olsun gülüm... As daha sabret... Ben de 18 yılı dolduruyorum bu yıl.18 yıldır bekliyorum.hayırlı bekleyişler olsun.allah mahcup etmesin.
bugün beni kurumdan aradılar ama bebiş büyük
arkadaşlar bu arada ben örgülerime tam gaz devam ediyorum gene hiç doymuyorum ördükçe öresim geliyor nedense hakim olamıyorum kendme ben yaa..... benim bebiş heralde ömrü boyunca örgü giyecek...
herkese günaydın
yeni bir gün... umuda bir gün daha yaklaşma...her yeni gün...yeni umut..
tabi canım devam örgüye arada başka şeyler yapıyorum ama aklım hep meleğime bişeyler alıp örmekte sen ne durumdasın?kıslar örgülere devammı?
kızlar şimdi görevliyi aradım pek değişiklik yok uzun sürecek galiba
kızlar şimdi görevliyi aradım pek değişiklik yok uzun sürecek galiba
bu ara heryerde yavaş ilerliyo sıralar üzülme,sıkma canını arkadaşım yaa...
sağol canım moral depoladım artık hep kaçıncı sıradayız diye düşünmeyeceğim allah kararlamıştır herşeyi...sabret canım moralinizi bozmayın lütfen sizin nasibiniz daha dünyaya gelmedi demekki o şekilde düşünün kavuşağınız günün hayalini kurun lütfen beklemek bile öyle güzelki tadını çıkarın derim size :)))
kızlar geçen haberlerde gösterdi tabi bu istanbulda sırada olan arkadaşlar için geçerli geçen gün doğalı daha 2 saat olan bir bebek çöp tenekesinde bulundu hem üzüldüm ne kadar acımasız insanlar var nasıl bir vijdandır bu çöp tenekesine atmışlar bir yandanda sevindim bakalım hangi arkadaşımızın evi şenlenecek diye düşündü
m bu olayı önce pink arkadaşımızdan duydum sonrada netten seyrettim zhr canım belkide sana gelir bebiş kim bilir dimi :) hadi bakalım hayırlısı hangisisyse onu nasip etsin rabbim :)
kızlar konunun hepsını okuyamasamda sanırım cogunu okudum
TEK KELİMEYLE HELAL OLSUN !
Sızın gıbı ınsanlarınoldugunu bılmek super
BEnde hep evlat edınme taraftarıyım
2 aydır cocuk ıcın cabalıyorum olmadı
esıme dedım eger sorun cıkarda tup bebek felan derlerse evlatlık ıstıyorum ben dedım
ve tabıkı askım ne farkederkı dedı :)
Ama zor bır surec
yanı ben daha 23 yasındayım sanırım almama cok var
3 yıllık evlıyım
hayırlısı
Insallah kısa zamanda kavusursunuz yavrularınıza
VE herkes bu forumdan sunu ogrenmelı
KEndı kanımdan canımdan olmazki o diyenlere nıspet bu forum sahane
kızlar geçen haberlerde gösterdi tabi bu istanbulda sırada olan arkadaşlar için geçerli geçen gün doğalı daha 2 saat olan bir bebek çöp tenekesinde bulundu hem üzüldüm ne kadar acımasız insanlar var nasıl bir vijdandır bu çöp tenekesine atmışlar bir yandanda sevindim bakalım hangi arkadaşımızın evi şenlenecek diye düşündü
m bu olayı önce pink arkadaşımızdan duydum sonrada netten seyrettim zhr canım belkide sana gelir bebiş kim bilir dimi :) hadi bakalım hayırlısı hangisisyse onu nasip etsin rabbim :)
keşke simacım yaaa ama nerdeee bende o şans :)) Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin bana ve sırada bekleyen bütün arkadaşlarıma en kısa zamanda...
bugün bikez daha anladım ki bizi bizden başkası anlamıyor...11 aylık bebişi görüp görmeme konusunda kararsızdım dün..bikaç yakın arkadaşımla paylaşmıştım konuyu..bugün arayıp sormadılar bile naptın falan diye...ama şurda 3 gündür sadece netten tanıdığım insanlar merak etmişler beni...nete girince hemen sordular ne yaptın ne oldu diye..öyle mutlu oldumki...
Herkese iyi akşamlar;her akşam neler yazdığınızı merak ederek giriyorum siteye,öyle içim açılıyor ki yazdıklarınızı okudukça.
Zhr 82 arkadaşım; seninde dediğine çok katılıyorum bizi bizden başkası anlamıyor.Ben artık ailem ve eşim dışında kimseyle çocuk meselesini konuşmuyorum,o kadar canım yandı ki,en son yaşadığım olayları söyleyeyim,biz de kız bebekte 9.sıradayız,bana oğlu olan yakın arkadaşlarımdan biri neden özellikle kız bebek istediğimi hesap sorar gibi sordu,sanki kız istedim diye suçluyum,sanki 7 yıl boyunca neler yaşadığımı bilmiyormuşcasına,bir diğer arkadaşımda e ne yapalım onuda sizin çocuk sayarız dedi,ne demek bu o benim canım olacak,benim çocuğum olması için illa da doğurmam mı gerekiyor,tek düşündüğüm şey onu kucağıma aldığım anda yaşayacağım mutluluk,bunun ümidiyle yaşamak bile çok güzel,8 yıllık hasret sona erecek ,inşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz.Kusura bakmayın çok uzattım ama içimi dökmek istedim,iyi varsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?