salgın var bende 2 haftadır hastayım geçmek bilmiyor melet biz neysede çocuklar için çok zor derdini bile zor anlatırlar yavrular allah yardımcın olsun bi an önce sağlığına kavuşur cadın.

bütün arkadaşlara merhaba;Gene çok güzel sözler yazmışsınız,hepinize teşekkürler.
Sevgili simacığım; seninde bebeciğin hasta olmuş çok geçmiş olsun,inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur.

Cnm ilk basta gecmıs olsun ınsallah yavrun bır an once ıyılesır
Ayrıca dedıklerın cok dogru amac dogurmak degıl ANNE olabılmek
gercekden super dusunmussun ne guzel dunyalar guzelı bır bocugun var
Allah herkese nasığ etsın ınsallah

evlatlık edinmeyi düşünen arkadaşlar...sizleri gönülden tebrik ediyorum...siz o kadar değerlisiniz ki doğuran anneler o kuzucukları istemezken siz sahip çıkmak istiyorsunuz....şunu bilin ki sizler biz doğurup anne olanlardan daha ANNEsiniz....rabbim inş gözlünüze göre versin....kimseyi umursamayın...kalbinizin sesini dinleyin...çünkü dışarıdan akıl verenler sizlerin ne yaşadığını bilemez...

geçmiş olsunnn simacım.dikkat edin kendinize..bu kış ne bu böyle ya hep hastalık..bende dr araştırıyorum bu ara:)) bebişim gelince eşim dedi götürüp iyice bi muayene ettiririz..yapıldı denen aşıları yapılmamış falan olabiliyomuş tecrübeli annelerden öğrendiğime göre :)

yaa kızlar bide lütfen kimse yalnış anlamasın herkesin çok iyi niyetle bişeyler yazdığını,destek olduğunuzu biliyorumama şu EVLATLIK kelimesini kullanmasak... nedense bu kelime bana çok soğuk geliyo..bilmiyorum bitek benmiyim böyle düşünen ???

canım bu kadar yüreğimizin bir olduğunu bilmiyordum çünki aynen bende EVLATLIK kelimesinden çooook ama çok rahatsız oluyorum kesinlikle başka bir kelime demeliyiz çünki soğuk değil buz gibi geliyor banada......mesela YOLCUMUZ diyebiliriz.....ne biliyim başaka başka kelimeler üretelim dimi ama....

canım hiç kelime falan üretmeye gerek yok bence,beklediklerimiz bizim evlatlığımız değil evlatlarımız meleklerimiz canımız olacaklar..eee yolcumuzda diyebiliriz çünkü çokk uzun yollardan geliyolar bizi çok bekletiyolar dimi ama

haklısın canım onlar bizim meleklerimiz herşeyimiz ve çoooooooook uzun bir yoldan geliyorlar kara trenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…